Adequate hulp. Met stoom onder de motorkap uit gestrand langs de weg. Binnen 30 min. na melding aanwezig op de veilige plek, waar Rijkswaterstaat me naar toe heeft gebracht. Niet leuk: na test ble... Se mer
Företaget har svarat
Vandaag door twee medewerkers van de ANWB Wegenwacht geholpen, Stephan en Wilbert in Valkenswaard op het parkeerterrein Den Dries. Ikwil graag mijn grote waardering uitspreken waarop zij mij hebben ge... Se mer
Företaget har svarat
Auto start niet meer, enkel een klik. Dezelfde avond deskundig en correct geholpen door de wegenwacht. Diagnose: defecte startmotor. De volgende morgen vroeg is de auto meteen met een takelwagen naar... Se mer
Företaget har svarat
Pechhulp kan je zomaar nodig hebben, hoe goed jouw auto ook is onderhouden. Dat blijkt wel doordat jaarlijks meer dan 1 miljoen leden in binnen- en buitenland met pech stranden. Gelukkig kun je dan altijd rekenen op de deskundige pechhulp van de Wegenwacht. Laat stilstaan je dag niet verpesten.
Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
correcte telefonische behandeling en service wagen eerder dan was genoemd
Snel ter plaatse, zeer opgewekte, vriendelijke monteur heeft het probleem snel opgelost.
Gewoon snel proffesioneel en deskundig. Aardig man ook, fijn contact.
De monteur van de wegenwacht was er binnen 20 minuten, was vriendelijk en noemde ook opties als vervangend vervoer toen (nood) reparatie niet mogelijk bleek. Vervolgens kwam binnen een half uur de berger, die heeft de auto bij mijn servicegarage neergezet en mij bij de huisdeur afgezet. Niets op aan te merken...

Svar från ANWB Wegenwacht
Op een snelle en accurate manier heeft de anwb wegenwacht mij geholpen. Mijn autootje startte niet en het bleek al snel dat het om de accu ging. Gelukkig had de aardige meneer een nieuwe accu in zijn anwb wagen liggen en heeft hij die in no time geïnstalleerd en kon ik weer rijden

Adequate hulp.
Met stoom onder de motorkap uit gestrand langs de weg.
Niet leuk: na test bleek de motor stuk. Hij gaf een inschatting van de reparatie kosten. zodat ik een afgewogen beslissing kan nemen.
Keurig met sleepwagen thuis afgezet.

Svar från ANWB Wegenwacht
Wat een geweldige dienst leveren ze.
Ik was nog geen lid, dus was wel aardig wat kwijt toen ik stil kwam te staan op de Brouwersdam, maar de service en afhandeling waren het dubbel en dwars waard! Iedereen met een auto van 10 jaar of ouder en iedereen die een occasion aanschaft moet gewoon gelijk lid worden. Was ik maar so slim geweest! Ik had mn auto net een week...
Naast de onmisbare hulp bij pech krijg je als ANWB lid ook nog eens leuke kortingen op uitjes en producten, dus het is nooit verloren geld.
Hulde voor monteur Siem, weet natuurlijk niet of ze allemaal zo professioneel en vriendelijk zijn, maar mijn eerste ervaring was grandioos!

Svar från ANWB Wegenwacht
Aangereden binnen gegeven tijdslot. Correcte beleefde én kundige medewerker. Buitengewoon tevreden, dank.

Svar från ANWB Wegenwacht
Snelle oplossing gevonden voor het probleem.

Svar från ANWB Wegenwacht
Wegenwacht was na een half uur al ter plaatsen. Vriendelijk verder geholpen

Svar från ANWB Wegenwacht
Auto wilde niet meer starten, accu kapot. Ik werd deskundig en snel geholpen.

Svar från ANWB Wegenwacht
Ik werd snel en vakkundig geholpen. Meteen bij het service punt in Naarden de Dynamo laten vervangen. Top service

Svar från ANWB Wegenwacht
Wat een deskundigheid en vriendelijke Servicedesk
📢

Svar från ANWB Wegenwacht
Pech met de motor Ben heel goed geholpen door de medewerkers van de anwb ze hebben zelfs geholpen met de motor in mijn bus te zetten en mee gereden om hem er weer uit te halen echt super

Svar från ANWB Wegenwacht
Onmeunig snel en vakkundig geholpen door de nette en keurige wegenwachter met oog voor oplossingen en kennis van zaken ....

Svar från ANWB Wegenwacht
De hulp was op de voorspelde tijd aanwezig en heeft voor een degelijke oplossing gezorgd door out of the box te handelen.

Svar från ANWB Wegenwacht
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.