Köpte ett Weber grillgaller till ett bra pris. Fick aldrig någon orderbekräftelse. Att komma i kontakt med er kundtjänst är nästan omöjligt. Skall inte behöva ta flera dagar för en produkt som r... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap och har spridit köksglädje sedan 2005. Vi jobbar för att du ska kunna förverkliga dina köksdrömmar och lyckas i köket. I vårt sortiment hittar du produkter som gör matlagning och bakning enklare och bättre, med fokus på kvalitet, funktion och design.
Sverige
- www.bagarenochkocken.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Fakturerar full summa för returnerat…
Fakturerar full summa för returnerat paket som dom tagit emot. Inte ens fått svar från kundservice. Skulle hålla mig borta

Svar från Bagaren och Kocken
Jag är oerhört nöjd med den fantastiska…
Jag är oerhört nöjd med den fantastiska service jag fick!
Bra priser, gott bemötande, helt ok
Bra priser. Det känns som att det i huvudsak är BoK som pressar ner priserna på svenska marknaden bland de större leverantörerna för köksprylar just nu.
Kundtjänst kan variera i kvalitet, svarstid, och kan tidvis vara rätt rörigt. Betalsystemet med Avarda kan också vara förvirrande om det ska ske återbetalning. Ibland kan det ta lång tid att få varan, men det har aldrig varit ett problem för mig. Överlag har det ändå varit hyfsat positivt, och deras bemötande är på det stora hela gott.
Jag fick en skadad stekpanna och de…
Jag fick en skadad stekpanna och de lovade att skicka en ny. Jag skickade tillbaka den skadade men nu svarar de inte på mina mail, har stängt ned telefon "pga hög belastning". Så nu står jag utan stekpanna och utan svar från kundservice!

Bra kundservice
Det tog ca 1,5 vecka att få hem produkterna, vilket jag tycker är helt okej.
Beställde en skärbräda i trä som var sprucken när jag fick hem den, behövde bara skicka in beskrivning och bilder på deras hemsida så skickade dem en ny direkt. Toppen bra!
Jag har varit kund hos Bagaren och…
Jag har varit kund hos Bagaren och Kocken länge, men efter min senaste upplevelse kommer jag aldrig mer att handla här.
Jag köpte ett Ooni Modulbord för nästan 3 000 kr samt tillhörande originalskydd. Efter endast en vintersäsong under skyddet är bordet täckt av rost – inte bara på ovansidan, utan även i hjulmekanismer, på stommen och under bordsskivan.
När jag reklamerar detta möts jag av en kundtjänst som helt vägrar ta ansvar. Trots tydliga bildbevis på att produkten korroderar på ställen som inte ens går att underhålla, får jag bara standardsvar om att jag ska ”putsa bort det själv” med stålull och WD-40. Att de dessutom erbjuder 300 kr i ”goodwill” som kompensation för en helt förstörd premiumprodukt är inget annat än ett hån.
De gömmer sig bakom tekniska termer istället för att följa Konsumentköplagen och hjälpa en trogen kund. Om ni vill ha ett företag som står bakom produkterna de säljer när något går fel – välj en annan butik än Bagaren och Kocken.
Oerhört besviken.

Svar från Bagaren och Kocken
Gjorde beställningen av airfryer den 25…
Gjorde beställningen av airfryer den 25 e April och mailar de angående om hur min beställning går. Jag fick 2 varorna idag efter flera dagar men ingen airfryer? Det står att de svarar inom 4 dagar men ingen som har svarat mig.. var är min airfryer?

Reklamation
Jag är väldigt besviken på deras hantering av mitt ärende. Jag köpte en Slowjuicer av dem som jag tänkte använda till att göra sellerijuice. På deras hemsida kunde jag läsa att apparaten var bra för juica frukt och grönsaker utan att behöva dela i mindre bitar, selleri stod med som exempel på grönsak som lämpade sig för denna maskin.
Vid första användningstillfället blev det tvärstopp i utmatningen och jag fick kontakta kundtjänst för hjälp. Jag fick då råd om att jag skulle dela sellerin och mata få bitar åt gången. Jag gör nytt försök enligt instruktioner men det blir snabbt stopp i utmatningen igen. Jag fick då demontera apparaten och rengöra den för att kunna fortsätta att juica, detta fick jag göra tre gånger under processen!
När jag mailar kundtjänst och beskriver problemet får jag till svar att detta inte är ett reklamationsärende och att jag får fortsätta med att demontera och rengöra när jag ska juica. Till sist informerar de mig om att selleri är en svår grönsak för de flesta apparater.
Jag tycker inte att informationen på hemsidan stämmer överens med produkten, kan verkligen inte förstå hur det inte kan vara ett reklamationsärende!! Är nu 1 500 kr fattigare och väldigt arg och besviken!
Aldrig mer Bagarn och kocken!
Uppdatering:
Jag vände mig till konsumentrådgivningen på min hemort och fick tips om att kontakta presskontakt på Bagaren och kocken. Jag mailade presskontakt och fick snabb återkoppling. Mitt ärende godkändes nu som en reklamation och jag kan returnera varan och jag får pengarna tillbaka.

Svar från Bagaren och Kocken
Får inte iväg beställningar i tid
Får inte iväg beställningar i tid! Riktigt irriterande. Hade jag kommit ihåg det hade samma produkt beställts från Amzon för 100 Sek mindre och framme dagen efter! Ordern lagd för fem dagar sedan och ännu ej skickad.

Svar från Bagaren och Kocken
Proffsigt företag som jag kan rekommendera
Proffsigt och snabb återkoppling gällande en reklamation. Så fint bemötande, jag är jättenöjd och rekommenderar denna firman 🤗
Först så vart min beställning sen med…
Först så vart min beställning sen med ca 1v fast det stod att varorna fanns i lager. Sen när det väl kommer så saknas det 1st lite stekpanna. Får inge svar ifrån deras kundservice. Ett tips till er som handlar, öppna vid erat utlämningsställe och kolla så allt är med. Annars skicka tbx direkt.
Uppdatering.
Måste säga att dom skötte allt väldigt bra endå tillslut. Fick ny panna och fick sen snabbt svar av Emma. Bra jobbat 👍

sinnessjukt
Hej Best varan den 260330 sedan 8 dagar innan sista mottagning sinnes
Jag är tyvärr mycket missnöjd med både…
Jag är tyvärr mycket missnöjd med både leveransen och kundhanteringen från detta företag.
Jag lade min beställning förra söndagen och alla varor fanns i lager vid köptillfället. Trots detta har PostNord än idag fortfarande inte mottagit paketet enligt spårningen.
Redan på onsdagen medgav företaget att ärendet inte hade prioriterats korrekt, men hävdade samtidigt att paketet var skickat till PostNord. Dessa uppgifter stämmer uppenbarligen inte överens med transportörens information, vilket upplevs som både vilseledande och oacceptabelt.
Under hela processen informerades jag inte om någon försening, trots att leveranstiden var av stor vikt för mig och detta tydligt kommunicerades.
Sammantaget är jag besviken över bristen på transparens, kommunikation och pålitlighet. Jag förväntar mig bättre när det gäller både leverans och kundservice.
Uppdaterat :
Jag har haft upprepad kontakt med er kundtjänst. Förseningen bekräftades först efter att jag själv påtalade den, och under processen har ni varken skickat ersättningsvaror, aktivt försökt lösa problemet eller erbjudit någon kompensation.
Först igår – över en vecka efter min första kontakt och efter flera mejl fram och tillbaka – föreslog ni att “prioritera” en ny beställning. Samtidigt kunde ni inte ens garantera att den skulle skickas nästa dag. Det är i praktiken inte en prioritering, utan en helt vanlig ny beställning. Med låg prioritet...
Kompensation togs dessutom endast upp efter att jag själv krävde det, och den var mycket begränsad. Inte heller kunde ni erbjuda expressleverans för att rätta till förseningen.
Sammanfattningsvis upplever jag att ärendet har hanterats passivt och utan vilja att faktiskt lösa problemet.

Lång leverans tid
Lång leverans tid, fick fel produkt hemskickad, långsam eller ingen återkoppling från kundtjänst. Har nu skickat tillbaka den felaktiga produkten men har ingen aning om min rätta beställning. Det är över två veckor sen nu. Kundtjänst skulle skicka min produkt, blev aldrig av, hörde av mig och då stod min beställning stilla. Inte nöjd.

Svar från Bagaren och Kocken
Det blir inte Bagaren och kocken nästa gång
Jag har reklamerat kaffekokaren jag köpte.
Nu har det gått över en månad, och från att höra, det här löser vi till total tystnad!
Otroligt trist, och min nästa kaffekokare eller annan köksutrustning kommer jag INTE köpa hos Bagaren och kocken.

Proffsig kundtjänst
Jag gjorde en reklamation av en kaffebryggare. Efter lite missförstånd visade det sig att kundtjänst och reklamationsavdelningen tog saken på allvar och var mycket professionella. Så högsta betyg till dem. Däremot var det lite svårt att komma i kontakt med B&K just när jag försökte - kanske tillfällig personalbrist?