Had 2 plasma aanstekers besteld,1 voor mijzelf,1 cadeau.Maar bij ontvangst,was er 1 die kapot was,en de meegeleverde oplaadkabeltjes paste niet op de aanstekers.mail gestuurd,en kort daarna mail terug... Se mer
Det här tycker kunderna
Prima website, alleen miste ik de informatie en status wanneer mijn bestelling werd verzonden. Na bijna 1 week heb ik per email een navraag gedaan over de status vam de bestelling. Prompt de volgende... Se mer
Aansteker en knipper set besteld als kado. Het setje bleek al eens open gemaakt te zijn, waarschijnlijk teruggestuurd door iemand anders en dat was duidelijk te zien. Gelijk contact opgenomen met de... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Cuberna is hét premium lifestyle platform voor jou! Het assortiment bestaat uit producten die naadloos aansluiten bij jouw Premium Lifestyle. Van handgemaakte humidors, sigarenaccessoires als aanstekers en kokers tot luxueus meubilair, bij ons zit je goed. Ons magazijn en kantoor bevinden zich in Emmen vanwaar wij dagelijks alle werkzaamheden verrichten om onze klanten van dienst te kunnen zijn. Wij proberen alles op één locatie te houden, zodat wij onze klanten de beste service kunnen verlenen.
Kontaktuppgifter
Kapitein Grantstraat 3, 7821AP, Emmen, Nederländerna
- info@cuberna.nl
- www.cuberna.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 87 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
het product werd snel geleverd en is…
het product werd snel geleverd en is van zeer goede kwaliteit echt een aanrader
Verkeerd product gestuurd
Snel geleverd
Super fast service
Super fast service, item that I ordered is just perfect match what they advertise with.
Enigszins goed
Na wat vertraging wel daadwerkelijk een goed product ontvangen, wat eigenlijk het meest belangrijke is.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, ook de klantendienst reageerde dezelfde dag op mijn vraag. Een tevreden klant.
Slechte klantenservice
Hier een humidor besteld. De analoge hygrometer welke aan de buitenkant zit vertoonde vlekken op het goudkleurige. Hierover gemaild. Geen reactie op ontvangen. Nog een keer gemaild maar ze geven niet thuis. Slechte ervaring. Ik bestel er dus niet meer!
Snel goed en correct
Super webwinkel
Super webwinkel, goeie artikelen van Cohiba beschikbaar en tegen betaalbare prijzen.
Ik heb het product nooit ontvangen
Super gemakkelijk en snel!
Snelle levering en top kwaliteit
Snelle levering! De humidor set nero ziet er super strak uit. Product voldoet zeker na wens
Mooie site voor de sigaren genieters
Mooie site voor de sigaren genieters
Post.nl was later door de drukte, maar een mail naar Kristof gaf veel duidelijkheid en daarna een snelle bezorging
Ik ben weer tevreden en zeg… aanrader
Bestelling moet ik nog daadwerkelijk…
Bestelling moet ik nog daadwerkelijk zien. Deze is binnen NL verstuurd en komt nu per vliegtuig naar Curaçao. We zijn benieuwd. Over de communicatie ben ik matig te spreken. Meerdere berichtjes gestuurd en uiteindelijk antwoord en toen bleek het pakket al afgelopen dinsdag was geleverd terwijl volgens het adres in Nederland donderdag pas ontvangen. Dus het was een beetje vaag. Wel blij dat het toch gelukt is en ik denk/hoop dat het product zelf verder wel heel mooi is.
Bestelling Cuberna
In eerste instantie was de bestelling niet compleet geleverd. Dezelfde avond een mail gestuurd, antwoord ontvangen en de volgende dag het missende artikel in huis.
Na ontvangst een bericht gekregen of alles goed was aangekomen.
Super snelle service en reacties.
Prachtige producten
Prachtige producten, snelle levering, mensgerichte klantenservice.
Snel geleverd en goed ingepakt
Snel geleverd en goed ingepakt, met nog een extra aansteker erbij, mijn kleinzoon was er blij mee!!
Bestelling was een dag telaat als…
Bestelling was een dag telaat als aangegeven maar er was een zeer goede comunicatie met de klantenservice !! Product voldoet na wens !
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.