Värdelös flyttstädning och obefintlig service
Min kille bokade er för flyttstädning, men det här är utan tvekan den sämsta städfirma vi någonsin haft att göra med. Hur ni ens kan kalla er för en flyttstädningsfirma är helt obegripligt.
Köksluckorna var smutsiga, fläkten var inte rengjord, toaletten var långt ifrån fräsch och skåpen var i princip orörda. Vad exakt var det ni faktiskt städade?
Vi kontaktade er efteråt och visst, ni hörde av er. Men trots att vi tydligt förklarade bristerna valde ni att inte göra någonting åt det. Ingen åtgärd, ingen vilja att rätta till era misstag. Det visar på extremt dålig service och noll ansvarstagande.
Att tre personer skickas för att städa en etta och ändå misslyckas så här grovt är nästan imponerande, fast på helt fel sätt. Resultatet är så dåligt att ett barn hade kunnat göra ett bättre jobb.
Jag rekommenderar verkligen ingen att anlita er. Ni borde seriöst överväga att byta bransch eller se till att personalen får ordentlig utbildning, för det här är inte acceptabelt på någon nivå.
Bilderna talar för sig själva, och det här är inte ens hälften av allt som inte var städat. Att vi dessutom behövde städa själva efter att lägenheten underkänts vid besiktning är helt absurt. Man anlitar ju ett företag just för att slippa det, inte för att behöva göra jobbet själv i efterhand.