Cykloteket Omdömen

1 370
TrustScore 3.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Ser man på 93 recensioner, de flesta recensenterna var ganska nöjda med sin totala upplevelse. Många köpare uppskattar verkligen att få snabb hjälp och ett mycket trevligt bemötande av den kunniga personalen. Det brukar vara smidigt att beställa olika typer av cykeltillbehör, och produkterna fungerar ofta bra för dem som handlar. Vissa recensenter var inte nöjda med de långa leveranstider som ibland kraftigt översteg det som ursprungligen utlovats på hemsidan. Många noterade att beställda varor dröjde mycket länge utan att de fick någon tydlig information eller uppdatering. Dessutom upplevdes det att kundtjänsten hade svårt att ge snabba och tydliga svar när problem uppstod kring beställningarna.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder hade tvetydig upplevelser med product, då många vittnar om felaktiga komponenter, försenade leveranser... Se mer

Customer service

Kunder delar tvetydig åsikter om kundtjänst, där upplevelserna varierar kraftigt. Vissa konsumenter beskriver... Se mer

Order

Konsumenter tycker order är tvetydig med mycket blandade upplevelser kring leveranser och hantering. Medan... Se mer

Delivery service

Kunder noterar konsekvent tvetydiga upplevelser med leveranstjänsten. Många upplever stora förseningar, där... Se mer

Response time

Recensenter nämner tvetydig feedback om response_time. Många konsumenter rapporterar frustrerande... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Bra utbud. Gillar att det finns en kundtjänst som svarar. Mindre leveranser brukar jag få på ungefär utsatt tid även om spannet är väldigt brett. När jag beställde en cykel som skulle ta en till fem d... Se mer

Gjorde en beställning för en vecka sedan, dem har fortfarande inte skickat mina produkter även om alla var märkta som "Leveranstid 1-3 dagar". Handla från annan sida om ni vill ha era grejer leverer... Se mer

Köpte cykel som gick sönder efter ett par veckor. Får till svar att det inte går inte under reklamation för dem tyckte det såg ut som slitage och eller yttre påverkningar. Cyklen har rullat på en cyk... Se mer

Att kundservice, Erik, tog min reklamation på allvar, höll mig uppdaterad hela tiden vad som skedde, detta i alla led med tillverkare och leverantörer, total handläggning av ärendet blev ca 10 dagar,... Se mer

1. Cykelaffär

Om Cykloteket

För dig som gillar att cykla! Och självklart för dig som skall köpa cykel. Vi på Cykloteket har genom vårt eget cyklande lärt oss att uppskatta kvalitetsprodukter och har alltid detta som utgångspunkt när vi bestämmer vilka cyklar och tillbehör som får säljas hos oss. Allt för att du som kund skall få samma förutsättningar som oss att ha kul på din cykel.

Glid över på vår hemsida för att läsa allt eller sväng förbi någon av våra butiker så berättar vi mer!

Garanterat nöjd!

På Cykloteket har du full bytesrätt på alla produkter inom 30 dagar från köpet - även om varan är använd.

Det viktigaste för oss är att du som kund är Garanterat Nöjd. Därför är vi väldigt noggranna när vi väljer sortiment, för att kvalitén ska motsvara våra och dina förväntningar. Det gäller att välja den produkt som passar bäst för just ditt ändamål och där hjälper vi gärna till. Är du vid köpet det minsta osäker är Garanterat Nöjd ett perfekt sätt för dig att känna dig trygg med ditt köp.
  • Garanterat Nöjd gäller vid köp i våra fysiska butiker. Inbytet ska göras i samma butik där varan köptes.
  • Inga pengar betalas tillbaka, du får byta till annan likvärdig eller dyrare vara mot mellanskillnad. Annars får du ett tillgodokvitto.
  • Bytesrätten gäller vårt ordinarie sortiment, ej beställnings-, kampanj- och reavaror.
  • För köp i webshopen gäller 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen.

Medel

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans

1 augusti 2025

Hej Jimmy,

Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med snabb och bra leverans. 🚴‍♂️

Klump i magen

Klantade till det vid beställningen och såg ej att varan bara levererades från de fysiska butikerna, insåg detta efter lagd beställning. Men se… efter ett mail löste man det galant och min vara är snart hos mig. Chapeau!!!

25 juli 2025

Hej Kent,

Tack för att du delar med dig! Sånt händer ibland 😅Men vad kul att vi kunde lösa det smidigt och att du blev nöjd med din upplevelse. Vi ser fram emot att ha dig som kund igen!

Snabb och proffsig service

Fantastiskt bra butik och service. Vänder mig alltid till Cykloteket när det är något jag behöver till mina cyklar!

29 juli 2025

Svar från Cykloteket

Tack för dina fina ord Jesper! Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattar både butiken och servicen. Fantastiskt roligt att vi får vara ditt självklara val, precis de vi strävar efter! 🚴‍♂️

Snabb och bra service

Snabb och bra service

25 juli 2025

Hej Daniel,

Tack för din feedback! Vi är glada att du upplevde snabb och bra service.

Utmärkt service!

Snabb och tillmötesgående kundtjänst efter jag strulat till min beställning. Cykloteket visar prov på utmärkt service och tydligt fokus på kunden!
Jag kommer återkomma som kund.

18 juli 2025

Beställde en ny cykel

Beställde en ny cykel, en Scott spark rc 910.
Bara efter fåtalet mil så har missljud uppstått i cykeln. Visar sig vara komma från vevlagret, kontaktar service men de ska ha ljudbevis innan åtgärd. Har mailat detta utan respons, dålig hantering av företaget anser jag.

16 juli 2025

Fick tyvärr ett presentkort köpt i…

Fick tyvärr ett presentkort köpt i butik, så kan enbart användas i butik, ej online.

Dåligt med produkter i butik, det enda jag behöver finns online.

Man kan beställa till butik, men det finns ingen betala i butik betalmetod, kundtjänst säger välj Svea Faktura (bara att man ens använder sig utav Svea är ju varning)
Iaf, de tycker man ska betala med faktura och göra en onödig kreditupplysning för en produkt man ska hämta i butik och betala med presentkort. Helt sinnessjukt, 0 service.

16 juli 2025

Bra kundtjänst

Snabb leverans. Jag hade en problem med min produkt, kundtjänst var snäll och ersätt produkten direkt. Mycket nöjd!

25 juni 2025

Serviceminded

När jag klantade mig och beställde varor till butik fast jag skulle haft hemleverans löste Jocke på kundservice det snabbt. Oerhört trevligt bemötande dessutom.

2 juli 2025

Dåligt bemötande och lögner

Fick en inkomplett leverans trots en försäkran om att allt fanns med. Fysiska butiken som lämnade ut beställningen vägrade hjälpa till, kundtjänst ljög om progression och att saknade produkten var på väg.
Efter två veckor fick jag istället meddelande om att de inte kommer leverera någon produkt.
Kundtjänst duckade alla som helst frågor om kompenasation eller om de ens gjort något fel.
Ombads handla mer i deras butik istället. Oklart om de ens tänkt återbetala den produkt som aldrig levererades innan jag bad om detta.

25 juni 2025

Sämsta kundservicen i världshistorien..

Sämsta kundservicen och bemötandet jag någonsin varit med om. Kundservice arrogant och LJUGER, väntat flera månader på leverans som inte dyker upp. De ljuger om att leverans är på väg och när leverans inte dyker opp slutar de svara. SÄMSTA NÅGONSIN!!! UNDVIK!!!!!

23 juni 2025

Kundservice Ludvig levererar

Fick snabb hjälp av kundservice och butik för att snabbt få hem min order någon dag inför vätternrundan. Fick sedan hjälp på 2 minuter av Ludvig på kundservice att fixa en retur med lite grejer som blev fel. Snabb och bra hjälp. Rekommenderar

18 juni 2025

Jag är oerhört besviken på deras…

Jag är oerhört besviken på deras obefintliga service. Köpt en cykel, påvisade ett fel. Dem förhalar och vill ha bildbevis. Har skickat in bilder och fört diskussioner i snart två veckor. Det sista dem skrev var att dem även behöver en video på det som är defekt. Skickade in en video i torsdag för en vecka sedan och nu är det helt tyst. Har inte fått någon återkoppling alls sedan dess. Om man försöker ringa så hänvisar dem till deras formulär och kommunikation via mail, men där svarar dem ju tyvärr inte.

Hoppas vi kommer fram till en lösning imorgon. Vill returnera och köpa ny cykel på annat ställe.

Kommer inte återkomma hit tyvärr.

17 juni 2025