Första gången jag handlar där får jag en dålig upplevelse. På hemsidan stod det att varan fanns i lagret och kommer inom 5-7 dagar. Jag mejlar 2 ggr efter ca 2 veckor tills äntligen få svar, men att v... Se mer
Beställde varorna den 11 april, fick bara en orderbekräftelse. Försökt ringa, fanns inga telefonnummer att ringa till, mailade och fick inga svar. Väntar fortfarande på besked när leveransen är planer... Se mer
Informationen kommer från olika externa källor
Vi som arbetar inom bolaget har själva småbarn och vet hur dyrt det är med barnprodukter. Vi vill ta bort alla extra kostnader och har valt att hoppa över flera led inom handeln, dessutom sker våra inköp från tillverkarna direkt både inom Sverige och övriga världen. Tack för att ni valt att handla hos oss och välkomna hit snart igen!
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Andra tittade också på
Otroligt lång leveranstid
Jag beställde ett babygym i december och jag fick det i februari, det tog alltså två mÅnader innan det kom fram vilket jag tycker är väldigt dåligt!
bra kundservice och utbud
Nöjd med alla köp vi gjort. Barnvagn som levererades i god tid! En felbeställning pga mej som returnerades tyvärr,men blev återbetalad direkt av babykul.se.
dålig service och bortglömd leverans
Tycker att babykul har bra produkter, dock väldigt dålig service. Det gick inte att nå butiken per telefon och jag fick skicka fyra mail innan jag fick svar. Väntade på att få min vara levererad i en månad, när jag till slut fick ett svar från babykul var deras ursäkt något tekniskt fel, de trodde att de hade skickat iväg min vara. Känns inte kul att vänta så länge när man redan betalat en ganska stor summa. När jag inte fick något svar i början började jag tro att jag blivit blåst, speciellt då det inte gick att ringa, kändes otryggt. När jag väl fick svar ignorerades min fråga hur de hade tänkt att kompensera mig för detta för att behålla mig som kund. Väldigt dumt, med tanke på att det kostar mer att få nya kunder än att behålla och värna om de man har! Tråkigt att servicen är så dålig. Vågar inte köpa något mer på babykul.se.
Mycket nöjd!
Lade en beställning på tre varor sent på tisdagen och skickar ett meddelande via deras kontaktformulär där jag skriver att jag vill bli kontaktad om det är så att det kommer att dröja för länge innan ordern kan levereras.
Tidigt på onsdagen ringer Babykul upp mig och talar om att två av tre varor finns på lager, men inte den tredje. Jag säger att det går bra att byta ut den mot en liknande. Jag får en som är något dyrare, behöver inte betala mellanskillnaden.
Ordern går iväg samma dag bara ett par timmar efter samtalet och jag får ett kollinummer där jag kan följa orderns väg till mig via Schenkers websida.
Halv tre på torsdagen levereras mitt paket precis till min dörr.
Jag är sammanfattningsvis otroligt nöjd. Det verkar som att Babykul börjar komma till bukt med de barnsjukdomar som de uppenbarligen dragits med en tid. Jag kommer att beställa härifrån igen! Rekommenderas!
Tid!
Jag var väldigt glad och nöjd med min beställning men en nackdel att det tog för lång tid att få den.
2 månaders leverans tid
Jag fick vänta på paketet i 2 månader, min order glömdes bort när väl alla varor fanns i lager. Men tror att jag kompenserades i mitt paket iallafall eller så blev det ännu ett fel? Märks när räkningen kommer ;) Kan dock tänka mig att testa att beställa igen förutsatt att jag har tid att vänta på paketet.
Struliga men ville gottgöra
Beställde vagn på nätet. Den fanns i lager men ingen vagn kom
.. efter att VI kontaktat dem så visar det sig att den var slut i lager o behövde beställas. Åter lång väntan. Kompensation en väska vi inte ville ha. Skulle få en åkpåse. Mer strul...färgen var slut i lager skulle få en annan färg.
Positivt var att vagnen kom o ända till dörren
Fina produkter och bra pris!
Efter några få teknikaliteter fick jag snabbaste leveransen någonsin.
Oseriöst
Köpte precis som tidigare recensenter ett presentkort genom Groupon. Beställde vara, väntade en månad, mailade, fick svar att samarbetet med den leverantören har utgått.
Valde då ny vara med någon veckas leveranstid, två och en halvmånad senare mailade jag igen, fick svar att det samarbetet har utgått.
Valde då ny vara igen, fick då svar att de inte längre skickar varor köpta genom Groupon.
Har begärt att få tillbaka pengarna från Groupon och kan väl bara hoppas på att mellanskillnaden jag betalade från Grouponkupongen och vad vara kostade sätts in av Babykul på mitt bankkonto. Har dock inga större förhoppningar om att det kommer hända inom de närmaste fyra månaderna.
Förstår verkligen inte deras affärsidé. Vill de inte ha kunder? Eller satsar de på att ta pengar från kunderna, ha dem på sitt bankkonto i ett halvår, ta hand om ränta och skicka tillbaka pengarna till kunderna.
Rekommenderar ingen att köpa av babykul.
Tips til drabbade...
Ett tips till de drabbade - ni har avtal med Groupon och inte med babykul.se därför är det Groupon ni skall kontakta för att kräva återbetalning av er deal. NI skall samtidigt kräva full betalning för ert presentkort och dessutom kräva groupon på skadestånd för avtalsbrott (allt enligt konsumentköpslagen)!
Totalt värdelöst!!
Köpte en deal genom Groupon den 17/11 och jag har ännu inte fått nån leverans!
Har försökt maila företaget ett antal ggr utan nåt svar. Känner mig fruktansvärt lurad :-(
Dålig kund service
Jag beställde en babymonitor och en sängmobil och fick ingenting efter en månad. De sa att de skulle ge mig pengar tillbaka men jag väntar fortfarande. Jag fick ett svar från kund servicen bara efter en månad! Jag rekommenderar inte babykul, jag ska aldrig mer köpa hos dem.
HANDLA INTE FRÅN BABYKUL!!!
Instämmer med föregående talare. Olevererade varor, dåligt med svar från support och svaren kändes som ren lögn i vissa fall.
Groupon - koder som inte fungerar och inga svar
Jag var också en av de som hamnade i Grouponfällan. Dock så har jag inte ens kunnat använda mina grouponkoder. Ingen av de fungerar på deras hemsida och deras kundtjänst är obefintlig. Går ej att nå på något sätt. Är 100% säker på att de gjort en riktig blåsning och det är riktigt uselt av dem. 1000 sålda presentkort på groupon blev väl för mycket för dem och de bestämde sig för att "omstrukturera" för att slippa ta ansvaret för dessa presentkort. Senaste nyhetsbrevet på sidan är riktigt löjligt.. Trött på oseriösa företag som detta.. Julklappen till ett flertal av våra vänner blev ett fiasko på grund av babykul..
Oerhört oseriöst
La en beställning i början på nov 2011 och har fortfarande (2,5 månader senare) inte fått leverans. Går dessutom inte att få svar och nu har dom till råga på allt plockat bort sitt telefonnummer från hemsidan.
HANDLA INTE FRÅN DETTA FÖRETAG!!!
Amanda
precis samma upplevelse som "Lotta" Beställde och betalade varor i början av november. Ännu (mitten av januari 2012)inga varor, inga pengar tillbaka. Mycket oseriöst föetag!!
Inga varor, inget svar!!!!!
Beställde varor i början av oktober från babykul.se. Min man beställde först en babysitter som skulle finnas på lager och jag beställde en potta som skulle ta 1-2 veckor. Vi betalade i samband med beställningen. Jag har vid ett flertal tillfällen försökt nå babykul via mail, men får inget svar. Känner mig totalt lurad!
Betald vara, ingen leverans, inget svar
Jag beställde en barnmatsvärmare i mitten av november som jag också betalade för. Sedan har jag varken sett röken av varan eller hört av företaget trots flera påstötningar (via mejl då de stängt telefonsupporten).
Behöver verkligen produkten och nu får jag nog erkänna mig blåst och handla någon annanstans :(
Se upp.
Uteblivna svar, inga varor eller pengar tillbaka (än)!
Beställde och betalade varor från Babykul i början av OKTOBER. Det skulle ta 1-2 veckor, men efter 3 veckor skickade jag ett mail och undrade om mina varor var påväg. Jag fick inget svar och skickade ett nytt mail veckan därpå och fick då svar att det skulle ta en vecka till då den varan jag beställt var slut hos återförsäljaren.
En vecka gick och ingen vara. Jag skickade ett nytt mail och sa att varan inte längre var av intresse då den skulle vara en födelsedagspresent. Babykul erbjöd då att jag kunde få använda pengarna till andra saker eller häva köpet helt. Jag valde då ut andra varor som lovades vara mig tillhan inom en vecka. en vecka gick, inga varor.Skickade nytt mail, inget svar! Skickade ett till mail dagen efter, inget svar. Ett till och denna gången var jag väldigt irriterad på tonen. Fick då svar som började "Hej Sofia" Detta är inte mitt namn. Dem sa även ännu en gång att de nya varorna var slut hos leverantören.
Jag krävde då att få häva mitt köp och få pengarna tillbaka snarast. Deras svar att det skulle ta dem 30 dagar innan jag skulle få pengarna.
Det har nu gått över månader sen jag gjorde min beställning och än 40 dagar sen jag hävde mitt köp.
Rekommenderas EJ!!!!

Svar från Babykul.se
VARNING BESTÄLL INTE FRÅN DETTA FÖRETAG!!!!
Beställde från detta företag i November, det skulle bli en julklapp. 1-2 veckor skrev dem att det skulle ta. När det gått nästan 3 veckor hörde jag av mig till babykul och fick ett väldigt arrogant svar då jag skrev tillbaka och frågade om dem kunde garantera att jag skulle få min vara senast 23 December. Jag fick till svar att jag BÖR ha fått den då. Jag skrev den 22 December och undrade om dem skickat varan och om jag skulle få den innan Julafton då det är en julklapp. Fick till svar: nej tyvärr men kanske till mellandagarna. Jag blev fruktansvärt besviken och avbokade beställningen stötte på ett annat företag [link removed] som hade samma gunga. [link removed]