Mycket trevligt hotell,toppen personal
Mycket trevligt hotell,toppen personal. Lätt att boka resa.

Amisol Travel A/S er et velrenommeret norsk ejet rejsebureau, der har været en betroet partner for tusindvis af rejsende siden vores etablering i Danmark i 2009. Fra vores tidlige begyndelse har vi specialiseret os i at sende danske feriegæster til nogle af de mest solrige og eftertragtede destinationer i verden.
Amisol Travel A/S tilbyder en bred vifte af rejsemål, der appellerer til forskellige interesser og ønsker. Fra de solbeskinnede kyster i Syditalien til de gamle monumenter i Egypten, fra den frodige ø Madeira til de sneklædte skråninger i Andorra, har hver destination sin unikke charme og karakter. Hos os tilbyder vi altid rejser som passer til dig og dine ønsker!
Som en ansvarlig rejsearrangør har Amisol Travel A/S altid prioriteret kundesikkerheden og tilfredsheden højt. Vi er stolte af at være fuldgyldige medlemmer af Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, hvilket garanterer vores kunders investering i deres rejser. Endvidere er vi aktive medlemmer af RID: Rejsearrangører i Danmark, hvilket vidner om vores engagement i at opretholde branchens højeste standarder.
Vores langvarige erfaring og den tillid, vi har opbygget gennem årene, afspejles i antallet af tilbagevendende kunder og de positive anmeldelser, vi har modtaget. Vi ser frem til at byde endnu flere rejsende velkommen og tilbyde dem uforglemmelige oplevelser med Amisol Travel A/S.
Find din næste rejseSkrivet av företaget

Vesterbrogade 149, bygning 9, 4. sal, 1620, København V, Danmark
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Mycket trevligt hotell,toppen personal. Lätt att boka resa.
Det är direkt flyt till Sharm el sheikh.
Bra erbjudande emellanåt. Enkelt att boka.

Svar från Amisol Travel A/S
Denna gången var reseledarna inte lika engagerade och entusiastiska. Hotellet där vi bodde skulle vara "4 stjärnigt" . Detta hotell håller knappt en standard på 3 stjärnor. All inklusive där inte vanligt vatten ingår är för mig en stor gåta??. Hotellets reception kunde de knappt tala engelska. Fick använda mig av chat GPT för att bli förstådd.

Svar från Amisol Travel A/S
Jag hade en fantastisk vistelse! Rummet var fläckfritt,stort och bekvämt med separat dusch ,personalen var otroligt vänlig i alla avdelningar och maten var perfekt med olika varianter, stark internetsignal i hela hotellet och vid stranden,Sammantaget rekommenderar jag starkt detta hotell för ditt nästa reseäventyr.
Stort tack till Hamza, Mousa, Ahmad, Mohammad, Diaa, A- Elmoez.
/Abo Tawfik

Svar från Amisol Travel A/S
I det hela var resan bra!
Hotellet hade förbättrats sedan vi var där sist för ett o ett halvt år sedan! Uteserveringen hade öppnats upp så vi kunde äta alla våra måltider där. Underbart! Mindre underbart var att folk rökade där och överallt utomhus! Mycket dåligt!
Stranden var också bättre!
De flesta i personalen förstår inte engelska, vilket skapar onödigt mycket negativ tid........

Svar från Amisol Travel A/S
Bättre information och fysisk hotellnärvaro av de lokala guiderna. Telefonnummer att ringa duger inte och är väldigt dyrt.
Att det inte framgick i beskrivningen att hotellet de facto var en rysk "koloni" var en stor besvikelse.
Hade vi vetat det hade vi valt ett annat hotell med mer blandad internationell publik.
Ni kan mycket bättre!

Svar från Amisol Travel A/S
Just bott på Tamra i Sharm el sheikh. Rest med Amisol. Amisol är mycket pålitligt och bra. Högsta betyg. Svarar direkt på frågor via mejl eller sms. Guider mycket serviceminded.
Tamra var fint , stort, mycket och bra mat. MEN stället är italienskt och de bryr sig inte speciellt mycket om andra gäster från andra länder. Varken personalen eller italienarna. Ibland direkt otrevliga och vi från Skandinavien fick inte alls lika bra service...vilket flera av oss påtalade flertalet gånger. Mycket dåligt

Svar från Amisol Travel A/S
Hela resan har varit fantastisk, vi har bott på Sharm reef hotel. God mat, bra service, trevlig personal, bra bartenders och mycket hjälpsam personal. Vi kände oss väl bemöta och vi kommer snart boka samma resa igen. Stranden va helt magisk, där erbjuds snorkling (det är ett måste) samt massa andra aktiviteter. Animationsteamet va super duktiga och underhållande. Vi bokade ett antal upplevelser via hotellet, de var mycket bra arrangerade. Ett stort tack till guiden Ahmed på Amisol 😊☀️

Svar från Amisol Travel A/S
Vi åkte 15/5 2022 förseningar på Kastrup gjorde oss försenade 3tim men Guiden var glad fast det var mitt i natten. Inget fel av Amisol
Så härlig vecka skönt bada i havet o fina pooler
Och god mat.vi kommer tillbaka Sharm el Sheikh 🐫🏄♂️Och Amisol
Mvh Anders Nina Julia