Dåligt städat första omgången, så de fick komma tillbaka för omstäd. Påpekade även att man bör använda rena trasor och inte skitna när man påbörjar ett städjobb

Mycket bra städat. Har hemstädning en gång i månaden och första städningen var riktigt bra. Hoppas det fortsätter så. Personalen var jätte trevliga och jobbade hårt. Mycket nöjd med första städningen... Se mer
anlitade företaget för att göra en flyttstädning. Fasten dom fick 2 försök ( ordinarie Städning ej godkänd) så lyckades dom inte få en 2a städad. Hyresvärden fick ta städningen själva å ski... Se mer
Vi vill tacka Dorota för fin och noggrann städning. Vi är så nöjda och vill gärna behålla Dorota vid varje städtillfälle.
- Nr. 6 av de 6 bästa företagen i Städtjänst
- Nr. 4 av de 4 bästa företagen i Städning
- Nr. 2 av de 2 bästa företagen i Företagsstädning
- Nr. 4 av de 4 bästa företagen i Städtjänster
- Nr. 3 av de 3 bästa företagen i Fönsterputsning
Om BETTYS - GÖTEBORG & STOCKHOLM
🏡 Få en gratis offert på hemstäd
🚚 Eller boka flyttstädning till fast pris
Bettys Städ erbjuder professionell hemstädning och flyttstädning med fokus på kvalitet, trygghet och enkelhet.
Vi vet att din tid är värdefull – därför har vi utvecklat ett av marknadens mest flexibla upplägg för hemstäd, där du enkelt kan boka, omboka eller pausa ditt städ online.
Vi är den mest flexibla aktören på marknaden inom hemstädning med generös om/avbokningspolicy och helt utan timbank eller andra krångliga lösningar. Hos oss betalar du för professionell städning utan krångel.
👩🔧 Vår personalstyrka
Hos oss arbetar cirka 80 duktiga hemstädare, anställda direkt av Bettys Städ.
De utför hemstädningar varje, varannan eller var fjärde vecka med stort engagemang och fokus på kvalitet i varje detalj.
📋 Tydlighet & transparens
Du får alltid fast pris, tydlig orderbekräftelse och snabb återkoppling.
Vårt mål är att göra städningen så smidig som möjligt – utan att kompromissa med resultatet.
☎️ Tillgänglig kundtjänst
Vår kundtjänst erbjuder snabb service via telefon och mejl – med korta svarstider och personlig kontakt.
🚚 Flyttstäd med garanti
Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer och lämnar garanti på alla flyttstädningar.
📍 Lokal närvaro
Vi finns i Stockholm, Göteborg och flera andra städer, och växer genom nöjda kunder som uppskattar vårt moderna sätt att leverera städtjänster.
👉 Boka din städning direkt:
Offert på hemstäd |
Offert på flyttstäd
Gustaf Werners Gata 8B, 2, 421 32, Västra Frölunda, Högsbo, Sverige
- 0735014237
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Dåligt städat första omgången
Helt fantastisk städpersonal och smidig…
Helt fantastisk städpersonal och smidig kundservice
Dorota
Jag är sedan länge mycket nöjd med det…
Jag är sedan länge mycket nöjd med det arbete som Ni gör för mig!
Mycket nöjd med Bettys
I am always very pleased with the standard of cleaning by the Bettys team.
rent och skinande
En vän tipsade mig om Betty's. Jag är väldigt nöjd med den service jag har fått. Jag har bokat tid varannan vecka och det är till stor hjälp. Jag har svårt att hinna med grundstädningen på egen hand, så jag är glad att de alltid får det rent och skinande.
Hemstäd med Nadiia
Hemstäd med Nadiia.
Hon var på plats ca 10min innan utsatt tid och städade i mer är fem timmar, såg henne aldrig ta rast. Supernöjda med resultatet. Hon kunde engelska och några ord på svenska.
Flyttstäd
Bokade flyttstädning av Bettys då det verkade som en seriös firma när jag pratade med dem inför, fick offert och likande. Men detta är den absolut sämsta flyttstäd jag upplevt. När jag kom och skulle släppa in städarna inför städet fick jag direkt en dålig magkänsla. Han som var där hade bara med sig en liten ryggsäck och började fråga om han skulle putsa fönster och göra rent kyl och frys osv. Självklart ska du göra det, sa jag.
När jag sen kom tillbaka på eftermiddagen var städet under ALL kritik, ugn och lådor var fortfarande smutsiga, sopkärl och plåtar var inte ens rörda. Badrumsskåpet och dörrar och karmar hade fortfarande massa smuts och fläckar som jag själv lyckades få bort med en svamp och lite vatten, så det var inget som satt hårt. Fönster var inte putsade, och jag tror inga rengöringsmedel hade använts då golv och fönsterbräden fortfarande var klibbiga efter avtorkning.
Efter att ha pratat med Bettys kundtjänst och ha läst andra omdömen här (vilket jag bittert ångrar att jag inte gjorde innan jag bokade), insåg jag att det inte skulle vara till mycket hjälp. Kundtjänst sa: Om vi kommer igen kanske du får vara hemma och instruera vad de ska göra. Men jag har också ett jobb att gå till och har inte tid att vara i min gamla lägenhet och instruera städfirmor hur de ska utföra sitt jobb. Därför fick jag städa om allt själv. När jag ringer upp Bettys var de inte alls tillmötesgående och sa att eftersom jag städat själv kan de inte göra något åt saken. Lyckades tillslut få lite rabatt som kompensation, men inte alls i den utsträckningen som de borde ge.
Känns som ett riktigt skojarföretag och skulle inte rekommendera till någon!!!

Svar från BETTYS - GÖTEBORG & STOCKHOLM
Väldigt dåligt flyttstäd och kommunikation
Anlitade för flyttstäd, lämnade smutsiga lister, fett fläckar på dörrar och smutsigt golv. Endast dusch och ugn var rengjord, dock ugnen tog de sönder och meddelade mig ej utan det upptäcktes av nya hyresgästen. Hade blivit instruerade i hur man låser dörren för när de lämnar lägenheten, och tillsagda att de kan ringa vid minsta lilla problem men lämnade istället dörren olåst. Begärde ny städning och kompensation för ugn + att dörren lämnades olåst. Den nya städningen blev bättre, men har fortfarande inte hört från Bettys städ vad gäller den resterande.
Städpersonalen hade i förväg fått tydliga instruktioner om hur dörren skulle låsas vid avfärd samt blivit uppmanade att ringa vid minsta problem. Trots detta lämnades dörren olåst utan någon kontakt med mig.
Jag begärde därför omstädning samt kompensation för den skadade ugnen och för att dörren lämnats olåst, och nyckeln lades i brevlådan. Städarna dök även upp andra gången utan förvarning, hade inte bokat in en ny tid med varken mig eller nya hyresvärden även om jag meddelat till företaget att de behöver kontakta nya hyresvärden för att boka in en ny tid. Stackaren behöver snabbt åka dit och öppna för städaren för att de var stressade och behövde komma in. Oacceptabelt.
Den efterföljande städningen var bättre, men jag har fortfarande inte fått någon återkoppling från Bettys Städ gällande ersättning eller ärendets avslut.
Jag har även tydligt meddelat att ärendet kommer att skickas vidare till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) om detta inte löses inom 7 dagar.
Jag vill dessutom understryka att jag har flyttat cirka en timme från lägenheten och därför inte hade möjlighet att själv åka dit för att åtgärda den olåsta dörren samt att den enda nyckeln som fanns gavs till städet. Den nya hyresvärden har tvingats åka fram och tillbaka i väntan på att situationen skulle lösas, vilket har orsakat betydande tidsförlust och arbetsbortfall för båda parter.

Svar från BETTYS - GÖTEBORG & STOCKHOLM
Osannolikt dålig kvalitet och inget serviceminded bemötande
Osannolikt dålig kvalitet på städningen. Skippade helt att ta hand om "svåra" saker som ugn, fogar, lister. Missade att vi glömt ett objekt i en garderob. Valde att skippa balkongen.
Vid klagomål kom de tillbaka och gjorde ett lika dåligt jobb gång två. De bemödade sig inte ens att hantera alla punkter på klagomålslistan.
Slutade med att vi fick städa själva.
Dessutom har de mage att fakturera gång nr 2 eftersom vi klagade efter 2 veckor istället för 1 vecka. Absolut korrekt enligt avtal men ett serviceminded bemötande hade inte skadat när kvaliteten är undermålig.
Rekommenderar ingen att anlita Bettys städ.

Mycket bra städat
Personalen var jätte trevliga och jobbade hårt. Mycket nöjd med första städningen👍😊

Uselt flyttstäd
Uselt flyttstäd
Uselt bemötande
Uselt försök till att rätta till första ”städförsöket”
Helt otroligt att det finns den här typen av företag.
Anlitar aldrig någonsin mer Bettys städ.
Städar bättre själv

Svar från BETTYS - GÖTEBORG & STOCKHOLM
Jättebra service o toppen städning!
Jättebra service o toppen städning!
Min lägenhet har aldrig varit så ren…
Min lägenhet har aldrig varit så ren och fin, tack bästa ni! 🥰
anlitade företaget för att göra en…
anlitade företaget för att göra en flyttstädning.
Hyresvärden fick ta städningen själva å skicka fakturan till oss.
Efter många diskussioner å mail senare så stryker som orginal fakturan men vill inte ta ansvar för dom extra kostnader vi fick från hyresvärden.( Som dom faktiskt skall göra)
Städare som va oengagerad å kunde ingen svenska
Dryg otrevlig kundtjänst.
Blir en ARN anmälan på dessa skojare...
Rekommenderas INTE
FLYTTSTÄD
FLYTTSTÄD
Mycket besviken på både utförd flyttstädning och kundbemötande. Städningen började för sent utan någon förklaring och efteråt upptäcktes en fläck som uppenbart uppstått under städningen.
Jag valde detta företag trots att de var de dyraste alternativen, just för att jag förväntade mig hög kvalitet och professionell kommunikation – något som absolut inte infriades. Vid kontakt med kundtjänst möttes jag först av trevlig personal, men när ärendet eskalerades blev jag ifrågasatt, anklagad och inte tagen på allvar, utan någon faktisk utredning. Även kommunikationen från städaren var obehaglig.
Jag kommer aldrig anlita företaget igen och kan tyvärr inte rekommendera dem vidare. Hur de är inom vanlig hemstädning vet jag inte – och det kommer jag heller aldrig få anledning att ta reda på.