Vlot aanwezig waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden lengte wachttijd. Probleem wasvrij helder en snel bevestigd. Goed advies gekregen wat kk naar garage mee kon nemen. Met wegenwacht was het ook... Se mer
ANWB Wegenwacht heeft mijn auto weer aan de praat gekregen. De monteur was binnen 15 minuten ter plaatse nadat ik via de ANWB-website een aanvraag had ingediend, wat heel eenvoudig was. Hij stelde ver... Se mer
Onze reddende engel Kees heeft ons geweldig geholpen vanmiddag!! Eerst werden we heel snel de A1 afgesleept om vervolgens onze auto te repareren zodat we weer onze reis konden hervatten. Kees je bent... Se mer
De ANWB Wegenwacht heeft mij al meerdere keren uit de brand geholpen met mijn óude Volvo's, Fiat, Ford, Renault en Mercedessen waar ik graag zelf aan sleutel. Ze zijn zeer vakkundig en als het ter ple... Se mer
Pechhulp kan je zomaar nodig hebben, hoe goed jouw auto ook is onderhouden. Dat blijkt wel doordat jaarlijks meer dan 1 miljoen leden in binnen- en buitenland met pech stranden. Gelukkig kun je dan altijd rekenen op de deskundige pechhulp van de Wegenwacht. Laat stilstaan je dag niet verpesten.
Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen

Svar från ANWB Wegenwacht
Ik had een lekke band, moest weliswaar langer wachten (drukste tijd van de dag en dat bij Eindhoven, waar altijd files staan), maar toen de Weghenwacht kwam, had hij supersnel de band gerepareerd, in orde gemaakt en kon ik verder

Svar från ANWB Wegenwacht
I had break down and I called the road assistance on sunday night they came quickly and solved the issue and I drove back home safely

Svar från ANWB Wegenwacht
Super snel geholpen anwb is en blijft toch het beste van Nederland

Svar från ANWB Wegenwacht
Zeer vriendelijke en deskundige monteur. Snel geholpen

Svar från ANWB Wegenwacht
Binnen 40 minuten geholpen aan een lekke autoband in België. Klasse.

Svar från ANWB Wegenwacht
Heel goed geholpen en storing opgelost en rijd weer perfekt

Svar från ANWB Wegenwacht
Redelijk snel terplekke ,weet waar ze over praten ,verder eigenlijk goeie service ,heb zelf al platina dus al heel lang bij de club

Svar från ANWB Wegenwacht
Snel contact. Was binnen een half uur op de plek en plaatste direct de nieuwe accu. Voordat hij bij ons was konden we volgen waar hij was

Svar från ANWB Wegenwacht
Ze zijn echt behulpzaam. En ze zijn altijd aardig en vriendelijk tegen mensen.

Svar från ANWB Wegenwacht
Eerst opgehaald door een berger en later door anwb na kleine reparatie weer op weg geholpen

Svar från ANWB Wegenwacht
Het gemak en snelheid die de monteur heeft is geweldig. Onwijs aardige kerel!

Svar från ANWB Wegenwacht
Snel ter plaatse en direct opgelost zodat ik weer kon rijden

Svar från ANWB Wegenwacht
Ik kon mijn auto niet meer starten in verband met mijn batterij die kapot was.
ANWB was binnen 20 minuten op locatie, heeft advies gegeven, de auto kunnen starten en het was een zeer vriendelijke man.
Binnen de EU zou ik eigenlijk geen andere pechhulp aanraden.