CDON Sverige - Nordens största marknadsplats! Omdömen 65 201

TrustScore 3 av 5

3,2

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

De flesta recensenterna var ganska nöjda med sin totala upplevelse. Många kunder upplever att produkterna inte motsvarar förväntningarna, antingen på grund av felaktig färg, defekter eller att de inte är som beskrivna. Flera personer har också haft problem med beställningar, där varor strukits, levererats felaktigt eller inte kommit fram alls. Leveransservicen kritiseras ofta för att vara långsam, felaktig eller för att använda opålitliga fraktbolag. Många konsumenter är missnöjda med kundtjänsten, som beskrivs som svår att nå, ineffektiv och ibland nonchalerande. Det är också vanligt att människor har svårt att få kontakt med företaget för att lösa problem med beställningar eller produkter.

Ämnen som oftast nämns

Product

Användare beskriver negativ interaktioner med produkter. Många konsumenter rapporterar att produkter går... Se mer

Order

Människor rapporterar negativ upplevelser med order. Konsumenter upplever ofta problem med att varor inte... Se mer

Delivery service

Konsumenter uttrycker stor missnöje med leveranstjänsten. Många rapporterar att varor inte levereras i tid,... Se mer

Customer service

Recensenter belyser negativa aspekter av kundtjänsten. Många kunder rapporterar extremt långa väntetider i... Se mer

Customer communications

Recensenter uttrycker stor frustration över svårigheten att få kontakt med företaget. Många upplever att det... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Betyget ändras från 1 till 3 stjärnor för att själva CDON (dvs inte underleverantören) agerade över förväntan efter ett tag. Men jag kan inte ge ngt bättre betyg för att varan verkar vara problemati... Se mer

Jag ville överraska min sonson och beställde en leksak till honom. Varorna hade en annan färg än vad som var överenskommet, men leksaken var i ordning. Leveranstiden var rimlig, en vecka.

Jag instämmer i de många omdömen som lämnats här. Ibland är leveranstiderna mycket långa och det är svårt att komma i kontakt med företaget.

1. Online-marknadsplats
  2. Vitvaror och hushållsapparater
  3. Bokhandel
  4. Elektronikbutik
  5. Spelbutik
  6. Musikaffär

Vi finns där för de små ögonblicken i vardagen. En glödlampa som behöver bytas. Ett verktyg för den lösa skruven.  En ny vattenslang till trädgården. Och vi finns där för de stora ögonblicken, när drömmar slår in.  Soffan till den första gemensamma lägenheten. Spelkonsolen som stått högst upp på önskelistan. Den första mobilen - någonsin. Vi är en shoppingdestination där utvalda säljare erbjuder dig miljontals produkter inom olika kategorier. Du hittar allt från gaming, leksaker och elektronik till trädgård, skönhet och produkter för dina husdjur. Prylar för livet helt enkelt.  Vi är inte bara en marknadsplats. Vi är en del av din vardag.

3,2

Medel

TrustScore 3 av 5

65 tn omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Vill verkligen varna för att beställa…

Vill verkligen varna för att beställa från CDON om du inte är riktigt säker! Det är krångligt och dyrt att göra retur, en kundservice som inte svararoch när dom svarar låter dom dig veta att det är du som gjort fel, och nu 3 veckor efter att min spårade retur tagits emot har jag fortfarande inte fått tillbaka mina pengar. Och kundservice svarar inte utan avslutar mitt ärende. 300kr har min retur hittills kostat och returen på ca 700kr har jag juh inte fått tillbaka. Så endast 1000kr fattigare! Aldrig mer CDON!

20 november 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen hur frustrerande det måste ha varit att vänta på återbetalningen och att känna att kontakten med kundservice inte fungerat som förväntat 😔. Vi har nu hittat ditt ärende och kan se att vi har besvarat dig, men vi beklagar att kommunikationen upplevts otillräcklig. Returhantering kan ibland ta längre tid beroende på spårning och hantering hos våra partner, men vi tar din feedback på största allvar och följer upp internt för att undvika liknande situationer i framtiden. Vi vill alltid förbättra våra processer och göra det smidigare för kunderna. Om du har fler frågor eller vill ha snabbare hjälp kan du kontakta oss direkt via https://cdon.se/kundservice/
. Tack för att du uppmärksammat detta – din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

CDON support

Jag instämmer i de många omdömen som…

Hej

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att långa leveranstider och svårigheter att nå oss kan vara frustrerande 😔. För att kunna följa upp din situation har vi efterfrågat mer information från dig via Trustpilot. Observera att det beräknade leveransdatumet alltid anges i annonsen, och att CDON är en marknadsplats där många olika säljare erbjuder sina produkter. Vissa varor skickas från Sverige, EU eller utanför EU, vilket ibland påverkar leveranstiden. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer och vår kundservice för att undvika liknande situationer i framtiden. Din feedback tas på största allvar och hjälper oss att bli bättre. Om du behöver mer hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss direkt här: https://cdon.se/kundservice/
. Tack för att du uppmärksammat detta – vi hoppas kunna ge en bättre upplevelse framöver.

CDON support

De annonserar varor felaktigt för att…

De annonserar varor felaktigt för att locka dig att köpa varan med annat pris. I detta fallet var Anker Solix c300x annonserad för 1124 kr istället för ordinarie 2599 kr. När du väl beställer varan får du ett bekräftelse via mail, för att sedan en timme efter avbeställer de varan ned hänvisning att det saknas på lager. Sen tittar du på annonsen igen och då plötsligt finns varan kvar att beställa, men då kostar den istället 2700 kr. Oseriöst företag precis som Fyndiq som gör exakt likadant.

18 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår frustrationen över att priset och tillgängligheten på produkten inte motsvarade dina förväntningar 😔. För att kunna granska detta närmare har vi efterfrågat mer information från dig via Trustpilot, så vi kan se vad som hänt med just din beställning. Priser och lager kan ibland uppdateras automatiskt i vårt system, vilket tyvärr kan leda till att en produkt som är slut i lager fortfarande visas till ett tidigare pris. Vi tar din feedback på stort allvar och arbetar internt för att förbättra våra rutiner för annonsering och lagerhantering, så att liknande situationer kan undvikas i framtiden. Om du vill ha snabbare hjälp med frågor kring denna order är du varmt välkommen att kontakta oss direkt via https://cdon.se/kundservice/
. Tack för att du uppmärksammat oss – din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

CDON support

Se upp! Svarar ej. Återbetalar ej.

Trots otaliga kontaktförsök får jag inget svar. Bara automatiska svarsmeddelanden utan uppföljning. Samtidigt ligger det en faktura på över 2000 kr och belastar mig som konsument utan att någon gör något åt den. Produkten returnerades för över en månad sedan. Se upp!

4 december 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen frustrationen över att fakturan fortfarande belastar dig trots att produkten returnerades för över en månad sedan 😔. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt har vi efterfrågat mer information från dig via Trustpilot, så vi kan granska vad som hänt med just din retur och faktura. Vi vill även informera om att du kan kontakta Qliro direkt för att förlänga fakturan eller diskutera betalningsfrågor via https://www.qliro.com/sv-se/kontakt/
. Vi tar din feedback på stort allvar och arbetar internt för att förbättra rutinerna kring uppföljning av returer och kundkommunikation. Om du vill ha snabbare hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss direkt via https://cdon.se/kundservice/
. Tack för att du uppmärksammat oss på detta – din återkoppling hjälper oss att bli bättre.

CDON support

Så missnöjd har inte fått varken en…

Så missnöjd har inte fått varken en orderbekräftelse på mail eller mitt paket logga in på mina sidor kan man inte göra och inget svar på hela veckan ifrån kundservice på mailen otroligt dåligt…

16 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen frustrationen över att varken ha fått en orderbekräftelse eller ditt paket, samt att inte få svar från kundservice 😔. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt har vi efterfrågat mer information från dig via Trustpilot, så vi kan granska vad som hänt med just din beställning. Vi tar din feedback på stort allvar och arbetar internt för att förbättra våra rutiner kring kommunikation och orderhantering, så att liknande situationer kan undvikas i framtiden. Vårt mål är alltid att kunder ska känna sig trygga och hörda.

CDON support

Ett företag som en gång i tiden var…

Ett företag som en gång i tiden var bra. Nu säljer dom riktig skräp till höga priser genom dropshipping. Sen stämmer inte beskrivningarna. Långa leveranstider.

22 december 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen din besvikelse över att produkterna inte levt upp till förväntningarna, samt de långa leveranstiderna 😔. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt har vi efterfrågat mer information från dig via Trustpilot, så att vi kan granska vad som hänt med just din beställning. Vi tar din feedback på stort allvar och följer upp internt för att förbättra våra rutiner, inklusive produktbeskrivningar och leveranstider. Vårt mål är alltid att kunder ska känna sig trygga och nöjda med sina köp. Om du vill ha snabbare hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss direkt via https://cdon.se/kundservice/

CDON support

Beställde en wifi adapter från de och…

Beställde en wifi adapter från de och den var ju sönder såklart, så jag försökte skicka ett mail men istället så svarar de inte och när vi ringer svarar ingen och det känns som att man blivit helt lurad på sina pengar! Världens sämsta kundtjänst också, har nu väntat i 1 vecka på att få svar. köp aldrig från detta blufföretag.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen hur frustrerande det är att få en trasig produkt och att uppleva svårigheter att nå vår kundservice 😔. Vi kan se att du och butiken har ett pågående ärende gällande detta, och butiken kommer att hjälpa dig vidare för att lösa situationen. Fördröjningen kan ibland bero på hög belastning hos både oss och våra leverantörer, men vi följer upp internt för att förbättra våra rutiner och säkerställa snabbare återkoppling framöver. Vi tar din feedback på stort allvar och vill att alla kunder ska känna sig hörda och trygga. Om du har fler frågor eller vill kontakta oss direkt är du varmt välkommen att skriva till https://cdon.se/kundservice/
. Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback – den hjälper oss att bli bättre.

CDON support

Levererar inte i tid (inom 30 dagar…

Levererar inte i tid (inom 30 dagar står det i deras köpvillkor) och när man häver köpet kommer de med undanflykter och hänvisar till "Så snart operatören svarar kommer vi att kontakta dig igen."

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen din frustration över att leveransen inte skett inom den angivna tidsramen och att kommunikationen kring ditt ärende inte varit tydlig 😔. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt har vi efterfrågat mer information från dig via Trustpilot, så att vi kan granska vad som hänt med just din order. Vi tar din feedback på stort allvar och följer upp internt för att förbättra både våra leveransrutiner och kundserviceprocesser. Vårt mål är alltid att kunder ska känna sig hörda och trygga med sina köp. Om du vill ha snabbare hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss direkt via https://cdon.se/kundservice/

CDON support

De förtjänar inte ens en stjärna

De förtjänar inte ens en stjärna, jag har beställt en iPhone 17 pro Max, de bekräftar av beställningen men skickar aldrig varorna, det är scam företag men många tror på de ändå, jag har försökt att nå de mer än 8 gånger ändå jag har inte fått något svar av beställning och jag har faktura på 17500kr på gång förrän ordern har jag fått fakturan, men rekommenderar direkt vänd dig till Konsumentverket, de hjälper dig och säga till dig exakt vad du ska göra, än idag jag undrar när ska de skicka min iPhone,

6 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen din frustration över att inte ha fått din iPhone och att kommunikationen initialt inte fungerade 😔. Vi kan se att ditt ärende har hanterats och att du har fått vidare hjälp, och vi är glada att det nu är löst. Vi tar din feedback på stort allvar och strävar alltid efter att förbättra våra processer och kundservice. Om du har fler frågor eller synpunkter är du varmt välkommen att kontakta oss via https://cdon.se/kundservice/
. Tack för att du gav oss möjlighet att rätta till situationen – vi uppskattar verkligen ditt tålamod.

Under all kritik

Under all kritik.

Leverantörer som inte kan skicka och leverera paket och en kundtjänst som är det värsta jag varit med om. Svara en gång i veckan, stänger ärende utan att ge svar på allt. Sämsta jag varit med om

5 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen hur frustrerande det är när leverans och kundservice inte fungerar som förväntat 😔. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt har vi efterfrågat mer information från dig via Trustpilot, så att vi kan se exakt vad som hänt med ditt ärende. Vi tar din feedback på stort allvar och följer upp internt för att förbättra både våra processer och kommunikationen med kunder och leverantörer. Vi vill att alla kunder ska känna sig hörda och trygga, och din återkoppling hjälper oss att bli bättre. Tveka inte att kontakta oss direkt via https://cdon.se/kundservice/
om du vill ha snabbare hjälp. Vi uppskattar verkligen att du hörde av dig och hoppas kunna vända din upplevelse till något positivt.

Lång tid med leveransen

Jag är missnöjd med CDON eftersom leveransen tog lång tid och kundservicen var svår att få kontakt med. Upplevelsen levde inte upp till förväntningarna.

6 december 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår att lång leveranstid och svårigheter att nå kundservice kan kännas frustrerande 😔. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt har vi efterfrågat mer information från dig via Trustpilot, så att vi kan se vad som har hänt med just din order. Vi tar din feedback på stort allvar och följer upp internt för att säkerställa att våra processer blir tydligare och smidigare framöver. Vi vill att alla kunder ska känna sig hörda och trygga i sina köp, och din återkoppling är värdefull för oss i det arbetet. Tveka inte att kontakta oss direkt via https://cdon.se/kundservice/
om du behöver mer hjälp. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att ge oss feedback och hoppas kunna vända din upplevelse till något positivt.

CDON support

Har aldrig nånsin varit med om en sämre…

Har aldrig nånsin varit med om en sämre kundservice. Vet inte om mitt tidigare omdöme är kvar eftersom cdon skrev att dom tar bort det om man inte lämnar fler uppgifter vilket jag gjorde. Skulle då få svar men fick inget ändå. Vet nu inte ens om det är min vara som lev imorgon och om info om den stämmer. Rek ingen att beställa härifrån.

13 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen frustrationen över att inte ha fått svar och osäkerheten kring din leverans 😔. Tyvärr har vi på Trustpilot-sidan inte tillgång till kundspecifika uppgifter, vilket innebär att vi inte kan se ditt ärende direkt. Vi rekommenderar därför att du kontaktar oss direkt via https://cdon.se/kundservice/
så att vi kan gå igenom din order och ge korrekt information om leverans och uppföljning. Vi tar din feedback på stort allvar och följer upp internt för att säkerställa att våra processer blir tydligare och snabbare framöver. Din upplevelse är viktig för oss, och vi vill gärna att du får den hjälp du behöver. Vi uppskattar verkligen att du hörde av dig och ser fram emot att lösa situationen.

CDON support

OBS! UNDVIK TILL VARJE PRIS!

Köpte ett skrivbord i november, har fortfarande inte sett till ett skrivbord eller pengar tillbaka.
De svara varken på mail eller telefon.

OBS! UNDVIK TILL VARJE PRIS!

Ert svär stämmer inte alls!
Jag har fått ett mail om att de kommer skicka varan på nytt. De va förra veckan. Har inte hört eller fått någon mer återkoppling alls efter det.

13 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delade din upplevelse. Vi förstår verkligen frustrationen över att du inte fått ditt skrivbord levererat och att kontakten initialt inte fungerade som den skulle. 😔 Vi har nu hittat ditt ärende och kan se att både du och butiken har kommit överens om en lösning, vilket vi hoppas känns tryggt för dig. Vi tar din feedback på stort allvar och strävar alltid efter att förbättra våra processer. Om du har ytterligare frågor eller synpunkter är du varmt välkommen att kontakta oss via https://cdon.se/kundservice/
. Tack för att du gav oss möjlighet att rätta till situationen – vi uppskattar verkligen din tålamod och ditt engagemang.

CDON support

Trasig produkt, inget svar på mina mail

Betyget ändras från 1 till 3 stjärnor för att själva CDON (dvs inte underleverantören) agerade över förväntan efter ett tag. Men jag kan inte ge ngt bättre betyg för att varan verkar vara problematisk.

Köpte en Hollywood smink spegel som en julgåva. Det fungerade för 3 timmar. Jag kontaktade Cdon angående returen via deras formulär. Verkar som mailet vidarebefordrades till underleverantören som aldrig kontaktade mig. Efter några dagar skapade jag ett nytt ärende direkt till Cdon. Och de har inte kontaktat mig heller.

2 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi förstår verkligen din frustration över att din Hollywood-sminkspegel slutade fungera efter bara några timmar och att kontakten kring returen initialt inte fungerade som den skulle. 🙁 Vi ser nu att ärendet har hanterats och att du har fått hjälp, men vi tar till oss din feedback och följer upp internt för att förhindra liknande situationer i framtiden. Vi vill att alla våra kunder ska känna sig trygga och hörda, och vi uppskattar verkligen att du uppmärksammade detta. Om du har fler synpunkter eller frågor, tveka inte att kontakta oss via https://cdon.se/kundservice/
. Tack för att du gav oss möjlighet att rätta till situationen – vi strävar alltid efter att förbättra oss.

Rekommenderar!

Jag har handlat från CDON flera gånger och det har alltid fungerat bra. Beställningen är enkel att göra, leveransen har kommit som den ska och produkterna har varit precis det jag förväntat mig. Känns som en trygg sida att handla från och jag kommer absolut fortsätta använda den.

5 januari 2026

Hej

Stort tack för din fina feedback! 🌟 Vi är glada över att höra att dina beställningar alltid fungerat smidigt och att du känner dig trygg med oss. 🛒 Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka till CDON många gånger framöver.

Med vänliga hälsningar CDON support

Lång leveranstid

Lång leveranstid, och allt kommer inte fram. Omständig kundtjänst som ber en vänta ytterligare när ens produkt inte dyker upp (ca 1 månad från orderdatum) och sen avslutar ärendet utan att följa upp om det man beställt kommit fram. Nu handlade det om 80kr som gick förlorat, så orkade inte ta upp det igen. Men hade inte handlat härifrån igen.

10 december 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår din frustration över både den långa leveranstiden och att vissa varor inte nått fram, och vi beklagar att din kontakt med vår kundtjänst inte motsvarade dina förväntningar. I vissa fall kan leveranstider påverkas av tredjepartssäljare eller externa lager, men vi tar alltid ansvar för att följa upp beställningar och säkerställa att kunder får sina varor eller återbetalning. Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna se över ärendet och förbättra våra rutiner framåt. Din feedback är viktig för oss, och vi tar den på största allvar för att undvika liknande situationer i framtiden. Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse vid ett framtida köp.

Med vänliga hälsningar, CDON support

Dåligt

Lång leveranstid

10 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för din feedback. Vi förstår att en lång leveranstid kan vara frustrerande, och vi beklagar att det påverkat din upplevelse. I vissa fall kan leveranstiden påverkas av att varan skickas från tredjepartssäljare eller internationella lager, vilket tyvärr ligger utanför vår direkta kontroll. Det beräknade leveransdatumet står alltid i annonsen för att ge en indikation på när varan kan förväntas. Vi följer kontinuerligt upp våra leverantörer och transportpartners för att förbättra leveranstider och säkerställa att varorna når våra kunder snabbare. Din feedback kommer att tas vidare internt för att förhindra liknande situationer framöver. Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tid att dela dina erfarenheter, och vi uppmuntrar dig att fortsätta ge oss synpunkter så att vi kan förbättras.

Vi hoppas på bättre leveransupplevelser för dig i framtiden 😊.

Med vänliga hälsningar, CDON support

Hemleverans?

Man beställer något lite större och tyngre, fraktfritt med hemleverans och så använder ni UPS som aldrig levererar hem något och aldrig ens aviserar.
Problem1: var är det? hinner jag hämta det eller har det redan gått i retur?
Problem 2: HUR ska jag få hem det? Betala dyrt för en fraktfirma?
Gå och köpa en paketkärra?
Inte fraktfritt med hemleverans- dyrt och jobbigt blev det.
Varför använder ni UPS?

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen frustrationen när hemleveransen inte fungerat som förväntat, och vi beklagar de problem du har upplevt med UPS. Eftersom leveransen hanteras av säljaren är det de som väljer transportör, och vissa använder UPS för större paket. Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna följa upp ditt specifika ärende och säkerställa att paketet kommer fram utan ytterligare problem. Din feedback kommer även att behandlas internt för att förbättra kommunikationen kring leveranser framöver. Vi vill att våra kunder ska få en smidig och trygg leveransupplevelse, och tar detta på största allvar.

Vi uppskattar verkligen dina synpunkter och hoppas kunna göra din nästa leverans smidigare 😊.

Fruktansvärt dålig kundtjänst

Fruktansvärt dålig kundtjänst. Beställer varor från utländska företag utan att ta ansvar för vad som skickas.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att vår kundtjänst inte levde upp till dina förväntningar och förstår att situationen har varit frustrerande. Vi samarbetar med både svenska och utländska säljare, och det är alltid vårt ansvar att hjälpa kunder när problem uppstår – något vi tar på stort allvar. Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna förstå exakt vad som hänt och säkerställa att vi kan följa upp ärendet på bästa sätt. Din feedback kommer även att behandlas internt för att förhindra liknande situationer i framtiden. Vi uppskattar att du delar dina erfarenheter och hoppas att vi kan göra din nästa upplevelse smidigare.

Vi ser fram emot fler synpunkter från dig så att vi kan fortsätta förbättra vår service 😊.

Billiga varor

Billiga varor. Inte hög kvalitet. köper hellre från temu. tack

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för din feedback. Vi beklagar att produkterna inte motsvarade dina förväntningar och förstår att kvalitet är viktigt för dig. Vi arbetar kontinuerligt med våra leverantörer för att säkerställa att varorna vi erbjuder uppfyller våra standarder, och din upplevelse är något vi tar på allvar. Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att bättre kunna förstå situationen och se hur vi kan förbättra oss framöver. Din synpunkt kommer även att följas upp internt för att förhindra liknande problem i framtiden. Vi uppskattar att du delar dina erfarenheter och hoppas att du kan ge oss fler detaljer så att vi kan fortsätta förbättras.

Vi vill gärna att du återkommer med fler synpunkter om du har möjlighet, så att vi kan göra din nästa upplevelse bättre 😊.