Köpte ett Weber grillgaller till ett bra pris. Fick aldrig någon orderbekräftelse. Att komma i kontakt med er kundtjänst är nästan omöjligt. Skall inte behöva ta flera dagar för en produkt som r... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap och har spridit köksglädje sedan 2005. Vi jobbar för att du ska kunna förverkliga dina köksdrömmar och lyckas i köket. I vårt sortiment hittar du produkter som gör matlagning och bakning enklare och bättre, med fokus på kvalitet, funktion och design.
Sverige
- www.bagarenochkocken.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Bra kundservice när jag fick problem…
Bra kundservice när jag fick problem med min köksmaskin. Hade endast betalning via Klarna som kvitto men det var tillräckligt att kunna få garanti
Beställde en produkt
Beställde en produkt, fick leverans men ingen avisering. Produkten skickades tillbaka, har betalt för både produkt och för ytterligare kostnader i med att det inte hämtades ut.
Har fortfarande inte hört någonting och inte heller fått tillbaka mina pengar.

Svar från Bagaren och Kocken
Som att skära i rumstempererat smör
Såhär i julklappstider shoppas det ju en del online och den digitala shoppingupplevelsen på Bagaren och Kocken slår många om inte alla upplevelser jag haft i år. Det är sömlöst på ett sätt som gör att du blir än mer irriterad på all annan e-handel. Det är som att skära i rumstempererat smör, som att vakna av sig själv en lördagsmorgon, som en perfekt gräddad sockerkaka. Allt är bara så fläckfritt och det gör en genuint lycklig.
Enkelt att avboka fick snabbt svar 😀
Bra företag
Bästa kundservice jag haft att göra med och bra kvalité på produkterna.
Perfekt Affer
bra bemötande i kundservice
bra bemötande i kundservice
Inga problem att returnera,.😊
Köpte en vara som var defekt
Köpte en vara som var defekt. Hörde av mig till Bagaren och Kocken på måndag, på torsdag hade jag en ny att hämta ut. Vilken service! Och ett väldigt fint bemötande vid telefonkontakten jag hade. Tack!
Håller ej utlovad leveranstid
Håller ej utlovad leveranstid, återkopplar ej när försening skett utan fick själv kontakta kundservice.
Detta är andra gången det händer av 3 beställningar.
De var dock väldigt trevliga men kunde egentligen inte ge ett konkret svar på varför paketet var försenat.
Väljer ett annat bolag nästa gång, rekommenderar du som läser detta att göra detsamma.

Svar från Bagaren och Kocken
Beställde lite grejer från bagaren och…
Beställde lite grejer från bagaren och kocken då de lovade snabb leverans 1-3 arbetsdagar. Är nu inne på dag 4 och har varit i kontakt med dem sen dag 2 och inte fått några varor! Insåg att de inte kommer hinna fram så skrev till dem att jag ville häva köpet men då hade paketet helt plötsligt packats så det gick inte.
Det var födelsedagspresenter som inte hinner komma fram så det blir lite surt att inte ha några paket på Söndag! Paketet får gå i retur och hoppas att de håller vad de lovar om full återbetalning

Svar från Bagaren och Kocken
Märkligt att en leverans från er till…
Märkligt att en leverans från er till mej ( Jag bor i Göteborg) tar längre tid än en leverans från Helsingfors i Finland .

Oengagerad och nonchalant kundtjänst
Jag har handlat mycket från Bagaren och Kocken och har alltid varit nöjd med produkter och leverans. Men - när jag nu skulle kontakta kundtjänst fick jag ett helt annat intryck. På min fråga om retur fick jag inget svar som kunde vägleda mig i om det var lönt att skicka varan tillbaka eller inte. Jag förstår att det kan vara en bedömningsfråga men det som slog mig var företagets uppenbara ointresse av att ge mig så mycket information om hur de brukar bedöma liknande frågor så jag inte vågade riskera att skicka duken tillbaka. Då hade jag fått betala både returfrakt och frakt tillbaka samt ett möjligt, men tydligen helt omöjligt att bedöma, prisavdrag. Jag behöll den dyra duken och kommer aldrig mer att handla från Bagaren och Kocken.

Sämsta kundservicen
Säkert bra när varorna fungerar och man inte behöver kontakta kundtjänst. Sämsta jag varit med om. Skickade in en trasig vara och det står man ska få respons inom 14 dagar. Efter fyra veckors tystnad mejlade jag och svar dröjde tills jag påminde. Efter två månader erhöll jag min nya vara. Min kompensation för det hela - 150 kr att använda på Bagaren och Kocken där frakten äter upp mer än hälften och i princip inga varor kostar under 150 kr. Vilket skämt!

Jätte dålig återkoppling
Jätte dålig återkoppling. Mixer lagt av och gjorde allt som ni bad mig om skickat bilder och beskrivit vad som hänt . Anmälde skadan den 17/9 fortfarande inte klart en månad snart . Nu när jag vill ha återbetalning istället ny vara vilket jag tänkte om nåt bli fel igen vänte tider för reklamation tar en månad så vill jag hellre ha pengar tillbaka då ska jag hålla på med avarda … 🤦🏻♀️. Jätte jätte dåligt köpte flera smeg varor från er men kommer tyvärr inte göra det nästa gång pga reklamtid tar en månad …

Svar från Bagaren och Kocken
En aggressiv och en icke schysst…
Företaget tog stort ansvar för att rätta till det missförstånd som uppstod gällande garanti i mellan mig och dem. Jag uppskattar det väldigt mycket. ♥️
Håller ej utlovad levtid
Hävdar leveranstid 1-4 dagar, har nu i två dagar blivit lovad av kundtjänst att min order ska "skickas idag", men de har fortfarande inte skickat beställningen 5 dagar efter lagd order.

Helt nöjd
Fick först en bräda som var sprucken men bagaren tog tag i detta och skickade mig en ny mycket snabbt. Mycket bra och trevlig kundsjänst. Är helt nöjd med min nya skärbräda och kommer att fortsätta att handla hos Bagaren och Kocken.
Vänligt bemötande och hjälpsamma med…
Vänligt bemötande och hjälpsamma med mitt problem
Snabbt svar på försvunnen order.
Snabbt svar på försvunnen order.
Och en ny på väg.
Otroligt dåligt engagemang från…
Otroligt dåligt engagemang från kundservice. Behöver hjälp med en kolsyremaskin som bara höll för ett enda tryck och nära två veckor efter felanmälan har vi inte kommit någonstans.
Urusel service.