Tintrio Omdömen

4 218

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

we hebben verf gekregen waar we niks mee kunnen, na minutenlang doorroeren blijft de verf waterdun. zodoende hebben we de verf teruggestuurd. Volgens de experts van tintrio mankeert er echter niks... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn tweede bestelling en ook naar alle tevredenheid. Goede verpakking op tijd geleverd goede prijs. Ik kan deze winkel tot nu alleen maar aanbevelen. Spijtig dat Bpost niet Engels kan want "This side... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Aanvankelijk een deel van de bestelling ontvangen. In eerste instantie geen reactie op eerste mail en kreeg ze telefonisch niet te pakken, maar vandaag een email dat de missende verfbussen alsnog ga... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bij de opmaak van mijn bestelling, was ik al zeer verwonderd over de gunstige prijzen in vergelijking met alle andere aanbieders De kers op de kaart was niet enkel de perfecte levering, maar vooral... Se mer

Företaget har svarat

4. Internetbutik
  5. Målare
  6. Butik

Skrivet av företaget

Of je nu een professional of een doe-het-verver bent, Tintrio zorgt ervoor dat alles in orde is voor jouw project en bestelling. Ruim assortiment? Check! Snelle levering? Check! We hebben alle producten en expertise in huis om je te helpen alle klusjes van je to-do-lijst af te vinken. Dubbel check! (Voorheen deverfwebshop.be)

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

Snelle en stipte levering

13 oktober 2022

Dankjewel, Paul!

Super behandeling en levering

De kers op de kaart was niet enkel de perfecte levering, maar vooral hoe de potten werden verpakt om tijdens het transport zeker geen schade op te lopen.
Gewoon Super

18 oktober 2022

Dankjewel, Dirk! :)

Handig

Handig, je kiest kleur en kwaliteit online. Keuze genoeg, naargelang de toepassing. En de volgende dag levert de postbode je litertje(s) verf en toebehoren. Een vraagje wordt snel beantwoord. Super bediening noem ik dat.

6 oktober 2022

Dankjewel, Maria!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Houtbeschermingsproducten voor buiten: beits & Uv-protectie Woodlover (Sadolin) - prima service ! Zeer veilige verpakking van kwetsbare verzending !

Vervolgaankoop van houtbeschermingsproducten voor tuinhout (Houtland - palissades en treillis) - Merken Woodlover en Sigma). Zeer vlotte afhandeling en prima verzending (nooit eerder gezien veiligheidsverpakking voor potten beits en UV-protectie van o.a. 2,5 liter). Zeer snelle en stipte levering. Pol Aerts

2 oktober 2022

Bedankt, Pol!

Uitstekend ingepakt

Mooie webshop met vakkundige uitleg bij de producten. Stevig ingepakt en snel geleverd

3 oktober 2022

Bedankt, Stefan!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Bestelde items werden voorlopig nog niet gebruikt. Maar het bestellen ging vlot.

25 september 2022

Bedankt, Gert!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goedkoper dan in andere winkels waar ik…

Goedkoper dan in andere winkels waar ik “een zogezegde percent” heb. Hier hebben ze natuurlijk niet alles maar wel ok.

26 september 2022

Svar från Tintrio

Bedankt voor de feedback, James! Stuur ons gerust door wat je nog mist op onze webshop. We vullen ons aanbod voortdurend aan en nemen jouw suggesties daarbij met plezier in overweging.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn eerste keuze voor een verfwebwinkel

Na eerdere zeer goede ervaringen mijn eerste keuze voor een verfwinkel. Correcte prijzen, ruim aanbod van kwaliteitsproducten, eenvoudig te bestellen. Bovendien een Belgische webwinkel.
Betaling via de Visa kaart van Keytradebank lukte niet, maar dat is reeds doorgegeven. Hopelijk opgelost tegen de volgende bestelling.

3 oktober 2022

Svar från Tintrio

Bedankt, Marc! Fijne feedback om te horen :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.