CaixaBank Omdömen 2 794

TrustScore 1.5 av 5

1,3

1. Bank

En CaixaBank trabajamos cada día para estar cerca de las personas en todo lo que realmente importa. Nuestro propósito es contribuir al bienestar financiero de nuestros clientes y al progreso de la sociedad, ofreciendo asesoramiento experto, soluciones digitales innovadoras y un trato cercano y personalizado. Nos guiamos por valores como la calidad, la confianza y el compromiso social, y creemos en una cultura basada en la colaboración, la agilidad y la responsabilidad. Somos más que un banco: somos una red de personas comprometidas con mejorar la vida de otras personas.

1,3

Mycket dålig

TrustScore 1.5 av 5

3 tn omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Caixa bank tog mitt konto hos dem i…

Caixa bank tog mitt konto hos dem i beslag för 4 år sedan, 2021. De vägrar tala med mig då jag gjort personliga besök på deras kontor i La Zenia nära Torrevieja. Jag anlitade en advokat våren 2025 som jag hoppades kunde hjälpa mig få tillbaka mina pengar. Advokaten har nu i flera månader försökt att få komma till banken i detta ärende men de vägrar svara honom. Jag var åter personligen till La Zenia kontoret nu i november -25 för att be dem ta emot advokaten men det har hittills inte hjälpt.
Anledningen till deras beslag är att kontot var gemensamt. Vid min partners bortgång skulle jag presentera en bouppteckning för att få tillgång till mina pengar. Banken fick en bouppteckning översatt till spanska redan 2022 men som jag tidigare beskrivit har detta inte hjälpt.

29 december 2025

Omöjligt att avsluta en betalning!

Det är väldigt enkelt att öppna ett konto, men oj vad svårt det är att avsluta något hos banken. Till exempel hemförsäkringen lyckades jag till slut avsluta via försäkringsbolaget, men CaixaBank fortsätter ändå att ta ut avgiften. Det är omöjligt att avsluta den, eftersom alla på banken plötsligt inte vet hur de ska göra och skyller på andra som är inblandade. Jag har ringt och skickat meddelanden, men fortfarande ingen lösning i sikte. Jag bor i Sverige så det ör svårt att göra en bankbesök.

13 oktober 2025
Logotyp för CaixaBank

Svar från CaixaBank

Hello Eli, we’re sorry to hear what you’ve told us. So that we can identify you and review your case, please call +34 93 887 25 25 or +34 900 40 40 90, or send your inquiry through the form available on our website under the “Contact Us” section.

Vill banken ha mej som kund???

Möjlighet till utlandsbetalning till mitt konto upphörde plötsligt, utan något meddelande om det. Krav på verifikation av min anställning i Sverige, jag skickade in likadana dokument som jag tidigare lämnat, det dög inte, nu ska dessa vara översatta till spanska eller engelska. För varje dokument jag skickat in har krav ställts på ytterligare dokument, jag ger snart upp. Jag börjar undra om banken vill ha mej som kund? Har varit kund så länge jag haft min lägenhet, 11 år. Bedrövligt.

17 oktober 2023

Bedrövlig bank

Bedrövlig bank. Har nu försökt logga in på banken i 5 månader utan resultat. Man kan inte få kontakt med er överhuvudtaget. Även advokat som försökt men hopplöst. Undvik denna bank värsta bank någonsin

1 april 2023

Spanska banker undvik dem till varje…

Spanska banker undvik dem till varje pris som skandinav!
Vi är väldigt bortskämda i skandinavien med våra banker,om man nu tycker illa om de ändå,och ses som ett nödvändigt ont,( valde pest i stället för kollera).Hur som helst,jämfört med spanska banker,och nu med Caixa som jag var illa tvungen att välja,så är svenska banker rena himmelriket på jorden.För det första,du är " the invisible man" när du kommer till en bank och behöver hjälp,och har du inte avtalat tid,då visas du vägen ut.även om det var en 2 minuters ärende;effektivt sätt att sopa bort alla störande kunder som droppar in hela djäkla tiden.
Sen när man kommer till själva praktiska internetbanken som man behöver så mycket för att sköta sina enkla betalningar.För det första: glöm att att det finns ett bankkonto att sätta in pengarna på för att t.ex betala en elräkning i Spanien eller vatten eller whatever för företag.nej nej... fy på dig!.. att du ens frågar om det ! du måste anmäla bolaget i frågan att de skall dra av pengar från ditt konto,eller via bank skicka underskrivet kopia på räkning med ID handling ..bla.bla.... alltså hur krångligt som heslt ,enklaste saken världen som att betala en räkning....man tror att det är ett aprilskämt,men det är fullaste allvar.ett resultat av att det förekommer så mycket fusk och bedrägerier i samhället.och bankerna kommer inte på nåt kundvänligare variant,än att göra livet surt och omöjligt för alla.
Sen på bankens sida,så har du bara nytta av kanske 1% av hela menyn och innehåll,för resten är en "alltiallo affär"som vill få dej att köpa allt ifrån tv apparater till mobilabonnemang,försäkringar ,larmsystem..you name it...alltså vilka rufflare!och sen förutom ganska hög årsavgift så tar dem betalt för precis allt!,öppnar du ett " gratis kort" kostar 250 spänn i förmedling ,stänger du den ;250 till gör du en interntransaktion..5 spänn.det är ett konstant kund rån,för att förmedla årsavgiften,tar de en avgift också på 250 spänn,och allt det här dras av oannonserat och du kan inte stoppa betalning,alltså.
För du över för mycket pengar ,typ en dryg månadslön till t.ex din fru( pålitligt konto redan använt flera gånger) då stoppas transaktion utan förklaring,man blir inte heller informerad om vad som är fel ,Det tog en vecka innan någon bemödar sig att slutföra transkationen,efter att man har skällt skiten av dem på fullaste allvar och hotat med att säga upp kontot.¨
nåt annat funkar inte,ingen ide att vara trevlig och hövlig och respektfull.då skiter de i dig bara och du blir nedtrampad och förnedrad.har gäller lagen att slå till hårt eller bli slagen tyvärr.
En annan sak att tänka på ,som främling får du stämpel på kontot "no resident".och det slutar inte i denna simpla förnedring,ditt konto slutar fungera efter två år.och ingen förklarar varför,inte ens om man ringer.du måste anmäla personligen till banken( det hände med bankinter,den här vet jag inte än).Det spela ingen roll att vara med i europeiska unionen,man är en främling här

15 juli 2022
Visa omdömen på alla språk (2 794 omdömen)