Cykloteket Omdömen

1 370
TrustScore 3.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 93 recensioner, de flesta recensenterna var ganska nöjda med sin totala upplevelse. Många köpare uppskattar verkligen att få snabb hjälp och ett mycket trevligt bemötande av den kunniga personalen. Det brukar vara smidigt att beställa olika typer av cykeltillbehör, och produkterna fungerar ofta bra för dem som handlar. Vissa recensenter var inte nöjda med de långa leveranstider som ibland kraftigt översteg det som ursprungligen utlovats på hemsidan. Många noterade att beställda varor dröjde mycket länge utan att de fick någon tydlig information eller uppdatering. Dessutom upplevdes det att kundtjänsten hade svårt att ge snabba och tydliga svar när problem uppstod kring beställningarna.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder hade tvetydig upplevelser med product, då många vittnar om felaktiga komponenter, försenade leveranser... Se mer

Customer service

Kunder delar tvetydig åsikter om kundtjänst, där upplevelserna varierar kraftigt. Vissa konsumenter beskriver... Se mer

Order

Konsumenter tycker order är tvetydig med mycket blandade upplevelser kring leveranser och hantering. Medan... Se mer

Delivery service

Kunder noterar konsekvent tvetydiga upplevelser med leveranstjänsten. Många upplever stora förseningar, där... Se mer

Response time

Recensenter nämner tvetydig feedback om response_time. Många konsumenter rapporterar frustrerande... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Bra utbud. Gillar att det finns en kundtjänst som svarar. Mindre leveranser brukar jag få på ungefär utsatt tid även om spannet är väldigt brett. När jag beställde en cykel som skulle ta en till fem d... Se mer

Gjorde en beställning för en vecka sedan, dem har fortfarande inte skickat mina produkter även om alla var märkta som "Leveranstid 1-3 dagar". Handla från annan sida om ni vill ha era grejer leverer... Se mer

Köpte cykel som gick sönder efter ett par veckor. Får till svar att det inte går inte under reklamation för dem tyckte det såg ut som slitage och eller yttre påverkningar. Cyklen har rullat på en cyk... Se mer

Att kundservice, Erik, tog min reklamation på allvar, höll mig uppdaterad hela tiden vad som skedde, detta i alla led med tillverkare och leverantörer, total handläggning av ärendet blev ca 10 dagar,... Se mer

1. Cykelaffär

Om Cykloteket

För dig som gillar att cykla! Och självklart för dig som skall köpa cykel. Vi på Cykloteket har genom vårt eget cyklande lärt oss att uppskatta kvalitetsprodukter och har alltid detta som utgångspunkt när vi bestämmer vilka cyklar och tillbehör som får säljas hos oss. Allt för att du som kund skall få samma förutsättningar som oss att ha kul på din cykel.

Glid över på vår hemsida för att läsa allt eller sväng förbi någon av våra butiker så berättar vi mer!

Garanterat nöjd!

På Cykloteket har du full bytesrätt på alla produkter inom 30 dagar från köpet - även om varan är använd.

Det viktigaste för oss är att du som kund är Garanterat Nöjd. Därför är vi väldigt noggranna när vi väljer sortiment, för att kvalitén ska motsvara våra och dina förväntningar. Det gäller att välja den produkt som passar bäst för just ditt ändamål och där hjälper vi gärna till. Är du vid köpet det minsta osäker är Garanterat Nöjd ett perfekt sätt för dig att känna dig trygg med ditt köp.
  • Garanterat Nöjd gäller vid köp i våra fysiska butiker. Inbytet ska göras i samma butik där varan köptes.
  • Inga pengar betalas tillbaka, du får byta till annan likvärdig eller dyrare vara mot mellanskillnad. Annars får du ett tillgodokvitto.
  • Bytesrätten gäller vårt ordinarie sortiment, ej beställnings-, kampanj- och reavaror.
  • För köp i webshopen gäller 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.

Medel

TrustScore 3.5 av 5

1 tn omdömen

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

(1 370)

96 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Snabb hjälp med min reklamation och…

Snabb hjälp med min reklamation och inga krångligheter

16 april 2025

Hej Adrian,
Tack för din feedback! Vi är glada att kunna hjälpa snabbt och smidigt – precis som det ska vara. Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer framöver!

Snabb leverans av prylar, felfri retur

Snabb leverans av prylar.
Gjorde en retur då jag beställde fel vara, det löste sig snabbt och felfritt med bra kommunikation hela vägen.

16 april 2025

Hej Niklas,
Stort tack för din fina återkoppling! Härligt att höra att både leveransen och returprocessen fungerade smidigt. Vi strävar alltid efter tydlig kommunikation och snabb service – kul att det märks! Varmt välkommen tillbaka när du behöver något nytt.

200% nöjd kund

Utmärkt snabb service både i butik och via mail, tom flera år efter inköp av cykel då jag behövde hjälp med reservdelar.

14 april 2025

Hej Haleh,
Tusen tack för ditt fantastiska omdöme! Det gläder oss att du är så nöjd – både med servicen i butik och via mail, även långt efter ditt köp. Vi finns här när du behöver oss, oavsett när cykeln är köpt. Varmt välkommen åter!

Betalade för en cykel som inte fanns

Beställde och betalade en cykel med 1-3 dagars leveranstid. Efter en vecka hade jag inte hört något. Skrev och frågade och fick besked att det var en beställningsvara som tas från leverantörens lager. Beskedet var att ”cykeln dock ankommit nu och kommer plockas inom kort”. Det gick en vecka till utan att jag hörde något. Jag skrev igen och frågade vad som hände. Fick då besked att det inte fanns någon cykel pga fel lagersaldo och att denna därför inte kunde levereras.

10 april 2025

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Fast jag saknade en order i paketet skickade dem en ny vara till mig direkt!

2 april 2025

Svar från Cykloteket

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att leveransen var snabb och smidig. Vi beklagar att en vara saknades i ditt paket, men vi är glada att vi kunde ordna en snabb lösning för dig. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service och uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Varmt välkommen tillbaka!

Bra sortiment och priser

Bra sortiment och priser. Snabba svar från en trevlig kundtjänst.

1 april 2025

Hej Johan,
Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du uppskattar vårt sortiment och våra priser. Det gläder oss också att höra att du fått snabb och trevlig service från vår kundtjänst. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart! 😊

Snabb och trevlig support

Snabb och trevlig support, mina varor har alltid kommit på utlovad tid och priserna är bra!

31 mars 2025

Hej Kristoffer,
Tack så jättemycket för din fina recension! Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du är nöjd med både vår support och att dina varor alltid kommer i tid. Vi är så glada att vi kan leverera en bra upplevelse och att du också är nöjd med våra priser. Hoppas vi får hjälpa dig snart igen!

Bra och snabb återkoppling.

26 mars 2025

Hej Urban,
Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du är nöjd med vår återkoppling. Vi strävar alltid efter att vara snabba och hjälpa till på bästa sätt. Hoppas vi får chans att hjälpa dig igen snart

Köpte en cykellampa för ca 1200kr vars…

Köpte en cykellampa för ca 1200kr vars fäste gick sönder efter några dagar. Fick ett nytt fäste, det gick sönder samma dag. Jag kontaktade Cykloteket och påpekade att det var väldigt dålig och skickade in foton på det trasiga fästet men Cykloteket vill inte ta tillbaka produkten eller ge pengarna tillbaka.

14 mars 2025

Hjälpsamma och snabba på att svara

Hjälpsamma och snabba på att svara. Precis som det ska vara.

Haha det rimmade!

Hej Jonas,
Tack så mycket för din fina kommentar! Vi är glada att du upplevde oss som hjälpsamma och snabba. Och förresten, riktigt bra rim! 😊 Hoppas vi får hjälpa dig igen snart!

Vänligt bemötande

Vänligt bemötande, kunniga och snabb service. Rekommenderar!

Svar från Cykloteket

Tack så mycket för din fina feedback, Emma! Vi är glada att du upplevde oss som kunniga och att servicen var snabb och vänlig. Det betyder mycket för oss! Vi uppskattar verkligen din rekommendation och hoppas få hjälpa dig igen snart

Superservice!

Hej Johannes,
Tack så mycket för din fina kommentar! Vi är glada att du upplevde vår service som superservice. Det betyder verkligen mycket för oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen snart. 🧡

Snabb återkoppling då storleken inte…

Snabb återkoppling då storleken inte passade min son o vi behöver returnera sakerna
Trevligt bemötande🤩 🌷☀️

24 mars 2025

Hej Ann-Sofie,
Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att återkopplingen var snabb och att du upplevde vårt bemötande som trevligt. 🌷☀️ Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen snart

Suverän hjälp genom flera olika köp

Suverän hjälp genom flera olika köp. Svarade noggrant på alla frågor/mejl som ställdes och finns inget att klaga på

Hej Hampus,
Stort tack för de vänliga orden! Vi är verkligen glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med oss och att vi har kunnat hjälpa dig genom dina köp. Det betyder mycket att veta att vi har kunnat svara på alla dina frågor och ge den hjälp du behövde.

Om du har några fler funderingar eller behöver hjälp framöver är du alltid välkommen att höra av dig. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig bästa möjliga service.

Tack igen och ha en riktigt bra dag!

Lysande kundsupport från Ludvig

Lysande kundsupport från Ludvig. Extremt snabbt och jag fick precis den information jag behövde!

Svar från Cykloteket

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är verkligen glada att höra att du är nöjd med den hjälp du fick från Ludvig och att du fick den information du behövde så snabbt. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service, och det är härligt att veta att vi lyckades.

Om du har fler frågor eller behöver hjälp framöver, tveka inte att höra av dig. Vi finns här för att hjälpa dig!

Tack igen

Bra service via mail :-D!!!

Svar från Cykloteket

Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med servicen via mail. Det betyder mycket för oss att kunna ge dig den hjälp du behöver, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Om det är något mer vi kan hjälpa till med framöver, tveka inte att höra av dig!

Tack igen och ha en härlig dag! :-)

Ludvig på kundservice gav snabb och…

Ludvig på kundservice gav snabb och träffsäker hjälp när jag hade råkat beställa fel. Allt var åtgärdat inom några minuter från felbeställningen.

20 mars 2025

Hej Anton,
Tack så mycket för din fina feedback! Vi är så glada att höra att Ludvig kunde hjälpa dig snabbt och effektivt när det blev fel i beställningen. Vi strävar alltid efter att lösa problem så smidigt som möjligt och det är härligt att höra att vi lyckades göra det för dig.

Om du har några fler frågor eller behöver hjälp framöver, är du alltid välkommen att höra av dig.

Kundservicen svarade snabbt när min…

Kundservice svarade snabbt när min order skickade till fel upphämtningsplats och rättade till det! Tack för hjälpen!

19 mars 2025

Svar från Cykloteket

Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa till att rätta till problemet med upphämtningsplatsen och att du fick den service du förväntade dig. Din feedback betyder mycket för oss!

Om du behöver ytterligare hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig. Ha en fin dag!

Hög servicenivå!

Snabba med leveranser och att återkoppla på mailen!

14 mars 2025

Hej Niclas,
Stort tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade både våra snabba leveranser och återkoppling via mail. 😊

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något mer i framtiden!

Mycket nöjd

Mycket nöjd. Bra kommunikation med kundtjänst. Snabba och trevliga.

10 mars 2025

Hej Tobias,
Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår kommunikation och att du upplevde vår kundtjänst som både snabb och trevlig. Det är alltid vårt mål att ge bästa möjliga service och att göra våra kunder nöjda.

Om du har några fler frågor eller behöver vidare hjälp, tveka inte att höra av dig. Vi finns här för att assistera dig!