Atlantis Rejser Omdömen 2 246

TrustScore 4 av 5

3,9

Hemsidan fungerade inte bra vid beställning och jag förlårade min reservation . Kundtjänsten hjälpte inte mig och sa att jag måste boka på nytt, då var priset för hela familjen ca 10000 kr dyrare, öve... Se mer

MYCKET GOD OCH TREVLIG SERVICE BÅDE UNDER RESA SAMT NERE I VISTELSE PÅ ALLA DESSA RESOR JAG HAR GJORT ALLA DESSA ÅR MED ATLANTIS RESOR SÅ KAN ABSOLUT REKOMMENDERAS TILL ANDRA OCH KOMMER BLI LIK... Se mer

Vi har åkt med Atlantis Rejser minst 4 gånger och varit mycket nöjda med service och utbud. De utflykter och dykarrangemang som vi varit på har varit bra och stämt med beskrivningen. Hotellen ha... Se mer

1. Resebyrå
  2. Kryssningsarrangör
  3. Kulturresor
  4. Söksida för flygresor
  5. Hotell

Atlantis Rejser er et rejsebureau med fokus på kvalitetsrejser til en pris, hvor alle kan være med. Vi tilbyder rejser til blandt andet Sharm el Sheikh, Hurghada, El Gouna og Soma Bay samt Nilkrydstogter.

3,9

Bra

TrustScore 4 av 5

2 tn omdömen

Vi landade i sharm el sheikh den 31/12…

Vi landade i sharm el sheikh den 31/12 2022. Redan på flyget fick vi information om rutinerna på flygplatsen i Egypten. Guiden var noga med informationen och allt gick smidigt till. På hotellet blev vi väl bemötta. Kontakten med atlantis rejser via whats app var perfekt, tog inte några minuter innan man fick svar och guiden var engagerad med att ge rätt svar. Ett rese bolag att rekommendera

30 december 2022

Hej Ali

Tusind tak for de fine ord. Vi er utrolig glade for, at i have en god ferie. Det betyder meget for os.

Mvh. Atlantis Rejser

Denise

Jättenöjd med Atlantis rejser. Bra priser, bra kundservice, bra bemötande.

1 maj 2019

fantastisk

Den resan med detta hotell är värt varenda krona varför?
jag skall beskriva hotellet.
lyx av första klass du blir behandlat som en kung eller drottning .
Hela tiden passar dom upp dig och frågar om du behöver något
Ett verkligen bra hotell som har alla smaker för den kräsne kunden
Första gången på detta hotell men vill komma tillbaka igen .
Dyrt om du inte har all inclusive men atlantis ordnar det till er.
flyget med norwegian vi flög med tyvärr kunde det varit bättre
hoppas det danska flygbolaget upptar resan dit glömt vad det heter
dom är bra.Tråkigt att dom inte serverar dansk mat ex dansk smörrebröd det kunde vara en stor poäng för flygbolaget,men annars
res till detta hotell ni blir inte besvikna det kan jag garantera.

12 februari 2019

Hilton Waterfall Sharm el Sheik

Hilton Waterfall Sharm el Sheik ! Nöjda men en del av underhållet av hotellet stämmer dåligt med ett Hiltonhotell. Maken blev inlåst i hissen som går mellan terrasseringar över en halv timma i hettan!! Nödtelefonen fungerade ej och maken fick bryta sig ut i desperation - detta utan kompensation!

1 oktober 2018

Hotellet i Eypten var värt en stjärna…

Hotellet i Eypten var värt en stjärna när det stod 5 stjärnor. Folket där är mycket hungriga.

26 september 2018

Kære Ala

Tak for din anmeldelse, om end vi er kede af at vi får 1 stjerne.

Maritim Jolie Ville Casino er lokalt et 5 stjernet resort, vi har vurderet det til 4 stjerner for at vi matcher danske standarder. Vi har indtil nu ikke haft grund til at revurdere vores kategorisering.

Hvis du har lyst, er du velkommen til at uddybe din anmeldelse på en mail til kundeservice@atlantisrejser.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere.

HEJ !

Tyvärr levererades INTE min TaxFree- påse vid hemresan. Mycket DÅLIGT. Hoppades på att den skulle levereras hem till mig.
ICKE!
Efter ca. 3 veckor fick jag dock efter mycket tjafs mina pengar (ca. SEK1500). tillbaka.

Jag förstår att misstag kan ske.

Men jag förstår INTE hur det ska vara så in i h-e komplicerat att få MINA pengar tillbaka (utan ränta förstås).

I övrigt: Ett ordinärt charterbolag med trevlig kundservice.

Hälsningar från Ystad

22 juli 2018

Kære Ånberg

Tak for din anmeldelse.

Taxfree tilbydes og leveres af en ekstern leverandør. Hos Atlantis Rejser anviser vi blot muligheden for at du kan købe taxfree.

Vi skal naturligvis sørge for at sende dine kommentarer videre og håber at det er lykkedes at få din varer leveret eller dine penge retur i mellemtiden.

Atlantis Rejser

Har åkt många gånger med Atlantis …

Har åkt många gånger med Atlantis Rejser och det har alltid fungerat bra Känner mig trygg

13 september 2017

Kære Karin Svensson
Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til, at dele din oplevelse med os.
Atlantis Rejser

God service søde guider styr på ture og …

God service søde guider styr på ture og transport

12 september 2017

Kære Lone

Bra, stabil researrangör

Jag har rest med Atlantis Rejser två gånger och har varit nöjd båda gånger.
Bra utbud på resmål och hotell som man inte alltid hittar hos andra researrangörer.
När man kommer till resmålet blir man väl bemött av Atlantis Rejsors personal.

8 september 2017

Kære Anders Mattias Larsson

Fick goda råd och trevligt bemötande

Fick goda råd och trevligt bemötande
Resan och boendet blev perfekt
Kan verkligen rekommendera Atlantis reser

8 september 2017

Kære Lars-Gunnar Johansson

Samer

Mycke bra resa

Kære Samer Daabas

Mycket fin resa

Mycket fin resa , mycket bra hotell och service. Bra mat på hotell och även bra transport med bussar! Tack så mycket för denna oförglömliga resan!

Kære Farid Dabas

God service och bemötande

Atlantis hade en god service och bemötande med oss turister. Tydlig information och personalen på Atlantis har varit behjälpliga och tillgängliga när vi har behövt dom under vår resa. Atlantis passade även tiderna och allt gick som planerat. God jobbat Atlantis !

Kære Ibrahim Sami Ahmed Rahma

Bra och trevlig personal

Bra, välkomnande och tillmötesgående personal. Flyget var dock sämre, utan någon form av underhållning. Hotellet var jättefint, men tråkig strand. Fin pir att snorkla från, där det fanns många fina fiskar.

Sharm el Sheikh 2015

Flyget gick bra och transfern också
Hotellet var bra mycket vänlig och tillmötesgående personal,men vi bodde lite avsides om man ville gå ut och ha lite folkliv och restaurangbesök.
Vi tog ofta taxi en mil bort och gick på stan där och tog en bit mat. Vi var
sju personer i sällskapet och vi var alla mycket nöjda med resan. Nästa gång väljer vi nog ett annat hotell så vi kommer närmare folklivet
i Sharm el Sheikh
Thomas Jansson