Köpte ett Weber grillgaller till ett bra pris. Fick aldrig någon orderbekräftelse. Att komma i kontakt med er kundtjänst är nästan omöjligt. Skall inte behöva ta flera dagar för en produkt som r... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap och har spridit köksglädje sedan 2005. Vi jobbar för att du ska kunna förverkliga dina köksdrömmar och lyckas i köket. I vårt sortiment hittar du produkter som gör matlagning och bakning enklare och bättre, med fokus på kvalitet, funktion och design.
Sverige
- www.bagarenochkocken.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Fick aldrig min vara trots 17 dagars väntan
Beställde en vara den 15 juli med leveranslöfte på 3 arbetsdagar, men 17 dagar senare har jag fortfarande inte fått något och paketet ligger fast i Norge enligt PostNord. Fick dessutom ett mejl från företaget som frågar hur nöjd jag är med produkten jag aldrig fått, vilket visar hur trasiga deras system är. Varan var tänkt som bröllopspresent som jag behöver imorgon... Omöjligt att få tag i deras kundtjänst. Är nog sista gången jag handlar här.

Rekommenderas varmt.
Utmärkta prylar av yppersta kvalitet. Snabb leverans och föredömligt packat. Hög klass rakt igenom.
Pålitlig återförsäljare
Bra service och en, i mitt tycke, pålitlig återförsäljare av köksutrustning av god kvalitet.
Ingen Återkoppling
Beställde en produkt som höll 3 gånger innan den gick sönder. Har flertalet gånger kontaktat dom utan återkoppling..

Svar från Bagaren och Kocken
Köpt från dem för första gången
Köpt från dem för första gången. Snabb leverans och fick precis det jag hade beställt. Produktens kvalitet verkar bra hittills. Ser ut som på bilden.
Snabb och hjälpsam så jag är väldigt…
Snabb och hjälpsam så jag är väldigt nöjd
Toppenföretag
Toppenföretag, bra produkter, snabb leverans och en support som kan rekommenderas. Här ska jag handla fler gånger.
Superbra butik
Bra produkter och fantastisk service
bra produkter och fantastisk service
Jag reklamerade 2 st kolsyremaskiner av…
Jag reklamerade 2 st kolsyremaskiner av märket NOD och mötte inga problem hos Bagaren och Kocken, dom var väldigt tillmötesgående och serviceminded
Tacksam för hjälpen
Enkelt att förstå hemsidan. Snabb respons på frågor. Hjälpsam kundservice. Trots att jag hade gjort fel var det snabb hjälp från eran sida att rätta till det.
Beställde en vara som stod fanns i…
Beställde en vara som stod fanns i lager och skulle levereras till mig dagen därpå. Efter utebliven leverans på 4 dagar fick jag reda på att varan inte alls fanns i lager när jag kontaktade kundservice. Värdelöst.

Svar från Bagaren och Kocken
Väldigt trevliga att ha med o göra
Väldigt trevliga att ha med o göra. Mycket snabb leverans och utmärkt pris och vara. Högsta betyg!
Kunde inte köpa produkter utanför onlinebutik
Min vän som bedriver verksamhet inom EU men utanför Skandinavien ville köpa produkter från Bagaren och Kocken och bad mig köpa dessa åt henne då jag bor i Sverige. Då onlinebuiken är helt automatiserad så kunde jag inte fylla i utländska företagsuppgifter. Jag skrev då till kundtjänst om de kunde hjälpa på annat sätt men den enda lösningen var för mig att åka 60 mil till deras fysiska butik. Ingen goodwill överhuvudtaget.
Extremt långsam hantering av…
Extremt långsam hantering av beställningar och personalen är inte direkt lösnings orienterad
Snabb och trevlig service av Matilda i…
Snabb och trevlig service av Matilda i kundtjänsten.
Köpte två stekpannor som brändes och…
Köpte två stekpannor som brändes och blev fula efter första användning. Mailade och fick ej lämnas tillbaka..