Poor food selection, 1 red wine choice, no spirits (except gamle dansk, baileys and port) - food was snacky (danish meatballs and chicken skewers etc) more than a decent selection. With only one lo... Se mer
Det här tycker kunderna
Jeg ringer ned og snakker med jer dagen før jeg skal med Wizz Air til Bukarest og spørger om jeg kan få 2 oppustelige sikkerheds veste med til min motorcykel tur. Det får jeg at vide at jeg kan, måsk... Se mer
Da vi var på vej hjem den 20-11 ved 20 tiden, viste det sig, at bilen ikke ville starte. Vi blev mødt af en fantastisk sød og hjælpsom mekaniker. Han fik startet bilen, men opdagede samtidig, at der... Se mer
The worst location for an airport in the middle of NOWHERE. It will cost you a long time or a fortune to reach any real city of Western Denmark because BLL airport is nothing but close to any.... Se mer
Ingen inbjudningshistorik registrerad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk taxfree zone
Fantastisk taxfree zone - vi fik en masse gode smagsprøver hos Nanna
Uhyre hjælpsomt personale
Uhyre hjælpsomt personale, som desuden var smilende og imødekommende.
Ellers tak!
3/5 stjerner for selve lufthavnen.
MINUS 5 stjerner for parkering.
Udmærket lufthavn, men uhørt dyr parkering, hvor man vender tilbage til en meget STØVET bil. I år var den tilmed fyldt med MYRER inde i bilen, da man parkerer på jord/græs m.v. på deres langtidsparkering.
Og det betaler man ca. kr. 600 for for en uges ferie.
ELLERS TAK!
I år fejlede deres parkeringssystem tilmed (åbenbart?). Vi var lige så glade for, at de havde indset deres ublu p-priser (især når andre lufthavne har GRATIS parkering) og givet os en gratis parkering, da deres bom gik op for os og skrev "God dag", uden vi skulle betale.
MEN nu - ca. 3 uger senere får vi en RYKKER i posten på kr. 595,- fra APCOA Parkeirng, som åbenbart står for indkrævninger for BLL - fordi vi ikke havde betalt for parkeringen.
Hvad sker der lige for jer, Billund Airport?!
Jeg har skrevet en klage til jer og afventer jeres svar. For dette er IKKE okay!
Vi rejser fra Aalborg Lufthavn og andre med GRATIS parkering - og tilmed en parkering, som ikke støver m.v.
Uvidende personale
Uvidende personale, der sendte mig til forkert bagagecheckin, da jeg fortalte ham, at Finnair var i afsnit D og ikke hvor han havde vist mig hen, var svaret “det har jeg ikke tid til”?
Ved afsnit D var der så ikke noget personale, og vi måtte vente 1/2 time før der kom nogen….
Bedste Lufthavnsoplevelse!
Som altid en supergod oplevelse igennem Billund Lufthavn - den eneste Lufthavn, som jeg oplever har et smilende og serviceminded personale overalt. Altid god plads i Loungen og - sammenlignet med andre lounges, så er maden også god.
Eneste lille anke mod lufthavnen er, at de ikke har nogen Cava'er i Tax Free - mens de har en udemærket Cava i Loungen
Meget uhøflig og strid
Meget uhøflig og strid. Personale ved Security. Det var en kvinde, hun førte sig frem. Og legede politibetjent
In term of security control it’s the…
In term of security control it’s the worst airport in Europe.
One week they are asking me not to put too much liquids in the same plastic envelope, after 3 weeks they’re asking me to put everything together and re-doing the control, arrogance style
Få nu gjort noget ved de toiletter
Få nu gjort noget ved de toiletter. Intet toiletpapir, vandhane defekt, manglende sæbe i dispenser. Det er bare så ringe en standard både ved ankomst og afgang.
Bedre vejledende tekst ved selvbetjening af kuffert.
Kom nu frem direktør og forklar de dårlige forhold ellers tilbyder jeg ansættelse i en uge, og det hele er rettet op nu og i fremtiden med garanti.
Mega ulækre toiletter
Mega ulækre toiletter - det må I kunne gøre bedre i Billund.
Gate hate - Billund
Ville have givet en mildere bedømmelses, men nu har jeg læst flere beskeder som minder om min egen oplevelse. Skulle flyve fra Billund til Oslo (fly DY995). Personerne ved gaten var næsten onde og frække overfor folk. Det fint folk må betale ekstra, hvis de har en rollertaske med, men at man så også skal tale grimt til dem er over stregen. Desuden råbte de næsten også af folk (især ældre folk) som ikke havde forstået forskellen mellem gruppe a, b og c. Syntes ikke det okay at have et service arbejde og behandle folk så dårligt.
Rejste fra og til Billund i weekenden
Rejste fra og til Billund i weekenden, og blev temmelig irriteret over, at kvinder og mænd nu skal dele samme toilet - sådan var det ikke sidst jeg var der.
Jeg ønsker som kvinde at have mulighed for at gå på toilet, vaske hænder o.s.v., uden at skulle forholde mig til fremmede mænd derinde - og især i en lufthavn med så mange mennesker!
parkering i lufthavnen er under kritik
parkering i lufthavnen er under kritik
det er alt for dyrt at parkere i lufthavnen knap 600 kr for en uge det er sgu i overkanten selvfølig skal det koste noget men det er snart dyrer at parkere end at flyve det er ikke i orden
mvh jan paulsen
Ulækre toiletter!
Ulækre toiletter!
Kom direkte fra Barcelona lufthavnen hvor jeg var overrasket over hvor fint og rent der var overalt taget i betragtning at det var Spanien.
Det var så en stor skuffende overraskelse at komme hjem til Danmark hvor vi er kendt for at have ordnede forhold og så komme ud på Billund lufthavns toilet. Fy for den! Det var tydeligt gulvet ikke var blevet vasket i ugevis, skraldespanden var overfyldt og det stank som en i.... Tag jer sammen. Det her er første indtryk folk får af landet.
Uvenlig personale
Vi skulle flyve fra Billund til Malaga i lørdags 15/4, og oplevede ved Bording, en meget uvenlig og ufleksibel medarbejder. Mange oplevede som os, at blive tiltalt på en meget uhøflig måde. Min kuffert var 3 cm for stor og måtte betale 349 kr. jeg blev behandlet som et uartigt barn. Jeg har skrevet en klage, ikke så meget over at jeg skulle betale, men mere over den uhøflige og uvenlige opførsel jeg var ude for. Billund lufthavn har ikke reageret på min klage. En dame jeg sad ved siden af i flyet, havde også oplevet uvenlighed for denne medarbejder, så det var åbenbart hendes måde at yde service på. Husk Billund ingen kunder ingen job til jer. Øv en dårlig start på en god ferie.
Stor hjælp trods dumheder fra os.
Hej!
Vi var forsinket til lufthavnen og havde lun 20 minutter til at komme igennem til Ryan air check-in, samtidig med at der var lang kø ved security. Manden der stod og guidede folk ved security var rigtig sød og hjalp os igennem, selvom det var imod reglerne. Vi vil ikke have nået flyet uden hjælp fra denne medarbejder. Vil altid anbefale billund lufthavn da personalet er nede på jorden og altid vil hjælpe
Terrible airport with power hungry…
Terrible airport with power hungry security and passport control officers. I was taken aside and held for 40 minutes nearly missing my flight because one of the staff thought I’d overstayed. After being made to feel like a criminal, several phone calls being made on their side snd a senior member of staff being called over, who then told the officer I had NOT overstayed and everything was as it should be I was let to, very bad and humiliating experience last time I fly from here.
Ikke familievenlig lufthavn.
Ikke familie venlig lufthavn.
Meget uhøflig og direkte forskammet boarding personale. Ærgerligt at det kun handler om penge og ikke service. Der er ingen forståelse for børns vilkår og at de faktisk glæder sig til at flyve. Men satser åbenbart ikke på fremtidens flygæster i Billund.
Tyveri i lufthavn eller på flyet
Har haft et rejse fra Tenerife til Billund i sidste uge med Vueling. I Billund var meget lang ventetid på bagage efter ankomst (ca 1,5 timer). Ingen kunne forklare hvorfor der var så lang ventetid. Efter vi har endeligt modtaget vores rejsetasker, har vi oplevet at vores rejsetaske var åbent og der var nogen, som har væltet hele indhold og nykøbte solbriller i original pakning var stjålet. Har lavet politianmeldelse, har lavet klage til Billund lufthavn og til Vueling. Alle har reageret meget koldt på henvendelsen og alle steder var jeg afvist med forklaring at Vueling ikke ville erstatte tyveri, Billund lufthavn har sagt, at de ikke erklærer, at det var deres medarbejdere, og Politiet sagde bare, at de har indregistreret anmeldelsen. Alle henviser til min egen forsikring. Så luftfartselskabet eller lufthavns medarbejdere må godt stjæle passagerernes genstande og får de ingen ansvar for dette.
Super dejlig lufthavn
Super dejlig lufthavn. Nem at navigerer i. Hjælpsomme personale. God mad. Hurtig betjening, selvom køerne er lange kommer man hurtigt igennem. 10/10
Og jeg har fløjet derfra 3 gange de sidste 3 uger 👍🏼
Ringede til Billund lufthavn
Ringede til Billund lufthavn, da jeg var i tvivl om hvad jeg måtte have med, en fodbold, et legetøjs gevær i plastik, jeg fik den sødeste medarbejder (Emma) som brugte tid på at undersøge det.tusind tak. Skrevet af Birgit Chrøis.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.