Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde svært ved at forstå hvordan jeg kunne logge ind og redigere events på hjemmesiden, men det fik jeg rigtig god hjælp til, af Johnny, som tog sig tid til at guide mig stille og roligt igennem... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Supergod service, da jeg ikke kunne finde mine billetter til en festival. Billetsalg skrev tilbage samme dag – det var tilmed i weekenden, og spurgte om de måske kunne være bestilt på en anden email e... Se mer

Företagsinformation

1. Biljettförsäljning

Informationen kommer från olika externa källor

Billetsalg.dk har eksisteret siden 2014 som et bedre alternativt til at sælge sine billetter online. Billetsalg.dk tilbyder salg af billetter for alle som udbyder billetter til salg, og som ønsker en billetsalgs platform der holder fokus på konstant, at følge udviklingen teknologisk, samt følge de behov som sælger og køber af billetter har og får i forhold til det som fremtiden byder.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

havde bøvl med udskrivelsen og fik…

havde bøvl med udskrivelsen og fik hurtig hjælp

14 april 2026

Svar från Billetsalg.dk ApS

Mange tak for din anmeldelse, det er dejligt at høre at vi kunne hjælpe dig hurtigt når du havde brug for dette.

Nem virksomhed

Hvis du skal købe en billet til et event, så skal du købe her. Jeg har mange gode oplevelser og der er hvergang god kundeservice, 👍 her fra

31 mars 2026

Svar från Billetsalg.dk ApS

Tusind tak for din skønne anmeldelse, William!

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft mange gode oplevelser hos os. Vi bliver virkelig glade for at høre, at du oplever Billetsalg.dk som en nem virksomhed at handle med, og at vores kundeservice har gjort et godt indtryk.

Det betyder meget for os, at du vælger at købe dine billetter hos os, og vi er meget taknemmelige for din tillid og dine fine ord. Anmeldelser som din betyder meget for hele vores team og motiverer os til at fortsætte det gode arbejde.

Endnu en gang tusind tak for din anbefaling — vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Søde Christina

Jeg talte med en utrolig sød ansat Christina om at refundere en billet, da det aldrig lykkedes hos mig, vupti så ordnede hun det for mig, rigtig god service, hold sådan nogle der lige har overskud til en lille snak også, det betyder meget i denne travle tid. Så 1000 stjerner til Christina

9 mars 2026

Kære Anni

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og for dine varme ord om Christina.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du fik den hjælp, du havde brug for, og at Christina både kunne løse refunderingen hurtigt og samtidig give dig en god oplevelse. Vi er helt enige i, at god service også handler om at have tid og overskud til den menneskelige kontakt.

Vi sørger selvfølgelig for at give din ros videre til Christina – den vil helt sikkert gøre hende meget glad.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Kæmpe ros til Billetsalg

Kæmpe ros til Billetsalg! Jeg ringede til dem i dag og forklarede at jeg var kommet til, ved en fejl, at købe en billet til et traktor arrangement i stedet for et Hip Hip show i Roskilde. Hun lod tilliden bestemme og returnerede pengene tilbage til mig. Jeg er meget taknemmelig. Kæmpe stjerner jeres vej!!!

2 mars 2026

Hurtig svar og hjælp

Hurtig svar og fik lige præcist den hjælp og vejledningen jeg skulle bruge.

Mange tak for hjælpen!

24 februari 2026

Svar från Billetsalg.dk ApS

Tusind tak for din anmeldelse! 🙌
Dejligt at høre, at du fik hurtigt svar og præcis den hjælp og vejledning, du havde brug for.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der dukker noget op. 😊

De bedste hilsner fra
Billetsalg.dk teamet

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Johny Magnussen fra Billetsalg skrev og…

Johny Magnussen fra Billetsalg skrev og aflyste en event pga vejr og tilbød man kunne komme andre dage. Det var ikke en mulighed for os og vi fik hurtigt en mail om, at vi ville modtage pengene for billetter retur, og pengene kom samme dag
Vh
Bolette

13 februari 2026

Kære Bolette
Tusind tak for din fine anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse 🙏
Vi er selvfølgelig kede af, at arrangementet måtte aflyses på grund af vejret, men vi er glade for at høre, at kommunikationen fungerede godt, og at tilbagebetalingen gik hurtigt og problemfrit. Det betyder meget for os, at du oplevede en hurtig og tryg håndtering.
Vi håber, vi får mulighed for at byde jer velkommen til et andet arrangement en anden gang – under bedre vejrforhold 😊

Kundesupport
Billetsalg

Et event blev aflyst

Et event blev aflyst, og jeg fik en del af beløbet tilbage.
Efter en mail til billetsalg blev det hurtigt klaret at få refunderet resten af det fulde beløb, da arrangørerne havde lovet det.
Super service.

13 februari 2026

Hej Louise

Ærgerligt med en aflysning — men rigtig godt, at vi fik landet det rigtigt for dig.
Når arrangøren har lovet fuld refundering, skal du selvfølgelig også have hele beløbet retur, og vi er glade for, at det kom hurtigt på plads efter din mail.

Tak fordi du delte oplevelsen — og du er altid velkommen, hvis der dukker noget op igen.

Bedste hilsner

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

efter en tabt mail med med en billet…

efter en tabt mail med med en billet som jeg manglede adgang til, skrev jeg en mail til billetsalg med et håb om hjælp og fik den fineste hjælp og kan nu igen glæde mig til en livsoplevelse til den skønne livets vibration festival. igen en kæmpe tak for jeres hjælp

8 januari 2026

Hej Maja

Hvor er det fedt at høre — og ekstra fedt at det var en tabt mail, der endte som en god oplevelse. 🙌
Vi ved, hvor stressende det er at stå uden adgang til sin billet, så vi er virkelig glade for, at vi fik dig hurtigt på sporet igen.

Rigtig god tur til Livets Vibration Festival – det lyder som en helt særlig oplevelse.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive det her.

Købsproblemer

Jeg havde problemer med at gennemføre betalingen af billetkøb. Blev hjulpet til at finde løsningen. Fint og hurtigt.

5 februari 2026

Hej Bjørn

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at høre, at du hurtigt fik hjælp, og at vi fandt en løsning med det samme. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp igen – vi sidder klar.

Billetsalg-teamet

Billetsalg.dk

Havde store problemer med at kunne betale. Kundeservicen hjalp mig flere gange med at finde ud af problemet og det lykkedes til sidst. Rigtig god hjælp jeg fik.

2 februari 2026

Hej Simone,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at vores kundeservice kunne hjælpe dig igennem betalingsproblemerne, så det til sidst lykkedes.

Hvis du oplever noget igen, er du altid velkommen til at kontakte os – vi hjælper gerne.

Billetsalg.dk vælger vi igen

Billetsalg.dk er løsningen, hvis man vil have et godt produkt med gode muligheder for hjælp, hvis der skulle være noget, der driller. Billetsalg.dk er nemt at gå til, service er i top og resultatet er super.

30 augusti 2025

Svar från Billetsalg.dk ApS

Tusind tak for din anmeldelse, Clas – det betyder virkelig meget.

Vi er glade for, at du oplever Billetsalg.dk som nemt at gå til, og at du får den hjælp, du har brug for, når noget driller. At både service og resultat spiller for jer som arrangør, er præcis det, vi arbejder for.

Vi glæder os til at samarbejde igen næste gang I har events på programmet.

Billetsalg.dk support team

Hurtig hjælp

Kludrede selv med bestillingen og betaling billetter.
Fik hurtig og venlig hjælp

28 januari 2026

Hej Lis

Tusind tak for din anmeldelse – og dejligt at høre, at du fik hurtig og venlig hjælp, da bestilling og betaling drillede.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der er noget, vi kan hjælpe med.

Billetter pist væk

Jeg har for længe siden købt billetter til en festival, men kunne pludselig ikke finde dem. Jeg forsøgte forgæves at logge på billetsalg.dk, fik tilsendt ny kode, men kunne stadig ikke logge ind. Jeg sendte en forespørgsel om hjælp via en formular på deres hjemmeside og fik næste dag en mail med de købte billetter. Super fin service og jeg er meget tilfreds med deres kundeservice. Tak for hjælpen

19 januari 2026

Hej Hanne

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og for de pæne ord.

Vi er glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig, da du ikke kunne finde billetterne og havde problemer med at logge ind. Det betyder meget for os, at du oplevede servicen som både hurtig og ordentlig.

Rigtig god fornøjelse på festivalen – og du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis der opstår spørgsmål.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Havde et spørgsmål om køb af biletter…

Havde et spørgsmål om køb af biletter til Håndbold i Roskilde og fik super fin hjælp af William.
Rigtig god service.

5 januari 2026

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er rigtig godt at høre, at du fik hurtig og super fin hjælp af William i forbindelse med billetter til håndbold i Roskilde. Jeg sørger for, at William får din ros videre.

Tak fordi du valgte Billetsalg.dk – vi står klar igen, næste gang du skal afsted.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har fået så flot service

Har fået så flot service. Vedr billetter som lå i spam.
Der blev givet så flot info kl 22 tirs aften.

6 januari 2026

Svar från Billetsalg.dk ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse – det glæder os virkelig at høre, at du fik god hjælp.

Spamfilter kan desværre nogle gange drille, men hvor er det godt, at vi fik dig hurtigt på rette spor. Vi er også glade for, at vores info tirsdag aften kl. 22 gjorde en forskel.

Tak fordi du handlede hos Billetsalg.dk – du er altid velkommen igen.

God betjening fra medarbejder

Venlig og god betjening fra medarbejder på telefon og mail (efter jeg havde kludret med betaling). Alt er i skønneste orden. Tak.

5 januari 2026

Hej Tine

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede venlig og god hjælp både på telefon og mail – og at vi fik styr på betalingen, så alt nu er i orden.

Tak fordi du valgte Billetsalg.dk, og du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe.

Nem side at købe billetter på

Nem side at købe billetter på
God og hurtig betjening når man henvender sig til kundeservice

29 december 2025

Svar från Billetsalg.dk ApS

Hej June – tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du oplevede vores side som nem at bruge, da du købte billetter. Vi bruger meget tid på at gøre købsflowet så enkelt og trygt som muligt, så det betyder meget at få den feedback.

Og tak fordi du også fremhæver kundeservice. Vi ved, at det ofte er i kontakten med supporten, man for alvor mærker, om en billetplatform fungerer i praksis, så vi er rigtig glade for, at du fik hurtig og god hjælp, da du henvendte dig.

Tak fordi du købte billetter hos os!.

Dobbelt booking blev annulleret

Jeg fik lavet en fejl på min telefon ved bestilling af koncert billetter, så jeg fik købt og betalt 2x2 billetter i stedet for bare 1x2 stk 😔 skrev straks til billetsalg.dk og spurgte om mulighed for retur. Fik straks besked og penge retur. Luksus - meget taknemmelig !!

27 december 2025

Svar från Billetsalg.dk ApS

Hej Bettina – tusind tak for din meget fine og søde anmeldelse.

Tak fordi du delte din oplevelse. Det vigtigste for os i sådan en situation er at få det løst hurtigt og ordentligt, så du ikke står tilbage med en betaling eller booking, der ikke var meningen. Vi er derfor rigtig glade for, at du kontaktede os med det samme, så vi kunne annullere den ekstra bestilling og få pengene retur uden unødige forsinkelser.

Det betyder meget at høre, at du oplevede både hurtig respons og god service – vi arbejder hver dag for, at hjælpen skal være lige så effektiv som selve billetkøbet.

Tak fordi du valgte Billetsalg.dk, og vi håber, du får en fantastisk koncertoplevelse.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.