CDON Sverige - Nordens största marknadsplats! Omdömen 65 201

TrustScore 3 av 5

3,2

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

De flesta recensenterna var ganska nöjda med sin totala upplevelse. Många kunder upplever att produkterna inte motsvarar förväntningarna, antingen på grund av felaktig färg, defekter eller att de inte är som beskrivna. Flera personer har också haft problem med beställningar, där varor strukits, levererats felaktigt eller inte kommit fram alls. Leveransservicen kritiseras ofta för att vara långsam, felaktig eller för att använda opålitliga fraktbolag. Många konsumenter är missnöjda med kundtjänsten, som beskrivs som svår att nå, ineffektiv och ibland nonchalerande. Det är också vanligt att människor har svårt att få kontakt med företaget för att lösa problem med beställningar eller produkter.

Ämnen som oftast nämns

Product

Användare beskriver negativ interaktioner med produkter. Många konsumenter rapporterar att produkter går... Se mer

Order

Människor rapporterar negativ upplevelser med order. Konsumenter upplever ofta problem med att varor inte... Se mer

Delivery service

Konsumenter uttrycker stor missnöje med leveranstjänsten. Många rapporterar att varor inte levereras i tid,... Se mer

Customer service

Recensenter belyser negativa aspekter av kundtjänsten. Många kunder rapporterar extremt långa väntetider i... Se mer

Customer communications

Recensenter uttrycker stor frustration över svårigheten att få kontakt med företaget. Många upplever att det... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Betyget ändras från 1 till 3 stjärnor för att själva CDON (dvs inte underleverantören) agerade över förväntan efter ett tag. Men jag kan inte ge ngt bättre betyg för att varan verkar vara problemati... Se mer

Jag ville överraska min sonson och beställde en leksak till honom. Varorna hade en annan färg än vad som var överenskommet, men leksaken var i ordning. Leveranstiden var rimlig, en vecka.

Jag instämmer i de många omdömen som lämnats här. Ibland är leveranstiderna mycket långa och det är svårt att komma i kontakt med företaget.

1. Online-marknadsplats
  2. Vitvaror och hushållsapparater
  3. Bokhandel
  4. Elektronikbutik
  5. Spelbutik
  6. Musikaffär

Vi finns där för de små ögonblicken i vardagen. En glödlampa som behöver bytas. Ett verktyg för den lösa skruven.  En ny vattenslang till trädgården. Och vi finns där för de stora ögonblicken, när drömmar slår in.  Soffan till den första gemensamma lägenheten. Spelkonsolen som stått högst upp på önskelistan. Den första mobilen - någonsin. Vi är en shoppingdestination där utvalda säljare erbjuder dig miljontals produkter inom olika kategorier. Du hittar allt från gaming, leksaker och elektronik till trädgård, skönhet och produkter för dina husdjur. Prylar för livet helt enkelt.  Vi är inte bara en marknadsplats. Vi är en del av din vardag.

3,2

Medel

TrustScore 3 av 5

65 tn omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Bryter mot svensk distansavtalslag

Jag handlade via CDON från en tredjepartssäljare (Extrastore). Varan returnerades för över två månader sedan, men ingen återbetalning har skett.

Trots att köpet genomfördes via CDON och att de enligt lag är ansvariga gentemot konsumenten, har ärendet inte lösts. Jag har själv behövt driva frågan utan resultat.

Detta är inte acceptabelt för en stor nordisk e-handelsplattform. Som kund förväntar man sig att CDON tar ansvar när säljare på plattformen inte följer lagen.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi förstår att situationen med återbetalningen från tredjepartssäljaren har varit frustrerande och uppskattar att du tagit dig tid att informera oss 😔. Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna följa upp ärendet internt och säkerställa att det hanteras korrekt. Som plattform är vi måna om att våra kunder får rätt hjälp när problem uppstår med tredjepartssäljare, och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra rutiner för att förhindra att liknande situationer uppstår i framtiden. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna trygghet och få snabb hjälp med dina köp. Du kan också kontakta vår kundservice direkt här: https://cdon.se/kundservice/
för vidare assistans.

Vi uppskattar din återkoppling och hoppas kunna ge en bättre upplevelse vid framtida beställningar.

CDON support

Lång leveranstid betalning före leverans

Var ju tänkt som julklapp! Kom nästan en vecka in i januari. Om man inte vill betala direkt finns Qliro. Gick in för att pausa betalningen när varan inte kommit till betaldag men trots det drogs pengarna den 21 december för en vara jag ännu inte fått. Nä, det känns som nejtack Cdon och nej tack Qliro!

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi förstår att det är frustrerande att varan inte hann fram till jul och att betalningen drogs tidigare än väntat 😔. Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna utreda ärendet och säkerställa att allt hanteras korrekt. Vi följer upp internt för att identifiera vad som orsakade förseningen och arbetar kontinuerligt för att förbättra våra processer, så att liknande situationer undviks i framtiden. Vårt mål är alltid att ge våra kunder en trygg och tydlig köpupplevelse. Om du vill ha vidare hjälp kan du kontakta oss direkt här: https://cdon.se/kundservice/

CDON support

Min fru beställde ett spel har fått…

Min fru beställde ett spel har fått fyra fakturor kundtjänst helt ovilliga att hjälpa till aldrig mer besställa via cdon
Svar ja ni har skickat 3st spel när hon beställde ett hon har bara fått EN orderbekräftelse dom andra två har vi ingen aning om vart ni skickat
Vi har returnerat 2st spel utan ordernummer
eftersom vi inte fått någon order från er vänligen ta bort fakturorna frå dessa två som hon INTE beställt

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi förstår att det är frustrerande att få flera fakturor och att kundtjänst inte har kunnat ge dig snabb hjälp 😔. Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna utreda ärendet och säkerställa att det löses korrekt. Vi följer upp internt för att förhindra att liknande situationer uppstår igen och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer och vår kundservice. Vårt mål är alltid att ge en tydlig och trygg köpupplevelse, och din återkoppling är viktig för oss. Om du vill kontakta oss direkt för vidare hjälp kan du göra det här: https://cdon.se/kundservice/

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas kunna ge en bättre upplevelse vid framtida beställningar.

CDON support

CDON var bra förr, idag är dom sämst

CDON var en gång i tiden ett bra företag som sålde produkter på svensk marknad. Idag säljer dom istället dåliga produkter med usel kvalitet, långa leveranstider och från dåliga dropshipping leverantörer. Deras kundtjänst är nonchalant och man har tur om dom ens besvarar ett reklamationsärende. Håll er borta från detta företaget.

5 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi förstår att det är frustrerande när leveranser dröjer och produkterna inte lever upp till förväntningarna 😔. Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna utreda ärendet närmare och säkerställa att vi kan ge korrekt hjälp. Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att följa upp internt för att förbättra både produktkvalitet och vår kundservice. Vi vill alltid ge våra kunder en smidig och pålitlig upplevelse, och din återkoppling hjälper oss att identifiera förbättringsområden. Om du vill kontakta oss direkt för vidare hjälp kan du göra det här: https://cdon.se/kundservice/

Vi uppskattar att du delat din upplevelse och hoppas kunna återvinna ditt förtroende i framtiden.

CDON support

Fantastiskt att en hel pall med…

Fantastiskt att en hel pall med vattenkokare försvinner spårlöst...
Det fick jag som meddelande då jag beställde en julklapp...nu fick man svar från dem att lastbilen kört i diket och en pall försvunnit?
Måste ha kört av vägen väldigt hårt så just pallen med alla vattenkokare flög sin väg...kanske fortfarande inte landat.

30 december 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Vi förstår verkligen att det är frustrerande att få information om att en leverans inte kunnat genomföras på grund av en olycka under transporten. 😔 Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna utreda ärendet mer noggrant och säkerställa att du får korrekt uppföljning. I sådana fall samarbetar vi nära med våra transportpartners för att hantera skadade eller förlorade försändelser och minimera påverkan på våra kunder. Vi tar din feedback på största allvar och följer upp internt för att förbättra våra rutiner framöver. Om du vill kontakta oss direkt för vidare hjälp kan du göra det här: https://cdon.se/kundservice/

Vi uppskattar att du delat din upplevelse och hoppas kunna ge en bättre lösning nästa gång.

CDON support

Beställde en tv och fick order och…

Beställde en tv och fick order och leveransdatum. En vecka senare får jag en mail att varan inte kan levereras p. g. a. att den är slutsåld. Hur kan man beställa en vara om den är slutsåld!

5 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Vi förstår verkligen hur frustrerande det är att få besked om att en beställd TV inte kan levereras på grund av att den är slutsåld. Vi har efterfrågat mer information från er via Trustpilot för att kunna utreda vad som hänt och säkerställa att situationen hanteras korrekt. Ibland uppstår tyvärr lageravvikelser som gör att en vara blir slutsåld trots att den gått att beställa, men vi tar ert ärende på största allvar och följer upp internt för att förbättra våra rutiner. Vårt mål är alltid att ge korrekt information och stöd vid sådana situationer. Om ni vill kontakta oss direkt för vidare hjälp kan ni göra det här: https://cdon.se/kundservice/

Vi uppskattar att ni delat er upplevelse och hoppas kunna ge en bättre lösning framöver.

Obefintlig kundtjänst

Beställde en högtryckstvätt som vid försenad leverans var sönder. Kåpor och hjul spruckna.
Har sedan mitten av december försökt att få hjälp av cdon för att få en ny vara alternativt få pengarna tillbaka. Cdon svara inte via deras email-support utan jag skickas vidare direkt till deras leverantör någonstans i Europa. Efter en månad har de fortfarande inte lyckats hjälpa mig med retur alternativt en återbetalning.
Har även försökt kontakta cdon’s telefonsupport, med de generösa öppettiderna tisdagar och torsdagar 09.00-11.30. Ringt två gånger och suttit i telefonkö i över en timma innan man meddelas att det är många som ringer och samtalet bryts.
Gissar att jag lagt 5 timmar hittills utan att få någon hjälp.
Att cdon inte tar något som helst ansvar vid fel kan inte vara ok enligt konsumentköplagen?

11 december 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Vi förstår verkligen hur frustrerande det måste vara att er högtryckstvätt anlände skadad och att ni upplevt svårigheter med supporten. 😔 Vi kan se att ni och butiken har ett pågående ärende, och att butiken har återkopplat till er med vidare information för att lösa situationen. Vi tar ert ärende på största allvar och följer upp internt för att förhindra att liknande problem upprepas. Vi beklagar de förseningar och den tid det tagit för att nå en lösning, och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra rutiner så att kunder får snabbare och mer effektiv hjälp. Om ni vill kontakta oss direkt för ytterligare stöd kan ni göra det här: https://cdon.se/kundservice/

Vi uppskattar att ni delat er upplevelse och hoppas kunna ge er en smidig lösning snart.

CDON support

Köp inget från detta skräp företag…

Köp inget från detta skräp företag!!! Min mor köpte en värme kamin 12kw märke (blist) och glaset gick sönder efter 1 timmes eldning!! då det tog 100år för att få ett svar fick ja montera 4mm plåt ist för att ens kunna använda en produkt man gett 1000tals kr för. Nu har även alla teljstenar spruckit på mitten i kaminen av knappt 2 månaders användning (notera att jag eldat väldigt försiktig med tanke på den vidrigt dåliga kvaliten!!vad är det för skämt till produkter ni säljer egentligen??? En sån här typ av produkt skall hålla kvalite!!! Och dom struntar blankt i att ens svara o göra rätt för sej. De enda dom är bra på är ta pengarna för en skräp produkt. Hoppas ni går i konkurs

Stor VARNING FÖR DETTA BLUFF FÖRETAG KÖP INGET AV DOM!!! Hade ja vetat detta att dom är helt totalt värdelösa hade ja alldrig låtit min mor handlat av detta skräp företag!

Hoppas ni ser detta o gör rätt för er era bedragare!!

3 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Vi förstår verkligen er frustration över problemen med värmekaminen och hur situationen har hanterats. 😔 Vi har efterfrågat mer information från er via Trustpilot för att kunna utreda ärendet noggrant och säkerställa att ni får rätt hjälp. Vi tar ert ärende på största allvar och följer upp internt för att förhindra att liknande situationer upprepas. Ibland kan det uppstå problem med produkter som tyvärr inte lever upp till kundens förväntningar, men vårt mål är alltid att säkerställa att ni får korrekt support. Vi vill fortsätta utveckla vår service utifrån er feedback och ser det som viktigt att alla kunder behandlas rättvist. Om ni vill kontakta oss direkt för vidare hjälp kan ni göra det här: https://cdon.se/kundservice/

Vi uppskattar att ni delat er upplevelse och hoppas kunna ge en bättre lösning på problemet framöver.

Felaktiga mobiler

Köpte 2 mobiler, en fungerade inte,kontakt med CDON som hänvisade vidare till Mobilhörnan som inte tog sitt ansvar utan hänvisade att kunden skulle felsöka.Efter en tid sökte vi upp en mobilservice som tog reda på att mobilerna inte var för den svenska marknaden , dessutom hade en mobil bara e-simkort. Modellnumret talade om att mobilerna är för den Indiska marknaden och det var säljaren öppen med att de importerar. Säljaren skriver :ni har fått **helt nya, original iPhones** med full garanti och exakt samma funktioner som svenska modeller, endast kartongen skiljer sig. Var i kontakt med Apple som säger att vissa funktioner inte fungerar i EU, kan bli problem med vissa operatörer och frekvens samt garantireparationer. Detta är bedrägeri.
Dessa mobiler är ju inte CE-märkta och det är olagligt att sälja i Sverige. Har nu kontaktat Konsumentverket som sa direkt att vi ska anmäla detta samt göra anmälan till ARN. Vi har mailväxlat i över en månad, och CDON skriver att de ska hjälpa oss om vi inte kan lösa detta, men vi får ingen hjälp, dessutom håller man med säljarens argument som inte är korrekta enligt Konsumentköplagen. Vi har visat förtroende för CDON och handlat hos er, men det förtroendet har ni svikit. Vi känner oss lurade. Man är helt utlämnad som kund, får ingen hjälp och det är svårt att nå er, ringer man är kön fylld redan efter 5 min. Och när man skriver så får man meddelande att ärendet är stängt av Mobilhörnan, och så får man göra ett nytt ärende.

2 december 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Vi förstår verkligen hur frustrerande och besvikna ni känner er över situationen med de mobiler ni köpt. 😔 Vi har efterfrågat mer information från er via Trustpilot för att kunna utreda ärendet noggrant och säkerställa att ni får rätt hjälp. Vi är medvetna om att kommunikationen med säljaren och Mobilhörnan har varit komplicerad, och vi tar fullt ansvar för att säkerställa att ert ärende hanteras korrekt. Vi följer upp internt för att förbättra våra rutiner och förhindra att liknande problem upprepas. Vårt mål är alltid att ge kunder korrekt information och stöd, och vi vill gärna fortsätta utveckla vår service utifrån er feedback. Om ni vill kontakta oss direkt för fortsatt hjälp kan ni göra det här: https://cdon.se/kundservice/

Vi uppmuntrar er att återkomma med fler detaljer så att vi kan stödja er på bästa sätt. Tack för att ni delat er upplevelse, och vi hoppas kunna ge en bättre lösning framöver.

CDON support

Ingen leverans kräver extra betalt

Jag har beställt till postbox sen levererar CDON till en Instabox som ingen kan hämta från. Kräver mig på 249 SEK för en leverans av ett paket för 300 som dom levererar till fel adress. Undvik dom här bedragarna. Har en annan leverans sen 3 veckor, skulle kommit igår men inte sett röken av det eller hört något. Tror inte CDON har koll på något alls bara säljer.

3 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Vi förstår verkligen hur frustrerande det måste vara att dina paket inte levererats till den valda postboxen och att du upplevt problem med avgifter och förseningar. 😔 Vi kan se att vår kundtjänst redan har återkopplat till dig i ärendet. Vi följer upp internt för att förbättra våra rutiner och förhindra att liknande problem upprepas. Din feedback är viktig för oss, och vi vill gärna fortsätta utveckla vår service utifrån den. Om du vill kontakta oss direkt för ytterligare hjälp kan du göra det här: https://cdon.se/kundservice/

Tack för att du delar din upplevelse, och vi hoppas kunna ge dig en bättre leveransupplevelse framöver.

CDON support

skickar fakura månad innan varan är…

skickar fakura månad innan varan är släpps ( filmsläpp DVD ) så du blir tvungen att betala som ett förskott!! kontaktar cdon får dumma ursäkter att dom har inte alla uppgifter

1 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Vi förstår att det kan kännas frustrerande att få en faktura innan en vara, som ett DVD-filmsläpp, faktiskt har släppts. 😔 Vi kan se att vår kundtjänst redan har svarat dig i ärendet och försökt förklara situationen. Vi följer upp internt för att förbättra våra rutiner och förhindra att liknande situationer upprepas. Din upplevelse är viktig för oss, och vi vill gärna fortsätta utveckla vår service utifrån den. Om du vill kontakta oss direkt för ytterligare hjälp kan du göra det här: https://cdon.se/kundservice/

Vi uppmuntrar dig också att återkomma med fler synpunkter så att vi kan göra processen tydligare för alla kunder framöver. Tack för att du delar din upplevelse, och vi hoppas kunna ge dig en bättre erfarenhet nästa gång.

CDON support

Fel och lång leverans. Kundtjänst !!!

Beställning den 6 december av Greta gris duplo födelsedag, leverans 19 december fel vara levererades Greta gris båt duplo lego, leverans utan retursedel.
Kontaktade kundtjänst direkt och erhöll ett ärende nr det gick snabbt, har inte hört ett ljud därefter. Båt som levererades kostar mindre. Allt är redan betalt.
Uruselt lång leverans. Aldrig mer en beställning från Cdon

19 december 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Vi förstår verkligen hur frustrerande det måste vara att få fel vara levererad och att inte ha fått uppföljning efter ditt ärendenummer. 😔 Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna utreda ditt ärende ordentligt och säkerställa en rättvis lösning. Ibland kan fel uppstå i logistiken eller packningsprocessen. Vi följer upp internt för att förbättra våra rutiner och förhindra att liknande situationer upprepas i framtiden. Din feedback är viktig för oss, och vi vill gärna fortsätta utveckla vår service utifrån den. Om du vill kontakta oss direkt kan du göra det här: https://cdon.se/kundservice/

Vi uppmuntrar dig även att återkomma med fler detaljer, så vi kan lösa ärendet på bästa sätt. Tack för att du delade din upplevelse, och vi hoppas kunna ge dig en bättre leveransupplevelse framöver.

CDON support

Köpte elcykel av djävulen.

Köpte elcykel, det dummaste jag gjort!
Den gick sönder efter 12 månader, 24 månaders garanti.
Fick höra att problemet skulle lösas med endera reparation eller reklamation.
Påbörjade ärendet 27e juli och har till dags datum inte sett en krona tillbaka (30/12) men de lyckades iaf hämta upp cykeln efter 5 månader, 30-40 mail, 3-4 telefonsamtal, 7-8 som bara kopplades bort efter 60-90 minuters väntetid.
Alla kan sälja saker men det som skiljer bra aktörer från de dåliga är hur de hanterar problem.
6 månader för en reklamation, eller förhoppningsvis inte mycket längre då det ej är klart än visar att dessa bedragare absolut inte lämpar sig att bedriva handel....

27 juli 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att reklamationsprocessen har varit lång och frustrerande. Vi ber dig kontakta oss direkt så att vi kan titta på ditt ärende och hjälpa dig vidare. Vi tar din feedback på allvar och följer upp internt för att förbättra våra processer och kundkommunikation framöver. Din erfarenhet är viktig för oss och vi vill gärna se till att situationen hanteras på bästa sätt.

Med vänliga hälsningar CDON support

CDON vägrar hjälpa, leverantören finns i Kina

Köpte en vara som visade sig vara fejk (beskrivet som 2025 Whisky Adventskalender Daglig provsmakning Julklapp för vuxna men är en plastgrej som väger 80 g totalt med emballage, fejkflaskor i akryl). CDON hänvisar mig till leverantören som tydligen finns i Kina (detta framkom aldrig). Leverantören vägrar ge instruktioner om hur man ska returnera varan och CDON skriver att det är mellan mig och leverantören.

18 december 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delade din upplevelse och vi beklagar verkligen att produkten inte motsvarade dina förväntningar. Vi förstår att det är frustrerande när en vara inte stämmer överens med beskrivningen och att kommunikationen med leverantören har varit svår. Vi vill gärna hjälpa dig vidare och ta en närmare titt på ärendet så att det kan lösas på bästa möjliga sätt. Vi tar din feedback på allvar och kommer att följa upp internt för att undvika liknande situationer framöver. Vänligen kontakta vår kundservice via länken nedan eller på telefon så kan vi hjälpa dig direkt.

Köpte gymreservdelar som vägde 20 kg

Köpte gymreservdelar som vägde 20 kg. PostNord skulle leverera paketet mellan kl. 10–17. Jag fick vänta hela dagen på leveransen. Chauffören som skulle leverera mitt paket ringde mig men lade på direkt, och körde sedan vidare utan att leverera. Paketet lämnades istället på terminalen.
Jag tycker att det är oacceptabelt och respektlöst mot CDON:s kunder. Vi har bestämt oss för att aldrig mer handla från CDON eftersom de har leveransavtal med PostNord.

29 december 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delade din upplevelse och vi beklagar verkligen att leveransen inte gick smidigt och att du blev tvungen att vänta på ditt paket. Vi förstår att det är frustrerande när leveransen inte sker enligt plan och att kontakten med chauffören inte var som förväntat. Vi kan bekräfta att paketet nu har levererats, men vi tar din feedback på allvar och följer upp internt för att undvika liknande situationer framöver. Vårt mål är alltid att göra leveranserna så smidiga och tydliga som möjligt för våra kunder. Om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta vår kundservice via länken nedan eller på telefon. Vi hoppas kunna ge dig en bättre upplevelse vid framtida köp.

Besviken

Jag köpte två plattor i augusti. För den första plattan fick jag återbetalning i november, men för den andra har jag fortfarande inte fått tillbaka mina pengar. Jag har försökt kontakta dem flera gånger men får inget svar.
Därför vill jag varna andra kunder: om du handlar från detta företag, betala helst inte i förskott, så att du inte hamnar i en situation där du måste vänta flera månader på att få tillbaka dina pengar – om du ens får dem tillbaka överhuvudtaget.

25 augusti 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delade din upplevelse, och vi beklagar verkligen den frustration och osäkerhet som denna situation har orsakat dig. Vi förstår att det är frustrerande att vänta flera månader på en återbetalning, särskilt när den första varan redan återbetalats. Eftersom säljaren inte kunde hjälpa dig vidare, har CDON nu tagit över ärendet och vi kan bekräfta att återbetalningen för den andra plattan har genomförts. Vi följer upp internt för att säkerställa att liknande situationer hanteras smidigare i framtiden och tar din feedback på största allvar. Vårt mål är alltid att göra köpupplevelsen trygg och transparent för våra kunder. Om du har ytterligare frågor eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta vår kundservice. Vi hoppas att vi kan återfå ditt förtroende vid framtida köp.

Med vänliga hälsningar CDON support

Har aldrig haft problem med dom förr. Men nu!

Har aldrig haft problem med dom förr.. men nu.. De har dålig koll på deras leverantörer, beställningar som har varit försenade, visst det kan bero på olika saker, leverantörer, PostNord och annat.. men så stora CDON är så kan man tycka att de ska ha lite krav på andra enheter de är i samarbete med.

Sedan kommer vi till priser de har på deras hemsida på olika produkter och som de gör reklam på Instagram m.m..

Skulle beställa Ram minnen till min brorson, och det var väldigt specifikt vad för Ram minnen som behövdes. Och så klart med Ram priserna nu för tiden så måste man leta. Så genom Prisjakt kan ch PriceRunner så hitta jag ett sett med Ram minnen för ett sjyst pris hos CDON. Så man lägger de i kundvagnen och ska gå vidare för att beställa… då får man en ruta som säger att man inte kan beställa för produkten, en av produkterna inte finns. Så då gick jag in och såg att Ram minnen jag lagt till inte längre finns. Så tillbaka igen och sökte på CDONs hemsida efter Ram minnen och kollade priser, hittade ett annat sett som var något dyrare men ändå sjyst.. så lägger de i kundvagnen och ska gå vidare och beställa.. samma sak igen, produkten finns inte längre.. så slutade med att jag fick beställa från Inet.se istället och de var 1200 kr dyrare.

Så de har produkter på deras hemsida och gör reklam för dessa produkter på Instagram m.m men det går inte att beställa för produkterna hos leverantörerna finns inte längre…

Kanske vore bra om CDON börjar kontrollera vad som finns att beställa och inte och uppdatera sig med jämna mellanrum.

Urdåligt!

Kommer inte rekommendera att handla hos CDON, bättre och gå till någon annan och betala något mer och faktiskt få det man beställer.. och andra är mer ärliga med sina priser åtminstone även om det i vissa fall är äckliga priser som det just nu är på Ram minnen.

10 december 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delade din upplevelse, och vi förstår verkligen din frustration över problem med produkter som visats som tillgängliga men sedan inte kunnat beställas 😞. Vi beklagar det besvär detta orsakat och förstår att det påverkar både planering och förtroende. Eftersom vi samarbetar med flera leverantörer kan det ibland uppstå situationer där lagerstatus inte uppdateras i realtid, men vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer för att minska detta. Din feedback är värdefull och kommer att följas upp internt för att förbättra vår kontroll och uppdatering av produktsortimentet. Vi vill gärna hjälpa dig vidare vid eventuella framtida köp och uppmuntrar dig att kontakta vår kundservice direkt för personlig hjälp:
Hitta till vår kundservice-sida: https://cdon.se/kundservice/

Torsdag: 09:00 - 11:30
Vi hoppas på att kunna återställa ditt förtroende och att du ger oss möjlighet att visa en bättre köpupplevelse framöver.

CDON support

Oacceptabel kundtjänst ! Aldrig mer !

Beställde 2 st pussel till julklapp som min dotter skulle få. Jag fick bara 1 av 2 betalda varor. Hörde av mig till deras kundtjänst om att jag saknar en vara. Vilket jag fick till svar att jag redan fått. Jag berättade att de måste ha gjort ett misstag och glömt att lägga i den andra varan i paketet med den leverans nummer. Men fick bara ett otrevligt mail att jag fått varan och sedan avslutades ärendet ! Oacceptabelt att bli behandlad så ! Och tråkigt att ha betalt för något man inte fått ! Så vill VARNA alla att INTE beställa från detta företag !

15 december 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delade din upplevelse, och vi förstår verkligen hur frustrerande det är att inte få alla varor du har betalat för, särskilt när det gäller en julklapp 🎁. Vi beklagar verkligen det misstag som verkar ha uppstått med din beställning och det sätt du har blivit bemött av vår kundtjänst tidigare – det är inte den service vi vill erbjuda. Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna följa upp ärendet korrekt och säkerställa att du får rätt åtgärd. För snabbare hjälp kan du även kontakta vår kundservice direkt här:
Hitta till vår kundservice-sida: https://cdon.se/kundservice/

Torsdag: 09:00 - 11:30
Vi tar din feedback på största allvar och kommer att följa upp internt för att förhindra att liknande situationer upprepas. Tack för att du uppmärksammar oss på detta – vi vill gärna hjälpa dig till en lösning.

CDON support

Ganska snabb leverans men trasig…

Ganska snabb leverans men trasig produkt. Problemen börjar när man ska reklamera trasig produkt, eftersom CDON är en sk "Dropshop" företag, kan du förvänta dig problem. Handlat nu och aldrig mer. Undvik så gott det går.

24 december 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse och vi beklagar verkligen att produkten anlände trasig 😔. Vi förstår frustrationen när reklamationsprocessen blir krånglig, och det är långt ifrån den service vi vill att våra kunder ska uppleva. Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot så att vi kan följa upp ditt ärende och säkerställa att det löses på bästa sätt. Vi arbetar även internt för att förbättra våra processer och minska risken för liknande situationer i framtiden. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas att du ger oss en chans att visa en bättre upplevelse vid nästa köp.

Med vänliga hälsningar CDON support

Företag som använder sig av dropshiping…

Företag som använder sig av dropshiping och saker av S.K.I.T kvalitet dessutom en värdelös kundservice.

18 december 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte levt upp till förväntningarna 😔. Vi förstår din frustration över produktens kvalitet och kundservicen, och vi tar din feedback på allvar. Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna hantera ärendet på bästa sätt. Om du upplever att produkten inte motsvarar det som utlovats, kan du alltid reklamera den via vår kundservice. Vi följer upp detta internt för att förbättra våra rutiner och säkerställa att våra kunder får korrekt information och produkter av god kvalitet. Tack för att du delade din upplevelse, det hjälper oss att bli bättre.