Wish I could give a zero for the review. Extremely poor quality. Very deceitful on check out thinking an offer of an additional hoodie for smaller amount is a deal but tell you that it will be process... Se mer
Be United
Det här tycker kunderna
Na enkele telefonische gesprekken en mails ben ik nog steeds niet verder geholpen . Facturatie verloopt niet naar wens en nog meer … er staan op zelfde moment 2 laadmomenten ???? Reeds ook gemeld dat... Se mer
Företaget har svarat
It's too bad that they hook us in with the concept of buying a product that helps with support. The product the hoodie is very poor quality. Sizing I'm sure is for children, not adults. I would be afr... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
⚡️Be United is an innovative company that brings together energy, electricity and technology to create a sustainable future.
Kontaktuppgifter
Pathoekeweg 9B, 8000, Brugge, Belgien
- +32 460 250 500
- hello@be-united.com
- www.be-united.com
Andra tittade också på
Tegoeden worden niet uitbetaald
Mijn tegoeden van de maanden oktober, november & december 2023 werden niet uitbetaald. Na een heleboel telefoontjes en mails kreeg ik in januari 2024 via een eerlijke medewerker te horen dat er betalingsproblemen waren door een problematische samenwerking met hun betaalplatform. Sinds januari 2024 is dit probleem verholpen door samenwerking met een ander betaalplatform. Echter de tegoeden van het 4e kwartaal van 2023 bleven openstaan. BE United beloofde alle betaalachterstand weg te werken, uiterlijk tegen het einde van het 1ste kwartaal van 2024 - dit werd gecommuniceerd in een nieuwsbrief naar alle klanten. Hun eigen deadline werd niet gehaald... Uiteindelijk na heel veel telefoontjes en valse beloftes mocht ik half juni 2024 de tegoeden van oktober en november 2024 ontvangen. December 2024 (170 euro) staat nog steeds open. Op mailtjes wordt niet gereageerd, medewerkers aan de telefoon zeggen letterlijk: wij geven het door aan de directie, of daar gevolg aan gegeven wordt kunnen we niet garanderen. Wanneer je je richt tot de bestuurders zelf, krijg je ofwel geen antwoord, ofwel krijg je de boodschap: ga op een ander als het je niet aanstaat. Fijn om klant te zijn van dit bedrijf!
Excellent service
Excellent service before installation of the wallbox and also after sales. Very efficient and competitive pricing
Klant geworden sinds nov 2023
Klant geworden sinds nov 2023 , installatie ging vlot, keuring dan weer niet, keuring toch opgelost na 3 maanden, facturatie loopt nu via ROAD BV, maandelijkse abonnement dat niet afgesproken was bij plaatsing betaal ik nu toch, vergoedingsfacturen van derden komen maand later, maar vergoeding nov en de 2023 steeds nt ontvangen, ga dus niet in zee met Be-united of Belgium Mobility!!

Svar från Be United
Mijn Wallbox werd geplaatst in de maand…
Mijn Wallbox werd geplaatst in de maand november van vorig jaar. Zoals de vele reviews hier shrijven: De verkoop en installatie ging zeer vlot en werd proper afgewerkt. De keuring was netjes op tijd en werd ook onmiddellijk goedgekeurd. Tevreden klant.... Tot plotseling mijn Wallbox niet meer werkte. Toen begon het inderdaad moeizamer te lopen, tot mijn grote frustratie. Be United zei altijd maar dat ze op een antwoord van Wallbox wachtten, wat ik, gezien de vele negatieve recensies hier, niet direct geloofde. Tot ik het heft in eigen handen wou nemen en zelf contact wou nemen bij Wallbox, wat een hel.
uiteindelijk lang verhaal kort, de mannen van Be United hebben het uiteindelijk mooi en proper opgelost gekregen bij Wallbox, maar het was een werkje van lange adem.

Fijne ervaring
Ondanks de eerder negatieve commentaren van andere klanten, heb ik een zeer positieve ervaring met deze mensen.
Stipt en correct. Afspraken worden nageleefd en de communicatie verloopt vlot.
Spijtig dat tevreden klanten niet de tijd nemen om ook eens positieve commentaar te schrijven.

Svar från Be United
Ik zou de firma Be United ten…stelligste af raden!!
Ik zou de firma Be United ten stelligste af raden!!
Ik wacht intussen al sinds februari 2023 op uitbetalingen van laadsessies door derden!
Ze sturen je wel de creditnota, maar betalen ze niet uit!
Dit ging in totaal over een bedrag van bijna 800€!!
Intussen na honderden telefoontjes, mailtjes en na het opstarten van een juridisch dossier bij mijn advocaat gaat het nog om een bedrag van ongeveer 230€ en alweer laten ze zich in geen taal meer horen!
Ik stuurde hen alle mogelijke informatie door zodoende dat ze heel makkelijk alle info konden terugvinden om vlot de uitbetaling te kunnen doen, maar helaas!
Er zit dus opnieuw niks anders op dan opnieuw mijn advocaat te raadplegen voor zo een luttel bedrag.
Wees dus gewaarschuwd en denk 10x na alvorens met hen in zee te gaan!!!!
Facturen worden niet uitbetaald
installatie november vorig jaar, snel/correct verlopen. Facturatie daarentegen!! Ik wacht nog op uitbetaling van oktober en dec, januari werd dan weer de eerste helft uitbetaald en daarna niets meer tot half april. Snel gerekend maakt dit € 500 die ik naar hun zeggen niet zal ontvangen omdat mijn laadpas niet was geregistreerd!? Niet mijn fout, maandelijks abonnement werd wel telkens netjes betaald.
Communicatie liep vlot en meegedacht…
Communicatie liep vlot en meegedacht voor een oplossing met de te volle elektriciteitskast. Installatie ging ook vlot.
Not being taken seriously.
Well,
I don't think I'm being taken serious...
To receive an email in the morning trying to avoid the visit for the second time was already disrespectful. To not come at all and not notify was of a bigger lack of consideration and professionalism.
It's the second day I take off, waiting for someone to come and check a charger that hasn't worked for a few months and no one comes.
I give you a last chance to come any day this week at 8:00 or 8:30 or after 17:45 on Wednesday, Thursday and Friday. I can not take a third day off for this.
I will take serious action if this problem is not addressed and resolved. You are leaving a client for months without assistance and I'll take the necessary steps, if I see no reaction from your side.
I expect an immediate response.
laadpaal geinstalleerd
laadpaal geinstalleerd, wachten op de keurder, niets.
Ik neem contact op met be-united, daar zegt men dat de installateur broddelwerk had afgeleverd, en ze komen het in orde maken, is uiteindelijk gebeurd, keurder komt uiteindelijk en keurt de installatie af wegens te lage isolatiewaarde, terug contact opgenomen met b-united, ze zouden iets laten weten, na een week totaal niets gehoord, weeral maar bellen ,en bellen, en bellen , ik ben benieuwd wanneer ik iets zal horen, en of het ooit opgelost zal worden. Wat heel raar is dienst verkoop direct verbonden, maar dienst na verkoop HO MAAR dat is niet zo simpel, en als je hen na uren bellen eindelijk aan de telefoon heeft, zegt deze, ik heb niet de technische kennis ??????
Gebrekkige organisatie en communicatie dienst naverkoop
Frustraties en gebrekkige organisatie en communicatie. We zijn de tel kwijt over hoeveel telefoons, sms’en en mails wij gestuurd hebben om onze zaak afgerond te krijgen.
Be-United zou samen met het plaatsen van onze laadpaal in juli ook een renovatie van de elektriciteitskast uitvoeren. De keuring van beide zou gelijktijdig gebeuren.
Dit gebeurde niet: de laadpaal werd in juli geplaatst, de renovatie van de kast gebeurde, met vertraging, op 19 september.
De plaatsing van de laadpaal verliep goed. De keuring liet ook even op zich wachten, de betalingen liepen aanvankelijk stroef, wat ook tot frustraties leidde, maar dat is ondertussen opgelost.
De renovatie van de elektriciteitskast geraakt echter niet afgehandeld. Na 19 september hoorden we niets meer over de keuring die nog moest gebeuren en het elektrisch schema dat we nog moesten krijgen. Na verschillende keren bellen en mailen komt er uiteindelijk op 6 december iemand langs, maar omdat wij ondertussen zonnepanelen hadden laten plaatsen, moest er ook een verzwaring aangevraagd worden bij Fluvius en de kast in die zin aangepast worden. “Het zou nog voor het einde van het jaar in orde komen” werd beloofd. Dat gebeurde dus niet. Op 10 januari, na verschillende telefoontjes, bevestigen wij op hun advies de offerte voor de verzwaring bij Fluvius. Daarna moeten we weer verschillende keren bellen om een nieuwe afspraak vast te leggen. Er daagt op de afgesproken dag niemand op. Er werd ook niet verwittigd. We telefoneren weer, ze beloven terug te bellen, maar doen het niet. Mails worden ook niet of mondjesmaat beantwoord.
Na het zoveelste telefoontje, komt er uiteindelijk weer iemand anders langs, voor het elektrisch schema deze keer. De aanpassingen kunnen dan nog niet gebeuren. Dat is voor later. We wachten weer af, maar horen niets meer zonder opnieuw zelf verschillende keren te bellen. Uiteindelijk wordt een afspraak vastgelegd voor de aanpassing, maar de avond voordien wordt vastgesteld dat de aangevraagde aanpassingen bij Fluvius niet juist waren. De aanpassing kan dus niet doorgaan en zij zullen contact nemen met Fluvius om de mogelijkheden te bekijken. Ok. Prima. Dit gebeurt uiteindelijk (na herhaaldelijk bellen om te vragen of ze al contact genomen hebben).
Na weer enkele telefoontjes wordt er opnieuw een afspraak vastgelegd voor de aanpassing op 3 april om 9:00! We zijn tevreden, eindelijk kan dit na 6 maanden afgehandeld worden. We zitten 3 april te wachten, maar niemand daagt op… geen verwittiging…We bellen, sturen een sms, maar krijgen geen antwoord. We bellen dan maar naar het algemeen nummer en krijgen te horen dat één van de twee medewerkers, die langs zouden komen, ziek is geworden. Dit kan uiteraard gebeuren, maar waarom verwittigt dan niemand ons? Het lijkt ons eerder dat we gewoon van de planning zijn gehaald.
We bellen sinds woensdag weer zelf voor een nieuwe afspraak en krijgen steeds hetzelfde te horen: we bellen terug…Ze vinden het allemaal vervelend en begrijpen ons, maar er gebeurt niets! De medewerker die we aan de lijn kregen, zei dat hij ook niet wist wat hij kon doen… Wie dan wel? Is dit een kwestie van niet kunnen, niet willen, slechte communicatie, organisatie? Alleszins worden we van het (elektriciteits)kastje naar de muur gestuurd en geraakt het niet opgelost. Hadden we het op voorhand geweten, dan hadden we voor de renovatie een andere firma gecontacteerd, maar ja, bij de offerte is iedereen enthousiast, bij de dienst naverkoop, is dat een pak minder…. Wij hebben nu een gerenoveerde elektriciteitskast zonder geldige keuring en zonder elektrisch schema waardoor we de overheidspremie voor de zonnepanelen die in december geplaatst werden, niet kunnen aanvragen….
Update: uiteindelijk, na weer enkele telefoontjes, laat Be United weten dat ze “het project” niet willen afwerken omdat we te ver wonen. Er zal een andere installateur komen. Ondertussen nog steeds geen elektrisch schema ontvangen waarvoor we wel betaald hebben en dan nog de keuring… Wees gewaarschuwd: als u te ver woont…. Installeren komen ze wel maar voor de naverkoop woont u dan waarschijnlijk te ver!
Goede ervaring
Goede ervaring. Correcte uitleg en vlotte installatie. Mannen werken door tot afgewerkt. Mooi!
La société a installé en mai 2023 une…
La société a installé en mai 2023 une borne de recharge Easee qui au moment de l'installation a perdu son label CE. La société ACA a refusé par conséquent la certification. Be United a refusé de remplacer la borne. Ils m'ont fait payé une deuxième fois une borne de recharge qu'ils sont venu installer en décembre 2023. Au moment de la certification, le certificateur a détecté qu'ils se sont trompé de différentiel. J'ai du me battre pour les faire venir remplacer le fusible. En février 2024 la nouvelle borne a été certifié par ACEG. Il a fallu presqu'un an pour installer une borne. Ah oui il viennent faire l'installation après 18.00 et la dernière fois il sont venu à 20.30.
Stroeve dienst na verkoop!
Op 8 december 2023 plaatsten BE United een Wallbox Pulsar Plus bij mij.
Bij de keuring van 4 januari 2024 werd er geconstateerd dat er een verkeerde differentieel werd geplaatst.
Deze werd op 9 januari 2024 vervangen door de juiste.
Op 16 januari 2024 is mijn nieuwe auto geleverd.
De tweede keuring werd gedaan op 29 januari 2024 en deze was nu in orde. Ik kon dus beginnen laden.
Ik merkte hierbij op dat ondanks dat de lader was vergrendeld ik toch kon opladen. Ook kon ik Eco-Smart niet gebruiken en energie informatie blijft op 0 staan.
We kregen ook de melding van Wallbox back office dat ze daar de power boost niet zien in de kast. Deze is nodig voor Eco-Smart blijkbaar.
Op 7 maart had ik hierover een eerste contact met een medewerker van BE United die echt zijn best doet om tot een oplossing te komen met Wallbox maar er blijkbaar moeilijk in slaagt.
We bijven in deze zaak in “cirkeltjes” draaien.

Alles op tijd geïnstalleerd
Alles op tijd geïnstalleerd, prima uitvoering, vriendelijk en behulpzaam, ervaren personeel. Goede uitleg over bediening en mogelijkheden.
Veel uitleg gekregen
Veel uitleg gekregen tijdens de installatie. Als leek kon ik dat wel waarderen. Vervolgens alles correct - en proper - uitgevoerd.
Heer Gunter De Pooter was zeer…
Heer Gunter De Pooter was zeer efficiënt en zeer vriendelijk ondanks een klein misverstand met "Belgium United" bij bestelling.
Vriendelijke groeten.
Robert Nyst
Snel, efficiënt, vriendelijk. Top ervaring!
Heel snel antwoord op de offertevraag, ook echt persoonlijk afgekomen om na te kijken, dan een duidelijk advies gekregen en ook nog eens een snelle plaatsing. Daarnaast ook overleg met de klant en verdere technische opvolging. Heel vriendelijke mensen met kennis en liefde voor het vak. Aanrader!
Walbox Laadpaal
Beste
Zou er iemand zijn dat alles een beetje serieus nemen. Het is al 4de keer jullie technieker maken afspraak en gewoon komen ze niet. Het is hartstikke vervelend. Jullie walbox laadpaal werkt niet meer en het is niet verbonden met een wifi.
Fayz

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.