Berzorging gaat snel. Maar bestel hier alleen als je zeker bent van het model en de maat, want retourneren, daar doen ze niet aan bij BH Support. Communicatie is ook niet hun sterkste punt, om ove... Se mer
Det här tycker kunderna
Bedrijf claimt retour niet te hebben ontvangen. Track & Trace bewijst integendeel. Bedrijf blijft schuld bij mij neerleggen. Alsjeblieft; koop hier niets! Had ik ook maar eerst de recensies gel... Se mer
Företaget har svarat
Duurde lang voordat ik wat hoorde over mijn bestelling. Had inmiddels ergens anders mijn bh gevonden. Via de app contact gehad dat er 1 bh niet op voorraad wad. Andere wel. Ik gaf aan dar de bestellin... Se mer
Snelle en vriendelijke reactie van de klantenservice. Een van mijn gekochte items was helaas snel kapot en er werd meteen een oplossing gezocht.
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Onze missie is om vrouwen aan de juiste sport bh te krijgen. Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen doet aan sport en nog maar één op de vier gunt zichzelf het plezier en gemak van een professionele sport bh. Tijdens het sporten worden je borsten behoorlijk in beweging gebracht en ze kunnen die klappen niet opvangen. Het bindweefsel rekt uit en raakt beschadigd, met als gevolg dat je borsten gaan hangen en er zelfs littekenweefsel (striae) gevormd kan worden. De schade is onherstelbaar en daar komt nog bij dat stuiterende borsten ronduit vervelend en zelfs pijnlijk kunnen zijn. Daarom hebben alle borsten tijdens het sporten goede ondersteuning nodig en maken dat je je op je sport kan concentreren in plaats van op je borsten, in de wetenschap dat ze goed beschermd zijn.
Kontaktuppgifter
Giraffeweg 47, 1338HN, Almere, Nederländerna
- 036 5371702
- info@bhsupport.nl
- www.bhsupport.nl
Har besvarat 82 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
bestelling pas geleverd na officieel schrijven met maning.
Na 11 dagen bestelling nog steeds niet ontvangen. Op rappel e-mails wordt niet gereageerd. Telefonisch is dit bedrijf niet bereikbaar - een bandopname verzoekt een e-mail te sturen.
Op 9 oktober opnieuw een e-mail verstuurd met het verzoek de bestelling dan maar te annuleren. Wederom geen reactie, hetgeen ik inmiddels eigenlijk ook niet had verwacht. Nu reageert het bedrijf op deze review met de bewering dat de bestelling binnen de gestelde levertijd is geleverd. Misschien kan bhsupport niet tellen: bestelling geplaatst op 30 september met 2-5 dagen levertijd. Wat is echter het geval?
Uiteindelijk stuurde ik op 12 oktober een officieel schrijven, met nogmaals het verzoek de overeenkomst te ontbinden wegens niet leveren met hierin de volgende paragraaf: 'Werkt u niet mee aan een oplossing, dan meld ik dit bij ACM ConsuWijzer, het consumentenloket van de ACM. En mogelijk leg ikmijn klacht voor aan de Geschillencommissie of de rechter'.
Zonder reactie hierop of verontschuldiging ontving ik plotseling een verzendbevestiging en werd de bestelling, 15 dagen na de besteldatum, de volgende dag alsnog geleverd.
Bedankt BHsupport, voor het mij uren laten besteden aan het bemachtigen van de bestelling. Een gewaarschuwd mens telt voor twee....

Svar från BHSUPPORT
Producten vallen te klein uit
Producten vallen te klein uit en na retourlevering ( zelf porto betalen) bericht dat zending te laat is ontvangen, ik geen geld retour krijg en ik weer geld moet storten om de producten dan maar weer thuis gestuurd te krijgen. Wat een MISERABEL bedrijf is dit. Niet aan beginnen!!

Svar från BHSUPPORT
Deze wanpraktijken gaan maar door
Deze wanpraktijken gaan maar door, al jarenlang is dit aan de gang. Eigenaar Anita van Elmpt heeft al diverse waarschuwingen van de ACM gehad maar daar trekt ze zich klaarblijkelijk niets van aan.
Het gros van de reviews gaat over dezelfde klacht; klanten krijgen hun geld bij een retour niet of gedeeltelijk terug. Het wordt hoog tijd dat hier definitief een einde aan wordt gemaakt en dit ‘bedrijf’ wordt gesloten.
Waardeloos
Ik heb er spijt van dat ik niet eerder de reviews op Trustpilot had gelezen voordat ik hier iets bestelde. Vertrouw dit bedrijf absoluut niet en koop liever ergens anders!
Ik had een bikini besteld waarvan het topje helaas niet paste, dus die heb ik retour gestuurd. Daarbij moest ik zelf de retourkosten betalen, die zogenaamd vergoed zouden worden – dit is nooit gebeurd.
Daarna kreeg ik een bericht dat het broekje niet werd geaccepteerd, terwijl het hygiënestrip er nog in zat en ik het niet gedragen had. Op de website stond duidelijk dat dit soort retouren wél mogelijk waren. Toch moest ik opnieuw verzendkosten betalen om het teruggestuurde broekje weer te ontvangen.
De communicatie vanuit het bedrijf was bovendien onduidelijk, onvriendelijk en vol fouten. Uiteindelijk kreeg ik van de €40 die ik voor het topje had betaald slechts €14 terug. Drie keer verzendkosten betaald en enorm veel gedoe gehad, een hele slechte ervaring!

Nog minder dan 1 ster
Nog minder dan 1 ster
Update:
Let op: Dit is mijn ervaring uit 2022 (het originele review is ineens verwijderd), maar ik heb hier nog steeds hoofdpijn van, ik heb nooit mijn geld teruggekregen:
Wat een slechte zaak en wat een klantonvriendelijk bedrijf. Op 16 juni 2022 een bikini besteld, snel ontvangen, dus dat was goed. Bikini paste niet, dus meteen op 21 juni gemaild dat ik hem die dag erna zou terugsturen. Via post.nl in een briefpakket met track en trace verzonden. Op 30 juni nog geen reactie gekregen, dus nagegaan via track en trace waar pakketje was. De bikini was al op 23 juni bezorgd. Ik daarna via de mail contact opgenomen en bewijs van levering erbij gedaan. De volgende dag kreeg ik antwoord. Volgens hun administratie was het pakketje niet aangekomen en ik moest maar bij post.nl gaan navragen, zij konden niks voor mij doen, want ze hadden als bedrijf besloten niet meer de klanten tegemoet te komen voor de fouten van post.nl. Want post.nl zou zoveel fouten maken, dat ze nu maar besloten hadden dat ze liever hun eigen klanten het schip in lieten gaan dan zij zelf. Ik ben nu €57,95 euro plus €4,10 armer, maar heb nog steeds geen bikini. Schandalig vind ik dit, ik heb een klein inkomen, maar heb een bikini met een grote maat nodig, dus ik dacht ik koop bij BH support 1 bikini, waar ik dan weer een paar jaar van kan doen. Nu heb ik dus geen bikini en kan ik er ook geen 1 meer kopen, want ik ben mijn geld kwijt en mij tegemoet komen doen ze niet. Het enige wat ze zeggen is dat ze mijn mailtje niet aardig vinden, maar dat ik het voor de rest maar uit kan zoeken. KOOP hier NOOIT meer, ze houden je geld en ook de bikini als je die terug stuurt, schandalig!!!
Zeer onprofessioneel in het afhandelen van een retour
Ik heb altijd met veel plezier mijn bh’s/bikini’s/badpakken hier besteld, tot de laatste keer. BHsupport is helaas heel onprofessioneel in het afhandelen van een retour.
Ik heb een badpak besteld van 69,95 euro, met gratis verzenden en besloot deze terug te sturen, omdat deze niet mooi zat. Ik heb netjes zelf de retourkosten betaald, daar was ik van op de hoogte.
Nadat de termijn voor terugbetalen was verstreken, ben ik zelf achter m’n geld aangegaan. Echter, ik kreeg maar 64,00 euro terug. Er werden dus verzendkosten in rekening gebracht voor een artikel waar in eerste instantie geen verzendkosten bij zaten en datzelfde artikel heb ik niet eens in mijn bezit!
Het is wettelijk verplicht om als bedrijf, als er überhaupt verzendkosten zijn betaald en de bestelling in z’n geheel retour komt, de verzendkosten ook terug te betalen. Maar aan deze bestelling zitten helemaal geen verzendkosten verbonden, dat maakt het dus extra raar. Ik zal hier dan ook geen euro meer spenderen!
Hopelijk kan ik andere mensen waarschuwen met mijn bericht.
Pakket retour - geen geld terug
Pakket retour gestuurd door mijn zusje. BH support doet alsof het pakket niet geleverd is bij hun terwijl de vervoerder aangeeft dat dit wel zo is. Ze is nu haar geld kwijt. Ombetrouwbare partij, koop hier niks!!

Svar från BHSUPPORT
Retour ingestuurd geld niet terug
Retour ingestuurd geld niet terug. Alles wordt ontkent. Ik lees dat dit bij Amanda ook het geval is. Gelukkig is de ACM ingeschakeld.

❌ Pas op voor BH Support ❌
❌ Pas op voor BH Support ❌
Op 7 augustus drie items (ter waarde van €80,-) retour gestuurd naar BH Support in Almere. Retourkosten zelf betaald. Volgens GLS is het pakket op 11 augustus om 14:27 uur door Hira aangenomen op hun adres. Ik heb alle bewijzen en screenshots.
Toch bleef verwerking uit. Op 26 augustus gemaild → geen reactie. Op 28 augustus kreeg ik te horen dat mijn pakket “niet ontvangen” zou zijn. Volledig onjuist, GLS bevestigde levering zwart op wit.
Daarna wéér geen reactie. Vandaag (19 september) gebeld: medewerker ontkende alles, schoof de schuld op GLS en beweerde zelfs dat ze mij al tien keer hadden gemaild (feit: slechts één reactie gehad). Uiteindelijk werd gezegd dat het “misschien maandag” nog wordt uitgezocht. Ondertussen ben ik ruim €90,- kwijt (inclusief retourkosten).
Dit bedrijf lijkt op een dropshipper: bestellen lukt, maar retouren worden stelselmatig genegeerd of ontkend. Leugens, slechte service en geen enkele verantwoordelijkheid.
⚠️ Wees gewaarschuwd: BH Support is niet betrouwbaar.

Svar från BHSUPPORT
Slechte communicatie en geen afhandeling
Kwaliteit bh was prima, maar de stof vond ik persoonlijk te dun. Besloten om de bh's terug te sturen. Daarmee begon de ellende. Bh's retour verzonden, met de track en trace was niet helemaal duidelijk dat deze terug waren aangekomen. Contact gehad met DPD, zij gaven aan dat het pakket aangekomen was bij bhsupport. Wij vervolgens gemaild naar bhsupport, geen antwoord gekregen. Gebeld, hier werd aangegeven dat je moest mailen. Wij wederom gemaild, en wederom geen antwoord gehad.
Vervolgens een review geschreven op trustpilot. Daar werd wel op geantwoord. Ze hadden een mail van ons ontvangen waarin niet staat aangegeven dat het pakketje was aangekomen. Wij wederom gebeld met DPD. We hebben de ontvangstbevestiging ontvangen en doorgestuurd naar bhsupport. Ondertussen zijn we weer een aantal weken verder en weer geen reactie gehad.
Zeer slechte communicatie, zeg maar geen communicatie en 120 euro zo de prullenbak in. We voelen ons opgelicht door bhsupport.

Svar från BHSUPPORT
Erg blij met de flexibele service!
Ik weet mijn bh maat niet zo goed, dus ik heb twee artikelen besteld. Een was helaas niet goed maar die kon ik zo omruilen voor dus blijkbaar de juiste maat! Dit ging echt supere snel, binnen drie dagen had ik het alweer in huis. Buiten het enorm goede aanbod dus ook nog eens super snelle service. Ik ben helemaal tevreden!

Geweldige service
Het probleem wat ik had is binnen 1 dag opgelost, met prima communicatie.
Dat vindt je niet veel meer.

Svar från BHSUPPORT
retour maar geld komt niet
leuke spullen maar je moet niet retourneren want dan loopt t niet zo soepeltjes. Ik wacht al 2 weken op mn geld retour en heb 8,25 moeten betalen om iets terug te sturen wat ik niet wilde. Waar blijft mn geld?
js Roest. Rotterdam

Onprofessioneel
Levering prima maar retourneren verloopt uitermate onprofessioneel. 1. Geen bevestiging van de ontvangen retourzending. 2. Duurt minimaal 2 weken voordat over gegaan wordt tot restitutie. 3. Bij de restitutie wordt 5,95 ingehouden vanwege verzendkosten en overige? kosten. Conclusie; bijna 14 euro (8 euro voor de retourzending en 6 euro ingehouden) uitgegeven voor niets! Alles staat in de kleine lettertjes! Bedrijf staat in hun recht maar mijn advies is om voortaan naar een fysieke winkel te gaan.
Karla Slot

Svar från BHSUPPORT
Ik had een bestelling gedaan voor 80…
Ik had een bestelling gedaan voor 80 euro en daarvan zaten de maten helaas niet goed. Ik heb het teruggestuurd/omgeruild voor een andere duurdere bh. Hierbij moest ik zelf de retourverzendingskosten voor betalen.
Nu krijg ik een afrekening dat er 2x 5,95 euro verzendkosten wordt ingehouden. Plus dat ik 5,95 euro ook al had betaald. Dit betekent dat ik voor 18 euro aan verzendkosten heb betaald! Schandalig vind ik dat en zonde van mijn geld.
Ik bestel hier nooit meer. Ik ga wel naar een echte lingeriewinkel toe, dan betaal je wat meer, maar dat is zoveel veel beter dan dit!
Plus ik heb dagen moeten wachten op een reactie.
Ook qua maat advies was de chat vaak niet beschikbaar.

Slechte klantenservice & terugbetalingen
Telefonische klantenservice is totaal niet vriendelijk. Ze vragen zich echt af waarom je überhaupt belt, want alles moet toch via mail. Nee, soms is bellen net wat sneller e/o handiger!!!
Terugbetaling van retouren laten lang op zich wachten. Goed op letten dat je ook echt alles terug krijgt. Ik moet mijn retour van 2 maanden geleden nog steeds terugkrijgen.

Svar från BHSUPPORT
This company is very unfriendly with complaints concerning delivery issues and refunds
This company is very unfriendly with regards to shipment issues that can occur. My shipment was not delivered despite the track&trace. What I got was initially a complete lack of response, then with 2 reminders the response was a simple "we can do nothing about this". The shipment in the end did arrive more than 1 week later, which happened to be during my holiday. Due to this the refund policy no longer applied (as I no longer wished to use the product with this bad customer support), which made BH support just reply that they cannot provide a refund, full stop. Making the client therefore completely reliable for issues with shipments, which is not fair at all. I will never shop with this company again due to their inflexibility and unfriendliness

Svar från BHSUPPORT
Waardeloze retour procedure & klantenservice reageert niet
Ik heb een bikini besteld. Ik vond het broekje te groot en heb een tweede, kleiner broekje besteld. Twee weken na ontvangst van het eerste broekje (op de dag exact) heb ik BH support gemaild dat ik mij beroep op het herroepingsrecht voor het eerste broekje (conform hun procedure) en heb hierbij aangegeven dat ik een kleinere maat heb besteld en gehouden. Binnen 24 uur kreeg ik een (in mijn ogen onterechte) weigering.
Ik heb daarop een reactie gemaild, toegelicht dat ik vind dat hun beslissing niet klopt. Gevraagd hun beslissing te herzien. Daarna nog een rappel gestuurd. Nul reactie.
Ze kunnen binnen 24 uur mailen met een weigering, maar kunnen niet het fatsoen opbrengen om daarna op mails te reageren.
Voor mij reden om hier nooit meer iets te willen bestellen. Heb nog nooit zo’n waardeloze retour procedure en klantenservice meegemaakt.
———-
Als reactie op de reactie van BH support hier beneden: de retour termijn gaat in 1 dag na ontvangst van de kleding. Ik heb deze 9-7 ontvangen. Dus vanaf 10-7 heb ik nog 14 dagen. Op 24-7 beroep ik mij op het herroepingsrecht. Precies op tijd.
En dit laat onverlet dat BH support tweemaal toe niet het fatsoen heeft te reageren op mijn mails (maar ze kunnen wel binnen 1 uur hier reageren…? Interessant).

Superleuke bikini
Superleuke bikini. Zit goed en is ook wat moderner. Levertijd was ook top

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.