Det här tycker kunderna
Ik heb hier nu twee keer besteld en beide keren mooie, verse bloemen op tijd ontvangen. De bloemen weken we een beetje af van het plaatje, maar dat heeft met het seizoen te maken. Zowel de volheid van... Se mer
Het boeket wat ik had besteld was geheel naar verwachting. En de bezorging was uitstekend. Ze hebben contact opgenomen met mij toen er de eerste keer niemand thuis was en daarna netjes alsnog bezorgd.... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Bloemen bezorgen en online bestellen! Cadeaus versturen en bezorgen. Knuffels. Wijn. etc. Bloemen online bestellen over beveiligde (SSL) invul pagina's. Geen inlog! Bestellen voor 12.00 uur, is vandaag al bezorgd.
Kontaktuppgifter
Bloemendaalseweg 232, 2051GM, Overveen, Nederländerna
- 023-5.26.59.09
- info@boeketcadeau.nl
- www.boeketcadeau.nl
Har besvarat 90 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mooie bloemen en netjes op tijd geleverd
Ich war angenehm überrascht von dem…
Ich war angenehm überrascht von dem schönen Blumenstrauß und von der perfekten Lieferung.
Paasflop
De dienstverlening van Boeketcadeau.nl roept in ons geval serieuze vragen op ten aanzien van zowel productkwaliteit als klantgerichtheid. In april van dit jaar hebben wij via de website een Paasbloemstuk besteld voor familie. De online presentatie toonde een esthetisch verzorgd arrangement met onder meer gele tulpen, decoratieve paaseitjes en veertjes, hetgeen een feestelijke en verzorgde indruk wekte. De feitelijke levering week echter significant af van deze verwachting. In plaats van degelijke decoratieve elementen bleken de paaseitjes te bestaan uit leeggeblazen eieren, die bovendien in tientallen gebroken fragmenten arriveerden. Dit resulteerde in een rommelig en kwalitatief ondermaats geheel, dat niet in overeenstemming was met de geadverteerde voorstelling. De discrepantie tussen de gepresenteerde en geleverde kwaliteit doet afbreuk aan de prijs-kwaliteitverhouding, die in dit geval als beneden peil moet worden gekwalificeerd. Waar men bij een dergelijk product een zekere mate van zorgvuldigheid en afwerking mag verwachten, bleef dit duidelijk achter. Ook de afhandeling van onze klacht verdient kritische reflectie. Op ons verzoek om, ter compensatie, een vervangend boeket aan de ontvangers te sturen, werd niet ingegaan. De organisatie stelde zich op het standpunt dat het bloemstuk correct was geleverd en wilde alleen de bezorgkosten vergoeden. Deze interpretatie staat haaks op onze ervaring en beleving van het geleverde product. De communicatie hierover kenmerkte zich door een weinig flexibele en in onze optiek klantonvriendelijke houding, waarbij onvoldoende ruimte werd geboden voor een redelijke oplossing.
Samenvattend kan worden gesteld dat zowel de productkwaliteit als de klantenservice van Boeketcadeau.nl in deze casus tekortschoten. Dit leidt tot een negatieve beoordeling, met name vanwege het gebrek aan adequate probleemoplossing en klantgerichte benadering.

Svar från BoeketCadeau.nl
Bloemenwater gemorst op chocola en knuffel
Het water van de bos bloemen was in de doos gaan lekken waardoor de knuffel in het pakket nat was en zelfs in het doosje chocola zat water.
Vermoedelijk is de doos tijdens transport niet rechtop gehouden.
Nare ervaring dus.
Boeketkado heeft contact opgenomen en aangeboden kosteloos de knuffel en chocolade te vervangen.
Dit word enorm gewaardeerd omdat de fout waarschijnlijk door de vervoerder is gemaakt !!!

Netjes op tijd geleverd
Netjes op tijd geleverd
De bloemstuk was ook netjes

Svar från BoeketCadeau.nl
Prachtig boeket en snelle levering!
Zeer professioneel bedrijf
Zeer professioneel bedrijf
Hoge kwaliteit bloemstukken
Makkelijk te bestellen en mooie kwaliteit bloemen.
Makkelijk te bestellen. Goede service, mooi groot boeket, precies zoals afgebeeld en besteld. Werd ook keurig vroeg geleverd en niet aan het einde van de dag. Een echte aanrader!
Aanrader!
Bestelling ging makkelijk, prima sortering, ontvangster was erg enthousiast, op tijd geleverd, en je wordt goed op de hoogte gehouden via de t&t. Ik heb hier verder niets aan toe te voegen, kan BoeketCadeau iedereen aanraden!
Boven verwachting!
Bij ontvangst van het gemengde tulpenboeket had ik mijn twijfels. Sommige bladeren waren wat gelig en ik vroeg me dan ook af of deze bos bloemen een week op de vaas zou blijven staan. Inmiddels zijn we tien dagen verder en staan er, samen met het decoratiegroen, nog vier tulpen (twee rode en twee paarse) mooi bij.
Uitstekende service en prachtig boeket
Alles verloopt netjes en…
Alles verloopt netjes en overzichtelijk. Behalve dat ze leveren ook snel. Voor herhaling vatbaar. Hele fijne bedrijf. Bedankt voor de mooie bloemen.

Svar från BoeketCadeau.nl
Drie dagen te laat geleverd
Drie dagen te laat geleverd. Geen fatsoenlijk antwoord klantenservice, alleen " we komen er op terug". Heb je natuurlijk niets aan als de bestelling veel te laat geleverd word.
(storing in track en trace heeft niks te maken met levering op tijd, als het op tijd aan de transporteur word meegegeven en die t aflevert).
#lievergeenkanslozesmoesjes

Svar från BoeketCadeau.nl
Een duur boeket besteld en dan is bij…
Een duur boeket besteld en dan is bij het bezorgen niet bekend wie de aflever is. Blijkt na een telefoontje dat ze waarschijnlijk het kaartje verloren zijn. Slechte service
Rouwboeket besteld met lint en tekst.
Rouwboeket besteld met lint en tekst.
Prima levering de volgende dag (zaterdag) bij het rouwcentrum. Maandag tijdens de uitvaart blijkt één naam verkeerd gespeld (misten een letter, dus een andere naam).
Dag erna direct contact opgenomen en kreeg alleen de kosten voor het lint terug.
De uitvaart van mijn moeder en de belangrijkste naam die van haar kleinzoon die alles voor haar betekende gewoon verkeerd op het lint, terwijl alles juist was doorgegeven.
Ik vroeg om een hogere compensatie en een nieuw lint met de naam correct.
De opties; of een nieuw lint of het geld terug van het lint.
Nooit meer bestellen hier!
Belachelijk dat bij zo een blunder dit de compensatie is! Schandalige klantenservice.
Netjes op tijd
Netjes op tijd, goede prijs kwaliteit en mooie bloemen .
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.