Köpte ett Weber grillgaller till ett bra pris. Fick aldrig någon orderbekräftelse. Att komma i kontakt med er kundtjänst är nästan omöjligt. Skall inte behöva ta flera dagar för en produkt som r... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap och har spridit köksglädje sedan 2005. Vi jobbar för att du ska kunna förverkliga dina köksdrömmar och lyckas i köket. I vårt sortiment hittar du produkter som gör matlagning och bakning enklare och bättre, med fokus på kvalitet, funktion och design.
Sverige
- www.bagarenochkocken.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 93 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Köpte två stekpannor som brändes och…
Köpte två stekpannor som brändes och blev fula efter första användning. Mailade och fick ej lämnas tillbaka..
Supernöjd med servicen
Jag strulade själv till det med ett återköp, men fick bra hjälp på telefon, och snabb hantering av retur. Supernöjd med servicen. Tack - det hjälpte verkligen när det var mycket annat att koordinera i livet!
Även nöjd med ett antal tidigare köp. Återkommer absolut!
Kundtjänst utöver det vanliga
Bagaren och Kocken gav mig service långt utöver förväntan i mitt reklamationsärende. De sticker verkligen ut ur mängden i både hur de bemötte mig (personligt, lyhört och snabba svar) men också hur de löste problemet. Jag kommer att välja dem framför andra leverantörer för kommande inköp och kan verkligen rekommendera dem!
Besked om önskad retur skickades in…
Besked om önskad retur skickades in till Bagaren & Kocken 1-apr. Sen tog det fram till 10-apr innan en returfraktsedel hade skickats. Kommunikationen med kundsupport var extremt långsam och enerverande.
Faktum är att den var så pass långsam att vi aldrig kommer handla på B&G igen.
Så himla glad att jag köpte KitchenAid elvispen
Elvispen är tyst och skonsam, jag är otroligt glad och himla nöjd med den.
Toppenföretag!
Toppenföretag med mängder av produkter att välja på, och dessutom supersnabba!
Beställde i söndags och beredde mig på att få vänta lite längre denna gången då alla varor inte fanns i butik. Men idag onsdag har allt levererats!🤩
All heder åt de flitiga personer som sliter för att hålla oss kunder nöjda.💐❤️
Jag är så tacksam.
Om man ska köpa köksutrustning köp härifrån
Jag beställde en skärbräda och hade inga problem med att få hem den eller med att beställa den allting var i tid också. Älskar att man fick med instruktioner om hur man ska ta hand om den så den håller längre.
Er transportpolicy är usel. inga fler köp.
Nästan allt är mkt bra med Bagaren och Kocken.
Men ....... ni tvingar transportören att vid hemleverans kräva personlig mottagning. Ni tillåter inte att jag(!) som kund(!) får välja att överta ansvaret för en leverans som lämnats vid ytterdörren.
Hur kan ni tro att jag som kund vill vara tillgänglig i 4-6h i väntan på ett paket.
Inga fler köp hos B&K av mig.
/Sten
ORDERNUMMER: ce97f22a
Om den ändring jag har gjort stämmer så…
Om den ändring jag har gjort stämmer så är jag ganska njöd Om jag hade fått min andra leverans borttagen också hade jag varit mycket nöjd. Christer Johansson
Bra pris
Bra pris, snabb leverans och framför allt lätt att nå kundtjänst med kompletterande frågor. Vid packning av mer ömtåliga varor vore det bra med lite extra stötdämpning i stora boxen.
Tacksam för hjälpen
Väldigt tillmötesgående och hjälpsam kille på kundtjänst
Tack
Suverän kundservice
Suverän kundservice, all heder till er för en snabb handläggning 👍
Köpte ett sett med bunkar med…
Köpte ett sett med bunkar med tillhörande lock. Dessa rekommenderades på hemsidan.
Margrethe rostfritt bunkar med Margrethe lock. Dessa hade 0 passform och ramlar av om man får för sig att blåsa på dem..väldigt besviken på produkten...
Lång svarstid och kort och ganska…
Lång svarstid och kort och ganska otrevligt svar på frågan jag ställde. Dessutom var svaret felaktigt.

Svar från Bagaren och Kocken
Smidigt att beställa och bra kvalite på…
Smidigt att beställa och bra kvalite på varan.
Bra service snabb frakt
Fantastisk service som alltid
Fantastisk service som alltid! Jag ställde en fråga gällande mått på ett grilltillbehör, dagen efter fick jag mått med tillhörande bilder! Fantastisk service och bra support!
Fixade mitt problem bra.