Jag är så otroligt trött på detta nu!! För ungefär 1,5 månad sedan gjorde jag en reklamation – och jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar. Jag har kontaktat kundtjänst gång på g... Se mer
Kass kvalitét och obefintlig kundservice. Jag beställde ett par byxor som gick sönder efter EN användning. Det går inte att maila eller ringa dem om detta då de endast har AI bots som sin kundservice.... Se mer
Sämsta kundservice! Skulle reklamera ett par skor som hade gått sönder. De sa att de skulle hjälpa mig med en retursedel men att det är endast deras ”manager” som kunde göra det och att de skul... Se mer
Visit ASOS.com – The Online Fashion Store.
Storbritannien
- www.asos.com
Helt okej
Helt okej, rätt nöjd med min order men beställde min vanliga storlek o på linnet va de jätte litet o tight. Vore bra om att ha tydligare stoleksguider 😊
Felaktigt nekad retur
Fick en retur nekad på grund av "skadade produkter" som de hävdade var "Human biological marks". Tog nästan en timme att få supporten att skicka bevis på dessa påstådda skador. När bilderna väl kom var det en bild på ett plagg som visade något vitt i en söm och en bild på ett andra plagg som visade ingenting. När jag inspekterade fläcken visar det sig var rester av lim (från tillverkningen eller har de kanske kladdat på lim för att kunna neka returen?).
Support vägrar ändra sitt beslut.
Kommer aldrig mer handla av ASOS, och kommer starkt rekommendera alla i min närhet att inte heller göra det.
Ingen kundservice
Jag beställde en klänning och en väska till min bästavän bröllop. Det var jätteviktigt att det skulle vara just denna klänning på grund av färgen som alla brudtärnor behövde ha på sig. Jag får absolut ingen mail eller info om mitt paket, inget nummer för paketet. Det enda jag får tillslut är då ett sms från DHL att mitt paket skickas tillbaka eftersom jag har misslyckats att hämta upp den.
Alltså, paketet har hunnit bli levererat till ett postombud och skickats tillbaka. Jag misslyckades att hämta upp den eftersom jag aldrig fick information om hur jag kunde hämta upp den.
Jag försökte kontakta ASOS men de har absolut ingen mailadress (jag lyckades hitta en men där svarar de uppenbarligen inte) och telefonnummer som man kan ringa till. Jag kontaktade då ASOS via deras chatt på deras hemsida.
Där fick jag inga adekvata svar och idag tar jag reda på att de skickar tillbaka mina pengar trots att jag skrev till de minst tre gånger att jag behöver klänningen och jag vill gärna lösa situationen med leveransen.
Nu sitter jag utan en klänning 3 dagar innan min bästaväns bröllop.
Jag kommer absolut ALDRIG beställa från ASOS igen och jag rekommenderar inte att någon av er gör det heller. Otroligt krångligt, med absolut ingen kundbemötande i över huvudtaget.
Värdelösa.
Det är under all kritik hur dom hanterar ärenden av felaktiga varor. Har beställt från asos många år för deras breda sortiment men dom har inte kvalitet på kläderna och tar höga priser. Kläderna håller knappt ett år och man får ingen återbetalning trots att lagen säger att man har rätt till det.
Sämsta företaget nånsin!!!
Sämsta företaget nånsin!!!! Lurar sina kunder på returer som är ”ogiltiga” och får betala fast jag inte har varorna.. känner mig grundlurad och kommer aldrig mer beställa från Asos.
Mitt sista köp här!!! Sämst kundtjänst som inte ens svarar när man försöker kontakta dom. Har anmält mitt ärende till Allmänna
reklamationsnämnden.
Försenad leverans och ohjälpsam…
Försenad leverans och ohjälpsam kundtjänst. Dom har även låg kvalité på sina varor och endast 14 dagars returpolicy och du måste ha tillgång till en egen skrivare om du ska returnera något. Handla hellre på Zalando eller Boozt!
VARNING
Deras kundservice är katastrof, handla inte av ASOS!!!!!
Min go- to klädaffär online
Min go- to klädaffär online. För det mesta bra passform på allt och sann till storlekarna på kläderna. När jag skickat retur så har jag skrivit ut ettiketten, tejpat på den på paketet och skickat vidare hos ombud. Aldrig varit några problem när det gått mindre än 14 dagar och pengarna brukar finnas tillbaka på kontot inom en vecka.
Heja Asos👍
Finns ingen kundtjänst
Finns ingen kundtjänst. Deras ai-kundstjänst funkar inte.
Uselt handla INTE
Uselt handla INTE. Var uppmärksamma på att varorna måste returneas inom 14 dagar. Retursedel skickas aldrig och jag fick själv leta upp returadress och skicka med DHL och betala 400kr för frakten trots att det är gratis retur. Kundtjänst svarar aldrig. Dålig kvalitet på mycket av kläderna motsvarar inte som på bild.
Riktigt kasst företag!
Riktigt kasst företag. De lurar sina kunder på returer, returnerade en vara i en obruten förpackning men fick inte några pengar tillbaks trots att jag följde deras riktlinjer på hemsidan. Går inte ens att få tag i kundservice, sista gången jag handlar här.
Kort returpolicy utan undantag
För kort returpolicy utan undantag. Enligt policy måste den registreras inom 14 dagar och därefter har man ytterligare 14 dagar på sig att skicka tillbaka. Jag kontaktade kundtjänst 5 dagar efter första 14-dagarsperioden löpt ut och bad om ett undantag pga utomlandsvistelse. Fick ej returnera trots att den sista 14 dagars perioden ej löpt ut. Sitter nu med ett par skor som ej kan användas. Tycker det är orimligt att vara så hård med returtider, leder till produktslöseri om produkterna ej kan användas.
Sämsta företaget nånsin!!!
Sämsta företaget nånsin!!!! Lurar sina kunder på returer som är ”ogiltiga” skickade tillbaka ett par skor med etiketter och allt på men blir avisad min retur pga använd produkt?!
Mitt första och sista köp här!!! Sämst kundtjänst som inte ens svarar när man försöker kontakta dom. Har anmält mitt ärende till Allmänna reklamationsnämnden. Hoppas att flera av er gör detsamma så skiten konkar :)
Omöjligt att göra en retur
Kan man sätta lägre hade jag gjort det. Galet dålig kundtjänst.
Dom skriver 28 dgr returpolucy på hemsidan men det innebär att returen måste registreras inom 14 dgr och sen har man 14 till på sig att posta paketet.
Jag försökte göra returen på 15 dagen vilket såklart inte gick. Och det går inte att kontakta någon. Fick till slut tag på ngn chatt och dom stackarna vet knappt vad dom skall säga. Märklig servicenivå 2024. Så avråder från köp.
Aldrig igen!
Detta är andra gången Asos inte registrerar hela returen. Jag får alltså betala för varor jag skickat tillbaka. Kundservice går inte att få tag på överhuvudtaget då de inte svarar på mail. Jag har beställt från Asos i flera år men jag kommer ALDRIG handla där igen.
VÄRSTA!!!!
Instämmer med andra. Tidigare varit 30 dagar retur, nu 14 utan varning. Var på semester och skulle skicka tillbaka idag, 1 vardag efter returen på 14 dagar gått ur. Vägrar hjälpa mig. 1 dag!!!!! Varit kund i flera år. Nu måste jag betala och ha kvar plagg som inte passar och aldrig kommer kunna användas! REKOMMENDERAR INTE!!!!!! Vet inte hur man tar hand om sina kunder
Riktigt dåligt.
Riktigt dåligt.
Dålig kvalité, och vid retur är det inte enkelt. Man måste ha skrivare och de stränder ett transportföretag som.är helt omöjliga.
Aldrig mer ASOS!
Ändrat sin returpolicy till 14 dagar…
Ändrat sin returpolicy till 14 dagar utan att förvarna äckel bedrägeri, skickar aldrig med en retursedel oseriöst bedrägeri företag kommer aldrig handla hos er mer ni bryr er inte ens om era kunder hoppas ni konkar 🤣🤣
New ways to make money?!
Jag fick min beställning från Asos den 12 juli. Asos har haft en ångerrätt på 30 dagar i flera år. Idag, 14 dagar efter att jag mottog beställningen från posten, försökte jag returnera en del av beställningen. Det gick inte att skapa en retur på webbplatsen eftersom 14 dagar har passerat efter leveransen till postombudet! Som konsument har jag inte fått någon information om ändringen av deras returpolicy!
Ingen information om den nya policyn visas när man väljer returinformation i sitt konto. Den nya policyn kan endast läsas under allmän information på tur!
Blivit tvungen att betala för oanvändbara plagg!
Köpte ett par skor med stenar över hela…
Köpte ett par skor med stenar över hela skon. Efter en användning faller flera stenar av. Jag hör av mig till kundtjänst då jag vill reklamera varan. Jag får en retur etikett så jag kan skicka skorna så dom kan undersöka vad som blivit fel. Efter några veckor får jag tillbaka skorna på posten, ingen information om hur reklamation gått. Jag hör av mig till kundtjänst och dom säger dom inte godkänner skorna då skorna är använda och dom hänvisar till sin retur policy på 28 dagar och att jag använt skorna. Jag försöker förklara för kundtjänst att detta inte handlar om en vanlig retur, utan detta är en reklamation och att reklamationsrätten är tre år i Sverige. Kundtjänst stänger av chatten och slutar svara…