BilligAlu.se Omdömen

TrustScore 4 av 5

4,1

Superbra service och support, Borbet fälgen jag ville ha fanns inte i sortimentet men det var inga problem. Kan varmt rekommendera BilligAlu! Extra stjärna till Malin för snabb och proffsig suppor... Se mer

Grymt smidigt köp. Hade råkat lägga dubbel uppsättning däck och betalat med kort. Skickade mail till supporten om misstaget och fick ganska snabbt svar tillbaka om att ordern var justerad. Fick däck l... Se mer

Snabb expediering av en produkt som dittlls inte gått att hitta. Sedan en helt annan sak. Här på sidan under Vad är Trustpilot? står det: "Trustpilot är en oberoende omdömes plattform." Särsk... Se mer

Handläggningen av order fram till leveransbesked kan jag inte se några brister allt inom utlovad tid. Men nu börjar problemen med Fraktbolaget som kör era leveranser min beställning låg en vecka på... Se mer

1. Däckverkstad

Om BilligAlu.se

Informationen kommer från olika externa källor

BilligAlu.se säljer kvalitetsprodukter inom vinterdäck, sommardäck, fälgar, plåtfälgar, till billiga onlinepriser i hela Sverige.

Hos BilligAlu sätter vi alltid kunden i första hand. Vi tror på att man genom konstruktiv dialog och en hög service nivå, tillgodoser kundens förväntningar.

BilligAlu.se – Alla kan byta hjul

Bra

TrustScore 4 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

skada

va skada på fälgarna som hänt innan packetering. och så saknades det detalier

25 december 2014

Tack för ditt omdöme.

Vi får verkligen beklaga att det har varit skador på fälgarna och att det saknas tillbehör. Vi kontaktar dig snaras möjligast så att vi kan åtgärda detta.

Jonathan BilligAlu.

Mycket nöjd!

Jag hade svårt att hitta bra vinterhjul till min Jeep, men hittade 4 utmärkta vinterfälgar och tillika schyssta Hankook dubbdäck. Monterade på fälgen och levererade inom en vecka till hemmet. Inget strul utan allt gick problemfritt, något som jag sätter stort värde på. Bra kvalité och bra service.

25 december 2014

Byt Fraktbolag !

som kör era leveranser min beställning låg en vecka på fraktterminal fick själv via BilligAlu söka mitt gods .
Nä skrota detta Fraktbolag och skicka dessa till arbetsförmedlingen där finns ändå inget för dom att hämta .

19 december 2014

Hej Anders,

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar verkligen att leveransen av dina varor inte har fungerat som förväntat. Vi vill gärna återbetala frakten till dig och kommer att kreditera din nuvarande faktura hos oss.

Hör av dig om du har ytterligare frågor.

Vänlig hälsning och God Jul,

vinterdäck

snabbaste leveransen jag fått via nätet kanon bra grepp i däcken jag kommer att köpa sommar däcken på BilligAlu också, snabbt och prisvärt

17 december 2014

Rätt produkt med relativt snabb leveransd

Första leveransen var snabb, men då var en fälg skadad. Bra kundservice som tog emot felanmälan och ordnade en ny fält. Den leveransen var dock lite segare. Annars stämde varorna med förväntan.

28 november 2014

Hej Patrik,

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar verkligen att det har varit en skada på en av fälgarna men hoppas att du är nöjd med den nya du har fått. Ibland uppstår det skador på fälgen från punkt A till B och vi arbetar med att försöka minimera risken med skador.

Hör av dig eller skriv om det är några frågor.

Klart godkänt

Enkelt att beställa bra och snabba svar via e-post, Som jag upplever det bra priser

Behöver dock titta lite på sina interna ekonomiska rutiner.

1 november 2014

Hej Ulf,

Tack för ditt omdöme. Vi har tagit åt oss av din återkoppling och nu har vi implementerat TPMS på hemsidan som extra tillbehör om beställaren önskar. Vi hoppas att hjulen sitter bra på bilen.

Fortsatt god dag.

Snygga, billiga Däck.

Köpte vinterdäck, komplett med fälgar till min nya bil. Allt kom inom lovad tid, dock något däck åt gången. Samma kille lämnade varje gång så det blev ju ett roligt skämt till slut, -Hur många har du med dig idag då ? Annars riktigt snygga rial milano fälgar, ska bli kul att byta i vinter!

22 september 2014

PostNord i Sverige INTE BRA.

Mailet från Billigalu berättar att godset skickats från Danmark. Sedan börjar problemen, PostNord försöker inte ens kontakta mig utan kör ut godset direkt. givetvis var jag inte hemma vid det tillfället, så de lämnade en lapp i brevlådan att jag kunde hämta godset i Malmö eller betala för en ny utkörning. Lagom sur kör jag in till Malmö ca 5mil för att konstatera att PostNord delat upp försendelsen vilket innebär att det fanns bara 3st hjul att hämta, blev informerad att det 4e hjulet var på väg hem till mig "just nu". Alltså jag måste köra tillbaka till Malmö än en gång för att hämta det sista hjulet eller betala för en ny utkörning.
Kort och gott..... PostNord ÄR INTE BRA.
Allt detta när man betalat fraktkostnad för leverans till dörren.
På gränsen till lurendrejeri......Fy fan alltså.

19 september 2014

Hej Martin,

Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att det har gått till på det sättet och vi vill gärna återbetala det du har betalat för frakten.

Vi kontaktar dig så fort som möjligt.

Jonathan Billigalu.

smidigt snabbt o billigt

Bästa stället jag någonsin beställt på. lätt att hitta på nätet, bra utbud, lätthanterlig hemsida , snabb leverans o framförallt monterat o klart

19 september 2014

Det blev väldigt bra till slut!

Något hände med min beställning och fälgarna tog tid på sig att komma. Men kundtjänst var på alerten, fixade till allt på ett sätt så att jag ändå blev mycket nöjd.
Fälgarna som jag köpte är precis så bra som sagts så jag kan verkligen rekommendera BilligAlu!

20 juni 2014