Det här tycker kunderna
Eerste ervaring met dit bedrijf; uitgebreide webshop met mooie, kwaliteitsproducten. Levering is gratis; voor vragen staat er een telefoonnummer bij. Geen bandje, maar een servicemedewerkster die je... Se mer
Heb deze maand nigmaals 3 abc borstprothese bh's besteld. Ditmaal werd de bestelling binnen de 3 werkdagen verwerkt en afgeleverd. Deze bh's zijn echt zeer comfortabel om dragen. Zijn puur katoen en... Se mer
27 december een bestelling gedaan. Bevestigingsmail levertijd 1-7 werkdagen. Uiteraard gewacht ivm drukte feestdagen. Tot heden niks ontvangen. 10 januari mail gestuurd, geen reactie. Telefonisch ni... Se mer
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
BH's, lingerie, ondergoed, boxershorts - Kundig advies
Kontaktuppgifter
J.H. van Aismawei 79, 9045 PH, Bitgummole, Nederländerna
- lingeriehuisonline.nl
Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zoals het hoort
Eerste ervaring met dit bedrijf
Levering is gratis; voor vragen staat er een telefoonnummer bij. Geen bandje, maar een servicemedewerkster die je vriendelijk te woord staat en advies geeft.
fijne website ,volop keus
fijne website ,volop keus , betrouwbaar en snelle levering
een echte aanrader!
zeer snelle levering!
Alweer voor herhaling vatbaar
Net als de vorige bestelling was het weer een prettige ervaring. Goede communicatie, zeer degelijke kwaliteit, snelle levering, en het uitpakken van het met aandacht ingepakte doosje met de bestelde spulletjes is een cadeautje.
Prima bedrijf
O.a. wol/zijde hemden en t-shirts gekocht. Alles van prima kwaliteit. Snelle levering. Telefonisch contact prettig. Mogelijkheid achteraf betalen
Sugarcandy bh's
Voor het eerst het merk Sugarcandy bh's gekocht bij Lingerhuisonline.nl Behalve dat het de eerste keer is dat ik het merk kocht, was het ook de eerste keer dat ik bij deze website had besteld. Prijs was aantrekkelijk. Kreeg vrij snel na mijn bestelling bericht dat een kleur niet leverbaar was.
Alles netjes verpakt en op tijd ontvangen en de bh's zitten heeeerlijk!
Totally satisfied
After much searching on the internet for 100% wool undershirts without success I found lingeriehuisonline. I purchased 3 wool undershirts of very high quality and am totally satisfied.
Snelle levering en ook de goede maat en…
Snelle levering en ook de goede maat en kleur geleverd.
Correct en snel geleverd
Correct en snel geleverd. Duidelijke website.
Goed geadviseerd over welke bh fijn is…
Goed geadviseerd over welke bh fijn is voor mijn moeder van 94 met beginnende dementie.
Ze heeft er nu 2 en is er, na alle eerdere fiasco's, blij mee.
Bestelling werd op tijd geleverd
Bestelling werd op tijd geleverd. BH ‘s zitten goed en ik ben er blij mee
Incontinentie broekjes besteld
Incontinentie broekjes besteld, volgende dag reeds in huis, zolang kon ik het nog net ophouden! Waren niet echt goedkoop maar de kwaliteit is perfect, en dat is ook belangrijk. Het waren trouwens UNDER WUNDER broekjes!
Snelle levering van prima ondergoed met…
Snelle levering van prima ondergoed met een perfecte pasvorm!
Superfijne ervaring!
Ik heb gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te komen passen. Toen ik aankwam stond er al iemand klaar om mij te helpen en ook was de lingerie waarvan ik eerder had aangegeven daar interesse in te hebben al klaargelegd. Ik mocht werkelijk alles passen, in veel verschillende maten. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en kreeg alle tijd om te bepalen wat ik wilde hebben. Het was echt zó fantastisch, geweldig! Absolute aanrader!
Super als een winkel van z'n woord is en dat is lingerieonline.nl
ik vond wat ik al heel lang zocht , heel klantvriendelijk met goeie duidelijke maattabel klantvriendelijk en van hun woord wat de levering betreft, als toemaatje nog een cadeauke, een balpen, beter word het niet. Super ervaring, ik onthou zeker dit adresje, een aanrader.
UITSTEKEND
HELEMAAL PERFECT MODEL EN MAAT, ZAL ZEKER NOG EEN
EEN ANDERE KLEUR BESTELLEN
Prima website die duidelijk is en…
Prima website die duidelijk is en snelle levering.
Verkeerd maat advies. Koste me € 5,25 tetourkosten
Verkeerd maat advies.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.