Företagsinformation

2. Klädbutik
  3. Damunderkläder
  4. Herrkläder
  5. Damklädesbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Bij Vetex.nl vind je een uitgebreid aanbod ondergoed, nachtgoed en badmode van bekende merken. ✔ Gratis verzending ✔ Voor 16:00 uur besteld = morgen in huis!

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

klantenservice reageert tegenstrijdig en weigerde mee te werken

Ik had bij deze webshop twee artikelen besteld. Het eerste artikel ontving ik correct en betaalde ik, maar het tweede ontbrak. Na een moeizame vragenronde werd er eindelijk met veel tegenzin een vervangend artikel nagestuurd. Helaas paste dit niet, dus stuurde ik het retour. De retourzending werd echter niet verwerkt, en vanaf dat moment ging het mis: de klantenservice reageerde alleen maar met tegenstrijdigheden en weigerde mee te werken.

1e reactie: De retour is helaas niet fysiek aangekomen en kan ook niet meer worden getraceerd; de bestelling zou worden afgeboekt.

Na enkele dagen zonder reactie stuurde ik opnieuw een bericht.

2e reactie: Naar aanleiding van mijn melding was één artikel komen te vervallen. Het artikel dat ik wél had ontvangen, moest ik echter nog betalen.

Ik stuurde een mail terug om te benadrukken dat dit incorrect was: het artikel dat ik had gehouden, had ik betaald, en toch stond de rekening nog open.

3e reactie: De klantenservice meldde dat het artikel dat ik miste nooit door hen was nageleverd, maar gecrediteerd. Daardoor bleef het bedrag van het artikel dat ik wél had ontvangen nog openstaan.

Plotseling beweerde men dat er nooit iets was nageleverd, terwijl ik zwart-op-wit bewijs had van het nageleverde artikel. Ik reageerde opnieuw.

4e reactie: U bestelde twee artikelen, waarvan u ons meldde dat er één ontbrak. Deze hebben wij naar u nagestuurd. Ook heeft Bol een afboeking verwerkt waarbij één artikel gecrediteerd werd. U liet ons weten dat er nog een artikel geretourneerd was, maar volgens ons is er geen retour ontvangen. Voor meer informatie over betalingen verzoeken wij u contact met Bol op te nemen.

Gelukkig had ik via Bol besteld; anders was ik nergens gekomen. Op mijn verzoek om gegevens over welk artikel gecrediteerd was en op welke datum kreeg ik geen reactie. Uiteindelijk bleek dat de webshop het artikel dat ik had gehouden had geannuleerd in plaats van het geretourneerde artikel. Bol loste dit netjes op.

Conclusie: nooit meer bestellen bij deze webshop. Het kostte me enorm veel tijd en frustratie om een probleem op te lossen dat zij zelf hadden veroorzaakt. Bezint eer ge begint!

6 oktober 2025

Slechte service

Slechte service, werken alleen om een eigen lijstjes af te werken en totaal neit klant vriendelijk.
Ze hebben mijn retourpakketje ontvangen maar pas na 2 weken wordt er iets mee gedaan. Volgens hun verkeerd verstuurd, maar is niet zo. Nu zelf een label moeten kopen om het pakketje terug te halen. Dan nog nog een keer een label betalen om het op de juiste manier terug te sturen. Als dat überhaupt nog mogelijk is want de retour periode is alweer voorbij.

14 september 2025

Verkeerde info

Ik was op zoek naar boxershorts en kwam op Vetex.nl een promotie tegen. Jack&Jones Heren Jaccabanas Boxershorts 7-Pack Dark Ivy M stond in de omschrijving. Dit pakket word aangeboden aan de aantrekkelijke prijs van € 17.97. Bij het ontvangen van mijn bestelling gisteren zaten slecht 3 boxershorts. Ik heb Vetex.nl een mail gestuurd en ze geven toe dat het om een fout van hun kant gaat. Ze willen echter geen rechtzetting doen behalve dan mij de mogelijkheid te geven om het product terug te sturen, waar ik niet mee akkoord ga. Een teleurstellende eerste ervaring dus.

20 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super snelle levering

Super snelle levering. Heel blij met de spullen die ik heb besteld. Zag later alle negatieve recensies en schok hiervan.
Ik ben dik tevreden.

20 mars 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hemden besteld voor mijn zoon

Hemden besteld voor mijn zoon. Bij het uitpakken bleek er in 1 verpakking een romper te zitten die eruit zag alsof hij gebruikt was. (Waarschijnlijk heeft iemand die de verpakking voor mij had dit retour gestuurd) Reactie van VETEX: dat het een vreemd verhaal is en dat ze niks voor me kunnen betekenen. Nu draai ik dus op voor de kosten.. Belachelijk! Volgens mij hoort onderkleding sowieso chemisch gereinigd te worden bij retour wat dus blijkbaar niet is gebeurd.

29 januari 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vetex en DHL in de fout !

Vetex verzendt o.a. met DHL. Mijn laatste pakket kon ik afhalen bij een pakettenkluis bij JUMBO supermarkten. Eenmaal geopend bleek mijn VETEX pakket er door DHL 'ingeramd' te zijn en kon alleen m.b.v. een JUMBO-medewerker en een bezemsteel uit het veel te kleine kluisje worden gehaald. Verpakking + feestverpakking van het bestelde beschadigd ! VETEX reageert nav de zgn. klanttevredenheidsmail. Sorry, we zetten de klacht door naar DHL. Niets meer van gehoord. VETEX vraagt vervolgens de klantbeoordeling te herzien of te verwijderen. Dat doe ik niet. VETEX vraagt om foto's voor haarzelf en DHL. Die wil ik graag sturen maar VETEX heeft alleen maar zgn. NOREPLY-emailadressen.

18 december 2023

retourbeleid is slecht geregeld

De retoursite zit ongelukkig in elkaar. ik had twee aparte bestellingen gedaan, die prima samen in 1 pak retour konden. Per zending betaal je maar liefst €5,75. Omdat niet al mijn retourproducten van de eerste zending op 1 pagina zichtbaar waren, had ik per ongeluk al op het aanmaken van een retour gedrukt...en ontdekte toen dat ik naar rechts moest swipen om mijn laatste product uit die zending in beeld te krijgen. gevolg: twee labels betaald voor 1 zending. Toen de tweede zending...weer € 5,75…maakt samen 3! En dat terwijl 1 label genoeg was! Contact gehad met vetex: ik mag het zelf gaan oplossen met hun financiële partner. Hoe groot schatten jullie mijn kansen in, Vetex, als ik werkelijk die moeite ga doen? Kom nou, dat regel je toch zelf voor je klant, als Vetex zijnde! Ik heb niet voor die partner gekozen, maar Vetex, dus is het hun verantwoordelijkheid. Van eerdere klachten over het retourbeleid wordt niets geleerd, dus dan is het simpel: nooit meer Vetex.

7 juli 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede service, alleen jammer dat je retourkaarten moet betalen.

Fijn bedrijf om bij te bestellen. Verzenden ging snel en werd op tijd geleverd. Helaas waren de bikini’s niet voor het lijf van onze dochter en daarom de zending retour gestuurd. Dat ging gemakkelijk. Het zou 5 sterren zijn geweest als retourneren gratis was. Op zich snap ik het als je een deel houdt maar we retourneerde alles.

Omdat in per ongeluk 2 bikini’s in een zakje gedaan heb hadden ze 1 bikini niet retour gescand. Telefonisch contact gehad en meteen recht gezet. Vriendelijk te woord gestaan en de moeite genomen het “probleem” op te lossen. Mocht hervinden de toekomst nodig zijn bestellen we hier vaker.

29 juli 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Na retourneren van één artikel van mijn…

Na retourneren van één artikel van mijn bestelling kreeg ik al snel een bevestiging. Echter, werd mijn after pay factuur niet aangepast. Ik heb 2 keer een mail naar Vetex gestuurd om het bedrag aan te passen en kreeg pas na ruim twee weken antwoord dat ze mijn artikel niet konden terugnemen omdat het prijskaartje ontbrak. Ik heb het artikel alleen kort uit de verpakking gehaald en direct terug gedaan gezien de stof mij niet beviel, dus het kaartje zat er zeer waarschijnlijk al niet aan, of is op de retour afdeling zoek geraakt. Zeer teleurstellend dat dit aan een trouwe klant wordt door berekend! Ik bestel hier nooit meer.

5 juli 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Helaas voor Vetex was dit onze eerste en laatste bestelling

Dankzij de vervelende dame van de klantenservice was dit onze eerste en tevens laatste bestelling. Ik had een normale vraag over de bestelling maar werd gewoon afgebekt. Gelukkig is hetgeen wat wij besteld hebben gewoon bij veel andere aanbieders te bestellen. Levering zou via de site 1 werkdag zijn. Helaas duurde de levering een 7 dagen.

24 januari 2021
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Volgens mij zijn het oplichters die aan de haal zijn gegaan met €90 van mijn rekening.

Na het bestellen van Sloggi´s waaraan de service-desk kennelijk een actiecode kan koppelen, ben je als klant spoorzoeker. Er wordt geen enkele moeite genomen om een vraag over de te verwachten levertijd serieus te beantwoorden. Wellicht eind volgende week, maar ik kan uw vraag eigenlijk niet echt beantwoorden. U kunt het beste eind volgende week nog eens terugbellen. Inmiddels is de status van mijn bestelling al bijna 14 dagen "in behandeling". En is er ook vanaf plaatsen van mijn bestelling €90 van mijn bankrekening afgeschreven. Zonder uitzicht op aflevering. Vandaar mijn typering: Oplichters!

10 augusti 2020
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.