Cykloteket Omdömen

1 370
TrustScore 3.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 93 recensioner, de flesta recensenterna var ganska nöjda med sin totala upplevelse. Många köpare uppskattar verkligen att få snabb hjälp och ett mycket trevligt bemötande av den kunniga personalen. Det brukar vara smidigt att beställa olika typer av cykeltillbehör, och produkterna fungerar ofta bra för dem som handlar. Vissa recensenter var inte nöjda med de långa leveranstider som ibland kraftigt översteg det som ursprungligen utlovats på hemsidan. Många noterade att beställda varor dröjde mycket länge utan att de fick någon tydlig information eller uppdatering. Dessutom upplevdes det att kundtjänsten hade svårt att ge snabba och tydliga svar när problem uppstod kring beställningarna.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder hade tvetydig upplevelser med product, då många vittnar om felaktiga komponenter, försenade leveranser... Se mer

Customer service

Kunder delar tvetydig åsikter om kundtjänst, där upplevelserna varierar kraftigt. Vissa konsumenter beskriver... Se mer

Order

Konsumenter tycker order är tvetydig med mycket blandade upplevelser kring leveranser och hantering. Medan... Se mer

Delivery service

Kunder noterar konsekvent tvetydiga upplevelser med leveranstjänsten. Många upplever stora förseningar, där... Se mer

Response time

Recensenter nämner tvetydig feedback om response_time. Många konsumenter rapporterar frustrerande... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Bra utbud. Gillar att det finns en kundtjänst som svarar. Mindre leveranser brukar jag få på ungefär utsatt tid även om spannet är väldigt brett. När jag beställde en cykel som skulle ta en till fem d... Se mer

Gjorde en beställning för en vecka sedan, dem har fortfarande inte skickat mina produkter även om alla var märkta som "Leveranstid 1-3 dagar". Handla från annan sida om ni vill ha era grejer leverer... Se mer

Köpte cykel som gick sönder efter ett par veckor. Får till svar att det inte går inte under reklamation för dem tyckte det såg ut som slitage och eller yttre påverkningar. Cyklen har rullat på en cyk... Se mer

Att kundservice, Erik, tog min reklamation på allvar, höll mig uppdaterad hela tiden vad som skedde, detta i alla led med tillverkare och leverantörer, total handläggning av ärendet blev ca 10 dagar,... Se mer

1. Cykelaffär

Om Cykloteket

För dig som gillar att cykla! Och självklart för dig som skall köpa cykel. Vi på Cykloteket har genom vårt eget cyklande lärt oss att uppskatta kvalitetsprodukter och har alltid detta som utgångspunkt när vi bestämmer vilka cyklar och tillbehör som får säljas hos oss. Allt för att du som kund skall få samma förutsättningar som oss att ha kul på din cykel.

Glid över på vår hemsida för att läsa allt eller sväng förbi någon av våra butiker så berättar vi mer!

Garanterat nöjd!

På Cykloteket har du full bytesrätt på alla produkter inom 30 dagar från köpet - även om varan är använd.

Det viktigaste för oss är att du som kund är Garanterat Nöjd. Därför är vi väldigt noggranna när vi väljer sortiment, för att kvalitén ska motsvara våra och dina förväntningar. Det gäller att välja den produkt som passar bäst för just ditt ändamål och där hjälper vi gärna till. Är du vid köpet det minsta osäker är Garanterat Nöjd ett perfekt sätt för dig att känna dig trygg med ditt köp.
  • Garanterat Nöjd gäller vid köp i våra fysiska butiker. Inbytet ska göras i samma butik där varan köptes.
  • Inga pengar betalas tillbaka, du får byta till annan likvärdig eller dyrare vara mot mellanskillnad. Annars får du ett tillgodokvitto.
  • Bytesrätten gäller vårt ordinarie sortiment, ej beställnings-, kampanj- och reavaror.
  • För köp i webshopen gäller 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.

Medel

TrustScore 3.5 av 5

1 tn omdömen

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

(1 370)

96 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Undvik att köpa cykel härifrån

Undvik att köpa cykel härifrån. Har enbart varit problem på alla sätt ni kan tänka er.

Får ni problem med cykeln så lycka till..

Skickar ni den till deras verkstad får ni tillbaka den med hack och repor överallt, nedskitad och utan problemet löst.

Garanti? Vad är det?

Kompetens och välvilja? Inte här inte.

Köp en cykel någon annanstans! Om ni inte vill spendera 6 månader med felsökning, verkstad och flera tusen ur egen ficka.

Skulle kunna skriva en bok om den här upplevelsen, men ärligt talat är dom inte värda det.. UNDVIK!!

(2025-07-09) Update:

Lämnade in cykeln till en verkstad ja vart rekommenderad, nu har jag fått svar på vad som är fel, freehubben i bakhjulet är glapp och en ny är beställd från Shimano.

Men det är ju inga fel på cykeln enligt Cykloteket.

Blev en dyr cykel det här!

15 juni 2025

Företaget skulle på handhavande fel när…

Företaget skyller på handhavande fel när vi fick hem en cykel med trasiga gängor från fabrik så det ej går att skruva i ena trampan. Dem vägrar ta på sig felet och skyller bara ifrån sig. Beställ aldrig från det här företag!

19 maj 2025

Bra mottagande och service angående…

Bra mottagande och service angående leverans

15 maj 2025

Hej Ingemar!

Tack så mycket för din fina återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med både mottagandet och servicen kring din leverans.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något mer framöver!

Kundservice på topp

Kundservicen tänker verkligen på kundens bästa och löser problem snabbt och bra. Det är så det ska funka, speciellt när man snabbt behöver cykeldelar inför nästa runda!

15 maj 2025

Hej Håkan,
Tack för din fina feedback! Vi strävar alltid efter att sätta kunden i fokus och lösa problem snabbt så att du kan komma ut på nästa cykeltur utan bekymmer. Kul att höra att du uppskattar vårt arbete! 🚴‍♂️✨

Toppen service

Fick superbra service från Kundtjänsten, snabba att svara på e-posten och verkligen försöka hjälpa som de kan. Köpte cykel som jag sen behövde inte längre och fick skicka den tillbaka. Super smidigt med återbetalningen och allt gick jättebra.

Kommer definitivt köpa cykel från dom igen när jag behöver nytt cykel, märker dom har också jättebra priser.

12 maj 2025

Svar från Cykloteket

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är verkligen glada att höra att du fick bra hjälp av vår kundtjänst och att hela processen med retur och återbetalning gick smidigt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen.
Välkommen åter! 🚴‍♀️😊

Sämsta leverans tiden dålig service

Cykloteket verkar ha mycket cykel delar på lager men det mesta finns inte på lager och leverans tiden är katastrof. Ännu en gång så får man vänta länge och nu har det alltså tagit 14 dagar och sakerna har inte kommit hem än. Dom skriver att det ska ta max 12 dagar och inga andra cykel butiker på nätet har så lång leveranstid. Först svarade dom inte på mail sedan får man ett ursäkts mail och sedan svarar dom inget mera på frågorna man har.

Riktigt dålig leverans tid och ännu sämre support hjälp.

8 maj 2025

Bra hjälp vid problem med leverans och…

Bra hjälp vid problem med leverans och retur. Snabba svar och trevligt bemötande av Ludvig!

Hej Magnus,
Tack för din fina feedback! Vi är glada att Ludvig kunde hjälpa dig snabbt och trevligt. Hör gärna av dig om du behöver mer hjälp framöver! 🚴‍♀️😊

Bra service

Bra service, produkter och priser. Leveranser utan problem.

Svar från Cykloteket

Tack för ditt fina omdöme! Vi strävar alltid efter att erbjuda bra service, kvalitetsprodukter och konkurrenskraftiga priser. Härligt att leveranserna fungerat smidigt för dig! Välkommen tillbaka! 🚴‍♂️👍

Jättebra kundtjänst

Jättebra kundtjänst

6 maj 2025

Hej Susanne,
Tack så mycket! Vi uppskattar verkligen din feedback och finns här för att hjälpa dig när du behöver. 😊🚴‍♀️

Hjulet försvann

Beställde och betalade för ett hjul som skulle levereras till Cykloteket Häggvik. Detta skulle ta 1-3 dagar. Enligt kundtjänst så finns hjulet att hämta i Häggvik men i butiken finns inget hjul. Nu Svarar kundtjänst inte på mina mejl. Det har gått tre veckor.

6 maj 2025

Hjälpsam personal

Fick snabb support och svar på alla mina frågor. Mycket nöjd med den nya elcykeln från Skeppshult så här långt.

29 april 2025

Hej Ann,
Tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med både supporten och din nya elcykel. Hör gärna av dig om du behöver mer hjälp framöver! 🚴‍♂️✨

Beställning via webbutik

Beställde via webbutiken en barncykel som skulle finnas för leverans inom 1-3 dagar. Efter tre veckor kontaktar jag kundtjänst för att stämma av vart den tagit vägen, får då besked att det varit fel på lagersaldot men att den "just idag kommit in igen".

Kontaktade åter kundtjänst veckan efter så ingenting dykt upp och personen som svarar lovar att kolla på frågan för att därefter under dagen kontakta mig med besked.

Dagen efter när jag fortsatt inte fått någon information eller cykel kontaktar jag återigen kundtjänst för att reklamera köpet. Kundtjänst lovar nu att prioritera frågan, vilket de gör, och cykeln skickas samma dag.

Men summan av hela upplevelsen är tyvärr en amatörmässig känsla där jag behövde vid upprepade tillfällen göra mig omaket att kontakta en kundtjänst som inte var särskilt hjälpsam med ett köp som jag redan betalat för.

Rekommenderar ingen att handla från Cykloteket dessvärre.

30 april 2025

Försenad leverans och felaktig information

Försenad leverans och informationen på hemsidan om produkten stämde inte om produkten. (Cykelbyxor som skulle vara vadderade var inte det...)

28 april 2025

Hej Petter!

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att leveransen blev försenad och att produkten inte motsvarade dina förväntningar vad gäller vadderingen på cykelbyxorna. Det är viktigt för oss att våra produktbeskrivningar är korrekta, och vi tar till oss din kommentar för att se över detta.

Om du vill får du gärna kontakta oss så hjälper vi dig med retur, byte eller annan lösning som passar dig.

Bra priser och kundsupport

Bra priser och hjälpsam säljavdelning inför köp och support mailledes vid montering av cykeln. Transporten tog lite längre tid än utlovat men jag tror det beror på att den inte fanns på lager.

Jag kommer kolla cykloteket igen nästa gång jag ska köpa cykel!

23 april 2025

Hej Fredrik,
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både priserna och det stöd du fick från vår säljavdelning och support. Vi beklagar att leveransen tog lite längre tid än väntat och uppskattar din förståelse kring lagersituationen. Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa cykel – vi ser fram emot att hjälpa dig igen!

Mailade in en fråga på helgen och fick…

Mailade in en fråga på helgen och fick svar nästa dag, trots att det var påskdagen. Snabbt agerat.

21 april 2025

Hej Martin,
Tack så mycket för din fina återkoppling! Vi försöker alltid finnas tillgängliga och hjälpa till så snabbt vi kan – oavsett dag. Det gläder oss att du är nöjd med servicen. Varmt välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor!