Betyget ändras från 1 till 3 stjärnor för att själva CDON (dvs inte underleverantören) agerade över förväntan efter ett tag. Men jag kan inte ge ngt bättre betyg för att varan verkar vara problemati... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Vi finns där för de små ögonblicken i vardagen. En glödlampa som behöver bytas. Ett verktyg för den lösa skruven. En ny vattenslang till trädgården. Och vi finns där för de stora ögonblicken, när drömmar slår in. Soffan till den första gemensamma lägenheten. Spelkonsolen som stått högst upp på önskelistan. Den första mobilen - någonsin. Vi är en shoppingdestination där utvalda säljare erbjuder dig miljontals produkter inom olika kategorier. Du hittar allt från gaming, leksaker och elektronik till trädgård, skönhet och produkter för dina husdjur. Prylar för livet helt enkelt. Vi är inte bara en marknadsplats. Vi är en del av din vardag.
Stockholm, Sverige
Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Fy vilka klåpare ni är, kommer aldrig rekommendera er

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
De säljer produkter med felaktig information. Köpte ett munstycke till Dyson V12 som inte passade. Kundtjänst erkände via mejl att deras beskrivning var bristfällig, men vägrade ändå ersätta returfrakten. Mycket dålig stil att låta kunden betala för företagets misstag. Handla någon annanstans!

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Köpte en klocka som jag ångrade köpet på. Skickade tillbaka det för egen räkning till Rumänien, men istället för att betala tillbaka mina pengar, så skickade de tillbaka klockan med UPS, enligt dom iaf. Aldrig sett klockan igen eller mina pengar. Bedrägeri av butiken och CDON tillåter det.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Sånt bluff företag cdon har blivit!
Beställde en datastol i november. Fick hem en annan billigare modell än vad jag beställt som dessutom var trasig. Har kontaktat cdon 10 gånger och varje gång har dom skickat vidare till företaget som sålde varan och där får jag olika svar varje gång på engelska, polska o ibland svenska. Har blivit erbjuden reservdelar, ny stol eller full återbetalning. När jag ska svara dom får jag automatiskt svarmedelande att ärendet är avslutat av säljaren. Det ända jag fått är en reservdel till stolen jag inte har beställt Efter 3 månader så har det i det stora hela inte hänt nånting!
Och själva cdon är omöjligt att få hjälp utav, går inte o komma fram på deras kundtjänst telefon och mejlen vidarebefordrar dom bara direkt!
Rekommenderar inte någon att handla därifrån!

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Riktiga skojare är vad dom är. Dom har ingen kundservice. Svarar inte ens på sin telefon där som satt ut telefontider. Svarar inte på när man ber om att få lämna tillbaka sin produkt som är defekt och ignorerar en.
Den här sidan måste ha tagits över av totala skojjare senaste tiden. KÖP INTE HÄRIFRÅN OM NI INTE VILL BLI LURADE!

VARNING – CDON är en fälla! Lågt pris = extrem huvudvärk och totalt kaos ★☆☆☆☆
Jag är 58 år och har jobbat med kunder, personal och inköp inom café- och restaurangbranschen sedan 1993. Jag har anställt över 350 personer. Jag har sett både bra och dålig kundservice i 35 år – men CDON är det sämsta jag någonsin upplevt.
Jag köpte två Samsung Galaxy S25 Edge för att de verkade ha ett riktigt bra pris. De kom i varsin kartong – men utan ett enda papper, bubbelplast eller skydd i den stora fraktlådan. Telefonerna hade skakat runt som pingpongbollar. Plomberingen på den ena var helt sönder.
Jag kontaktade dem samma dag och skickade massor av bilder. Då började mardrömmen som varade i nästan två veckor:
Varje mejl började med "God morgon! Önskar dig en trevlig dag."
Sen kom samma svar om och om igen: "Vi utreder med fraktbolaget", "vi väntar på leverantören", "vi behöver fler bilder".
Efter 10 dagar plötsligt: "Vi kan byta ut telefonen" – men först skulle jag fylla i ett spanskt formulär… på engelska. När jag vägrade och hänvisade till konsumentköplagen fick jag svaret: "Vår leverantör är spanjor."
Jag sålde till slut telefonen eftersom jag inte orkade mer. Då började de fråga om jag behållit den, om jag sålt den, om adressen stämde för upphämtning etc. Rena cirkusen.
Det här är vad ni ska veta innan ni lockas av deras låga priser:
Billigt idag = veckor av mejlkrångel, spanska papper och "utredningar".
De tar aldrig inte ansvar – allt skylls på fraktbolag eller leverantör.
Inga enkla rutiner. Allt är krångligt, långsamt och respektlöst.
De behandlar svenska kunder som problem, inte som kunder.
Om du funderar på att handla hos CDON bara för att det är lite billigare – låt bli. Det pris du "sparar" kommer du att betala tillbaka många gånger om i tid, stress och frustration. Jag har aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig aldrig gjort om. Aldrig mer.
Spara dig själv besväret. Handla någon annanstans.

Varning 🚨 varning
Snälla snälla. Anmäla de Till ARN och sen till tingsrätten, tillsammans kan vi få stopp på detta.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Beställt en byrå som skulle levereras för 4 veckor sedan, jag fick ingen information om att den inte skulle komma utan fick ta tag i det själv och höra mig för. Det visade sig att CDON är en mellanhand för en inredningsföretag i Estland och de ursäktar sig att den inte kommit pga att det "hänt något" i deras lager och att den ska skickas snarast. Väntar fortfarande på att den ska komma och jag har betalat.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jag har betalat, men har inte fått det jag köpte, jag vet inte när jag får det. Jag kommer aldrig att köpa något från CODON igen.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Beställde en livrem som skulle vara i läder. Efter att ha använt den 3 gånger har ytskiktet skalats av och under finns nån mjuk massa som går att plocka sönder med fingrarna. Remmen är förmodligen behandlad med något som ska lukta skinn. Reklamerar och de lovar skicka en ny. Eftet flera veckor kommer en ny : LIKADAN!!!!! ORKAR ALDRIG MED CDON IGEN.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
I början av förra veckan kontaktade jag CDON för att få en uppdatering om mitt ärendet(skickade defekt varan tillbaka 22 januari) och fick då beskedet att paketet ännu inte nått mottagaren. CDON skickade dessutom ett felaktigt spårningsnummer som hörde till ett helt annat paket. När jag frågade vad som händer om paketet har försvunnit på vägen till leverantören, och påpekade att jag har en pausad faktura som måste betalas, fick jag återigen inget svar – vilket tyvärr verkar vara standard hos CDON.

UPPDATERAR åter den 12 feb:
Jag vet ej varför just detta inlägg skapat så stort intresse bland folk, så jag skriver igen
Efter att det först publicerades på Trustpilot
så skrev CDON att dom önskade mer info för att "kunna hjälpa mig i ärendet", jag gav det i vändande mail, och efter det var det tyst (ingen överraskning där).
Ingen möjlighet att spåra paketet som faktiskt ger info, bara statisk text att "vi har mottagit en beställning".
UPPDATERAD 10 feb:
Jag har i dag varit i kontakt med Cdon:s kundservice
då leveransen YTTERLIGARE har blivit framskjuten
(via mail som jag har sparat)
personen på kundtjänst ansåg att jag kunde kontakta säljaren? vilket jag ju ansåg att jag just gjorde?
men personen på kundtjänst menade uppenbarligen att jag skulle kontakta leverantören som CDON får sina varor ifrån...
6 Feb 2026:
En gång i tiden var CDON en trovärdig leverantör av varor till kund, varpå jag beställt produkter från dom i många år.
Men allting har ett slut,
jag beställde varor som skulle ta 3 - 6 dagar att få
(vilket jag tyckte var lång tid) då allt fanns på lager
efter 6 dagar så flyttas leveransen fram ytterligare 7 dagar ?
Det går ej heller att få kontakt med dem då dom bara svarar i telefon några timmar på Tisdagar
15 dagars fakturan kom så klart direkt och skulle således vara betald innan varorna ens kommit, (har så klart ringt Qliro och skjutit fram en månad)
CDON har blivit ett av alla andra opålitliga nätföretag man aktar sig för som kränger teknik, och inte ens bland dom är CDON i topp.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Beställt 15 januari. Leverans 3-4 februari. Inget kommit ännu. Dock 2st mejl hur jag upplevde köpet!? Jaha, hur ska man bedömna det? Dessutom en födelsedagspresent till barnbarnen och betalt direkt med swish. CDON är inte längre vad det var, en tillförlitlig leverantör. Sorgligt.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Det stod 3-4 februari leverans, nu är det 6 februari och ni har inte ens packat min vara. Om jag inte får den inom kort så kommer det ske stora problem.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jag har beställt en Samsung S10 tab ca 8600kr från CDON Plus ett skyddsfodral för 275 kr fick fodralet i separat paket och har betalat det samt en vecka senare besked att de tyvärr inte kan leverera läsplattan från Samsung de beklagar. nu sitter jag med med ett fodral till en läsplatta för 275 kr Vad ska jag göra med det ja vill jag ha pengar tillbaka skicka i retur då kostar det ungefär 160 kr klart jag känner mig minst sagt lurad från en lurendrejeri vad ska jag med fodral en läsplatta tills när jag inte kommer att få läsplattan Det här är ungefär fem dagar sedan det inträffade jag skickade en kommentar på cdons egen sida till kundservice har ännu inte fått något svar Jag kommer definitivt inte att köpa någonting mer på CDON har gjort det tidigare och varit nöjd

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jag köpte en taklampa före jul. Vid uppackningen visade det sig att lampan inte var Cmärkt, inte hade kontakt för urtaget i taket och inte hade omkoppling från led till vanlig ljuskälla. Jag reklamerade lampan och blev hänvisad till Lux Casa som sålt produkten. Jag returnerade lampan. Efter ca fyra veckor fick jag lösa ut paketet med 110:-. Har försökt få tag på återförsäljaren som inte svarar.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Dåliga leverantörer som inte skickar varan man beställt och skapar krångel...

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jag köpte en vara på CDON där jag handlat i många år. Denna gång gick varan sönder efter ett kort tag. Nu kommer vi till knorren. Jag vet att jag köpte den sent förra året men inte exakt. Varför jag inte vet? För att CDON har tagit bort historiken, ja, t.o.m kontona?????? Det går inte längre att söka bakåt när, vad den kostade och hur jag betalade, kort, PayPal eller presentkort. Alla andra marknadsplatser strävar efter att underlätta det för sina kunder. Men inte CDON. Jag har handlat min sista vara där och rekommenderar folk att vända sig till andra, mera kundinriktade platser. T.o.m TEMU har bättre service.

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
sämsta , inte värd en stjärna ens
har ställt frågor
Får bara samma svar , som antagligen skickas ut som är färdigt skrivet
har handlat många gånger på Cd On innan
Men kommer inte göra det igen efter att kundtjänst inte kan svara på frågor
UNDVIK säger jag

Svar från CDON Sverige - Nordens största marknadsplats!
Jag är jättebesviken! Jag köpte ett spel samt en annan sak till spelet. Detta skulle komma från olika ställen tydligen. Spelet kom helt skadat o på fel språk. Jag startade min konversation den 20januari o nu skriver ena företaget att jag själv ska stå för frakten på 100 kr för att det gått för lång tid o kan endast hämtas upp hemma hos mig under en dag men ingen tid så man måste hålla sig hemma.. Jag skrev samma dag som jag hämtade ut spelet o vilket företag kan inte skriva ut en retursedel?? Jag förstår att ni gör det krångligt så man inte ska ha lust att hålla på med retur. Den tillhörande delen som skulle komma från ett annat företag kom inte över huvudtaget.. Varför ska jag betala för era misstag?? Ett spel som endast hade plast runt sig o var helt kantstött o på tyska fast jag beställt på svenska.. Jag tycker att ni får ta ert ansvar att stå för returen åtminstone då inget av detta är mitt fel o jag dessutom hörd av mig för flera veckor sen o det nu sägs att det är för sent!!!!
Aldrig mer detta företag!