Bengshop Omdömen

1 311

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Besteld artikel werd snel geleverd, goed verpakt en werkt perfect. Misschien kunnen de verzendkosten naar België iets lager. Artikel TRIDONIC VOORSCHAKELAPPARAAT ATCO LSI C 18W 230V 50HZ 10040

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bezorger Jeffrey, stond aan mijn voordeur die niet open gedaan werd (kinderen lagen nog op bed) hij belt mij op en lost het probleem op. (Jeffrey monteert de stoel en laat hem beschermt op een verd... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel verzonden, product voldoet aan de beschrijng. Alleen jammer dat ons samengesteld bestelling apart geleverd werden waarvan wij 1 track en tracé hadden. Ook zaten de spullen in veelste grote doos.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Elektrische regelklep van de vloerverwarming was kapot en direct op zoek gegaan naar nieuwe klep. Vanwege de afwijkende maatvoering was het lastig een vervangende regelklep te vinden. Meeste Nederland... Se mer

Företagsinformation

1. Badrumsinstallatör
  2. Verktygsbutik

Informationen kommer från olika externa källor

Bengshop.nl is de betaalbare online bestelshop voor sanitair, verwarming, huishoudelijke artikelen en gereedschap. Bij uitstek geschikt voor de doe-het-zelver die hoge eisen stelt aan kwaliteit.

Kontaktuppgifter

Utmärkt

1 tn omdömen

5 stjärnor
4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(1 311)

12 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betrouwbaar bedrijf

Telefonische helpdesk komt wat norser over.
Daarom was mijn verwachtingen een beetje negatief.ondanks wat langere leveringstijd wat wel gelijk werd vermeld.is het een eerlijk bedrijf,was verstuurd door verkeerde verpakkingsdoos maar daar door is de prijs ook nevers. Producten bij dit bedrijf kopen  is voor mij voor herhaling vatbaar.
Mvg,hidzer

2 augusti 2023
Omdöme utan inbjudan

zoef-zoef

Snel gereageerd en snelle verzending. Totaal minder dan 24 uur vanaf bestellen tot ontvangst.

27 juli 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Levering niet compleet

Levering niet compleet. Geen reactie ontvangen op email over niet complete levering. Zelf niet na 2e mail.

7 juni 2023
Logotyp för Bengshop

Svar från Bengshop

Volgens u ontbreekt er een onderdeel uit een geseald zakje van de fabrikant, dit is inmiddels opnieuw verzonden, echter wegens drukte de email beantwoording vergeten, ons excuus hiervoor.

Prima afhandeling

Prima afhandeling. Snel geleverd. Gewoon vanaf de DC rechtsreeks naar de klant. Dit is niet mij eerste goede ervaring met Bengshop. Waar anderen het laten afweten levert Bengshop gewoon.

2 mars 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

The worst shop ever! Faulty product

The worst shop ever. We received a damaged product and they refuse to replace the damaged part of the product.

9 januari 2023
Omdöme utan inbjudan
Logotyp för Bengshop

Svar från Bengshop

U heeft een half jaar geleden een kraan besteld, en deze eind december in gebruik genomen. De kraan lekt op het binnenwerk uit de spindel, wat veroorzaakt kan worden door vuil uit de leiding tijdens installatie. In de installatie voorschriften staat dat de leidingen eerst grondig gespoeld moeten worden. We hebben u 10 dagen geleden een garantie RMA gezonden echter u weigert de kraan voor onderzoek retour te zenden, we hebben u vandaag een binnenwerk aangeboden waarna we deze review ontvangen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prijs en kwaliteit van produkt goed

Prijs van produkt in combinatie met de verzendkosten nog goed.
Het gebruik van transporteur DPD is opnieuw minder bevallen. Geen accurate levertijd en levering 6 huizen verder zonder informatie daarover. Via DPD zelfs 2 huisnr's gekregen om te proberen.

12 december 2022

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.