Superbra service och support, Borbet fälgen jag ville ha fanns inte i sortimentet men det var inga problem. Kan varmt rekommendera BilligAlu! Extra stjärna till Malin för snabb och proffsig suppor... Se mer

Snabb expediering av en produkt som dittlls inte gått att hitta. Sedan en helt annan sak. Här på sidan under Vad är Trustpilot? står det: "Trustpilot är en oberoende omdömes plattform." Särsk... Se mer

Handläggningen av order fram till leveransbesked kan jag inte se några brister allt inom utlovad tid. Men nu börjar problemen med Fraktbolaget som kör era leveranser min beställning låg en vecka på... Se mer

1. Däckverkstad

Om BilligAlu.se

Informationen kommer från olika externa källor

BilligAlu.se säljer kvalitetsprodukter inom vinterdäck, sommardäck, fälgar, plåtfälgar, till billiga onlinepriser i hela Sverige.

Hos BilligAlu sätter vi alltid kunden i första hand. Vi tror på att man genom konstruktiv dialog och en hög service nivå, tillgodoser kundens förväntningar.

BilligAlu.se – Alla kan byta hjul

4,1

Bra

TrustScore 4 av 5

Borbetfälgar med däck

Extra stjärna till Malin för snabb och proffsig support!
Enda som kan sägas negativt är leverantören/speditören PostNord som inte klarar av de enklaste uppgifterna...
// David

13 april 2016

Tänk er för innan ni handlar här!!!!

Beställde 4 Contnental 19" som var med på deras rea lista.
Innan jag beställde däcken så skrev jag och frågade om dom var begagnade och vad det var för tillverknings datum. Jag fick till svar att dom hade varit monterade och att det var 95% kvar på dom och var tillverkade 2014. När jag fick hem däcken så var dom tillverkade vecka 7 år 2012. Detta innerbär att dom är 4 år gammla istället för två år gammla.
Jag skriver till billigalu och påpekar detta men dom gör sig inte ens besväret att svara på detta. :( :( Detta är riktigt dåligt att inte ta något ansvar för något som man har sålt. Detta var både första och sista gången jag handlar där. Tänk er för innan ni handlar där, blir det några fel så skiter dom i det.
EN MYCKET BESVIKEN FÖRE DETTA KUND...?

29 januari 2016

Hej Ingmar,
Jag beklagar verkligen att jag gav dig fel information angående tillverkningsdatumet på däcken som du hade beställt. Det var helt enkelt så att däcken hade blivit felregistrerade ute på verkstaden och DOT hade därför registrerats som 2014 istället för 2012.
Vi har nu sett över våra rutiner för att försäkra oss om att detta inte sker i framtiden.

Mitt svar drog ut lite på tiden eftersom vi var tvungna att undersöka vad exakt som hade orsakat felet ute i verkstaden, och hur vi skulle kunna kompensera dig på bästa sätt.

Efter vårat tidigare samtal hoppas jag att du är nöjd med kompensationen som du har fått och att du trots detta blir nöjd med dina däck.
Om det är någonting som du undrar över är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@billigalu.se

Fortsatt trevlig dag!

-Malin, BilligAlu.se

det gick ju bra

I en djungel av olika nätaktörer gällande nya fälgar till min bil hamnade jag till slut på "Billig Alu" . Det är jag glad för i dag. Allt fungerade med full belåtenhet. Mvh Bengt

6 november 2015

Få däcksverkstäder och däcken inte på plats när de skulle monteras :-(

Köpte däck som skulle levereras till en verkstad dit jag sedan skulle åka och få dem bytta på mina fälgar. Däcksutbudet var bra och de däck jag bestämt mig för hade ett väldigt bra pris. Efter köpet av däck skulle jag välja en firma för bytet men då fanns det ingen i Linköping. utan närmaste var i Söderköping 6-7 mil bort. Dåligt! Eftersom jag fått däcken billigt valde jag ändå att få dem skickade till firman i Söderköping. Jag bokade en tid mer än 2 veckor senare för bytet via hemsidan på BilligAlu.se och det gick smidigt. Dock var inte däcken levererade till firman när jag sedan kom dit på den avtalade tiden. Jag fick åka hem de 7 milen med oförrättat ärende och återkomma några dagar senare när däcken levererats.Killarna på däcksfirman var väldigt tillmötesgående och tog in min bil med kort varsel och bytte bå mindre än en halvtimme.
Men 14 mil och 3 timmar på vägen till och från Söderköping till ingen nytta och stor irritation. Aldrig mer BilligAlu för en så enkel sak som att byta däck.

30 september 2015

Hej Jens,

Jag beklagar att du har haft en del problem med ditt köp hos oss.

Om det inte finns en BilligAlu verkstad i närheten där du bor så kan du bara få varorna skickade till en egen verkstad som du själv väljer och bokar tid hos. Isåfall skriver du bara in verkstadens adress under "alternativ leveransadress"

Jag beklagar också att däcken inte kom till verkstaden i tid, det är självklart inte optimalt att du skall behöva åka hem och sen återkomma till verkstaden igen för att få däcken monterade på bilen. Vi håller just nu på att undersöka om det finns en snabbare leverantör än Posten så att produkterna kommer fram snabbare till våra kunder.

Hör gärna av dig om du har några frågor.

Fortsatt trevlig dag!

Vänliga Hälsningar,
Malin- BilligAlu.se

Bra produkt men frakten blev kaos...

Levererad produkt från Billigalu var perfekt, men tyvärr virrade PostNord bort 3 av 4 hjul så fick köra 6mil privat för att hämta ut dem på en Postcentral. Kan tyckas att lite av frakten skulle dras av från priset men det är ju inte Billigalus fel...

13 september 2015

Hej Jens,

Vad kul att höra att du är nöjd med produkterna som du har köpt hos oss! Jag beklagar att du fick köra en bit för att hämta ut hjulen, det är självklart inte optimalt att du skall behöva köra så långt för att hämta ut dina hjul.

Vi har tyvärr upplevt en del problem med Posten, så vi undersöker hela tiden nya och bättre alternativ för att få ut produkterna till våra kunder.

Hör gärna av dig till oss om du har någonting som du undrar över.

Med Vänliga Hälsningar,
Malin - BilligAlu.se

Ur usel service

Trots däck i lager och lev om 2-4 dagar har alla fyra däck ännu inte kommit!

22 augusti 2015

Hej Folke,

Tack för ditt omdömme. Vi ber om ursäkt att leveransen har dragit ut en del på tiden.

Som jag nämde till dig förra veckan så har det blivit ett missförstånd på Posten, och därför har dina däck skickats tillbaka till oss i retur.

Vi har skickat ut dina däck till dig nu, och de kommer att leveras till din verkstad i slutet av veckan.

Du är välkommen att höra av dig till oss om du har några övriga frågor eller synpunkter.

Malin- BilligAlu.

Leveranser

Snabba och säkra leveranser, bra priser och stort sortiment.

8 augusti 2015

Hej Lars,
Tack så mycket för ditt positiva omdömme. Vad kul att du är nöjd med priserna och med vårt sortiment!

Malin - BilligAlu

Svårnådda

Svårt att komma i kontakt med er , plus att jag fick fälgarna i 2 omgångar vilket blev struligt under semestertider

10 juli 2015

Hej Jan,
Vi ber om ursäkt för att de har varit svårt att komma i kontakt med oss. Just nu i semestern har det varit många som har ringt till oss samtidigt och många av våra medarbetare har varit på semester. Därför har det tyvärr blivit lite längre kötider än vanligt. Det är nu justerat och alla är tillbaka igen.

Skulle det uppstå långa kötider i framtiden får du gärna skicka ett email till info@billigalu.se så återkommer vi till dig.

Malin / BilligAlu

Smidigt!

Grymt smidigt köp. Hade råkat lägga dubbel uppsättning däck och betalat med kort. Skickade mail till supporten om misstaget och fick ganska snabbt svar tillbaka om att ordern var justerad. Fick däck levererade till däckverkstad som också var kundorienterade och smidiga. Mitt första köp hos billigalu.se var inte mitt sista!

24 juni 2015

Bra site men anonym

Beställde sommardäck och fick bra pris och leverans som utlovat.
En kompis tipsade mig om Billigalu som jag aldrig hört talas om!
Fler skulle säkert beställa av dem om de marknadsförde sig bättre.
Rekommenderas!

23 juni 2015

Urusel service

Beställde däck för två månader sedan, fick från posten att det var bara och komma hämta dom på utlämningsstället. Kommer dit och får beskedet att däcken gått i retur på order från billigalu! Samma dag de kom fram!!
Beställde igen för tre veckor sedan för att däcken skulle komma fram i tid. Ringer dagen innan till verkstaden dit däcken ska vara levererade för montering. Då har de bara skickat ett(!!!) däck till verkstaden.
Fick avbokat verkstaden, får skicka tillbaka däcket och kommer aldrig mer ha med Billigalu.se att göra

16 juni 2015

Hej Peter,
tack för ditt omdömme, jag måste dock påpeka att vi har en mejl där du har bett oss om att låta Posten skicka tillbaks dina däck fån den första ordern, då du hade löst det på annat håll. Senare har du beställt igen, 2 däck till en verkstad. De däck har varit där i ca.14 dagar, och när du skall få dom monterade upptäcker ni att det bara var 1 däck med. När det upptäcktes kunde vi inte nå att skicka det som fattades, då du skulle använda bilen kort efter, därför hade vi tyvärr inte någon möjlighet för att rätta upp på felet som gjorts. Vi beklagar verkligen att det blev fel på den sista leverans och att vi inte hade annan möjlighet än att låta handeln gå tillbaks.

Om du har några frågor kan du alltid kontakta oss på 0770 - 774 888 eller info@billigalu.se

Vänliga hälsningar Lisbeth / BilligAlu

fälgar

Fina fälgar å bra däck till bra pris, hyfsat fort gick det ända å anmärka på var att fälgarna inte passade på bilen, fick ta kap maskin å skarva lite på bromsoken. Men nu sitter dom fint å bilen blev snygg som attan

28 maj 2015

Inga problem

Något längre leveranstid än jag trodde, men det var inga problem denna gång. Bra varor.

27 maj 2015

Mycket bra!

Allt var bra att beställa ifrån billigalu. Frånsett att deras leverantör inte brydde sig om att följa leveransen. Dom skulle ringa om vilken dag man kunde ta emot dom vilket dom inte gjorde utan bara dök upp. Tur att någon var hemma denna gången för förra gången så åkte däcken tillbaka igen och var på väg tillbaka till billigalu igen dock stoppades dom i lagret pga att vi ringde och sa till dom. Men i övrigt är jag nöjd!

21 maj 2015

Hej Maria,
Tack för ditt positiva omdömme.

Beträffande det du skriver om leveransen av beställningen så har det varit en del problem med posten aviseringar,
Vi är just nu igång med att, tillsammans med posten, rätta upp på det och ändra rutinerna så att det skall fungera
bättre för våra kunder.

Vänlig hälsning, Lisbeth / BilligAlu

Dålig passning

Fälgarna jag köpte som jag beställde efter reg.nr passade ej min bil.

20 maj 2015

Hej Annika,
Tack för ditt omdömme och beklagar att du haft en dålig upplevelse.

Vi vill väldigt gärna att du kontaktar oss på mejl: info@billigalu.se eller på telefon 0770-774 888
så vi kan få lite fler detaljer om vad som hänt och se vad vi kan göra för att lösa problemet.

Med vänlig hälsning
Lisbeth/BilligAlu.se