Betyget ändras från 1 till 3 stjärnor för att själva CDON (dvs inte underleverantören) agerade över förväntan efter ett tag. Men jag kan inte ge ngt bättre betyg för att varan verkar vara problemati... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Vi finns där för de små ögonblicken i vardagen. En glödlampa som behöver bytas. Ett verktyg för den lösa skruven. En ny vattenslang till trädgården. Och vi finns där för de stora ögonblicken, när drömmar slår in. Soffan till den första gemensamma lägenheten. Spelkonsolen som stått högst upp på önskelistan. Den första mobilen - någonsin. Vi är en shoppingdestination där utvalda säljare erbjuder dig miljontals produkter inom olika kategorier. Du hittar allt från gaming, leksaker och elektronik till trädgård, skönhet och produkter för dina husdjur. Prylar för livet helt enkelt. Vi är inte bara en marknadsplats. Vi är en del av din vardag.
Stockholm, Sverige
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Jag handlade via CDON från en tredjepartssäljare (Extrastore). Varan returnerades för över två månader sedan, men ingen återbetalning har skett.
Trots att köpet genomfördes via CDON och att de enligt lag är ansvariga gentemot konsumenten, har ärendet inte lösts. Jag har själv behövt driva frågan utan resultat.
Detta är inte acceptabelt för en stor nordisk e-handelsplattform. Som kund förväntar man sig att CDON tar ansvar när säljare på plattformen inte följer lagen.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Var ju tänkt som julklapp! Kom nästan en vecka in i januari. Om man inte vill betala direkt finns Qliro. Gick in för att pausa betalningen när varan inte kommit till betaldag men trots det drogs pengarna den 21 december för en vara jag ännu inte fått. Nä, det känns som nejtack Cdon och nej tack Qliro!

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Min fru beställde ett spel har fått fyra fakturor kundtjänst helt ovilliga att hjälpa till aldrig mer besställa via cdon
Svar ja ni har skickat 3st spel när hon beställde ett hon har bara fått EN orderbekräftelse dom andra två har vi ingen aning om vart ni skickat
Vi har returnerat 2st spel utan ordernummer
eftersom vi inte fått någon order från er vänligen ta bort fakturorna frå dessa två som hon INTE beställt

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
CDON var en gång i tiden ett bra företag som sålde produkter på svensk marknad. Idag säljer dom istället dåliga produkter med usel kvalitet, långa leveranstider och från dåliga dropshipping leverantörer. Deras kundtjänst är nonchalant och man har tur om dom ens besvarar ett reklamationsärende. Håll er borta från detta företaget.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Fantastiskt att en hel pall med vattenkokare försvinner spårlöst...
Det fick jag som meddelande då jag beställde en julklapp...nu fick man svar från dem att lastbilen kört i diket och en pall försvunnit?
Måste ha kört av vägen väldigt hårt så just pallen med alla vattenkokare flög sin väg...kanske fortfarande inte landat.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Beställde en tv och fick order och leveransdatum. En vecka senare får jag en mail att varan inte kan levereras p. g. a. att den är slutsåld. Hur kan man beställa en vara om den är slutsåld!

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Beställde en högtryckstvätt som vid försenad leverans var sönder. Kåpor och hjul spruckna.
Har sedan mitten av december försökt att få hjälp av cdon för att få en ny vara alternativt få pengarna tillbaka. Cdon svara inte via deras email-support utan jag skickas vidare direkt till deras leverantör någonstans i Europa. Efter en månad har de fortfarande inte lyckats hjälpa mig med retur alternativt en återbetalning.
Har även försökt kontakta cdon’s telefonsupport, med de generösa öppettiderna tisdagar och torsdagar 09.00-11.30. Ringt två gånger och suttit i telefonkö i över en timma innan man meddelas att det är många som ringer och samtalet bryts.
Gissar att jag lagt 5 timmar hittills utan att få någon hjälp.
Att cdon inte tar något som helst ansvar vid fel kan inte vara ok enligt konsumentköplagen?

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Köp inget från detta skräp företag!!! Min mor köpte en värme kamin 12kw märke (blist) och glaset gick sönder efter 1 timmes eldning!! då det tog 100år för att få ett svar fick ja montera 4mm plåt ist för att ens kunna använda en produkt man gett 1000tals kr för. Nu har även alla teljstenar spruckit på mitten i kaminen av knappt 2 månaders användning (notera att jag eldat väldigt försiktig med tanke på den vidrigt dåliga kvaliten!!vad är det för skämt till produkter ni säljer egentligen??? En sån här typ av produkt skall hålla kvalite!!! Och dom struntar blankt i att ens svara o göra rätt för sej. De enda dom är bra på är ta pengarna för en skräp produkt. Hoppas ni går i konkurs
Stor VARNING FÖR DETTA BLUFF FÖRETAG KÖP INGET AV DOM!!! Hade ja vetat detta att dom är helt totalt värdelösa hade ja alldrig låtit min mor handlat av detta skräp företag!
Hoppas ni ser detta o gör rätt för er era bedragare!!

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Köpte 2 mobiler, en fungerade inte,kontakt med CDON som hänvisade vidare till Mobilhörnan som inte tog sitt ansvar utan hänvisade att kunden skulle felsöka.Efter en tid sökte vi upp en mobilservice som tog reda på att mobilerna inte var för den svenska marknaden , dessutom hade en mobil bara e-simkort. Modellnumret talade om att mobilerna är för den Indiska marknaden och det var säljaren öppen med att de importerar. Säljaren skriver :ni har fått **helt nya, original iPhones** med full garanti och exakt samma funktioner som svenska modeller, endast kartongen skiljer sig. Var i kontakt med Apple som säger att vissa funktioner inte fungerar i EU, kan bli problem med vissa operatörer och frekvens samt garantireparationer. Detta är bedrägeri.
Dessa mobiler är ju inte CE-märkta och det är olagligt att sälja i Sverige. Har nu kontaktat Konsumentverket som sa direkt att vi ska anmäla detta samt göra anmälan till ARN. Vi har mailväxlat i över en månad, och CDON skriver att de ska hjälpa oss om vi inte kan lösa detta, men vi får ingen hjälp, dessutom håller man med säljarens argument som inte är korrekta enligt Konsumentköplagen. Vi har visat förtroende för CDON och handlat hos er, men det förtroendet har ni svikit. Vi känner oss lurade. Man är helt utlämnad som kund, får ingen hjälp och det är svårt att nå er, ringer man är kön fylld redan efter 5 min. Och när man skriver så får man meddelande att ärendet är stängt av Mobilhörnan, och så får man göra ett nytt ärende.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jag har beställt till postbox sen levererar CDON till en Instabox som ingen kan hämta från. Kräver mig på 249 SEK för en leverans av ett paket för 300 som dom levererar till fel adress. Undvik dom här bedragarna. Har en annan leverans sen 3 veckor, skulle kommit igår men inte sett röken av det eller hört något. Tror inte CDON har koll på något alls bara säljer.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
skickar fakura månad innan varan är släpps ( filmsläpp DVD ) så du blir tvungen att betala som ett förskott!! kontaktar cdon får dumma ursäkter att dom har inte alla uppgifter

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Beställning den 6 december av Greta gris duplo födelsedag, leverans 19 december fel vara levererades Greta gris båt duplo lego, leverans utan retursedel.
Kontaktade kundtjänst direkt och erhöll ett ärende nr det gick snabbt, har inte hört ett ljud därefter. Båt som levererades kostar mindre. Allt är redan betalt.
Uruselt lång leverans. Aldrig mer en beställning från Cdon

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Köpte elcykel, det dummaste jag gjort!
Den gick sönder efter 12 månader, 24 månaders garanti.
Fick höra att problemet skulle lösas med endera reparation eller reklamation.
Påbörjade ärendet 27e juli och har till dags datum inte sett en krona tillbaka (30/12) men de lyckades iaf hämta upp cykeln efter 5 månader, 30-40 mail, 3-4 telefonsamtal, 7-8 som bara kopplades bort efter 60-90 minuters väntetid.
Alla kan sälja saker men det som skiljer bra aktörer från de dåliga är hur de hanterar problem.
6 månader för en reklamation, eller förhoppningsvis inte mycket längre då det ej är klart än visar att dessa bedragare absolut inte lämpar sig att bedriva handel....

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Köpte en vara som visade sig vara fejk (beskrivet som 2025 Whisky Adventskalender Daglig provsmakning Julklapp för vuxna men är en plastgrej som väger 80 g totalt med emballage, fejkflaskor i akryl). CDON hänvisar mig till leverantören som tydligen finns i Kina (detta framkom aldrig). Leverantören vägrar ge instruktioner om hur man ska returnera varan och CDON skriver att det är mellan mig och leverantören.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Köpte gymreservdelar som vägde 20 kg. PostNord skulle leverera paketet mellan kl. 10–17. Jag fick vänta hela dagen på leveransen. Chauffören som skulle leverera mitt paket ringde mig men lade på direkt, och körde sedan vidare utan att leverera. Paketet lämnades istället på terminalen.
Jag tycker att det är oacceptabelt och respektlöst mot CDON:s kunder. Vi har bestämt oss för att aldrig mer handla från CDON eftersom de har leveransavtal med PostNord.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jag köpte två plattor i augusti. För den första plattan fick jag återbetalning i november, men för den andra har jag fortfarande inte fått tillbaka mina pengar. Jag har försökt kontakta dem flera gånger men får inget svar.
Därför vill jag varna andra kunder: om du handlar från detta företag, betala helst inte i förskott, så att du inte hamnar i en situation där du måste vänta flera månader på att få tillbaka dina pengar – om du ens får dem tillbaka överhuvudtaget.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Har aldrig haft problem med dom förr.. men nu.. De har dålig koll på deras leverantörer, beställningar som har varit försenade, visst det kan bero på olika saker, leverantörer, PostNord och annat.. men så stora CDON är så kan man tycka att de ska ha lite krav på andra enheter de är i samarbete med.
Sedan kommer vi till priser de har på deras hemsida på olika produkter och som de gör reklam på Instagram m.m..
Skulle beställa Ram minnen till min brorson, och det var väldigt specifikt vad för Ram minnen som behövdes. Och så klart med Ram priserna nu för tiden så måste man leta. Så genom Prisjakt kan ch PriceRunner så hitta jag ett sett med Ram minnen för ett sjyst pris hos CDON. Så man lägger de i kundvagnen och ska gå vidare för att beställa… då får man en ruta som säger att man inte kan beställa för produkten, en av produkterna inte finns. Så då gick jag in och såg att Ram minnen jag lagt till inte längre finns. Så tillbaka igen och sökte på CDONs hemsida efter Ram minnen och kollade priser, hittade ett annat sett som var något dyrare men ändå sjyst.. så lägger de i kundvagnen och ska gå vidare och beställa.. samma sak igen, produkten finns inte längre.. så slutade med att jag fick beställa från Inet.se istället och de var 1200 kr dyrare.
Så de har produkter på deras hemsida och gör reklam för dessa produkter på Instagram m.m men det går inte att beställa för produkterna hos leverantörerna finns inte längre…
Kanske vore bra om CDON börjar kontrollera vad som finns att beställa och inte och uppdatera sig med jämna mellanrum.
Urdåligt!
Kommer inte rekommendera att handla hos CDON, bättre och gå till någon annan och betala något mer och faktiskt få det man beställer.. och andra är mer ärliga med sina priser åtminstone även om det i vissa fall är äckliga priser som det just nu är på Ram minnen.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Beställde 2 st pussel till julklapp som min dotter skulle få. Jag fick bara 1 av 2 betalda varor. Hörde av mig till deras kundtjänst om att jag saknar en vara. Vilket jag fick till svar att jag redan fått. Jag berättade att de måste ha gjort ett misstag och glömt att lägga i den andra varan i paketet med den leverans nummer. Men fick bara ett otrevligt mail att jag fått varan och sedan avslutades ärendet ! Oacceptabelt att bli behandlad så ! Och tråkigt att ha betalt för något man inte fått ! Så vill VARNA alla att INTE beställa från detta företag !

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Ganska snabb leverans men trasig produkt. Problemen börjar när man ska reklamera trasig produkt, eftersom CDON är en sk "Dropshop" företag, kan du förvänta dig problem. Handlat nu och aldrig mer. Undvik så gott det går.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Företag som använder sig av dropshiping och saker av S.K.I.T kvalitet dessutom en värdelös kundservice.