Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Sidsel og Dalby Diamonds i forbindelse med køb af et par øreringe. Kommunikation foregik primært over e-mail, hvor jeg skrev med Sidsel, og jeg oplevede hur... Se mer
Det här tycker kunderna
Købte forlovelsesring hos Dalby Diamonds efter anbefaling. Har været i meget trykke hænder har følt mig meget godt rådgivet hele vejen igennem. Det har været utrolig rart, når man er på udebane mht.... Se mer
Mine bedste anbefalinger til Dalby Diamonds A/S, hvor jeg har fået produceret flere smykker, bl.a. et par eksklusive og personlige manchetknapper (rødguld med diamanter) til min kæreste. Min... Se mer
Fra første kontakt til Dalby Diamonds, har jeg følt mig i trygge hænder. Jeg fandt, i samarbejde med Sidsel, ud af hvordan min vielsesring skulle se ud, og den er blevet helt perfekt - akkurat som... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
DALBY DIAMONDS is a Copenhagen, London and New York based diamond trading company and jeweler. We are offering private showings and custom designs of luxury fine jewellery. Part of our service is to collaborate with our clients on unique bespoke jewellery suited to the individual taste and budget of each client.
Kontaktuppgifter
Østbanegade 123, 2100 , København Ø, Danmark
- +45 7172 7274
- info@dalbydiamonds.com
- www.dalbydiamonds-shop.com
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vi købte vores bryllupsringe her og har fået en fantastisk service og rigtig god vejledning. Kan kun anbefale Dalby Diamonds på det varmeste.
Smuk forlovelsesring
Min kæreste friede til mig med en fantastisk smuk diamantring fra Dalby Diamonds. Han designede den selv i tæt samarbejde med deres kyndige indehaver, så den er unik og speciallavet til mig - og helt perfekt! Jeg blev overrasket over størrelsen af diamanten og klarheden, så jeg kan forestille mig at prisen må have været rimelig. Jeg vil fremover selv købe smykker hos Dalby Diamonds og vil helt klart anbefale andre det samme.
God pris, god service, god oplevelse. What's not to like?
Hele min oplevelse med Dalby Diamonds har været upåklagelig. Jeg har modtaget professionel behandling fra start til slut, og den ring jeg bestilte var utroligt smuk, i en god kvalitet, og til en rigtig fin pris.
Jeg kan kun anbefale Dalby Diamonds til alle der spørger - hvilket jeg også gør.
Dalby Diamonds
Det har været en meget positiv oplevelse at handle med Dalby Diamonds.
Jeg fik god og professionel rådgivning.
Høj kvalitet til meget rimelig pris.
Funklende & Fremragende Service!
Jeg, og efterhånden en hel del af mine kunder, kan kun på det varmeste anbefale Dalby Diamonds - ikke mindst til alle de jægere der efter en lang jagtsæson, har behov for at sætte "lidt ind på kontoen" hjemme 😊
Jesper Dellgren
Dellgren Jagtskydeskole.
DALBY DIAMONDS får top karakter!
DALBY DIAMONDS og Sidsel Dalby Glerup får min bedste anbefaling i forbindelse med købet af et par luksuriøse manchetknapper i massivt hvidguld besat med sorte diamanter. Designet er klassisk og udstråler en diskret luksus, som kan bruges til både hverdag og fest.
Jesper Damborg
Top kvalitet og super service !
Jeg kan på det varmeste anbefale Dalby Diamonds. Sidsel lytter til dine ønsker og dit budget og sammensætter en skræddersyet løsning, som i mine to tilfælde har været lige i øjet! Især når du som mand køber smykker til dem du holder af, er det rart med vejledning som Sidsel kan give; hun lytter til hvilken type person modtageren er og rammer noget som falder i deres smag! Sidsel har i hvert fald ramt spot on på begge mine køb til trods for at det har været til to forskellige personer med over 30års aldersforskel!
Professionel service og præcis levering
...og en meget glad modtager af det armbånd, jeg købte i gave.
Med ingen eller kun lidt viden om diamanter, var det vigtigt at kunne have tillid til, at jeg fik, hvad jeg betalte for. Sidsel Dalby Glerup gav god vejledning og indgyder med sin uddannelse og indsigt den fornødnde tillid. Vi aftalte i fællesskab et design specielt til dette armbånd og dette blev leveret som aftalt. Resultatet var helt som det skulle være, og min kone modtog med stor begejstring gaven til sin fødselsdag.
Jeg anbefaler klart Dalby Diamonds.
MVH
Peder
5 stjerner - det kan ikke blive bedre:)
Jeg har lige købt de smukkeste og mest klassiske diamantøreringe. På mange måder ser jeg dette køb som en stor investering; værdimæssigt såvel som følelsesmæssigt. De stråler - og ligeledes gør jeg. Jeg er af den overbevisning, at de fleste kvinder tilstræber eksklusivitet, hvorfor jeg kun kan anbefale jer at tage kontakt til Sidsel. Selv blev jeg mødt med en stor portion varme og professionalisme. Kvalitet betaler sig - og det kommer vel at mærke fra en kvinde, der er vant til at gå med forskellige, sjove og knap så dyre øreringe. Når først du modtager de funklende diamanter, vil du ikke gå med andet. Sidsel og Dalby Diamonds får således mine bedste anbefalinger.
Fremragende produkter og service
Det var en udsøgt fornøjelse at handle med Dalby Diamonds. Jeg har brugt Dalby Diamonds da jeg ville glæde min kæreste med en særlig flot diamantring på vores årsdag, samt et diamant tennisarmbånd i dåbsgave. Jeg blev begge gange vejledt grundigt af diamantekspert Sidsel Dalby Glerup, inden jeg bestemte for den endelige ring og armbånd som blev specialdesignet ud fra egne ønsker og kyndig rådgivning. Jeg fik virkelig meget for pengene her og det ses tydeligt, at kvaliteten af smykket og diamanterne er på højeste niveau. Min kæreste blev ved begge lejligheder meget begejstret. Jeg vender helt sikkert tilbage til Dalby Diamonds næste gang, der igen skal købes diamanter.
Super service og hjælp!
Kanon service, pris og hjælp til at få købt det helt rigtige. Mange tak!
Kan kun anbefale Dalby Diamonds!
Top of the line quality and service
I recently purchased a gold necklace with a diamond heart pendant and a tennis bracelet from Dalby Diamonds. The quality of the jewelry is impeccable – same goes for the service. I was guided through all the steps of my purchase (design, delivery etc) and felt comfortable in my buy from start to finish. Shopping at Dalby Diamonds was a pleasure – and certainly something I will do again!
SUPER service!
Min kæreste har i øvrigt foræret mig en utrolig smuk diamantring (2.33 carat), som er designet af ham og Dalby Diamonds A/S specielt til mig. 1000 tak for nogle fantastiske smykker gennem tiden og tak for altid god service.
Jeg kan til enhver tid anbefale Sidsel Glerup, som er ekstrem ansvarsfuld, ordentlig og dygtig.
Med venlig hilsen advokat Eva Persson
Ekstraordinær
Jeg skulle købe en ring da jeg skulle frie til min kæreste, og jeg fik en yderst fantastisk service og hjælp.
Jeg har aldrig købt en diamantring før, og fik stor hjælp og vejledning til kvalitet. Derudover var jeg i tidsnød, da det tog mig lang tid at finde den ring det skulle være.
Jeg skulle fri i udlandet, og ringen kunne ikke nå at blive produceret inden og nå hjem inden jeg skulle rejse. Her sørgede Dalby Diamonds for at ringen blev sendt til det første opholdsted jeg var, med både specifik dato og tidspunkt for levering, så jeg dermed alligevel fik ringen i tide.
Så det var en helt særlig oplevelse, og jeg har ikke før oplevet en sådan service og behjælplighed.
Dalby Diamonds levere høj kvalitet
Jeg har to gange købt smykker hos Dalby Diamonds og det har været en god oplevelse.
Professionelt og god service
Jeg købte min julegave til min kæreste hos Dalby Diamonds og jeg oplevede en god og professionel service samtidig med, at jeg fik en unik gave til en fair pris, som min kæreste blev rigtig glad for.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.