CDON Sverige - Nordens största marknadsplats! Omdömen 65 203

TrustScore 3 av 5

3,2

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

De flesta recensenterna var ganska nöjda med sin totala upplevelse. Många kunder upplever att produkterna inte motsvarar förväntningarna, antingen på grund av felaktig färg, defekter eller att de inte är som beskrivna. Flera personer har också haft problem med beställningar, där varor strukits, levererats felaktigt eller inte kommit fram alls. Leveransservicen kritiseras ofta för att vara långsam, felaktig eller för att använda opålitliga fraktbolag. Många konsumenter är missnöjda med kundtjänsten, som beskrivs som svår att nå, ineffektiv och ibland nonchalerande. Det är också vanligt att människor har svårt att få kontakt med företaget för att lösa problem med beställningar eller produkter.

Ämnen som oftast nämns

Product

Användare beskriver negativ interaktioner med produkter. Många konsumenter rapporterar att produkter går... Se mer

Order

Människor rapporterar negativ upplevelser med order. Konsumenter upplever ofta problem med att varor inte... Se mer

Delivery service

Konsumenter uttrycker stor missnöje med leveranstjänsten. Många rapporterar att varor inte levereras i tid,... Se mer

Customer service

Recensenter belyser negativa aspekter av kundtjänsten. Många kunder rapporterar extremt långa väntetider i... Se mer

Customer communications

Recensenter uttrycker stor frustration över svårigheten att få kontakt med företaget. Många upplever att det... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Betyget ändras från 1 till 3 stjärnor för att själva CDON (dvs inte underleverantören) agerade över förväntan efter ett tag. Men jag kan inte ge ngt bättre betyg för att varan verkar vara problemati... Se mer

Jag ville överraska min sonson och beställde en leksak till honom. Varorna hade en annan färg än vad som var överenskommet, men leksaken var i ordning. Leveranstiden var rimlig, en vecka.

Jag instämmer i de många omdömen som lämnats här. Ibland är leveranstiderna mycket långa och det är svårt att komma i kontakt med företaget.

1. Online-marknadsplats
  2. Vitvaror och hushållsapparater
  3. Bokhandel
  4. Elektronikbutik
  5. Spelbutik
  6. Musikaffär

Vi finns där för de små ögonblicken i vardagen. En glödlampa som behöver bytas. Ett verktyg för den lösa skruven.  En ny vattenslang till trädgården. Och vi finns där för de stora ögonblicken, när drömmar slår in.  Soffan till den första gemensamma lägenheten. Spelkonsolen som stått högst upp på önskelistan. Den första mobilen - någonsin. Vi är en shoppingdestination där utvalda säljare erbjuder dig miljontals produkter inom olika kategorier. Du hittar allt från gaming, leksaker och elektronik till trädgård, skönhet och produkter för dina husdjur. Prylar för livet helt enkelt.  Vi är inte bara en marknadsplats. Vi är en del av din vardag.

3,2

Medel

TrustScore 3 av 5

65 tn omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så om man har tid och passion

Så om man har tid och passion, kan man hitta fantastiska saker här! Väntetiderna är inte alltid de kortaste, men annars är det okej.

2 februari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack så mycket för din fina feedback! 🌟 Vi är glada att du hittar fantastiska saker hos oss, och vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att handla här. Vi jobbar ständigt på att förbättra våra leveranstider så upplevelsen blir ännu smidigare. Ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart! 😊

CDON support

Jag minns när CDON var en av de bästa…

Jag minns när CDON var en av de bästa platser att köpa elektronisk i Sverige...nu fungerar de som en skabbig drop-ship site. Inga mina sidor längre för att se order. Fungerar bättre att köpa från aliexpress.

3 februari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att bättre förstå dina synpunkter och kunna följa upp dem mer konkret. Internt arbetar vi kontinuerligt med att förbättra både plattformens funktionalitet, transparensen kring handlare och den övergripande kundupplevelsen.

Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att identifiera vad som behöver utvecklas vidare. Om du vill dela fler tankar eller behöver hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss här: https://cdon.se/kundservice/.

Vi hoppas kunna visa förbättringar framöver och ge dig en mer positiv upplevelse igen.

CDON support

CDON är det i särklass sämsta företag…

CDON är det i särklass sämsta företag jag råkat ut för. Ska leverera vara inom 3-5 dagar det tar två veckor, returnerade varan dagen efter jag fick den och de har mottagit returen 2/1 och fortfarande en månad senare inte reglerat min återbetalning. Kommer aldrig att handla från CDON!

2 februari 2026

Hej

Vi beklagar verkligen den mycket negativa upplevelse du beskriver och förstår hur frustrerande det är när både leveranstiden blir längre än utlovat och en återbetalning dröjer. Det är inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

För att kunna följa upp ditt ärende korrekt och säkerställa att återbetalningen hanteras skyndsamt har vi efterfrågat mer information från dig via Trustpilot. När vi har dessa uppgifter kan vi gå vidare med ärendet och se till att rätt åtgärder vidtas.

Internt följer vi upp både leverans- och returprocesser för att minska risken för att liknande situationer uppstår igen, och vi tar din feedback på stort allvar. Om du har fler synpunkter eller frågor är du alltid välkommen att kontakta oss här: https://cdon.se/kundservice/.

Vi hoppas få möjlighet att reda ut detta och förbättra din upplevelse framöver.

Varning för CDON – min värsta köpupplevelse någonsin

Jag har haft en fruktansvärt dålig upplevelse med CDON.

Jag beställde en spegel från deras hemsida. Efter en lång leveranstid kom spegeln till slut fram – men den fungerade inte. Jag gjorde därför en retur och skickade tillbaka varan den 22 december 2025.

Nu har det gått nästan två månader, och jag har fortfarande inte fått någon hjälp eller återbetalning.

CDON svarar inte på mejl trots att jag har kontaktat dem upprepade gånger. De går inte heller att nå via telefon. Kundservicen är i princip obefintlig. Min retur verkar inte ens ha blivit hanterad, och paketet ligger fortfarande registrerat hos PostNord utan att något händer. Samtidigt har jag inte fått tillbaka mina pengar.

Det här är utan tvekan den sämsta köpupplevelsen jag någonsin haft. Att behandla kunder så här är fullständigt oacceptabelt. Jag känner mig helt ignorerad och lurad på mina pengar.

Jag kommer aldrig mer handla från CDON och jag kommer absolut inte rekommendera dem till någon annan. Undvik denna sida om du vill slippa problem, stress och att bli utan både vara och pengar.

4 december 2025

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Vi beklagar verkligen den mycket negativa upplevelse du beskriver och förstår hur frustrerande det måste kännas att vänta så länge på hjälp. En sådan situation lever inte upp till den service vi vill erbjuda våra kunder.

För att kunna utreda ärendet ordentligt och säkerställa att rätt åtgärder vidtas har vi efterfrågat mer information från dig via Trustpilot.

Internt ser vi löpande över våra rutiner kring returer och kundservice för att förhindra att liknande situationer uppstår igen. Din feedback är mycket viktig för oss och hjälper oss att identifiera vad som behöver förbättras.

Vi hoppas få möjlighet att reda ut detta och ge dig ett bättre bemötande framöver.

Produkten kom snabbare.

Produkten kom snabbare än vad som var beräknat, funkar felfritt! Snabbt och enkelt.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för din fina feedback! 🌟 Vi är glada att höra att produkten fungerade felfritt och att leveransen gick snabbare än förväntat 🚀. Det betyder mycket för oss att du handlar hos oss och vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.

Skulle köpa en surfplatta

Skulle köpa en surfplatta
Märkte efter jag beställt att cdons Återförsäljare hade lågt betyg på trustpilot.
Lyckades avbeställa ordern efter mycket om och men.
Skulle kunna kanske köpa en tandborste på cdon men inget dyrare.

1 februari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Vi beklagar att du upplevde osäkerhet kring din beställning och förstår att detta kan ha skapat frustration.

Vi har efterfrågat ytterligare information från dig via Trustpilot för att bättre förstå situationen och säkerställa att vi hanterar liknande ärenden på ett smidigare sätt framöver. Interna rutiner kommer att ses över för att göra processen kring beställningar tydligare och enklare för våra kunder.

Vi uppskattar verkligen din feedback och ser det som en möjlighet att förbättra vår service. Om du har fler frågor eller kommentarer är du alltid välkommen att kontakta oss här: https://cdon.se/kundservice/.

Vi hoppas kunna ge dig en mer trygg och positiv upplevelse vid ditt nästa köp.

CDON support

Snabb leverans, toppen kundtjänst.

Varan levererades snabbt (två dagar). Fantastiskt kundtjänst. Hjälpsamma och förstående, allt ordna sig snabbt och smärtfritt.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack så mycket för din härliga feedback! 🌟 Vi är glada att höra att leveransen gick snabbt och att vår kundtjänst kunde hjälpa dig smidigt och förstående 🙌. Vi uppskattar verkligen att du handlar hos oss och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka snart igen.

CDON support

13 mail under 2 veckor innan varan ens…

13 mail under 2 veckor innan varan ens kommit, över samma order. Nu får ni ta och lugna ned er.

30 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Vi beklagar verkligen att du upplevde att kommunikationen kring din order blev överväldigande med många mail under kort tid. Vi förstår att detta har varit frustrerande och inte skapat en smidig köpupplevelse.

Vi har efterfrågat ytterligare information från dig via Trustpilot för att kunna granska ärendet noggrant och se till att vi hanterar situationen korrekt. Internt följer vi upp rutinerna kring orderkommunikation för att undvika att liknande situationer upprepas i framtiden.

Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att förbättra våra processer. Om du har fler frågor eller kommentarer är du alltid välkommen att kontakta oss här: https://cdon.se/kundservice/.

Vi hoppas kunna ge dig en smidigare och mer positiv upplevelse vid ditt nästa köp.

CDON support

Dessa är rent av desperata bedragare

Dessa är rent av desperata bedragare.
Så himla tråkigt att se CDON förstöras på de viset.
Reklamerat en Elcykel och reklamationen var godkänd men så ändrade dom sig och vill skicka tillbaka en trasig Elcykel som fortfarande har giltig garant.

Ärendet har pågått i ca 7 mån och ännu ej klart.
Kundservice svara aldrig i tid och återkopplar aldrig som utlovat.
Tog 4 mån att få fraktsedlar och de visade sig vara fel men det löste dom efter bara en vecka.

Om du får ett svar så börjar det nästan alltid med likt: ursäkta för sent svar eller sen återkoppling.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Vi är verkligen ledsna över den långa och frustrerande process du har upplevt med din reklamation. Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna följa upp ärendet och säkerställa att det hanteras korrekt med säljaren. Det verkar ha uppstått problem med hanteringen av fraktsedlar och kommunikationen, vilket fördröjt processen betydligt. Din feedback är mycket viktig och hjälper oss att utveckla både våra processer och vår återkoppling till kunder. Vi vill gärna fortsätta dialogen med dig och säkerställa att ärendet kan lösas på ett rättvist och korrekt sätt. Du är också varmt välkommen att kontakta oss direkt via https://cdon.se/kundservice/
om du vill ge ytterligare information eller synpunkter. Vi hoppas att vi snart kan ge dig en bättre och mer tillfredsställande upplevelse 🙂

Stöld, bedrägeri och bluff

Jag vill starkt varna andra kunder efter min erfarenhet med säljaren FatBat via CDON.

Jag beställde ett 1 TB minneskort men fick aldrig varan. Den sista utlovade leveransdagen var den 26:e, men ingenting skickades till mig. Säljaren fortsätte

CDON:s kundserv

Detta är en mycket dålig och frustrerande upplevelse som kund. Jag kan inte rekommendera någon att handla via

Betyg: 0/5

28 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Vi är mycket ledsna över den upplevelse du har haft och förstår frustrationen över att inte ha mottagit din beställning. Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna följa upp ärendet med säljaren FatBat och förstå exakt vad som har gått fel. I vissa fall kan förseningar eller problem med leverantören orsaka att paket inte når kunden, men vi förstår att detta inte minskar besvikelsen i ditt fall. Din feedback är mycket viktig och hjälper oss att utveckla både kundservice och leveransprocesser. Vi vill gärna fortsätta dialogen med dig för att säkerställa att ärendet kan lösas på ett rättvist sätt. Du är också varmt välkommen att kontakta oss direkt via https://cdon.se/kundservice/
om du vill ge ytterligare information eller synpunkter. Vi hoppas kunna återställa ditt förtroende och ge dig en bättre upplevelse framöver 🙂

Lång leveranstid

Lång leveranstid! Otroligt dålig support! Aldrig mer cdon

13 januari 2026

Hej

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen din frustration över den långa leveranstiden och den bristande supporten, och vi beklagar verkligen att det har påverkat din upplevelse negativt. Vi har nu hittat ditt ärende och besvarat det, samt hjälpt dig vidare för att säkerställa att situationen blir löst. Vi uppskattar din feedback och tar den på allvar, och vi vill gärna fortsätta förbättra vår service utifrån dina erfarenheter. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp kan du kontakta oss direkt här: https://cdon.se/kundservice/

Varor kommer ej fram

Beställde 3st varor i olika färger.
Två av dem kom fram, den tredje borta. Kontaktade support och har nu väntat i över 2 månader på återkoppling.

1 november 2025

Hej

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår din frustration över att en av dina beställda varor ännu inte har nått fram, och vi beklagar verkligen den långa väntetiden. Vi har nu hittat ditt ärende och besvarat det, samt hjälpt dig vidare. Vi uppskattar din feedback och tar den på allvar, och vi vill gärna fortsätta att utveckla vår service utifrån dina erfarenheter. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss här: https://cdon.se/kundservice/

CDON support

Köpt en Casio G-shock via cdon.

Köpt en Casio G-shock via cdon.
947kr
Fick en kopia från Kina.
Vilket jäkla skräp.
Det är förbjudet att sälja kopior i Sverige
Uppdatering..

Har nu fått återbetalning och uppskattar den snabba handläggningen.
Förhoppningsvis så ses rutiner över och att det i framtiden inte säljs förfalskningar från Kina.

26 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi förstår din frustration över situationen och tar detta på största allvar. CDON tillåter inte försäljning av falska produkter, och vi har därför granskat ärendet noggrant. Vi kan bekräfta att vi har kontaktat dig direkt i ärendet och hjälpt dig vidare med reklamationen för att säkerställa att du får korrekt hantering. Din feedback är viktig för oss, och vi följer internt upp situationen för att förhindra att liknande problem uppstår i framtiden. Vi uppskattar att du tog dig tid att rapportera detta, och vi vill gärna fortsätta förbättra våra processer baserat på dina erfarenheter. Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, kontakta gärna vår kundservice här: https://cdon.se/kundservice/

Varning för CDON

Jag vill varna andra kunder för CDON. Beställde en massagepistol via dem, som jag ville returnera. När jag rapporterade returen fick jag ingen riktig retursedel och alla ombud sa samma sak: "Vi kan inte göra en retur utan en riktig retursedel". Företaget som sålde produkten (24.se) uppgav på sin hemsida att man kunde göra retur vid Schenker för 69 kr. När jag frågade CDON om detta sa de att det inte gäller när man beställt via dem. Jag skrev flera gånger och försökte reda ut det och få hjälp, men allt jag fick till svar var ett robotaktigt: "Du kan sända via ett ombud". Det är bara det att via ombud skulle det endast gå att skicka som företagspaket som skulle kosta mig över 300 kr, eftersom jag saknade retursedel och eftersom alternativet att skicka paketet som privat skulle ha krävt att de gett mig en mailadress eller ett mobilnummer för avisering. Om jag hade valt att skicka det privat skulle företaget ha skickat tillbaka paketet till mig igen fick jag veta.
Det är orimligt att betala över 300 i retur för en produkt som kostar 399. Produkten hade en så dålig.funktion att den bara kan hamna i sopen. Så välj ett annat företag. Det är mitt tips till dig.

16 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi förstår verkligen din frustration över den komplicerade returprocessen och beklagar de problem som uppstått med retursedeln och kostnaderna för returpaketet. Vi har nu efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna följa upp ditt ärende mer noggrant. Din feedback är mycket värdefull för oss och hjälper oss att förbättra både kommunikationen och processerna med våra samarbetspartners. Vi hoppas kunna ge dig en smidigare upplevelse vid framtida ärenden och uppskattar att du kontaktar oss om något inte fungerar som det ska.

CDON support

Mitt paket kom aldrig till mig

Mitt paket kom aldrig till mig. I orderbekräftlesen från er stod att leveransen skulle ske via PostNord och det fanns också en spårningskod. Så långt allt väl. Uppskattad leverans 13 - 16 januari. Jag kollade dagligen i PostNordappen men det enda som stod var att "paketet kan inte hittas". Den 19 januari ändrade jag förfallodagen på fakturan och fick ytterligare 10 dagar. Det borde alltså finnas bra med tid att leverera mitt paket. Fortsatte att kolla PostNordappen dagligen men samma text som tidigare "Paketet kan inte hittas". Oron spred sig och jag kontaktade CDON och beskrev min frustration till en chattrobot.
Den 22 januari dök det upp info om att jag snarast skulle hämta ut mitt paket - hos ett utlämningsställe nära mig. Avsändare var UPS. För det första: Det finns många utlämningsställen nära mig men att springa runt och kolla alla - nää tack det gör jag inte. För det andra: varför skrev de inte ut adressen till utlämningsstället? UPS måste väl ha vetat var de lämnat in paketet. Nu kan jag läsa mig till, via ett leveransbevis, att varan är returnerad till säljaren. Nu infinner sig ett par funderingar: Jag tar inte på mig något ansvar för denna hantering - jag har ingen som helst lust att betala för en vara som aldrig varit i min ägo. Vilken typ av hantering i denna kedja ska belastas med ansvar? Vem ska belastas med ansvar för utebliven leverans? Är det ens möjligt att få någon rätsida på detta elände? Ska tilläggas att jag beställde 2 varor samtidigt, det ena kom fram väldigt snabbt, tack för det.

22 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse, vi förstår verkligen din frustration kring den uteblivna leveransen och den otydliga informationen som uppstod längs vägen. Vi har nu hittat ditt ärende och besvarat detta, och vi beklagar att leveransinformationen inte var tillräckligt tydlig. Din feedback är mycket viktig för oss och hjälper oss att förbättra våra rutiner kring leveransinformation och uppföljning. Du är varmt välkommen att återkomma med fler synpunkter eller frågor via https://cdon.se/kundservice/
. Vi hoppas kunna reda ut detta fullt ut och ge dig en betydligt bättre upplevelse framöver 😊

Återbetalning

Jag hade beställt en cd spelare för 2 månader sen som kom till fel address, postombudet hade sedan skickat tillbaka den men har fortfarande inte fått en krona tillbaka har mailat dom 4-6 gånger och jag får samma bs svar gång på gång sist jag maila dom fick jag inte ens ett svar BLUFFÖRETAG !!!!! BESTÄLL ALDRIG HÄRIFRÅN

22 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, vi förstår verkligen din frustration över att beställningen levererades till fel adress och att återbetalningen har dröjt. Vi har nu hittat ditt ärende och besvarat detta, och vi beklagar att kommunikationen tidigare inte har levt upp till dina förväntningar. Vi tar din feedback på största allvar och följer upp internt för att förbättra rutinerna kring återbetalningar och kundkontakt. Det är viktigt för oss att du känner dig tagen på allvar och får tydlig återkoppling. Du är alltid välkommen att återkomma med fler synpunkter, då det hjälper oss att bli bättre. Kontakta oss gärna via https://cdon.se/kundservice/
om du har ytterligare frågor. Vi hoppas kunna reda ut detta fullt ut och ge dig en bättre upplevelse framöver 😊

Bedragarnas paradis

Det finns säkert bra säljare också men de som vill blåsa kunderna behöver bara leverera en ny ursäkt var tredje dag för att CDON ska skita i vilket.
Parallellimporterad elektronik och säljaren förhalar möjligheten att returnera skräpet.

Hej CDON.
Jag har kontakt er tre gånger, det enda ni gör är att skicka en påminnelse till säljaren och han skickar nya tomma löften. När ska ni ta tag i det och eskalera det? Jag kan inte returnera skiten om jag inte får någon adress eller en returfraktsedel. Ni har påmint honom tre gånger nu, det verkar inte leda nånstans förutom att det förhalas tre dagar till innan nästa mail med ursäkter och lögner kommer.

Att skriva skitomdömen här verkar vara den enda vägen att få något svar överhuvudtaget?

21 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse med oss, vi förstår verkligen din frustration över situationen med säljaren och möjligheten att returnera produkten. Vi kan se att du och butiken har ett pågående ärende gällande detta, och vi har skickat en påminnelse till säljaren för att säkerställa att ärendet hanteras snabbt. Vi beklagar att processen upplevs som förhalande och tar din feedback på största allvar. Internt följer vi upp med våra partners för att förbättra rutinerna kring returhantering och kundkommunikation, så att liknande situationer inte upprepas. Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tid att skriva till oss, eftersom det hjälper oss att bli bättre. Tveka inte att kontakta oss direkt på https://cdon.se/kundservice/
om du har ytterligare frågor. Vi hoppas kunna lösa ärendet på ett smidigt sätt och återställa ditt förtroende 😊.

CDON support

Tack för ni löste problemet!

Tack för att ni löste problemet och ni visar att det går att lyssna på kunderna.
Jag har absolut inte meningen att störa eller skada nåt 20250127🙏
Jag hoppas att en gång för alla detta tar slut och tyvärr tidigare erfarenheter gör mig lite försiktig. Rätt är rätt!
Aldrig mera köpt utan att veta varifrån det kommer och mycket viktig. RETUR SEDEL
Emma Perdomo 260122

20 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen din frustration över att ha mottagit en felaktig vara och att situationen med retur och betalning har blivit förvirrande 😔. Vi kan se att vår kundtjänst har svarat dig och försökt guida dig vidare för att lösa ärendet med både leverantör. Vi vill gärna fortsätta dialogen med dig för att säkerställa att allt blir korrekt hanterat. Tveka inte att kontakta oss direkt här: https://cdon.se/kundservice/

Vi uppskattar att du tagit dig tid att ge oss detaljerad feedback, det hjälper oss att förbättra vår service.

Med vänliga hälsningar CDON support

Tyvärr kan man inte ge mindre en 1 stjärna.

Har beställt en gaming monitor mindre än 2 år sen, skärmen funkar ej (garanti tid) har mejlat dem inget svar, har mejlat tillverkaren av skärmen dem svarade inom 2 dagar på en Söndag. Men eftersom själva skärmen var sålt till Polska marknaden kan dem inte hjälpa mig. CDON vägrar svara på mejl eller samtal... mind you dem har telefontider 9-11 Tisdag och Torsdag. Har ringt dem lite innan 10:30 idag och jag fortfarande väntar 11:15. Måste man göra anmälan till ARN för att få hjälp?

20 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delar din upplevelse. Vi förstår verkligen hur frustrerande det är när en produkt inom garantitiden inte fungerar och kontakten med kundservice upplevs långsam 😔. Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna granska ditt ärende närmare och säkerställa att du får korrekt hjälp. Vi tar din feedback på största allvar och hoppas kunna göra processen smidigare för dig och andra i framtiden. Tveka inte att kontakta oss direkt här: https://cdon.se/kundservice/

Vi vill hjälpa dig vidare och säkerställa att ditt ärende hanteras på bästa sätt.

Med vänliga hälsningar CDON support

Ny Iphone uppfyller inte full garantipolicyn

Köpte en ny Iphone 16e som CDON säljer via en tredje part. Dessa telefoner är importerade från ett lager som inte är tänkta för att brukas i Sverige och därför inte berättigade av Apples fulla garanti. Inget som framgår när man köper mobilen. CDON var snabba på att svara för att förmedla kontakten vidare men när jag kontaktat APPLE support och skrev igen har de inte svarat.

18 januari 2026

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!

Tack för att du delade din upplevelse. Vi har efterfrågat mer information från dig via Trustpilot för att kunna granska ditt ärende närmare. Vårt mål är alltid att underlätta kontakten mellan kund och säljare och att ärenden hanteras smidigt, men vi ser nu att processen kan förbättras. Vi tar din feedback på största allvar och följer upp internt för att minska risken att liknande situationer uppstår igen. Vi uppskattar att du valt att handla hos oss och hoppas kunna erbjuda en mer tydlig och trygg upplevelse framöver. Tveka inte att kontakta oss direkt här: https://cdon.se/kundservice/

Vi ser fram emot att hjälpa dig vidare med ditt ärende.