Be United

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wish I could give a zero for the review. Extremely poor quality. Very deceitful on check out thinking an offer of an additional hoodie for smaller amount is a deal but tell you that it will be process... Se mer

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Företaget har svarat

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

It's too bad that they hook us in with the concept of buying a product that helps with support. The product the hoodie is very poor quality. Sizing I'm sure is for children, not adults. I would be afr... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn Wallbox werd geplaatst in de maand november van vorig jaar. Zoals de vele reviews hier shrijven: De verkoop en installatie ging zeer vlot en werd proper afgewerkt. De keuring was netjes op tij... Se mer

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Laddningsstation för elfordon
  2. Elektriker

Skrivet av företaget

⚡️Be United is an innovative company that brings together energy, electricity and technology to create a sustainable future.

Kontaktuppgifter

Andra tittade också på

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

zeer goede service

perfecte service, van afspraak tot en met installatie. Vriendelijk en zeer goede prijs - kwaliteit
Zeer tevreden.

23 februari 2024

Svar från Be United

Dank voor de fijne review Patrick!
Groenten

Be United

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

service après-vente nul

Premier contact parfait, installation également mais service après-vente désastreux!!!! Nous n'arrivons pas à obtenir remboursement des montants de charges faites par les clients extérieurs sur la borne publique ( au alentour de 200 euros dans la nature). Malgré les 20 appels au minimum, beaucoup de promesses sans aucun retour.

26 januari 2024

Keuring negatief

Wij hadden een zeer aangenaam contact met be-united tot het laadpunt geïnstalleerd was. De installatie werd echter afgekeurd omdat de aarding niet in orde was, iets wat de plaatser had moeten vaststellen volgens de keurder.
We hebben hen reeds vele malen terug gecontacteerd, whatsappberichten worden niet beantwoord, als de telefoon toevallig wordt opgenomen, moet het probleem nog besproken worden, telkens krijg ik de belofte om nog dezelfde dag of ten laatste de volgende terug gebeld te worden met een antwoord, maar dat gebeurt helaas niet…
De plaatsing gebeurde meer dan een maand geleden, de keuring 3 weken, we wachten al 3 weken op een oplossing maar be-united reageert niet!

3 januari 2024

Svar från Be United

Hey Rita, spijtig dat je een negatieve ervaring had met ons.
Echter heb ik gekeken naar het keuringsrapport. De thuisinstallatie werd op zijn geheel afgekeurd daar er geen aardingsonderbreker aanwezig is in de woning.

Onze technieker kon dit inderdaad vastgesteld hebben, maar dit ging geen verschil gemaakt hebben aangaande het keuringsverslag. Wijzelf zijn laadpaalinstallateurs en geen huiselektriciens. Vandaar kan ik enkel maar aanraden om een lokale elektricien te raadplegen met de vraag om een aardingsonderbreker bij jullie thuis te installeren. Nadien willen we vanzelfsprekend graag een herkeuring aanvragen.

Bijgaand heb ik ook het een en ander nagevraagd omtrent de oproepen en de Whatsappberichten. Deze zijn allemaal richting een collega in ziekteverlof sedert begin januari gestuurd.

Nogmaals mijn excuses voor de slechte ervaring.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte ervaring met dit bedrijf

Slechte ervaring met dit bedrijf. Plaatsen defecte wallbox Pulsar plus en heeft meer dan maand geduurd om goed functionerende te herplaatsen met een aangetekende in gebreke stelling. Voor mij nooit meer.

12 december 2023

Svar från Be United

Hey Etienne! Sorry alvast voor de slechte ervaring. Wallbox heeft er inderdaad lang over gedaan om het toestel met ons te 'swappen', hierdoor heeft de herplaatsing dan ook lang geduurd.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Na enkele telefonische gesprekken en…

Na enkele telefonische gesprekken en mails ben ik nog steeds niet verder geholpen . Facturatie verloopt niet naar wens en nog meer … er staan op zelfde moment 2 laadmomenten ???? Reeds ook gemeld dat er fout is opgetreden , dubbele boeking op 6 december 2023 … maar nog steeds niet opgelost !!!! Verkopen is goed maar wij willen ook service na verkoop en eerlijke Facturatie . Goede afspraken maken goede vrienden maar voorlopig ….. hopelijk komt er snelle oplossing .

6 december 2023

Hey Rik

Dat is niet goed! Ik ga hier meteen mee aan de slag en volg dit persoonlijk op.

Mijn collega’s krijgen deze case als hi-prio morgen als eerste job.

1000x excuses Rik!

Mvg
Joey

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een beetje verwarring met de planning…

Een beetje verwarring met de planning van de werken , maar voor de rest vlotte , professionele en vriendelijke uitvoering van het aangekochte product. De prijs is ook een eerlijke prijs. Dus zeker geen spijt.

20 november 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De communicatie met bedrijft verloopt perfect

De communicatie met bedrijft verloopt perfect, installatie is uitgesteld geweest en werd op tijd verwittigd en nieuwe datum vast gelegd. Gecontacteerd door technieker op dag zelf (ongeveer uur voor dat hij bij ons toekwam). Technieker heeft tijd genomen om naar ons te luisteren ivm plaatsing laadpaal. Installatie is correct uitgevoerd.
Hebben enkele problemen gehad (niet gerelateerd aan installatie laadpaal) spijtige samenloop van omstandigheden maar toch waren zij professioneel en hebben ze ons geholpen waar nodig.
Top ervaring, keep up the good job!
Speciale vermelding voor Cedric (Installateur/technieker) en Tiffany voor de vlotte communicatie en opvolging van dossier

31 oktober 2023

Svar från Be United

Hey Denis, bedankt voor deze magnifique review! Thanks!!

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ondanks verschillende mails en beloftes…

Ondanks verschillende mails en beloftes verloopt de facturatie via onze firma nog altijd NIET correct
Verder hebben we sinds de plaatsing van onze laadpaal in maart 2023 nog steeds geen keuring ontvangen

5 november 2023

Svar från Be United

Hey Patrick! Een negatieve ervaring is nooit leuk voor niemand.
Vandaar heb ik per direct nagezien en ik zie dat de facturatie werd stopgezet op 3 september
(citaat mail:
U hoeft geen derdenbetaling via Mico meer te doen!….
Gelieve dan ook alle abonnementen stop te zetten….)

Indien gewenst kunnen we dit terug activeren. Omtrent de keuring zie ik geweigerde aanvraag staan, ik vraag dan ook bij de keuringsfirma een woordje uitleg.

We horen elkaar spoedig!

Stipt, snel, vakkundig

Stipt, snel, vakkundig en netjes geplaatst met de nodige informatie over gebruik en mogelijkheden.
Was aangenaam verrast.

5 oktober 2023

Svar från Be United

Wat leuk om te horen Eddy! Indien we jou toch nog van dienst kunnen zijn, horen we het graag!

Correcte en prima service

Afspraak is afspraak, zo mocht ik het ook ondervinden. Correcte en stipte uitvoering door deskundig personeel - stipt , uitleg over mogelijkheden , door zeer gespecialiseerd personeel. Wat ik bijzonder vind is dat afspraak wordt bevestigd door installateur die mijverwittige dat hij op weg was voor installatie. Service met een grote S.

10 september 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

@owner

@owner
Ons probleem is deze week eindelijk opgelost. De persoon die naar ons huis wordt gestuurd, is zeer professioneel en heeft een zeer goede kennis. Ik zou geen negatieve opmerkingen over het bedrijf hebben geplaatst als we een professionele reactie hadden ontvangen. Er is geen slechte intentie van mij. Ik wens u het allerbeste in uw bedrijf.

29 augusti 2023

Svar från Be United

Hey Fiona! Het doe mij deugt dat jullie tevreden zijn. Bedankt alvast voor de positieve review! :-D Fijn weekend!

Speciaal verhaal

Speciaal verhaal van een speciale klant.
In mei tijdens mijn reis op Kreta, kwam ik een bestuurder tegen van de firma Be United.

In het bijzijn van een lekkere pint gingen we aan de praat, natuurlijk het onderwerp van de avond: Elektrische auto's. Nu wij hebben een buitenverblijf op Kreta, dus het is wat moeilijk om daar vandaag reeds met een elektrische auto te rijden.

In België daarentegen zijn we wel al voorzien van zo'n volledig elektrische wagen. Ik was van het gedacht dat zo'n ding opladen een goede 40 a 50 uur duurde via de stekker, en ging er dus vanuit dat dit normaal was.

Nu bleek dat ik dus verkeerd was. Na veel vijven en zessen hop een laadpaal aan onze gevel. Opladen duurde nog ongeveer 6 uur en 30 minuten. Terwijl ik geen hoge voorziening heb qua elektriciteit.

Pas op, nu komt het: ik heb geen elektrische auto op Kreta, maar heb wel een plug-in hybride. Al lachend zegt een zot zijn mening en vraagt: kunnen jullie hier ook komen installeren. Joey zei doodleuk: tuurlijk.

Ik dacht dat hij blufte. 3 maand later staat er hier op Kreta dus ook een laadpaal :-D

Nuja, samenvatting: top gasten, top firma, top kennis.
Merci, merci, merci!

19 augusti 2023

Svar från Be United

Hey Olivier, thanks voor je (uitgebreide review)!!

Laden ten top

Verkopen is één ding, service nadat zo’n lader is geïnstalleerd, dat is al iets anders. Bij de mannen van Be-United en Belgium-Mobility zit je goed. Bedankt en ik kom zeker eens op de koffie!!

16 augusti 2023

Svar från Be United

Thanks voor de toffe review!!

Een nieuwe wereld

Hey gasten! Zoals beloofd hierbij mijn ervaring.
Het is eigenlijk heel simpel, de nieuwe elektrische rijder (zoals jullie het zeggen: de EV-rijder) kent de markt nog niet goed. Het is voor ons moeilijk om te ons te gaan verplaatsen op de Belgische wegen zonder ook maar te weten waar we nu moeten gaan tanken.

Een ding is zeker, door jullie kan ik nu thuis vlot tanken. Dus stressless vanaf nu😂

Aan iedereen die dit leest: een laadpaal laten installeren door gasten die weten wat ze doen? Bel hen maar op!

Groetjes
Jean-Luc

22 augusti 2023

Svar från Be United

Bedankt voor de toffe review!

Vlotte installatie en functioneel

Vlot en functioneel. Techniekers zijn volmondig en bezorgden ons de informatie die een ‘newbie’ nodig heeft.
Bedankt om ons in dit kluwen van oplossingen en aanbiedingen, de correcte lader te hebben geïnstalleerd.

Van verkoop tot naverkoop een aanrader.

25 augusti 2023

Svar från Be United

Bedankt voor de leuke review!!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Topervaring met een professioneel team!

Be-United werd ons via Jaimy voorgesteld als een van de opties om een laadpunt te laten installeren. Op basis van hun aanpak en offerte hebben we voor hen gekozen en dit bleek een perfecte keuze: super professionele en vriendelijke ondersteuning van zowel de verkoop, planning, administratie, installatie en zelfs na installatie nog engelengeduld getoond om vragen van maagden bij het gebruik van een elektrische wagen en laadpunt te beantwoorden. Bedankt aan het ganse team!

28 juli 2023

Svar från Be United

Hey Anita, bedankt voor deze leuke review! Bedankt!!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.