Bagaren och Kocken Omdömen

9 278
TrustScore 4 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 163 recensioner, recensenterna hade en utmärkt upplevelse med det här företaget. Många kunder beskriver att de är mycket nöjda med sitt köp, eftersom företaget erbjuder ett brett sortiment med bra produkter till riktigt förmånliga priser. Dessutom uppskattar konsumenterna att personalen på kundtjänst ofta är oerhört trevlig, snabb och väldigt hjälpsam när det uppstår olika typer av problem. Vissa recensenter var inte nöjda med att leveranstiderna ibland kan dra ut på tiden, vilket gör att paketen dröjer mer än förväntat. Personer påpekade även att svarstiderna från supporten stundtals upplevs som alldeles för långsamma, samt att emballaget på försändelserna ibland är bristfälligt eller onödigt stort.

Ämnen som oftast nämns

Product

Recensenter belyser tvetydiga aspekter av product, där vissa personer uppskattar sortimentet av fina... Se mer

Customer service

Användare beskriver tvetydiga interaktioner med kundtjänst där vissa upplever stor frustration och bristande... Se mer

Delivery service

Recensenter nämner tvetydig feedback om leveransen, där vissa konsumenter upplever oerhört snabba och smidiga... Se mer

Order

Människor rapporterar tvetydiga upplevelser med order, där många uttrycker stor frustration över långa... Se mer

Response time

Kunder uttrycker stor missnöje och frustration över den oerhört långsamma och bristfälliga återkopplingen... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Köpte ett Weber grillgaller till ett bra pris. Fick aldrig någon orderbekräftelse. Att komma i kontakt med er kundtjänst är nästan omöjligt. Skall inte behöva ta flera dagar för en produkt som r... Se mer

Update: Jag meddela dem rätt efter beställningen att det var fel, innan de skickade varan. Men de skickade varan ändå, då nu meddelade de mig att de tar bort retur kostnaden. Jag är glad att de r... Se mer

Först så vart min beställning sen med ca 1v fast det stod att varorna fanns i lager. Sen när det väl kommer så saknas det 1st lite stekpanna. Får inge svar ifrån deras kundservice. Ett tips till er... Se mer

Har beställt flera gånger från dom och upplever att dom har bra priser på saker. Dock så är det irriterande då endast 1 utav mina beställningar kommit fram på cirka 3 dagar. Dom andra gångerna jag be... Se mer

1. Butik med kökstillbehör

Bagaren och Kocken är en av Sveriges största nätbutiker inom köksmaskiner och köksredskap och har spridit köksglädje sedan 2005. Vi jobbar för att du ska kunna förverkliga dina köksdrömmar och lyckas i köket. I vårt sortiment hittar du produkter som gör matlagning och bakning enklare och bättre, med fokus på kvalitet, funktion och design.

Bra

(9 278)

174 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Produkten kom fram trasig

Produkten kom fram trasig. Bagaren och Kocken har världens sämsta kundservice, efter att ha kontaktat dem så får jag höra att de ska prata med sin leverantör. En ordentlig firma hade bett mig skicka tillbaka den trasiga produkten och en skickat mig en ny som var helt. Nu har det gått ett par veckor och jag har fortfarande inte fått veta hur de ska åtgärda problemet, trots att jag skickat flera bilder på skadan, som de efterfrågade.

4 juni 2026

Hej Henrik,

Tack för ditt omdöme.

Sådan tid skall det givetvis inte ta - beklagar detta. Du får väldigt gärna mejla mig ditt ordernummer, så ser jag över ärendet på en gång. Bagaren@bagarenochkocken.se

Tack på förhand! /BOK, Emma

Efter 9 dagar då jag mottog min kitchen…

Efter 9 dagar då jag mottog min kitchen aid har jag fortfarande inte fått nån ny lr pengarna tillbaka , trots att jag skrivit det flera gånger . Maskinen är inte ok och ska inte se ut som den gör.Mailkontakten tar alldeles för lång tid!! Och jag skulle ge kitchen aid i student present ( som va för en vecka sedan) bedrövlig kundtjänst och hjälp!! Kommer aldrig handla från er igen och varna mina vänner

9 juni 2026

Hej Malin,

Tack för att du delar din upplevelse.

Detta får vi givetvis se över. Återkom gärna med ditt ordernummer, så skall jag kika på ärendet direkt. Bagaren@bagarenochkocken.se.

Tack! /BOK, Emma

Betalade för expressleverans för två…

Betalade för expressleverans för två dagar sen men varan har ännu inte ens skickats. Syftet var att få varan till ett särskilt tillfälle. Så observera att deras expressleverans är långsammare än andra återförsäljares vanliga leverans om ni har bråttom.

16 juni 2026

Hej Ann-Charlotte,

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar verkligen att du inte mottog dina varor inom expresstiden. Du får gärna återkomma med ditt ordernummer till mig, så ser jag över detta - bagaren@bagarenochkocken.se

Tack! /BOK, Emma

Inga vettiga svar

Betyget blir lågt för en fråga jag skickade om rengöring av en kaffebönbehållare till en kaffemal /bryggare.
Fick aldrig något vettigt svar varken från Bagaren och Kocken eller från tillverkaren Severin.

17 juni 2026

Hej Mikael,

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar att du inte mottagit ett tydligt svar gällande din fråga.
Vi tar till oss din feedback och tackar dig för din synpunkt.

Önskar dig en fin dag! /BOK, Emma

Brukar ta lång tid innan varorna…

Brukar ta lång tid innan varorna skickas trots att de ska finnas i lager.
Verkar även som de bara har en storlek på lådor modell flyttkartong...
Min låda var fylld med bubbelplast till 80%, fruktansvärt irriterande när man tror att man ska hämta ett litet smidigt paket.

1 juni 2026

Bra priser och utbud - lång leveranstid

Bra priser och utbud. Har lagt två beställningar här. Dock är det som många skriver, dvs att leveranstiden inte alls stämmer. 1,5 vecka innan du har ditt paket är klart mer rimligt än 2-4 dagar, så tänk på det om du har bråttom.
Har själv väntat en vecka på första sändningen, men den är ännu inte ens skickad. PostNord har fått förhandsinformation för snart 3-dagar sedan, men det skickas ingenting. Betyget uppdateras löpande.

9 juni 2026

Dålig kundtjänst

Efter 8 dagar, 10 dagar om man tar med lördag och söndag, så har jag ännu inte fått min beställning. Kundtjänst ber om ursäkt och ska kolla vad som är problemet när jag ringer dag 4. Dag 6 ringer jag igen och då ska dom ta reda på vad problemet är och lovar att återkoppla. Inget händer.
Mallar kundtjänst dag 7 och frågar igen var min beställning är. Dom svarar dag 8 att den är påväg och ber om ursäkt för förseningen.
Inte den bästa kundtjänsten eller bemötande när det kommer till att hantera mitt ärende.

3 juni 2026

Hej Michael,

Tack för ditt omdöme.

Jag förstår frustrationen kring att vänta längre än förväntat på en beställning, men framför allt att behöva kontakta oss flera gånger.

Jag beklagar både förseningen och att kommunikationen kring ditt ärende inte fungerade som den borde gjort. När vi lovar att återkomma ska vi givetvis göra det, och i ditt fall har vi brustit i det ansvaret.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta.

Jag önskar dig en fin helg framåt. /Emma

Lång och ofullständig leverans

Har handlat ganska många dyra köksprylar här, och det har varit bra, men inte denna gången.
När de tagit emot beställningen, och betalningen (4,500) för en kaffemaskin och bönor fick man beskedet at det skulle ta 2,3 arbetsdagar att leverera.
Efter 5 arbetsdagar, och intet besked om leverans ringde jag.
Oj, nej, mycket å göra på lagret så det var inte plockat än. Hon skulle sätta prio på det, och lovade att det skulle skickas samma dag, men då vi fortfarande inte hörde något efter ytterligare två dagar ringde jag igen. Och det hade fortfarande inte lämnat lageret!
Men sedan kom den efterlängtade kaffemaskinen, men inga kaffebönor! Så jag fick ringa igen, och denna gång var ursäkten att den inte hade skickats! Där stod jag, ute på en skärgårdsö, men en kostbar kaffemaskin, utan kaffebönor!
Så det var vår siste kontakt med Bagaren och Kocken!

27 maj 2026

Hej Randi,

Tack så mycket för ditt omdöme.

Jag beklagar så väldigt att höra om de problem du stötte på med din beställning. Speciellt när du tidigare haft goda erfarenheter av oss så är det extra tråkigt att vi inte levde upp till dina förväntningar den här gången.
Jag förstår frustrationen i att stå med en ny kaffemaskin utan kaffebönor dessutom.

Även om det inte ändrar din upplevelse vill vi be om ursäkt för den besvikelse och det extra arbete som situationen orsakat dig.

Önskar dig en fin helg. /Emma

Toppservice!

Maken till kundservice har jag inte upplevt tidigare!! Helt outstanding.
På ett trevligt och snabbt sätt har ni ordnat ny degskål! Imponerande. Något att berätta för vänskapskretsen.
Tack!!

2 juni 2026

Packning och leverans är alldeles för…

Packning och leverans är alldeles för långsam. Jag beställde varor från två olika företag, ett kom inom 48 timmar, jag väntar fortfarande på leveransen från detta företag efter 8 dagar (den kan komma idag).

1 juni 2026

Svar från Bagaren och Kocken

Tack för att du delar ditt omdöme.

Jag beklagar verkligen att din leverans dröjer.

Om du fortsatt inte mottagit ditt paket får du gärna kontakta mig direkt på bagaren@bagarenochkocken.se så skall vi undersöka detta.

Tack på förhand! /BOK, Emma

Otroligt lång hantering av ordrar

Otroligt lång hantering av ordrar. Oacceptabelt att det ska ta 2-3 dagar att ens hantera en order som finns i lager. Lägg där sen till Postnords långa leveranstider.
Nä, nästa gång blir det ändå att hålla sig till Amazon, detta göra jag inte om!

27 maj 2026

Hej Andrée,

Tack för ditt omdöme.

Jag beklagar verkligen att leveransen dröjt för er. Vi strävar alltid för att hålla våra leveranstider.

Ber verkligen om ursäkt över detta. /BOK, Emma

Den emaljerade mjölkkannan var skadad…

Den emaljerade mjölkkannan var skadad men Bagaren och Kockens kundservice hävdar att det är så kannan ser ut. Så såg den inte ut på sidan för beställning. Den är tillverkad i Kina.

24 maj 2026

Hej Katti,

Tack för omdömet.

Vad tråkigt att höra gällande mjölkkannan. Mejla mig gärna på bagaren@bagarenochkocken.se så ser jag över ärendet.

Trist bemötande

Beställde en grill och ville ha ett orginal rullbord som är tillbehör. Underredet dök upp direkt som förslag efter att jag lagt till grillen i kundvagnen. Läste inte tillräckligt noga beskrivningen att bordet endast passar den gamla serien av grillen jag köpt. När jag upptäckte mitt misstag i samband med montage vill jag byta eller ångra men det vill inte kundtjänst tillåta mig att göra. Trist! En vanlig butik hade frågat mig i kassan om jag verkligen ville köpa ett bord till grillen som inte är kompatibel. Kundservice hänvisar till texten i beskrivningen och menar mellan raderna att det är mitt fel helt och hållet. Kul att kasta nya saker på tippen värda tusenlappar. Beställer nytt bord någon annanstans.

22 maj 2026

Hej Allan,

Tack för att du delar ditt omdöme med oss.

Jag beklagar att informationen kring kompatibiliteten inte upplevdes tillräckligt tydlig och att dialogen med kundservice inte motsvarade dina förväntningar. Vi vill givetvis att det skall vara tydlig information på hemsidan om våra produkter, och tackar dig för din feedback.

Jag önskar dig en fin dag framåt. /BOK, Emma