Det här tycker kunderna
Ik had voor 9 Mei voor moederdag pioenrozen besteld helaas was de bezorging niet om over naar huis te schrijven, die kwam gewoon NIET opdagen. Dus contact gehad Uwbloemenman.nl met de belofte verse... Se mer
Ik had iets onduidelijk opgeschreven ze hadden de bestelling geannuleerd maar toen ik belde waarom hebben ze hem alsnog bezorgd.Gewoon nette prima service.Hoe de bos bloemen eruit zag kan ik jé niet v... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij bezorgen dagelijks verse boeketten door heel NL! Omdat wij zelf de boeketten maken en laten bezorgen zonder dat hier iemand tussen zit, kunnen wij de kwaliteit waarborgen. De bezorging besteden wij uit aan Trunkrs. Dit bedrijf bezorgd tussen 17:00 uur en 22:00 uur. Voor 11:00 uur besteld, dezelfde avond al bezorgd.
Kontaktuppgifter
Kruisboog 29, 3905VE, Veenendaal, Nederländerna
- +31 318 79 60 35
- Info@uwbloemenman.nl
- uwbloemenman.nl
Har besvarat 14 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mijn vriendin heeft bloemen voor mij…
Mijn vriendin heeft bloemen voor mij besteld voor Pasen. Ze zijn nooit aangekomen. Trunkrs heeft ze vrijdagavond weer meegenomen omdat we niet thuis waren. Zeggen vervolgens dat ze de 6 april zouden bezorgen, ook dat is niet gebeurd. Schandalig! Ik vind het niet slim om bloemen door Trunkrs te laten bezorgen omdat ze alleen maar ‘s avonds bezorgen. Dat is geen goede tijd om bloemen te bezorgen.
Geen aanrader!!!…
Ik heb bloemen besteld voor mijn vriendin die 50 werd. De bloemen werden een dag later bezorgd, omdat er zogenaamd niemand thuis was. Mijn vriendin was er wel! Ik heb gevraagd of het dan na het weekend kon en niet de dag erop, omdat de dag erna er niemand thuis was. Ook wilde ik niet dat ze bij de buren zouden worden gezorgd. Dat zou allemaal worden geregeld. Wat schetst mijn verbazing. De bloemen zijn een dag later toch bij de buren geleverd.
Ik heb drie maal De Bloemenman gebeld en ze hebben totaal geen grip op de organisatie die bezorgt, nl Thrunks. Ik ben echt heel boos en zeer teleurgesteld dat de verrassing voor mijn vriendin die 50 werd volledig in het water is gevallen. Geen bloemen bestellen bij De Bloemenman!
Betaalbare boeketten snel bezorgd.
Betaalbare boeketten snel bezorgd.
Wij hebben een rouwboeket besteld…
Wij hebben een rouwboeket besteld online.
Het is een prachtig bloemstuk.
De service, kwaliteit en vriendelijkheid is prima.
Voor herhaling vatbaar om hier weer te bestellen. Bedankt!!
Altijd een prachtig boeket
Altijd een prachtig boeket ! Ik ga zeker nog vaker bestellen.
Ik heb een prachtig Valentijns boeket…
Ik heb een prachtig Valentijns boeket gehad. Hele mooie grote rozen, allemaal zijn ze open gekomen. Morgen staan ze al een week!!
Ze zaten stevig verpakt in een doos met om de stelen soort van zakje water.
Erg blij met dit cadeau. Ik ga bij dit bedrijf zeker bestellen.
De bezorging van het boeket was ronduit…
De bezorging van het boeket was ronduit slecht. Ten eerste laat in de avond ergens op een plek afgeleverd, bij zogenaamde buren een kwartier lopen, dus een half uur. Een doos onder het arm in het donker je bloemen gaan zoeken. Netjes gewacht op de bezorger en dan te horen te krijgen dat ze niet thuis was. Kan uwbloemenman niets aan doen, maar de reactie op mijn mail, spijtig allemaal en ze zullen het intern opnemen. Wat heb je daar nu aan. Vandaar 1 ster en niet aan te raden.
Super!
Super snelle service, altijd een vers boeket. Klantenservice is vriendelijk en begripvol. Aan de bezorging kan dit bedrijf niks doen, zij zijn afhankelijk van Trunkrs. Kortom, ik bestel hier áltijd een boeket.
Mooi tulpenboeket
Prachtig boeket tulpen (Lianne) ontvangen! Hebben een week gestaan, helemaal top!
bestelling #308297
Boeket was bij levering al half verwelkt en niet meer mooi. Schandalig voor die prijs had ik beter verwacht.
Valentijns boeket ( grootste ) bestond…
Valentijns boeket ( grootste ) bestond uit 7 verse bloemen en opgevuld met 15 stuks groen en droogbloemen Reactie van klantenservice ivm Valentijn hadden we niet meer voldoende verse . Begrijpelijk een klein bedrijf en ineens zoveel leveren.Ondertussen 4 dagen later zijn alle bloemen verwelkt .
Klantenservice heeft mijn boeket terug betaald . Ze zijn steeds vriendelijk en denken mee in oplossingen .
Jammer dat dit gebeurt is want ik ben van de andere boeketten steeds tevreden geweest ( behalve van de bezorger)
Prachtig boeket optijd geleverd
Prachtig boeket optijd geleverd! Fijne klantenservice.
Jammer.
Jammer.
Eergisteren bloemen besteld.
Voor tante die in ziekenhuis ligt. Zouden gister bezorgd. Is niet gebeurd is verplaatst naar vandaag. Kreeg mail dat ik.me geen zorgen hoefde te maken over kwaliteit ze stonden netjes in water en vandaag werden ze echt bezorgd. Helaas weer niet gebeurd
Dus weer gemaild.
He jammer dat niet gebeurd waar wel voor betaald is. En steeds beloofd is .
Weer mailcontact gehad omdat er weer beloofd is te bezorgen.. Ik wil geld terug.
Op vrijdag is het terug gestort.
Smiddags weer een bericht van bezorgen bloemen worden vandaag bezorgd in Veenendaal!!!
Ten eerste moesten ze naar Rotterdam en ten tweede zijn ze 5 dagen te laat en ten derde ze zijn geannuleerd!!!
Wat een slecht bedrijf is dit zeg!!!
De bloemen zijn prachtig, binnenkort bestel ik weer!
De bloemen zijn prachtig, vers, fijne prijs, goed verpakt, snel bezorgd, alleen mistte er een bepaald onderdeel. Na chatten, mailen, bellen, mailen kreeg ik geen reactie meer, deze week nog een keer gemaild en naast excuses kreeg ik een royale aanbieding, een boeket, ter compensatie. Dat vond ik te royaal en buiten proportie dus aangegeven dat een retour van 2,50 voldoende is. Dat is direct gedaan. Hun service is dus top. Als de afhandeling van een klacht sneller gaat en de puntjes op de i worden gezet bij topdrukte krijgen jullie 5***** Binnenkort bestel ik weer.
Beschadigde vaas
Prachtige bos bloemen besteld en netjes verpakt op afgesproken tijd bezorgd. Bij de bestelling had ik meteen de glazen vaas erbij besteld. Wel zo mooi dacht ik. Wat blijkt de vaas zit helemaal onder de krasjes en deukjes....echt een teleurstelling.
Na een mail hierover naar uwbloemenman.nl is het enige antwoord dat ik krijg is dat dit normaal is bij een glazen vaas en meer zichtbaar is maar als de bloemen erin staan dat je de krasjes en deukjes dan minder ziet 🤔
Zeer slechte klantenservice terwijl er gewoon voor de vaas betaald is. Vervolgens reageren ze niet meer op geen enkele mail. Echt slecht!
Dus nog een zeer ontevreden klant!!!
Bestelling geplaatst met goede…
Bestelling geplaatst met goede intentie, maar wat een slechte service…
Levering werd een dag uitgesteld, prima. Ik geef per mail aan dat ik het afwacht en alleen wil annuleren als het opnieuw misgaat.
Resultaat: bestelling zonder overleg geannuleerd en daarna complete radiostilte.
Onbereikbaar via telefoon en mail. Jammer, want zo ga je niet met klanten om — zeker niet bij een beterschapsboeket.
Reactie:
Dank voor het vandaag kosteloos bezorgen van het boeket. Dat waardeer ik.
Tegelijk laat dit zien dat aanpassing van de bezorging alsnog mogelijk was. Het is jammer dat dit in eerste instantie niet zo is gecommuniceerd en dat de bestelling toen voortijdig is geannuleerd.
Ik hoop dat deze feedback helpt om de communicatie richting klanten in de toekomst te verbeteren.
Geen bloemen, geen geld terug én geen contact mee te krijgen
Bestelling geplaatst op 29 december, voor 30 december. Tot op de dag van vandaag geen levering geweest. Wel van trunkrs updates ontvangen dat de ontvanger niet thuis zou zijn... terwijl er niemand aan de deur is geweest. Bestelling zou geannuleerd worden, 6 januari. Momenteel al 30 minuten in de wacht om uberhaubt iemand aan de telefoon te krijgen... Schandalig!
Boeket niet bezorgd!
29-12-25 een boeket besteld, vandaag 7-1-26 nog steeds niet bezorgd! Ik had een dag later al gebeld waarom het niet bezorgd was het kwam door de drukte. Geen excuses geen bericht niks je moet er zelf achterna gaan! Wat slecht ik bestel hier nooit meer! Ik wil me geld terug!
Ze houden zich helaas niet aan de…
Ze houden zich helaas niet aan de afspraken. De gewenste bezorgdag wordt niet nagekomen. Geen enkel berichtje of excuses. Waardeloze service en kinderlijke reactie terug. Ik bestel hier nooit weer

Svar från UwBloemenman
Uwbloemenman.nl
Via Instagram bij deze ondernemer uit gekomen. Vanavond werd er een prachtige bos bezorgd . Mooi verpakt in speciale bloemen doos.
Voor het geld zeker de moeite waars
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.