Superbra service och support, Borbet fälgen jag ville ha fanns inte i sortimentet men det var inga problem. Kan varmt rekommendera BilligAlu! Extra stjärna till Malin för snabb och proffsig suppor... Se mer
Grymt smidigt köp. Hade råkat lägga dubbel uppsättning däck och betalat med kort. Skickade mail till supporten om misstaget och fick ganska snabbt svar tillbaka om att ordern var justerad. Fick däck l... Se mer
Snabb expediering av en produkt som dittlls inte gått att hitta. Sedan en helt annan sak. Här på sidan under Vad är Trustpilot? står det: "Trustpilot är en oberoende omdömes plattform." Särsk... Se mer
Handläggningen av order fram till leveransbesked kan jag inte se några brister allt inom utlovad tid. Men nu börjar problemen med Fraktbolaget som kör era leveranser min beställning låg en vecka på... Se mer
Om BilligAlu.se
Informationen kommer från olika externa källor
BilligAlu.se säljer kvalitetsprodukter inom vinterdäck, sommardäck, fälgar, plåtfälgar, till billiga onlinepriser i hela Sverige.
Hos BilligAlu sätter vi alltid kunden i första hand. Vi tror på att man genom konstruktiv dialog och en hög service nivå, tillgodoser kundens förväntningar.
BilligAlu.se – Alla kan byta hjul
Myntevej 3, 8920, Randers NV, Danmark
- 0770-774 888
- info@billigalu.se
- www.billigalu.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Andra tittade också på
Fel däck levererade - får inte reklamera
I april beställde vi Nokian Hakka däck men fick fel däck levererade och monterade av BilligAlus monteringspartner. Vi kontaktade BilligAlu direkt och efter ca tre veckor fick vi till svar att de däck vi beställt aldrig har funnits i sortimentet trots att man kunde beställa dem via hemsidan. Detta skulle bero på ett inläsningsfel i kommunikationen med leverantören!?! Vi har alltså fått och betalat för däck vi inte har beställt och inte vill ha. BilligAlu låter oss inte reklamera däcken trots att vi sa till direkt när vi kom hem från monteringsfirman. De har erbjudit oss en kompensation som är så dålig att de borde skämmas. Så lita inte på att det som syns på hemsidan finns i sortimentet utan BilligAlu kan välja att leverera något annat i stället. Vi kommer aldrig handla hos BilligAlu igen och kan inte rekommendera andra att göra det heller.

Bra service men leveransskada
Mycket bra service från personalen och de gjorde allt för att lösa mina problem med skadad fälg vid leverans.
Rekommenderas trots friktionen!

Dåligt emballerade varor.
Kartongen med fälg o bultar var kass. Bultarna hade fallit ur den trasiga kartongen. Jag ringde er o då skickade ni nya bultar i en kass kartong. Återigen hade flera bultar ramlat ur för att man inte tejpat ordentligt. Väntar fortfarande efter rätt antal bultar ska levereras. Magnus Nilsson

Svar från BilligAlu.se
Superfina fälgar o snabb leverans! :-)
Jag är jättenöjd med mina fälgar! Superfina er de o snabb leverans oxå! Det blir 5 stjärnor!
Högsta betyg!
Köpte 4 däck med tillhörande fälgar och är mycket nöjd. Snabb leverans och bra produkter.
Snabb och bra service
Allt fungerade som utlovat.
Enkelt att beställa och bra med passningsgaranti.
Rekomderas varmt
snabb leverans bra service. Ville ändra betalningssätt i efterhand och detta var inga som helst problem.
prisvärda märkesdäck och snygga fälgar. Kommer garanterat handla här fler gånger.
Rekommenderas!
Supersnabb leverans, gott om betalningsalternativ, stort utbud och kanonbra priser!
Snabbt och prisvärt
Snabb leverans till bra pris. Löpande info på mejl om leverans. Trevlig chafför på posten
fick ett däck beställde två!
Väldigt dålig service då jag bara en har fått ett av däcken och det andra är försvunnet.. har ringt och mejlat er men får inte hem det andra däcket..

Svar från BilligAlu.se
En toppenbutik helt enkelt!
Jag är mycket nöjd. Fälgarna kom fem dagar efter beställningen lagts. Finns inget att klaga på !!!
Kundservicen är helt suverän.
Rekommenderar starkt andra att handla av BilligAlu. Snabba leveranser och mycket bra bemötande då tyvärr posten hade tappat bort 2 av mina däck.
Snabbleverans och bra bemötande
Bra bemötande och snabb handläggning
Order enligt min beställning.
Mina fälgar och däck kom enligt beställning. Hjulen passade min bil.
Hjulen var väl balanserad, och jag ät mycket nöjd med min beställning
bra pris mycket bra service och trevligt bemötande!
Som topic lyder, dock leverans sämre via postnord som lämna av allt på Ica maxi trots hemleverans bestäld, dock inget som billigalu kan råda över :)