Betyget ändras från 1 till 3 stjärnor för att själva CDON (dvs inte underleverantören) agerade över förväntan efter ett tag. Men jag kan inte ge ngt bättre betyg för att varan verkar vara problemati... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Vi finns där för de små ögonblicken i vardagen. En glödlampa som behöver bytas. Ett verktyg för den lösa skruven. En ny vattenslang till trädgården. Och vi finns där för de stora ögonblicken, när drömmar slår in. Soffan till den första gemensamma lägenheten. Spelkonsolen som stått högst upp på önskelistan. Den första mobilen - någonsin. Vi är en shoppingdestination där utvalda säljare erbjuder dig miljontals produkter inom olika kategorier. Du hittar allt från gaming, leksaker och elektronik till trädgård, skönhet och produkter för dina husdjur. Prylar för livet helt enkelt. Vi är inte bara en marknadsplats. Vi är en del av din vardag.
Stockholm, Sverige
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Beställde en kontorsstol 2025-11-28 och det stod att den skulle ankomma 2025-12-11 men det har den inte och jag har inte fått någon information på beställningen alls heller?

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Beställde en julgran 28 november. 2 december fick jag mail om att det är leverans på väg. Inget har dykt upp. Spårar man sändningen är inget skickat. Omöjligt att komma i kontakt med kundtjänst. Usel service. Bara autogenererade svar som inte hjälper alls. Inga uppdateringar om förseningar eller något. Kommer aldrig mer handla här. Betalar hellre mer och köper från en annan butik!

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jag beställde en PS5 kontroll från CDON för att ge bort i present. När den kom fram var plomberingen bruten och kontrollen hade till och med damm på sig. Det är helt undermåligt, man kan inte ge bort en present som redan är öppnad.
Jag kontaktade kundservice direkt och fick svar om att de behövde en bild, vilket jag skickade samma dag. Trots detta har jag nu väntat i nästan två veckor utan någon återkoppling. Det hade varit det enklaste i världen att skicka en retursedel så att jag kan returnera produkten, men inget händer.
CDON är inte vad det en gång var. Jag valde att handla där trots dåliga omdömen men kan nu bara instämma, detta är inte ett bolag man vill ha att göra med längre. Köper man en produkt till fullpris ska den vara ny och i fint skick, det finns knappast någon annan butik som säljer begagnade varor till fullpris.
Rekommenderas tyvärr inte.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Det här är den värsta online-shopping upplevelsen jag haft på länge! Jag fick ingen orderbekräftelse och trots att jag kontaktade kundtjänst flera gånger fick jag ingen information om leverans. Jag har skrivit och ringt 4 gånger med lång telefonkö – och fick en leveranslänk som inte fungerade. Under tiden mellan beställning och leverans, vilket var nästan 4 veckor – sänktes produkten i pris – men CDON behöll fortfarande det ursprungliga priset! Jag kan absolut inte rekommendera andra att handla där. Det finns många andra professionella butiker som ger information och levererar service i rätt tid.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Den 30 november beställde jag en bordssåg och CDONs hemsida utlovade leverans mellan 2-5 december. Någon leverans har jag ännu inte fått och när jag gör som det står på deras hemsida att jag ska fylla i ett formulär så gör jag det efter konstens alla regler. En dag senare får jag svar från CDON att problemet är löst och jag hänvisas till leverantörens text längre ned i mailet. Leverantören har skrivit på dålig engelska att den inte förstår vad jag frågar efter. Sågen behövdes för flera dagar sedan och jag vet inte om jag ska köpa av någon annan om det här tar tid, men får jag pengarna tillbaka på den som inte levererats? De vill inte prata med kunderna eftersom de bara har telefontid två timmar på tisdagar och två timmar på torsdagar och då är det sådan kö att man inte hinner fram innan telefontiden är slut. CDON var billigast på den här produkten, men som vanligt så får man vad man betalar för. Jag har handlat klart av dem.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Beställde en universal fjärrkontroll till min Samsung TV. Den var billig och kom på en vecka. Problemet var att den inte fungerade och kändes "plastig".
Det blir till att beställa originalet med modellnummer.
"You get what you pay for".

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Väldigt lång leveranstid! Jag fick vänta nästan 2 veckor på en hörlur som jag beställde. Det stod att den skickas från deras fjärrlager men leveranstiden sköts upp ytterligare.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Katastrofalt företag och system.
Tar noll ansvar.
Tar inte bort handlare som missköter sig utan skyller på att dom inte kan ha koll på de tusentals som säljer under deras sida. Går absolut inte att lita på att något du beställer kommer fram till dig.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
När man säljer sin själ och samarbetar med vem som helst så blir resultatet 1 stjärna.
La en beställning 26/11. Idag, 2 veckor senare, så är leveransen ännu inte överlämnad till transportören.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Fruktansvärd upplevelse från början till slut. Lång leveranstid, produkten var trasig när jag fick den, returen har tagit väldigt lång tid. Enligt säljaren hanterades returen och ärendet stängdes den 5 januari, men skulden ligger fortfarande kvar på Qliro och nu står det att sista dagen att betala är imorgon och jag kan inte rapportera retur igen. CDON är helt omöjliga att komma i kontakt med. Jag har mailat CDON:s support flera gånger och skrivit att jag vill ha hjälp av dem, men de skickar ändå bara mina meddelande vidare till säljaren. Jag har handlat av CDON så det borde inte vara helt omöjligt att få ett svar från dem. Jag kommer definitivt aldrig mer att handla av CDON. Hoppas att denna mardröm är över snart, men det verkar ju som att de tycker att jag ska betala för en trasig produkt som dessutom är returnerad. Paketet skickades tillbaka av mig den 13 december och återbetalningen är fortfarande inte rapporterad till Qliro den 18 januari.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jag köpte en produkt via dem. Nu kan jag inte returnera därför att de inte aldrig svarar på mina mail eller startar returnprocessen trotts att de lovat. Om ni tänker att köpa något här utan att se eller känna till produkten helt så kan ni riskera er själva för ingen return. Jag litade på namnet men gjorde fel.
Edit; Efter deras svar skickar jag nu mer info. Vi får se om problemet kommer att lösas.
Edit 2; sedan 15 dagar har ingen kontaktat mig, tom inget svar på mina mejl heller. Nu får jag tvungen att sälja produkten på andra hand för halva priset.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Inget problem med produkterna, fast CDON har blivit nu som en drop-shipping platform med kundtjänst driven av bots och utan t ex möjlighet att logga in och se tidigare köp, osv. Paketet anlände en dag sent, underleverantören (Linné Elektronik) behandlade ordern i absolut sista stunden, en dag före den sista leveransdagen ( i en 5-dagars intervall), och leveransbesked från Schenker kom först efter att ombudet hade stängt på kvällen och fick därför hämtas dagen efter. Alltså räkna inte helt med de leveranstiderna som anges. Hela CDON plattformen/systemet var bättre förut (har varit kund i flera år).

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Köpte en ljusslinga och när jag inte fått den efter 10 dagar, bad jag att få stoppa köpet men fick veta att det inte gick ”då varan redan var skickad”.
När jag nu använder min ångerrätt och skall returnera, så visar det sig att jag måste skicka varan till Tyskland.
Detta trots att det är en svensk returadress på paketet. Det framgick inte att varan måste returneras till Tyskland vid köpet.
Med PostNord kostar frakten 330 kr!

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Kommer aldrig mer o handla något av cdon..Mitt paket är fast på samma ställe i frankrike i 3 dagar drygt nu..
Framgick väldigt dåligt att det var ett franskt företag som sålde produkten på cdons hemsida..Kunde jag gett minus så skulle dom fått det..

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Det enda företaget jag vet som inte kan ta emot mer än ett presentkort i taget. Jag vet att jag råkade missa det finstilta, så egentligen mitt fel. Men, det borde gå att fixa. Är man serviceminded så löser man sådant. Jag har försökt få tag i kundtjänst (som man bara kan nå två gånger i veckan), en gång har jag lyckats efter att ha köat i över 50 minuter, de lovade att ringa upp. Ingen ringde upp. Jag har mailat och det finns inget intresse av att hjälpa mig. Jag vet att man KAN lösa detta. Det går alltid om man bara vill.
Så, ni som funderar på att köpa presentkort här, se till att veta vad produkten kommer kosta i förväg, se till att gå ihop för att köpa ETT presentkort då du inte kan lösa in flera samtidigt, så ge inga julklappar i form av små summor i presentkort till detta företag. Då kommer ni i alla fall fe lägga till pengar och göra flera köp för att kunna nyttja dem. VÄRDELÖST av ett såhär stort företag.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Väntade två veckor på en tv som aldrig kom. Blev lovad leveransdarum flera gånger men till slut avbokades bara tvn utan mitt medgivande och jag har väntat två veckor i onödan och då även legat ute med pengar i onödan.
Kommer aldrig mer beställa härifrån.
Beställde från ett annat företag sedan och fick tvn dagen efter. Inga löjliga bortförklaringar utan helt enkelt så som man ska behandlas som kund. Snabb och effektiv leverans.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Sämsta företaget, ni som inte vet är dem en mellanhand mellan andra företag och er som kund.
Jag är extremt missnöjd med deras bemötande och service. Beställde en vara som tog åratal att returnera då all kontakt behövde gå via Cdon och sen till försäljaren som också var svindålig och drog ut på returen.
När jag väl skulle returnera varan kostade det nästa 500 kr i frakt, vilket jag bad Cdon om att stå för efter nästan 4 veckor senare. De vägrar…!
Beställ aldrig från Cdon, det är inte värt mödan och besväret att kontakta någon annan via Cdon som inte sköter sig! Köp direkt från säljare i stället!

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jag köpte en PS5-kontroll härifrån, men de hade tydligen slut på lager. Jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar trots att det gått två veckor. När jag ringer kundtjänst hamnar jag direkt i deras telefonsvarare som ber mig säga vad ärendet gäller och sedan lägger den bara på. Riktigt dålig service KÖP INTE FRÅN CDON.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jag köpte två julkalendrar att ge bort. Först tog det mycket längre än utlovat att få leveransen sedan var kvaliteten inte vad jag väntade mig
De tre första luckorna på emotional support-julkalendern jag beställde var tomma. Hade det varit en jättebillig kalender hade det inte varit ok men för 150 kr så hade jag hoppats på mer. Bilderna på den andra kalendern, Hairy cow, var också ganska missvisande. Det såg ut att vara små figurer...inte platta plastbitar med bilder på...
Så jag kommer nog inte våga beställa därifrån igen.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Beställde ett Playstation 5, 24/11. Posten fick förhandsinfo om paketet men sen hände inget (Beräknad leverans 26/11 - 1/12). Skickade ett meddelande och frågade om paketet 1/12. Den såldes av SnapSnap.se, fick svar av cdon 2/12 att en påminnelse var skickad till säljaren att svara på mitt meddelande. 3/12 meddelar cdon att beställningen har annullerats av säljaren utan orsak. Cdon försökte få mig att köpa ett PS5 som var i lager och levereras av dom själva men jag tackade för mig och gick till en annan med samma pris och 3 dagars leverans. Sista gången jag besöker den sidan iaf. Kommer ej läsa svaret jag får här.