Vi landade i sharm el sheikh den 31/12 2022. Redan på flyget fick vi information om rutinerna på flygplatsen i Egypten. Guiden var noga med informationen och allt gick smidigt till. På hotellet blev v... Se mer
Vi har åkt med Atlantis Rejser minst 4 gånger och varit mycket nöjda med service och utbud. De utflykter och dykarrangemang som vi varit på har varit bra och stämt med beskrivningen. Hotellen ha... Se mer
Atlantis Rejser er et rejsebureau med fokus på kvalitetsrejser til en pris, hvor alle kan være med. Vi tilbyder rejser til blandt andet Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna og Soma Bay samt Nilkrydstogter.
Per Henrik Lings allé 4, 2100, København Ø, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
MYCKET GOD OCH TREVLIG SERVICE BÅDE UNDER RESA SAMT NERE I VISTELSE PÅ ALLA DESSA RESOR JAG HAR GJORT ALLA DESSA ÅR MED ATLANTIS RESOR SÅ KAN ABSOLUT REKOMMENDERAS TILL ANDRA OCH KOMMER BLI LIKA NÖJD SOM VI HAR BLIVIT.
ÄVEN MYCKET AKTIVITETER UNDER OCH BLIR VÄLL MHÄNDETAGEN AV ALL PERSONAL
DET BETYDER MYCKET.
MVH
MIKAEL

Svar från Atlantis Rejser
Hemsidan fungerade inte bra vid beställning och jag förlårade min reservation . Kundtjänsten hjälpte inte mig och sa att jag måste boka på nytt, då var priset för hela familjen ca 10000 kr dyrare, övernatt !!! Därför beställde jag inte från Atalntis Rejser och vände jag mig till en annan leverantör.
Jag har rest flera gånger med Atlantis Rejser både med hotel och endast flygstol., Jag har flugit från Köpenhamn samtliga gånger. Ett bra bolag med priser som gör resenären både nöjd och glad,

Svar från Atlantis Rejser
Hotellen har även hållt den klass och service som var beskrivet vid bokningen.
Kan rekommendera Atlantis md varm hand!
Peter med familj

Svar från Atlantis Rejser
Superenkelt även för en svensk att boka och betala resan, rekomenderas varmt!

Svar från Atlantis Rejser
Jag kan verkligen rekommendera Atlantisrejser!
Under mer än 20 år har jag rest med Atlantisrejser!
Varför? Jo, jag blir alltid vänligt bemött och allt har fungerat alldeles utmärkt när jag rest med Atlantisrejser!
Vad mer kan jag säga? Det är naturligtvis upp till var och en att göra sin resa helt fantastisk, men förutsättningarna finns där tack vare Atlantisrejser!!!
Glada hälsningar från glad resenär :-)

Svar från Atlantis Rejser
Resan till Dubai var bra, men den inkluderade guidningen behöver göras om så man slipper de inbokade försäljningsplatserna på vägen.
Bra priser. Många resealternativ. Lätt att boka på nätet och mycket bra kundservice , fint bemötande av guiden och samt bra information. Rekommenderas starkt

Svar från Atlantis Rejser
Utmäkt upplevels. Bra personal.brs servic.hjälpsamma personal på kundservice. Bra mat på flyget. Finahotel rekomandationer. Allting är bra.. det är bara att boka..

Svar från Atlantis Rejser
God kvalitet på resmål och reseledare på plats.
Fantastisk vistelse i Sharm el sheik, allt fungerade fint, transer hotell och närhet till strand och shopping. Riktigt bekvämt med all inclusive. vill vi gärna göra om.

Skadad fot
Jag skadade min fot och fick gips när vi var iväg sist. Det fanns personal hos mig under hela upplevelsen och detta gjorde att jag kände mig trygg.
Jag kunde kontakta dem när jag ville under hela min resa och jag åker gärna med dem igen.

Svar från Atlantis Rejser
Fick jätte bra service då jag ringde och hade frågor till bolaget. Jag och mina två flickor tyckte mycket om att resa med er och allt flöt på bra. Bra information när flytiden ändrades något och bra personal på flyget. Reser gärna med er igen och hoppas att flygpriserna inte stiger.

Svar från Atlantis Rejser
detta var värsta resa I mitt liv jag vill inte rekommenderar någon till detta
Min upplevelse av resan var super, hjälpsamma och tillmötesgående personal. Nyopererad i knäet behövde jag sitta i gången med sträckt ben, och detta fixades utan problem på båda sträckorna.

Svar från Atlantis Rejser
Super god service , både på hotelet og guider på ferie stedet. 😎