Bra utbud. Gillar att det finns en kundtjänst som svarar. Mindre leveranser brukar jag få på ungefär utsatt tid även om spannet är väldigt brett. När jag beställde en cykel som skulle ta en till fem d... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Om Cykloteket
Glid över på vår hemsida för att läsa allt eller sväng förbi någon av våra butiker så berättar vi mer!
Garanterat nöjd!
På Cykloteket har du full bytesrätt på alla produkter inom 30 dagar från köpet - även om varan är använd.

- Garanterat Nöjd gäller vid köp i våra fysiska butiker. Inbytet ska göras i samma butik där varan köptes.
- Inga pengar betalas tillbaka, du får byta till annan likvärdig eller dyrare vara mot mellanskillnad. Annars får du ett tillgodokvitto.
- Bytesrätten gäller vårt ordinarie sortiment, ej beställnings-, kampanj- och reavaror.
- För köp i webshopen gäller 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.
Mogölsvägen 14, 555 94 , Jönköping, Sverige
- +46854549390
- kundservice@cykloteket.se
- www.cykloteket.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Hjälpsam och snabb kundtjänst!
Fick snabb och bra hjälp från kundtjänsten

Svar från Cykloteket
Snabbt och enkelt att få ta i…
Snabbt och enkelt att få ta i kundservice! Snabbt leverans och enkelt retur.
Ludvig är suveränt.
Rekommenderas starkt!

Support i världsklass
Guld stjärna till supporten som alltid är hjälpsamma med att ta fram rätt detaljer till ens cykel.

Svar från Cykloteket
Trots att ordern levererades i 2 paket…
Trots att ordern levererades i 2 paket gjorde den snabba återkopplingen från Ludvig att leveransen är värd en 5:a.

Svar från Cykloteket
Går ej att kommunicera med för att avbeställa order.
Beställde en cykel i lördags.
Försökte avbryta ordern söndag morgon. EFTER att jag skickat ordernummer till deras bot och en önskan om att annullera ordern kom ett sms om att DHL fått FÖRINFORMATION om ordern. Mailade då kundtjänst att jag fortfarande vill annullera ordern. Försökte ringa men kundtjänst öppnar först 10.00. Fick svar idag, måndag kl 09.59, att nu har cykeln gått iväg från vårt lager. Betalar 299 för frakten men skulle nu få betala de 299 + 999 ytterligare om jag skulle välja att avbryta ordern. Noll good will och bara en tråkigt attityd i kundtjänst. Som att prata med en vägg som bara upprepar "nu har ju du godkänt köpvillkoren". Riktigt dåligt bemötande i kundtjänst.

Utmärkt!
Utmärkt blixtsnabb hjälp och rådgivning. Smidigt att beställa. Nu väntar jag på cykeln!

Svar från Cykloteket
Väldigt trevigt och bra bemötande.
Väldigt trevigt och bra bemötande.
Svarade snabbt på alla frågor.

Bra kundservice, snabb returprocess
Beställde bl a pakethållare som förvånansvärt nog visade sig inte vara godkänd för barncykelsits. Fick bra hjälp via kundtjänst (via telefon) att hitta en annan pakethållare istället. Snabb returprocess och hjälp från kundtjänst (via mail).

Bra bemötande
Snabb leverans, Snabba svar från supporten och bra bemötande. Helt klart 5/5

Svar från Cykloteket
Bra service och leverans!
Råkade beställa till butik istället för till ombud. Mailade och fick hjälp direkt, dessutom bjöd Cykloteket på frakten denna gång.
Fick varan inom 24h och produkten motsvarade förväntningarna. Mycket nöjd!

Trevlig kundtjänst!
Fick hem en trasig lampa men fick snabb och trevlig återkoppling på mail! Redan dagen efter är den nya lampan påväg.

Dålig kundservice och oseriös hantering – undvik Cykloteket
Jag beställde flera produkter under Cyklotekets kampanj “Vi tömmer hyllorna”, där det inte framgick att rabatterna endast gällde cyklar. Efter att jag fått en orderbekräftelse valde Cykloteket att makulera min beställning och påstod att priserna var felaktiga – trots att de var fullt rimliga för en lagertömning.
När jag försökte lösa detta genom att be om antingen en återställning av ordern eller en rabattkod, slutade de svara helt.
📌 Sammanfattning:
❌ Vilseledande kampanjkommunikation.
❌ Orderbekräftelser verkar inte betyda något.
❌ Slutar svara när de inte har fler argument.
Rekommendation: Handla någon annanstans om du vill ha en seriös butik som står för sina priser och behandlar kunder med respekt.
Felaktiga priser på hemsidan
Felaktiga priser på hemsidan.
Fick orderbekräftelse på beställningen. Efter några dagar kommer mejl om att priset inte stämde och ordern hade gått tillbaka.
Vid vidare kontakt så hänvisar man till att jag godkänt köpvillkoren och att detta kan ske.
Så se upp med prissättningen på websidan!!!!

Svar från Cykloteket
Ett företag som inte vill ha kunder
Ett företag som inte vill ha kunder,och sammarbetar med betaltjänstföretag som själva väljer som ska få bli kund( handla).
Tidigare så vart det inget problem att få handla av ex Svea( som är betaltjänstgöretaget i fråga).
Men eftersom Svea har tvingat dig till att skaffa Mobilt Bank ID.
Det samma gäller i stort sätt vilket betalsätt Du än väljer.
Lite lite tråkigt med tanke att det finns Direktbetalning Bank( genom Trustly).
Fast hela vitsen att ha detta betalsätt är att slippa bli tvångsmässigt registrerad( övervakad) av Google.
Det finns faktiskt banker som har kommit längre i sitt säkerhetstänk,och har signering med bankdosa.
Som f.ö är krypterat & består av ett hårt certifikat.

Trasiga varor
Fick flaskhållare och SPD-pedaler i postpåse. Flaskhållarna var trasiga och det blir dem när de inte skickas i kartong. Jag har ändå fått ett bra bemötande av kundtjänsten och återbetalning på de trasiga varorna. Så inget att klaga på när det gäller snabb service. Däremot så behöver ni packa era varor bättre:-)

Tack för bra service. Lars Å
Fick mitt paket till ombud, det var du uppslitet och artikeln borta, tog kontakt med Schenker som hade levererat varan men ingen kompensation där. Kontaktade Sykloteket och dom skickade en ny vara. Mycket bra och snabb service

Svar från Cykloteket
Mycket bra service av cykloteket och…
Mycket bra service av cykloteket och dess kundtjänst.