Det här tycker kunderna
Mooi pakje geleverd. Echter bleek het bestelde pakje niet op voorraad. Dit was niet aangegeven op de website. We werden hier twee dagen na bestelling over geïnformeerd. We hadden de keuze om het pakje... Se mer
Bestelling geplaatst en voor de rest geen enkele communicatie omtrent levering. Gemaild en gebeld en nergens een reactie op. Uiteindelijk de bestelling ontvangen, maar communicatie is 3x niks.
Företagsinformation
Skrivet av företaget
De webshop voor de mooiste en uniekste geboorte pakjes voor jouw kleintje.
Kontaktuppgifter
Schouw 48-53, 8232 BE, Lelystad, Nederländerna
- info@bedruktebabykleding.nl
- www.bedruktebabykleding.nl
Ber kunder att lämna omdömen
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Erg mooie producten, goede aftersales
Erg gaaf geworden, in de romper zat helaas een vlekje die er met wassen niet uit ging. Na contact kreeg ik een vervangende toegestuurd.
Bedankt
Top service,snel en goed geregeld.
Ik heb hier een prachtig geboorte setje…
Ik heb hier een prachtig geboorte setje besteld. De kleur opdruk was niet juist maar het is heel netjes en snel opgelost. Ze bieden een top super service.
Verder een prachtig box pakje besteld, die wel meteen helemaal goed was.

Svar från Bedrukte Baby Kleding
Alles was top...ik ben heel tevreden
Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit
Jammer dat ik er 1,5 week op heb moeten wachten
Maar is echt mooi

Svar från Bedrukte Baby Kleding
Wel snel maar niet eens met de opdruk…
Wel snel maar niet eens met de opdruk ik had meer verwacht nou ik had eerlijk gezegd op meerdere plekken de naam gewild misschien. Had ik dat aan moeten geven

Super service
Heel mooi pakje gekregen. Met een super lief persoonlijk kaartje. Zeker een aanrader. Wij gaan hier zeker nog de nodige dingen bestellen
ben enorm blij met het pakje
ben enorm blij met het pakje,
de contact was goed, en werd goed begrepen wat mijn wens was met het geboorte pakje. ben je zo dankbaar❤️
Vorig jaar hier een mooi geboorte pakje…
Vorig jaar hier een mooi geboorte pakje besteld voor onze dochter en nu dit jaar weer voor onze 3e dochter die op komst is. Ze doen het super mooi en erg snel verzonden! Zaten toevallig ook in het zelfde resort op vakantie en hebben echt super leuke dagen gehad, wat een lieve mooie mensen zijn dit! Kortom zeker een aanrader!!
Zeer snelle levering en heel erg…
Zeer snelle levering en heel erg meedenkend om het naar wens te maken. Ik heb het pakje ontvangen en het is prachtig geworden! Ik raad het iedereen aan om bij deze site te bestellen ik zal zeker vaker bestellen
Fantastisch
Ik zat vol smart te wachten op het geboorte pakje van onze zoon. De levering ging ontzettend snel ! Zat een super leuk kaartje bij met een persoonlijke boodschap. Dit was erg leuk om te lezen. Het pakje ziet er super schattig uit en helemaal naar wens. Zal hier zeker vaker bestellen. Ook erg leuk om cadeau te doen.
Hele fijne en goede service
Hele fijne en goede service
En hele mooie bedrukte kleding
Echt een aanrader!
Alles is super mooi en verzorgt gedaan…
Alles is super mooi en verzorgt gedaan super tevreden

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.