Tijdens het overstappen van energieleverancier via de Consumentenbond heb ik blijkbaar een vinkje aangezet waardoor ik ineens een betaald abonnement had. Nergens stond duidelijk dat daar kosten aa... Se mer
Företaget har svarat
Dankzij de prijs alert melding van de Consumentenbond kwamen we er achter dat de robotstofzuiger, die wij 5 dagen eerder bij Coolblue gekocht hadden, € 120 (honderdtwintig !) goedkoper geworden was!... Se mer
Företaget har svarat
De consumentenbond is betrouwbaar. Ben al jaren lid van deze club en de valkuilen waar consumenten mee te maken hebben, worden door zo’n bond onder de loep genomen. Waar zouden we anders terecht kunne... Se mer
Företaget har svarat
Dankzij het gebruik van de voorbeeldbrief van de Consumentenbond heb ik uiteindelijk toch een vergoeding gekregen in de kosten van een oplader voor mijjn gehoortoestellen. Oorspronkelijk wilde de ziek... Se mer
Företaget har svarat
De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers. Wij werken samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. Samen staan we sterker en weten we meer. Wij zijn het verbindende platform en de vertrouwde stem van en voor consumenten.
Enthovenplein 1, 2521 DA, Den Haag, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Met als basis de voorbeeldbrief van de Consumentenbond betreffende de rechten verankerd in de wettelijke garantie heb ik een afwijzing van een claim bij mijn opticien binnen 24 uur kunnen ombuigen naar een volledige vergoeding van de schade.
Met de Consumentenbond sta je sterk!

Svar från Consumentenbond
Door op advies van de Consumentenbond gebruik te maken van hun juridische voorbeeldbrief had ik binnen 2 dagen mijn geld terug van een niet bonafide webshop.
Geweldig nieuws dankzij de Consumentenbond!

Svar från Consumentenbond
Onafhankelijk. Worden niet gesponsord of betaald door fabrikanten.

Svar från Consumentenbond
Altijd duidelijk onafhankelijk op de consument gericht advies. Prima vergelijkende test voor producten en diensten. Vertrouwen wekkend

Svar från Consumentenbond
Waardeloze organisatie. Meegedaan met de woekerpolis claim. Begin december een voorstel gekregen en dat geaccordeerd. Nu zijn we 8 maanden verder en nog niets uitbetaald. Elke maand om een update gevraagd, telkens het antwoord dat ik “even” geduld moet hebben. Je zou bijna een claim indienen tegen de Claimservice…….
Naar aanleiding van de reactie van consumentenbond. Formulier ingevuld en rarara wat krijg ik als reactie: dezelfde standaardmail dat ik nog even geduld moet hebben……. Trieste instelling

Svar från Consumentenbond
De consumentenbond voorziet je van betrouwbaar advies en tests, en ze zijn transparant over de criteria waarmee ze werken. Bij de tests kun je zelfs filters toevoegen voor aspecten die je zelf belangrijk vindt. Tegenwoordig is er ook aandacht voor het 'groene' aspect. Bespaart je een hoop werk!

Svar från Consumentenbond
Door de ontstane problemen met een bedrijf, voel ik me gesteund door de Consumentenbond.
de zaak is nog steeds niet opgelost.

Svar från Consumentenbond
Na vier jaar en 8 maanden (binnen de garantietermijn van 7 jaar) begaf mijn koelkast het. Deze bleek niet reparabel. De fabrikant deed een omruilvoorstel, waarbij ik dan ca. €500 moest bijbetalen. Dat vond ik onacceptabel. Hierop contact opgenomen met het juridisch loket van de Consumentenbond. Gewapend met de adviezen van de jurist ben ik vervolgens naar de leverancier gegaan. Dat heeft uiteindelijk geleid tot een voor mijn zeer aanvaardbare oplossing.

Svar från Consumentenbond
Eind vorig jaar heeft de Consumentenbond haar lidmaatschappen veranderd. Daarbij hebben ze zonder ons akkoord ineens de papieren gids uit ons abonnement verwijderd. Nu lezen wij meestal de gids in stapels dus dat is ons pas recent opgevallen en dus vraag ik netjes om dat te corrigeren en dat kan dan niet meer. Eerst geven ze ook ons nog de schuld dat wij dat zelf aangepast zouden hebben en n het enige wat ze zeggen is sorry voor het ongemak. Geen compensatie, geen andere opties. Ik was jaren best tevreden maar hierdoor ben ik er echt helemaal klaar mee.

Svar från Consumentenbond
Voortdurend bezig met zaken die voor mij als consument belangrijk zijn. Hun info is eerlijk en betrouwbaar. Zij zetten zich in voor belangrijke consumentenzaken.

Svar från Consumentenbond
Duidelijke en passende juridische adviezen waar je zelf wat mee kunt.

Svar från Consumentenbond
Consumentenbond is primair belangenbehartiger voor consumenten. M.i. betrouwbaar. Verder qua bereikbaarheid goed. Inhoudelijk op de hoogte van onderwerpen waarover ik vragen heb. korrekte manier van kontakt en goede informatiebronnen.

Svar från Consumentenbond
CB wekt ergernis op bij hun leden. Bij iedere email mag je als CB lid opnieuw inloggen met je email en wachtwoord, terwijl we als jarenlang lid toch heel herkenbaar zijn. .
Maak voor leden de emails en testen gewoon openbaar, waarmee ook de klantvriendelijkheid een dienst word bewezen

Svar från Consumentenbond
altijd een duidelijke uitleg bij alllerlei onderwerpen.
ook voor advies krijg je duidelijk antwoord

Svar från Consumentenbond
De consumentenbond is een geweldige organisatie die opkomt voor consumentenrechten en uitstekend informatie geeft over producten en over diensten.

Svar från Consumentenbond
Voor reizigers/vakantiegangers naar Taiwan!
Let op: het gebruik van een Easycard in Taiwan daar wordt hoog van opgegeven op internet. Men zegt je kunt er alles mee betalen van restaurant tot bus,trein, metro, en winkels.
De maximale storting is TWD10.000 Dat had ik gestort om het gebruik per trein te betalen. Helaas: de spoorwegen accepteerde de easy card gekocht bij Klook niet. Ook vele hotels, restaurants en sommige supermarkten accepteerden de card niet.
Om geld terug te krijgen werd ik bij underground station van het ene naar het andere underground station gestuurd. Uiteindelijk op het juiste station kreeg ik mijn geld niet omdat ik eerst met aankopen de kaart moest leegmaken tot TWD 3000. Dit gedaan bij 7-Eleven. Belachelijk!
Maar goed de kaart kan handig zijn bij MRT en 7 eleven maar stort er niet teveel op!
Sinds jaar en dag een betrouwbaar baken voor onafhankelijke productvergelijking en advisering.
Onberispelijk!

Svar från Consumentenbond
Kritisch naar de producent ondersteunend voor de consument Veel en diverse informatie over producten. Goede toelichting over de test die gedaan zijn. Ondersteunen consumenten die onheus worden bejegend.

Svar från Consumentenbond
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.