Det här tycker kunderna
Mine bedste anbefalinger til Dalby Diamonds A/S, hvor jeg har fået produceret flere smykker, bl.a. et par eksklusive og personlige manchetknapper (rødguld med diamanter) til min kæreste. Min... Se mer
Fra første kontakt til Dalby Diamonds, har jeg følt mig i trygge hænder. Jeg fandt, i samarbejde med Sidsel, ud af hvordan min vielsesring skulle se ud, og den er blevet helt perfekt - akkurat som... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
DALBY DIAMONDS is a Copenhagen, London and New York based diamond trading company and jeweler. We are offering private showings and custom designs of luxury fine jewellery. Part of our service is to collaborate with our clients on unique bespoke jewellery suited to the individual taste and budget of each client.
Kontaktuppgifter
Østbanegade 123, 2100 , København Ø, Danmark
- +45 7172 7274
- info@dalbydiamonds.com
- www.dalbydiamonds-shop.com
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Sidsel og Dalby Diamonds i forbindelse med køb af et par øreringe. Kommunikation foregik primært over e-mail, hvor jeg skrev med Sidsel, og jeg oplevede hurtige, venlige og hjælpsomme svar hele vejen igennem processen.
Jeg følte mig godt vejledt, og der var stor fleksibilitet i forhold til mine spørgsmål og ønsker. Øreringene lever fuldt ud op til mine forventninger – de er virkelig smukke og har en god kvalitet.
Jeg har haft en virkelig god oplevelse…
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med DALBY DIAMONDS. Fremragende service, høj kvalitet på smykkerne og super professionel kommunikation hele vejen. Fra design til levering blev jeg vejledt kompetent, og processen føltes tryg og komfortabel. Priserne er konkurrencedygtige og servicen personlig. Jeg er meget tilfreds og vil varmt anbefale DALBY DIAMONDS! 4 stjerner.
Fantastisk re-design af ring
Jeg fik re-designet en diamantring. Sidsel var meget professionel og gav en super rådgivning, så vi sammen fandt den helt rigtige løsning til mig. Kan kun give de varmeste anbefalinger og vil helt sikkert vende en anden gang.
Professionel og personlig rådgivning
Købte forlovelsesring hos Dalby Diamonds efter anbefaling. Har været i meget trykke hænder har følt mig meget godt rådgivet hele vejen igennem. Det har været utrolig rart, når man er på udebane mht. viden om diamanter, karat mv.
Alt har kunne lade sig gøre, men vi har i samarbejde fundet frem til den bedste løsning indenfor mit budget. Kan varmt anbefale!
Sindsygt flot armbånd
Sindsygt flot armbånd, og en helt igennem suveræn service!! Største anbefaling herfra!
Hilsen Benjamin
Meget venlig og god vejledning
Fik anbefalet Sidsel gennem en ven, da jeg var på udkig efter en forlovelsesrings. Sidsel var utrolig hjælpsom og vejledende ift., hvad der er relevant, når man køber diamanter. Og så skaffede hun en rigtig fin ring til mit budget. Kan varmt anbefale Sidsel.
Dejlig og imødekommende service
For nogen tid siden hentede jeg min fantastiske funklende diamant ring hos Sidsel.
Er så gald for min ring den er så fantastisk smuk og den bliver beundret hver dag af kolleger, venner osv.
Jeg kan varmt anbefale Dalby Diamonds til andre.
Great service
Great service, very friendly and informative. Made the pressure of buying an engagement ring so much easier.
Hun kan ikke gradere diamanter!
HUN er HELT ved siden af, tvivler på hun er uddannet
Jeg fik tjekket en diamant hvor hun vurdere den til Farve N-Z og en størrelse 2 karat, efter den beskrivelse sender jeg den ind til IGI og den kommer tilbage med en Farve L og en størrelse på 2,65 karat
HOLD JER LANGT VÆK FRA DALBY DIAMONDS certifikater

Svar från DALBY DIAMONDS
Super service og smukke smukke designs
Super service og smukke smukke designs. Meget professionel rådgivning med både kvalitet og kundens ønsker for øje.
Super service og kvaliteten helt i top
Super service og kvaliteten helt i top. Hos Dalby Diamonds fik jeg kyndig vejledning og yderst professionel hjælp i forhold til min konkrete forespørgsel. Endte med de smukkeste ørestikker. Kan kun anbefale Sidsel.
Sikke en dårlig attitude
Sikke en dårlig attitude. Ringede og spurgte om et spørgsmål, og skal da lige love for, at man blev mødt af noget af en tone. Meget mærkelig service.

Svar från DALBY DIAMONDS
Troværdig, reel og professionel
Har idag fået den smukkeste gave, som er købt hos Sidsel Dalby. Jeg kan kun sige at det er den smukkeste diamantring og halskæde og fineste øreringe . Sidsel er den eneste som vi i familien vil købe smykker af , da hun både er så ærlig , reel, fair og har forstand på hvilke smykker der passer til en som person . Jeg vil helt klart anbefale Sidsel da hun er så troværdig og utrolig sød . Hendes viden er rigtig stor indenfor diamanter. Den bedste service findes hos Dalby . Tusind tak for et mindeværdigt besøg 🙏🏻💎
Den aller aller dygtigste indenfor branchen!
Jeg har haft den bedste oplevelse hos Sidsel. Jeg har søgt markedet tyndt for hvilken forhandler jeg skulle handle hos - og igennem hele processen, havde jeg Sidsel i tankerne og valgte hende heldigvis. Hun har været så professionel, reel, grundig samt så god til at imødekomme ens ønsker og økonomi. Jeg har følt mig helt tryg ved at handle hos Sidsel og vil kun handle smykker hos Sidsel fremover. Hun er så anbefalingsværdi! Hun tager sig god tid til at lytte og vejlede en om alt indenfor området - også med ønsker om stil og det passede perfekt til mine ønsker. Jeg vil give hende 20 stjerner på trustpilot - simpelthen en fantastisk oplevelse og så er hun udover hendes professionelisme, ærlig og så sød! Har følt mig så velkommen og taget godt imod 💎☺️
Meget professionel
Meget professionel. Ingen tvivl om faglighed og stolthed over sit arbejde. Ikke sidste gang vi handler der.
Sidsel lytter og forstår dine ønsker…
Sidsel lytter og forstår dine ønsker samtidig med at hun giver relevant rådgivning og det giver tryghed i købsprocessen
Jeg giver Dalby Diamonds mine varmeste…
Jeg giver Dalby Diamonds mine varmeste anbefalinger og har bestemt ikke købt mit sidste smykke der. Sidsel Dalby, uddannet gemmolog, gav min mand og mig en særdeles tryg og lærerig oplevelse ifm køb af mit drømmearmbånd i gule og hvide diamanter. Jeg har altid kunne lide diamanter, men gennem Sidsel har jeg virkelig fået øjnene op for hvor meget magi de smukke stem rummer - og hvor mange farver naturlige diamanter også findes i.
Høj service og value for money
Først og fremmes et fantastisk slutresultat af den halskæde jeg bestilte til en gave. Fik en højere klarhed end aftalt uden ekstrapris, og med en meget flot slibning. God service da gavemodtageren ønskede en rund diamant ombyttet til en pear shape. Jeg kommer igen som kunde :-)
God service og høj kvalitet
God service og høj kvalitet. Sidsel giver sig god tid til at rådgive og komme med inspiration. Hun hjalp med at få sammensat en super flot ring indenfor et fastsat budget. Kan varmt anbefales.
Rigtig god service og kvalitet
Rigtig god service og kvalitet. Har netop modtaget endnu et af mine køb fra Sidsel. Kvaliteten er i top og tilsvarende med service, men også at Sidsel virkelig ved noget om hendes produkter, og man kan trygt stole på hendes udvælgelse af diamanter. Man er tryg hele vejen igennem. Tak
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.