Har som vi ett bra sortiment med vettiga priser, lite svårt komma i kontakt med om man har frågor men får 4 stjärnor utan vidare.
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Nr. 7 av de 7 bästa företagen i Badrumsinstallatör
Badshop.se erbjuder bland annat badrumsmöbler och badrumsinredningar från välkända tillverkare från hela Europa till Sveriges bästa priser.
Neptunigatan 82, 21118, Malmö, Sverige
- 010-140 01 01
- support@badshop.se
- www.badshop.se
Ber kunder att lämna omdömen
Fantastisk kundservice och smidig hantering!
Jag köpte en duschvägg som tyvärr hade skadats under leveransen, och glaset var trasigt vid ankomst. När jag ringde kundtjänst fick jag hjälp av en otroligt trevlig och professionell kvinna vid namn Emelie. Hon hanterade ärendet snabbt och smidigt, erbjöd en bra lösning med kompensation och såg till att en ny duschvägg skickades ut omgående.
Jag är verkligen imponerad av den fina servicen och det smidiga bemötandet. Stort tack för hjälpen, jag rekommenderar er varmt! 🙏
Service support är toppen!!
Strula lite med den första beställningen som kom bort av transportör samt priset på den ersättande varan. Trots de så har servicen och hur jag blivit bemött på kundservice varit över förväntan- Vilket underbart team jag pratat med! Oerhört hjälpsamma och trevliga:)
Jag har ännu inte fått varan och blev lovad den till jul!
Jag har ännu inte fått varan och blevv
Det fixade fram de reservdelar jag…
Det fixade fram de reservdelar jag behövde utan problem och med kort leveranstid.
Kunnig personal prickade in det jag behövde
Kunniga och professionella personer som gav mig bra kännedom om det jag behövde införskaffa
Efter 3 veckor väntar jag fortfarande på leverans av "produkt i lager"
Jag beställde en produkt som skulle finnas i lager och levereras inom 2-5 dagar. Jag har väntat i 3 veckor och fortfarande inte fått något meddelande om leverans. Jag har väntat 20 min på plats nr 1 i telefonkö med kundtjänst och blev sedan bortkopplad. Jag ringde upp igen och fick till slut som svar på den uteblivna leveransen att man skulle "skriva till leverantören". Besked om att produkten finns i lager går inte att lite på. En ursäkt hade varit på plats när man äntligen kommer fram till kundtjänst!
Mycket nöjd.
Väldigt nöjd med service och varan. Köpte en dyr spegel som var sprucken vid leverans med efter kontakt med kundtjänst skickade de snabbt en ny. Har handlat där förr och känner mig nöjd och trygg med att handla där igen.
Värdelös kundservice
Värdelös kundservice. Svara inte på mail eller telefon. Har haft köplats 1 i över 15 minuter. Ingen som jobbar men de lämnar växeln öppen. Leveranstider på 2-4 veckor stämmer inte och ingen återkoppling.
Oacceptabelt service och otrevliga kundtjänst
När man gör beställningen så är det superlätt att komma i kontakt med kundtjänst och de är väldigt trevliga när man gör beställningen eller ta emot beställningen däremot om man vill returnera eller ångra sitt köp behöver man vänta i kön för nästan tio till 45 minuter och det är svårt att returnera eller ångra köpet, jättedålig service om man vill returnera eller ångra sitt köp behöver man komma i kontakt direkt med leverantör och de vill inte behandla problemet och de säger att det tar ungefär en till tre veckors svarstid. Inte alls bra.
Mycket bra kundservice
Fick returen på en gång. Rekommenderas starkt! Mycket hjälpsam kundservice och kom fram nästan på en gång. Mycket seriös och trevlig kundservice
Jag kom fram snabbt och bemöttes bra…
Jag kom fram snabbt och bemöttes bra samt att varan kom utan dröjsmål
Tack!
Kunnig kundmottagare som visste…
Kunnig kundmottagare som visste precis...
varor som var slutnoterade kom snabbt och skickades omgående
faktureringen kom efter varuleverans så vi visste att grejerna kommit
Bra produkter.
Leveransen har ändrat datum flera gånger
Jag beställde en glasskärare första veckan i september. Leveransen har skjutits fram hela tiden och är nu utlovad till den 30 oktober. Hade varit bra om jag erbjudits återbetalning och kunnat köpa min glasskärare på annat ställe. Bra info om framflyttad leverans som jag hoppas håller denna gång. Det är inte ok att skjuta fram leveransen så långt utan att erbjuda återbetalning.
Jag har inte fått någon information om…
Jag har inte fått någon information om när ni tänker skicka
mangel som jag har beställt
Helnöjd
Helnöjd med allt från beställning till leverans, jag återkommer med fler beställningar.
Försvunnen beställning
Min beställning försvann någonstans i hanteringen. Supporten fixade dock så att jag fick tillbaks mina pengar snabbt. Drr er var jättetrevliga och hjälpsamma!
Bra priser och snabb leverans!