Berzorging gaat snel. Maar bestel hier alleen als je zeker bent van het model en de maat, want retourneren, daar doen ze niet aan bij BH Support. Communicatie is ook niet hun sterkste punt, om ove... Se mer
Det här tycker kunderna
Bedrijf claimt retour niet te hebben ontvangen. Track & Trace bewijst integendeel. Bedrijf blijft schuld bij mij neerleggen. Alsjeblieft; koop hier niets! Had ik ook maar eerst de recensies gel... Se mer
Företaget har svarat
Duurde lang voordat ik wat hoorde over mijn bestelling. Had inmiddels ergens anders mijn bh gevonden. Via de app contact gehad dat er 1 bh niet op voorraad wad. Andere wel. Ik gaf aan dar de bestellin... Se mer
Snelle en vriendelijke reactie van de klantenservice. Een van mijn gekochte items was helaas snel kapot en er werd meteen een oplossing gezocht.
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Onze missie is om vrouwen aan de juiste sport bh te krijgen. Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen doet aan sport en nog maar één op de vier gunt zichzelf het plezier en gemak van een professionele sport bh. Tijdens het sporten worden je borsten behoorlijk in beweging gebracht en ze kunnen die klappen niet opvangen. Het bindweefsel rekt uit en raakt beschadigd, met als gevolg dat je borsten gaan hangen en er zelfs littekenweefsel (striae) gevormd kan worden. De schade is onherstelbaar en daar komt nog bij dat stuiterende borsten ronduit vervelend en zelfs pijnlijk kunnen zijn. Daarom hebben alle borsten tijdens het sporten goede ondersteuning nodig en maken dat je je op je sport kan concentreren in plaats van op je borsten, in de wetenschap dat ze goed beschermd zijn.
Kontaktuppgifter
Giraffeweg 47, 1338HN, Almere, Nederländerna
- 036 5371702
- info@bhsupport.nl
- www.bhsupport.nl
Har besvarat 82 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mooie spullen
Mooie spullen
Goede kwaliteit
Snel en gratis verzending

Svar från BHSUPPORT
Deze zaak verkoopt mooie lingerie en…
Deze zaak verkoopt mooie lingerie en mocht ereen klacht zijn dan lossen zij die keurig op! Erg blij met deze zaak en ik zal deze zeker aanbevelen!

Svar från BHSUPPORT
Nooit bestelen van die bedrijf!!!
Nooit bestelen van die bedrijf!!!
Vanaf 23 Julie wacht ik voor mij geld terugkrijgen!!!
Bellen jij kan niet, e mail geen antwoord, via whatsapp ook niks!
Lijkt als oplichters!
Dus mij aanraden niks kopen meer daar !
Vandaag is 29 augustus nog steeds geen geld!
Stoppen met met een leugen aub!
Vandaag is 17 september nog steeds geen geld!!!
Bijna 1 maand later als te beloven dat mijn geld worden uitbetalen! 🤢
Op fb mijn account geblokkeerd 🤣 door dat ik mijn mening schrijven!
Echt serieus bedrijf 🥴

Svar från BHSUPPORT
Voor dat ik een aankoop wilde doen heb…
Voor dat ik een aankoop wilde doen heb ik een vraag gesteld over de maat voering van het product, hier kreeg ik een duidelijk en snel antwoord op waardoor ik gelijk de goede maat kon bestellen. Heel blij met mijn aankoop. Snel verzonden.

Svar från BHSUPPORT
Slechte communicatie en afhandeling retouren
Mijn vrouw was zeer tevreden over het bestelproces. Netjes een verzendbevestiging, zelfs via whatsapp. Artikelen werden goed verpakt verzonden. Helaas was 1 bestelde set anders dan verwacht en s deze retour gestuurd. Hier begon de ellende.
Na ruim 3 weken nog helemaal niets vernomen van de retour. Dus contact opgenomen. Dit gaat alleen via email (!). Toen maar gedeelte van het bedrag teruggekregen. Weer contact opgenomen. "We zoeken het uit morgen als het rustiger is". 2 weken lang helemaal niets vernomen.
Heel erg zonde dat een aanvankelijk prettige ervaring, compleet de nek wordt omgedraaid door een dusdanig retourbeleid. Hier bestellen we dus nooit meer.

Svar från BHSUPPORT
Oplichters - niet bestellen hier!!!
Oplichters! Geven je geld niet terug als je een artikel retourneert. Reageert pas na lang aandringen/meerdere mails.
nooit ontvangen pakketje
27 juni een bericht van DPD gekregen en daarna van BH support dat mijn pakketje bezorgd was, maar helaas nooit iets ontvangen.
Hierop 28 juni BH support een bericht gestuurd over mijn niet ontvangen pakket. Zij gaven als antwoord dat ze een onderzoek gingen starten bij DPD, dit zou 3-5 werkdagen duren. 9 juli maar eens gevraagd wat de uitkomst was, geen antwoord.21 juli wederom gevraagd, kreeg als antwoord dat het druk was bij DPD, aangegeven dat ik het coulant zou vinden om klantvriendelijk te zijn en mij het betaalde bedrag dan terug te storten.
Natuurlijk geen antwoord gekregen en tot op heden ook geen reactie meer gehad.
Het zou BH support sieren om of mij het betaalde bedrag terug te storten of dan wel een nieuwe bestelling te sturen. Zij doen zaken met DPD, ik niet!
Maar gezien alle slechte reviews is dat wellicht teveel gevraagd, klantvriendelijkheid
BH support BEDANKT
Ik geef toch even een reactie terug op jullie/jou reactie. Heel bijzonder dat adres waar het afgeleverd is wat ik heb doorgegeven aan jullie/jou , ik moest het zelf opzoeken want wist niet dat dit adres bestond in mijn woonplaats bleek het een pand te zijn op een stuk braakliggend terrein op een industrieterrein!!!!! Hoe haal je het in je hoofd dat ik dit adres zelf opgegeven heb . Ik denk dat jij daar in je woonhuis, want dat is jou bedrijf, is goed achter je oren moet krabben waar je in godsnaam mee bezig bent. Alle antwoorden, welke ik lees als reacties op slechte reviews, ligt het probleem altijd bij de koper, dit neigt heel erg naar narcisme.
Maar goed hou jij je geld maar als je daar gelukkig van wordt, ik raad bij deze iedereen aan om zeker nooit meer te kopen bij jou !!!
Even voor de goede orde, ik heb een melding gedaan bij de ACM.

Bedrijf in retour NIET BETROUWBAAR
Bedrijf NIET BETROUWBAAR. Twee bh’s. Eén paste perfect, andere niet dus retour. Krijg ik bericht, dat ik geen geld retour zit, omdat er vlek op de bh zit. IK WEET ABSOLUUT ZEKER, DAT DE BH ZONDER VLEK GERETOURNEERD IS. Dit bedrijf probeert op allerlei manieren onder hun retourtoezegging uit te komen. GEEN ZAKEN MEE DOEN.
PS Reactie van bedrijf is te voorspellen. En ik kan als ontvanger van alles fotograferen. Ik blijf erbij: zoiets heb ik niet verzonden. Ik heb nog nooit een review op een site geplaatst over producten, maar deze is echt bedoeld als waarschuwing.

Slechte service bh support.nl
Bij het terug sturen van een badpak ben ik het retour formulier vergeten bij te voegen . Geheel mijn fout . Maar direct gemaild en daarbij het formulier gevoegd .
Mail terug dat het vakantie tijd was en nu niet mogelijk was dit uit te zoeken . Ze kwam er later op terug .
6 weken later nog steeds niks gehoord . Geen reactie op mail en telefonisch onbeschofd en ik wordt niet eens te woord gestaan . En weer verwezen naar mail waar ik dus geen antwoord op krijg .
Geen terug betaling en geen contact mogelijk !
De reactie van bh support op deze review is totaal gelogen .
Badpak was schoon bij retour zending .
Lees alle reviews maar van dit bedrijf ook op facebook . Dan blijkt dat ik 1 van de vele ben met problemen met dit bedrijf .

Svar från BHSUPPORT
Snelle levering en ik was bang omdat er…
Snelle levering en ik was bang omdat er negatieve berichten waren over deze site! Maar wat bleek, snelle levering en precies wat ik besteld had. Top, zou er zo weer bestellen

Svar från BHSUPPORT
Terugstorting retourbedrag klopt niet!
Als je een bh bestelt die meteen goed is, is er vast niks aan de hand. Als je met de klantenservice te maken krijgt, gaat het mis.
Ik bestelde in juli vier bh’s: 2 maten van 2 verschillende types. Eén type bh was in de sale, de korting stond ook vermeld bij deze bh’s in de bestelbevestiging. Ik hield de juiste maat en retourneerde dus van elk type 1 bh.
Het verwerken van de retour duurde relatief lang. Ik nam via mail contact op en kreeg te horen dat het 14 dagen in beslag kan nemen. Op de 14e dag zou ik een terugbetaling krijgen, en dat gebeurde ook. Ik was opgelucht, maar zag toen dat het 20€ minder was dan waar ik recht op had.
Ik bestelde namelijk voor 238€ (4 bh’s) inclusief verwerkte korting, en retourneerde de helft, dus ik verwachtte ook 119€ retour. Ik kreeg echter 99€. Toen ik daarover mailde, kreeg ik onvriendelijke mails terug (geen aanhef en vervelende toon) met steeds nieuwe argumentatie:
1) ik had korting gehad en daar zou ik geen rekening mee hebben gehouden, waarop ik aangaf dat dit niet klopt, want het bedrag van 238€ is inclusief verrekende korting;
2) ik kreeg een berekening met daarin de waarde van de bh’s die ik had gehouden, die tot mijn verbazing opeens zonder korting waren, waarop ik aangaf dat je niet achteraf gegeven korting kan terugnemen en kan inhouden op een retourzending;
3) toen werd opeens gezegd dat de korting alleen van toepassing was als ik minimaal 3 bh’s zou afnemen. Dit stond nergens vermeld en is gewoon achteraf verzonnen, want de korting stond ook gewoon bij slechts twee bestelde producten vermeld in de bevestiging (die op de site ook onder ‘sale’ stonden).
Ik heb gemaild dat het bijna lijkt op een bewuste strategie en als ik hier de reviews lees wordt dat alleen maar bevestigd. Ik begrijp niet dat je op deze manier geld wilt verdienen. Het is een goede site met mooie producten en dan achteraf zo’n slechte service, die op oplichting lijkt. De uitgebreide reacties van het bedrijf die ik hier lees zijn heel anders dan de korte onvriendelijke mails die ze versturen. Kortom: ik wacht nog altijd op de 20€ waar ik recht op heb, en ik adviseer: KOOP HIER NIET!

Niets kopen bij BH Support.nl
Deze 'mevrouw' - eigenaresse is een oplichtster!! Koop hier niets!! Je krijgt je geld bij een retour niet of gedeeltelijk terug. Kijk op internet naar de reviews, deze liegen er niet om. ACM is al ingeschakeld en ook BNN VARA heeft een uitzending aan de wanpraktijken gewijd.
15-08-25: Het aankoopbedrag was EUR 69,95 en de verzendkosten waren gratis. Dit is hoe het op de factuur vermeld staat. Uw reactie is wederom klinkklare onzin en geeft nogmaals weer wat een OPLICHTSTER u bent.
Het internet staat vol met klachten en u bent veel meer tijd kwijt met daarop te reageren dan op een fatsoenlijke manier een bedrijf te runnen. Op facebook is er zelf een pagina opgericht waar geduppeerden hun verhaal kwijt kunnen. Dat zegt alles over u en uw wanstalstige praktijken van oplichting.

Bikini
Bikini besteld maar valt wel 2 maten te klein helaas ondanks dat ik alles op gemeten heb en advies werd gegeven welke maat ik moest bestellen.

Advies: NIET doen!
Eerder goede ervaring. Nu absoluut waardeloos. Ik had advies gevraagd over een bh die niet goed zat. Waardeloze reactie en geen advies voor beter model. Daarna bh teruggestuurd om om te wisselen voor andere maat. Daar hadden ze blijkbaar geen zin in. En met ongefundeerde beschuldiging dat ik de bh gewassen zou hebben. Dat was niet zo. Vervolgens mag ik tegen extra kosten de bh naar mij terug laten sturen en als laatste hebben ze doorgegeven aan PostNL dat mijn pakket onvoldoende gefrankeerd was. Ik ben - net als velen hier- klaar met dit bedrijf en raad iedereen aan hier niet te kopen.
De feedback hieronder heb ik inderdaad ontvangen. Ik blijf bij mijn verhaal. Ik ben niet goed geadviseerd. De BH past niet goed en die wilde ik ruilen en dus stuurde ik hem terug. Vervolgens wordt ik beschuldigd van het opsturen van een sterk ruikende BH. Voor €7,95 werd hij mij teruggestuurd. Daar rook ik aan de BH. Hij ruikt naar de verpakking, karton. De BH die zogenaamd gewassen is, die ligt nog in de originele verpakking in de kast. Hij past niet goed. En hij is nog ongewassen.

Svar från BHSUPPORT
Na maand nog geen geld terug van retourzending!!!!
Laatste update. KOOP HIER NIET. Zo goed als dit bedrijf vroeger was, zo slecht is het nu!!!!
Ik ben iemand die als ik een dubbeltje teveel terug krijg in een winkel, ik dat onmiddellijk meld en teruggeef!!!
Dat ik dacht dat ik deze BH met groene streep nooit gehad had, dat komt omdat ik die BH's nooit uit de verpakking heb gegehaald omdat een andere kleur in die maat al niet paste. Dus heb ik niet gezein dat ik blijkbaar een vuile BH opgestuurd gekregen heb. Nu word ik ervan beschuldigd dat ik die BH vuil heb gemaakt, ik heb die BH NOOIT uit de met plakband vast gemaakt verpakking gehad en dus ook NOOIT gedragen. Het bedrijf heeft mij een vuile BH opgestuurd, omdat ZIJ hem niet gecontroleerd hebben!!!! Mij is bijna 100 euro nu door de neus geboord. KOOP HIER NOOIT!!!! De eigenaresse maakt mij niet uit voor een soort dementerende en beet mij toe:U bent wsch. in de war. Sorry?
Dus nog erger degene die de vuile BH heeft geretourneerd heeft wsch wel haar geld terug!!!
Want inmiddels snap ik wel wat er gebeurt is. De BH is door een ander vuil geretourneerd en vervolgens gewoon aan mij doorgestuurd. Die heb ik er niet uitgehaald omdat die maat al niet paste. En nu ben ik de pineut.
Net gebeld, de eigenaresse weigert mij te geloven en zegt dat ze al genoeg tijd aan mij heeft verspild heeft met mijn valse?? beschuldigingen en zegt dat ik wsch in de war ben.
ECHT KOOP HIER NOOIT Want ik beschuldig niet vals, dat doen zij zelf!!!!!!
Werkelijk verschrikkelijk dit, u kunt toch aan mijn bestellingen zien dat deze BH niet van mij was, is of komt!!! U wilt er niet op ingaan, nee dat snap ik, want er wordt gewoon gelogen!!!!!!! Ik heb alle bewijzen aan u opgestuurd. Komt het niet in u op om te bedenken dat er in uw magazijn een fout gemaakt is???? IK HEB DIE BH NOOIT BESTELD NOOIT GEHAD EN DUS NOOIT TERUGGESTUURD. Dat ziet u toch aan mijn bestellingen!!!
30-07-2025 Te laat op de website Radar forum gekeken. BESTEL HIER NIET want ik ben blijkbaar niet de enige die haar geld niet terugkrijgt of belazerd wordt!!!
Geprobeerd via Thuiswinkel.org alsnog mijn geld terug te krijgen, maar bedrijf blijkt hierbij NIET aangesloten te zijn. Alarmbellen dus!
Heb alle bewijzen aangeleverd dat de zgn vuile BH niet van mij kan zijn, omdat ik die nooit besteld heb en dus ook nooit teruggestuurd kan hebben. Echter krijg vandaag maar een deel van mijn geld terug
Betaald bedrag € 274,79
Te verrekenen Witte bh die wordt teruggestuurd € 79.95 Verzendkosten opsturen witte bh € 5.95
Retour te betalen € 188.89
Ze brengen dus ook nog geld in rekening voor het naar mij sturen van een BH die ik NOOIT gehad heb. Te schofterig voor woorden. Is dit een truc, een zgn door jou vuile teruggestuurde bh laten zien en dan niet je geld niet terugbetalen. Winst voor bedrijf????
29 07 2025
LEEST U NIET of hoe zit dat?
Ik heb die BH nooit gehad, nooit besteld en dus ook nooit vuil aan u geretourneerd!!! Ik heb uw mails wsch nooit gehad omdat ik ook geen de JongE heet, maar De Jong.
Zie mijn bestellingen en u vindt die BH daar niet tussen. Wel heb ik mijn bestelling geretourneerd en dus wil ik mijn geld terug!!!!!
Op 17 juni 2025 bestelling retour gezonden, nu op 28 juli nog mijn geld niet terug. Krijg wel opeens een mail dat ik een vuile BH heb geretourneerd, met een foto, van een BH is die ik nooit besteld heb en ook nooit hier gehad heb. Als ik daarop reageer en ook aangeef dat ik mijn gedl wil, krijg ik opeens een mail dat mijn zending, die ik dus een maand geleden geretourneerd heb, naar MIJ????, onderweg is. IK WIL MIJN GELD, geen nieuwe bestelling!

Svar från BHSUPPORT
In de maand juli voor €204,71 aan…
In de maand juli voor €204,71 aan badmode gekocht.
De maten van de bikini top klopte echt niet met mijn gekochte maat,dus ik nogmaals een grotere maat besteld.Weer was de maat te klein.Toen in een keer alles terug gestuurd,ik kreeg bevestiging dat het goed was aangekomen.Alleen het terug storten van mijn geld duurde lang.Tot ik gisteravond ineens €82,51 gestort kreeg.Maar waar blijft mijn overige geld €122,21.Je krijgt niemand aan de telefoon,en mijn mail word niet beantwoord...ik hoop hier andere vrouwen te waarschuwen om hier niks te kopen

goede retourservice
Bestellen gaat eenvoudig. Ik heb een keer gebruik moeten maken van de retourservice; dit verliep heel vlot. In overleg met de klantenservice had ik de tweede keer de juiste maat.

Svar från BHSUPPORT
Wat een waardeloos ruk bedrijf
Wat een waardeloos ruk bedrijf. Als ik Trustpilot had bekeken had ik hier nooit besteld. 5 juli zending via PostNL retour gestuurd. 10 juli afgeleverd volgens track & trace. Zij zegt niets ontvangen te hebben. Mail contact gehad en legt de schuld bij PostNL neer. Die moeten een onderzoek instellen en ze zegt in de mail dat ze het schandalig vind hoe PostNL met hun klanten omgaat. Je bent zelf een oplichter. Meerdere klanten, waaronder Karin hebben ook een review geschreven met precies hetzelfde probleem. Er staat niet eens een KvK nummer op de site. NOOIT IETS KOPEN HIER. Mijn geld krijg ik niet terug.

Slechte ervaring
Helaas een slechte ervaring met dit bedrijf. Dat tevens gevestigd in een woonhuis.
Ik heb een bestelling (€113) geretourneerd omdat de maat niet goed was. (Op de site staat ook niet of je EU of UK maat selecteerd). Helaas is het pakket vermist geraakt bij PostNL...samen de dupe van een fout van PostNL dus samen de kosten dragen denk ik dan maar nee.
Verzekeren was voor bedragen tot 50 euro en ik heb vertrouwen in PostNL (niet meer dus...) dus had niet gedacht dat het nodig was, tevens moest ik dan 20 euro betalen voor een retour! Dan had ik nu misschien 50 euro teruggehad en was ik alsnog 83 euro kwijt geweest.
Zodra er dingen mis gaan wordt er niet meer gereageerd op mailtjes, jammer. Niet coulant of meedenkend. Ik ben 113 euro armer...
Misschien komt het ooit nog terrecht en hoop ik alsnog mijn geld terug te ontvangen...

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.