Billetto Omdömen

5 399
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 222 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många kunder upplever att det är mycket enkelt och smidigt att beställa och boka biljetter. De uppskattar den snabba processen och hur lätt det är att hitta det man söker på webbplatsen. Användare beskriver ofta bokningssystemet som intuitivt och lättnavigerat, vilket bidrar till en positiv helhetsupplevelse. Dock upplevde vissa kunder problem med att få sina biljetter levererade, särskilt via SMS, eller hade svårt att komma åt dem efter köpet. En del nämnde även att systemet kunde vara krångligt med för många tillval eller extra erbjudanden under bokningsprocessen.

Ämnen som oftast nämns

User experience

Konsumenter tycker att användarupplevelsen är positiv, och många beskriver den som snabb, smidig och enkel... Se mer

Order

Kunder hade positiva upplevelser med order, och många upplevde processen som enkel, snabb och smidig att... Se mer

Booking process

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med bokningsprocessen, och beskriver den som enkel, snabb och... Se mer

Website

Användare beskriver tvetydiga interaktioner med webbplatsen, där många upplever att det är enkelt att köpa... Se mer

Service

Recensenter nämner tvetydig feedback om service, där vissa uppskattar snabb och smidig beställning av... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Enkelt att beställa, betalade för att få ett SMS men tyvärr kom det inget. Beställde för en vecka sedan också och då fick jag det direkt så vet inte vad som blev fel, men är nöjd ändå men onödigt att... Se mer

Det fanns bara öl, kaffe och mat att köpa. Vi hittade inget café där man kunde köpa smörgås eller kaffebröd till kaffet. Annars en bra tillställning.

Jag tycker att det var ett lätt och bra sätt att fixa våra biljetter på men ännu bättre hade det varit om det varit skrivit på svenska.

Det var väldigt lätt att köpa biljett via Billetto. Fick den på mobilen och på mejlen så att jag även kunde skriva ut en papperskopia. Inga konstigheter när jag gick på festivalen och använde biljette... Se mer

1. Biljettförsäljning

On Billetto you can sell tickets for your event, be it a concert, live music, course, theme party, school party, festival, dance event, sports event or something entirely different. Billetto is present in 13 European markets - start your ticket sales today.

Utmärkt

Enkelt att boka biljetter

Enkelt att boka biljetter

12 mars 2026

Tack för din recension ⭐️

Vad roligt att höra att du tycker det är enkelt att boka biljetter. Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse.

Billetto Support

Lätt för mig som inte är så van att…

Lätt för mig som inte är så van att beställa via nätet

10 mars 2026

Svar från Billetto

Tack så mycket för ditt fina omdöme! ⭐
Vad roligt att höra att det var lätt att använda, även om du inte brukar beställa via nätet så ofta. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att du får en fantastisk upplevelse på evenemanget!

Ha en fin dag! 😊
Team Billetto

Fungerade perfekt!

Fungerade perfekt!

8 mars 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Vad roligt att höra att allt fungerade perfekt. Vi uppskattar verkligen din feedback.

Billetto Support

Det bästa meDet bästa med Billetto är att man kan skriva ut konsertbiljetten på A4-pappret.d Billetto är att man kan…

Det bästa med Billetto är att man kan skriva ut konsertbiljetten på A4-pappret.

7 mars 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Vi är glada att höra att du uppskattar att biljetterna enkelt kan skrivas ut på A4, så att de är redo att användas till konserten. Vi hoppas att du får en riktigt fin upplevelse.

snabbt och smidigt

smidigt och snabbt...

4 mars 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Vi er glade for at høre, at du oplevede det som snabbt och smidigt. Det betyder meget for os at vide, at vores platform er nem og hurtig at bruge.

Billetto Support

Var enkelt att hitta evenemang

3 mars 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Vad roligt att höra att det var enkelt att hitta evenemang på Billetto. Vi arbetar hela tiden med att göra plattformen smidig och lätt att använda.

Enkelt och effektivt!

Tak for din anmeldelse ⭐️

Vad roligt att höra att du upplevde det som enkelt och effektivt. Det är precis den upplevelse vi vill ge våra användare.

Billetto Support

Fick hjälp att hitta en biljett som…

Fick hjälp att hitta en biljett som hade hamnat på en gammal mail, snabbt och effektivt.

4 mars 2026

Tak for din anmeldelse ⭐️

Tack för din feedback. Vi är glada att höra att du snabbt fick hjälp att hitta din biljett, även när den hade hamnat på en annan mejladress.

enkelheten

Tack för din recension ⭐️

Vad roligt att höra att du uppskattar enkelheten i att använda Billetto. Det betyder mycket för oss att plattformen upplevs som smidig och lätt att använda.

Lätt att boka och betala

Lätt att boka och betala
Kunde väl ha klarna också

Tak för din recension ⭐️

Vad roligt att höra att det var lätt att boka och betala 😊

När det gäller Klarna är det arrangören som bestämmer vilka betalningsmetoder som ska vara aktiverade för sitt event. Därför kan alternativen variera från event till event.

Enkelt att använda

28 februari 2026

Tak för din recension ⭐️

Vad roligt att höra att du upplevde det som enkelt att använda 😊 Det uppskattar vi verkligen.

Trevligt och enkelt

Trevligt och enkelt. Tyvärr bara 2 biljetter

26 februari 2026

Tak för din recension ⭐️

Vad fint att höra att du upplevde det som trevligt och enkelt 😊

Om det bara fanns två biljetter tillgängliga beror det oftast på att eventet nästan var slutsålt eller att det finns en begränsning per köp.

Enkelt och bra

27 februari 2026

Tak för din recension ⭐️

Härligt att höra att du upplevde det som enkelt och bra 😊 Det gläder oss!

Gör vad som förväntas.

25 februari 2026

Tak för din recension ⭐️

Vad fint att höra att allt fungerade som förväntat 😊 Det är precis den upplevelse vi vill leverera.

Billetto Support

Ovant att använda den första gången.

Ovant att använda den första gången.

26 februari 2026

Tak för din recension ⭐️

Det är helt naturligt att det kan kännas lite ovant första gången 😊 Vi arbetar kontinuerligt med att göra plattformen så enkel och användarvänlig som möjligt.

Om det var något särskilt som kändes otydligt får du gärna höra av dig – vi hjälper gärna.

Jag fick biljetter

Jag fick biljetter .
det var svårt på sista tiden , till och med att jag har försökt ganska tidigt

23 februari 2026

Tak för din recension ⭐️

Vad bra att du fick dina biljetter till slut 😊

Vi är ledsna att det upplevdes svårt den här gången, särskilt när du var ute i god tid. Ibland kan det vara högt tryck på populära event, vilket kan påverka processen.

Om du vill får du gärna berätta mer om vad som kändes krångligt – vi tar gärna emot feedback så att vi kan förbättra upplevelsen framöver.

Billetto Support

Lätt att köpa biljetter och smidigt att…

Lätt att köpa biljetter och smidigt att ha dem i appen

19 februari 2026

Stort tack för dina 5 stjärnor! ⭐

Vad roligt att höra att du upplever det som lätt att köpa biljetter och smidigt att ha dem i appen – det är precis så vi vill att det ska fungera.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Trevligt!

Intim konsert med duktiga musiker.

17 februari 2026

Tack för din recension ⭐️

Vad härligt att höra! Det låter som en riktigt fin och stämningsfull konsertupplevelse 🎶

Vi är glada att du uppskattade både den intima atmosfären och de duktiga musikerna.

Smidigt att boka

5 februari 2026

Tack för din recension ⭐️

Vad roligt att höra att du upplevde bokningen som smidig – det är precis så vi vill att det ska kännas 😊

Ha en trevlig dag 🌷

Bra enkel och effektivt

Bra enkel och effektiv

16 februari 2026

Svar från Billetto

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du upplever oss som enkla och effektiva – det är precis det vi strävar efter. Varmt välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar
Team Billetto