DefShop Sverige Omdömen

TrustScore 1.5 av 5

1. Butik med streetwear-kläder

Informationen kommer från olika externa källor

Stort urval av streetwear och hip hop kläder | 22.500 produkter på lager ✓ 270 Top märken ✓ Gratis Retur ✓ Handla nu!

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Alla omdömen

2 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betar ej tillbaka efter retur

Köpte flera varor. En hoodie var annan färg än den jag beställt. Fick skriva flera gånger innan jag fick returlapp. Det kom aldrig några pengar tillbaka för varan. Fick efter många försök att nå dem svaret att jag skulle avvakta och att de jobbade med ärendet. Efter ett halvår och flera mejl fick jag svaret att det höll på att gå i konkurs, och inte kommer få några pengar. De är tjuvar!

7 juli 2025

Beställ absolut inte härifrån.beställde…

Beställ absolut inte härifrån.beställde ett par skor och på spårning utav paket får jag tillsvar att dom inte kunde leverera skorna till mottagaren (mig) får inget svar utav kundtjänst förutom autosvar på tyska. Ser att några gett bra omdömen. Måste vara fake! Någon som har tipps på hur man kan anmäla dom och få tillbaka pengarna?

2 september 2025

Problem med faktura

Beställde ett par Dr Martens-kängor som inte passade varför jag ville returnera dem. Jag följde företagets returpolicy till punkt och pricka, men Defshop återkopplade inte med returetikett förrän tre veckor efter att jag kontaktat dem. Då hade jag skickat x antal påminnelsemail. Jag returnerade skorna via mitt postombud samma dag som Defshop skickade returetiketten. Trots detta hävdar de att jag inte följt deras returpolicy och har fortfarande inte tagit bort min faktura från Klarna (jag beställde skorna den 9 februari, alltså för över två månader sedan). Jättesvårt att komma i kontakt med deras kundtjänst, man får i princip bara automatiska mailsvar. Avråder starkt från att beställa via Defshop.

16 april 2025

Handla absolut inte här de skickade mig…

Handla absolut inte här de skickade mig 2 hoodies för 300 kronor när jag beställde saker för 1300 kr. Nu tycker de att jag ska betala fakturan på 1300 plus skicka tillbaka hoodies för 300 kr. De vill få hoodiesen innan de betalar tillbaka säger de. Jag har anmält till Klarna. Undvik den här scam affären.

Order: dsse-1010-2178948

26 februari 2025

Bra pris snabb leverans

Bra pris snabb leverans
Gjorde en beställning före jag läst alla dåliga omdömen. Tänkte att jag blivit lurad men inte, varan kom och var helt enligt förväntan. Tror till och med att det är äkta vara, om det är fake är det otroligt välgjort ingen kan se skillnad.

28 oktober 2024

Oseriös företag

Oseriös företag, kommer inte i kontakt med kundservice.
Beställde en canvas väska och bilden på deras sida stämmer inte alls med varan jag tog emot. Glöm inte att reklamera eller skicka tillbaka den.
Oseriös och kunderna luras.

7 september 2024

Beställde kläder för drygt 4.000 innan…

Beställde kläder för drygt 4.000 innan jag läste recensionerna här tyvärr. Inga kläder kom överhuvudtaget. Inga pengar tillbaks. Kundsupport skickar ett automatiserat e-mail om att de emottagit mina mail men dom svarar aldrig. Varit så här över en månad nu. Vill du bli lurad på dina pengar så skall du beställa av detta företag.

19 juli 2024

kommer inte i kontakt med kundservice

kommer inte i kontakt med kundservice. fått fel vara har även skickat tillbaka den men har inte fått ett svar eller rätt vara tillbaka eller pengar tillbaka. vidrigt bolag detta akta er för dom beställ inte härifrån om ni inte vill räkna med att få fel varor.

10 juni 2024

Fel vara...

Vi beställde en t-shirt med tupac tryck till min dotter till julklapp för att ha vid tävling i hip hop. När paketet kom så låg det ett par rosa string trosor i paketet! Vi kontaktade Def shop, ingen ny vara fick vi utan var i såna fall tvungen att lägga en ny order, och även skicka tillbaka trosorna för att då återbetalning. Vi kommer aldrig beställa från Def shop igen och rekommenderar ingen annan att göra det heller.

21 december 2023

Beställde ett par Baggy jeans

Beställde ett par Baggy jeans, mest för att prova efter ha läst all negativa inlägg här, och aldrig varit med om så snabb leverans, tog tre dagar så var varan här och superb kvalite, lär bara köpa från Defshop i framtiden

3 juli 2023

Beställde en tröja jag blev meddelad om…

Beställde en tröja jag blev meddelad om kom in i lager. Horungarna snodde mina pengar, skickade inget och sa tyvärr den finns inte i lager. Roligt att ni har retur policy för det ända jag fick tillbaka var en 15% rabattkod på nästa köp (detta hittar man när man googlar rabatt ändå) och en ynklig ursäkt. Scam

1 november 2022

Urusel service vid retur

Urusel service vid retur! Returnerade ett par byxor 20/9, dessa kom till DefShop 28/9 och 13/10 väntar jag fortfarande på att få mina pengar i retur. Snabba på att ta betalt men sen är det inte lika snabbt med återbetalning. Byxorna i vuxenstorlek W30 var pyttesmå, typ som barnstorlek 164.
Rekommenderar ingen att handla här.

13 oktober 2022

EJ SILVER fast utlovat

EJ SILVER Ring som skulle vara i silver är en mässings - eller kopparliknande legering överdragen med silver/ någon metall som liknar silver.
Efter att ha burit ringen i en vecka var det silvriga avskavt. Dessutom är de två händerna på ringen felvända jämfört med fotot på nätsidan.

28 augusti 2022

WARNING ⛔️

WARNING ⛔️
OSERIÖSA - KRIMINELLA.
Beställde 3 par Ecco
Erhöll ett par solglasögon.
Svarar inte på mail, det går inte att ringa till dem. Kontaktformuläret på hemsidan går inte att använda:
Ett fel inträffade när meddelandet skulle skickas. Var god försök senare.

20 juli 2022