lingeriehuisonline.nl Omdömen 171

4,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eerste ervaring met dit bedrijf; uitgebreide webshop met mooie, kwaliteitsproducten. Levering is gratis; voor vragen staat er een telefoonnummer bij. Geen bandje, maar een servicemedewerkster die je... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heb deze maand nigmaals 3 abc borstprothese bh's besteld. Ditmaal werd de bestelling binnen de 3 werkdagen verwerkt en afgeleverd. Deze bh's zijn echt zeer comfortabel om dragen. Zijn puur katoen en... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

27 december een bestelling gedaan. Bevestigingsmail levertijd 1-7 werkdagen. Uiteraard gewacht ivm drukte feestdagen. Tot heden niks ontvangen. 10 januari mail gestuurd, geen reactie. Telefonisch ni... Se mer

Företagsinformation

1. Shopping och mode

Informationen kommer från olika externa källor

BH's, lingerie, ondergoed, boxershorts - Kundig advies

1 stjärna

Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Eerste ervaring met dit bedrijf

Levering is gratis; voor vragen staat er een telefoonnummer bij. Geen bandje, maar een servicemedewerkster die je vriendelijk te woord staat en advies geeft.

28 mars 2026

Alweer voor herhaling vatbaar

Net als de vorige bestelling was het weer een prettige ervaring. Goede communicatie, zeer degelijke kwaliteit, snelle levering, en het uitpakken van het met aandacht ingepakte doosje met de bestelde spulletjes is een cadeautje.

12 december 2025

Prima bedrijf

O.a. wol/zijde hemden en t-shirts gekocht. Alles van prima kwaliteit. Snelle levering. Telefonisch contact prettig. Mogelijkheid achteraf betalen

25 november 2025

Sugarcandy bh's

Voor het eerst het merk Sugarcandy bh's gekocht bij Lingerhuisonline.nl Behalve dat het de eerste keer is dat ik het merk kocht, was het ook de eerste keer dat ik bij deze website had besteld. Prijs was aantrekkelijk. Kreeg vrij snel na mijn bestelling bericht dat een kleur niet leverbaar was.
Alles netjes verpakt en op tijd ontvangen en de bh's zitten heeeerlijk!

24 november 2025

Totally satisfied

After much searching on the internet for 100% wool undershirts without success I found lingeriehuisonline. I purchased 3 wool undershirts of very high quality and am totally satisfied.

6 november 2025

Incontinentie broekjes besteld

Incontinentie broekjes besteld, volgende dag reeds in huis, zolang kon ik het nog net ophouden! Waren niet echt goedkoop maar de kwaliteit is perfect, en dat is ook belangrijk. Het waren trouwens UNDER WUNDER broekjes!

2 oktober 2025

Superfijne ervaring!

Ik heb gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te komen passen. Toen ik aankwam stond er al iemand klaar om mij te helpen en ook was de lingerie waarvan ik eerder had aangegeven daar interesse in te hebben al klaargelegd. Ik mocht werkelijk alles passen, in veel verschillende maten. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en kreeg alle tijd om te bepalen wat ik wilde hebben. Het was echt zó fantastisch, geweldig! Absolute aanrader!

10 september 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.