Agria Djurförsäkring Omdömen

3 267
TrustScore 4.5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 472 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Många konsumenter framhåller konsekvent att personalen är oerhört hjälpsam, engagerad och alltid ger ett varmt samt mycket professionellt bemötande vid varje samtal. Dessutom uppskattar köparna verkligen den snabba och smidiga servicen, vilket gör det väldigt enkelt att upprätta direkt kontakt vid skadeärenden och veterinärbesök. Vissa recensenter var inte nöjda med kommunikationen och upplevde stor otydlighet kring den information som delades ut från kundtjänst. En del personer nämnde även att de stötte på återkommande problem med bristande information gällande faktiska ändringar av sina befintliga försäkringar. Några konsumenter uttryckte även stor frustration över oväntade prishöjningar samt upplevde att bemötandet ibland lämnade en del övrigt att önska.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Människor rapporterar positiva upplevelser med personalen och uppskattar den trevliga, kunniga och... Se mer

Service

Recensenter nämner positiv feedback om service och uppskattar den snabba och professionella hanteringen.... Se mer

Customer service

Användare beskriver positiva interaktioner med kundtjänst och lyfter fram ett trevligt bemötande samt snabb... Se mer

Product

Kunder noterar konsekvent tvetydiga upplevelser med product. Vissa recensenter upplever att försäkringarna är... Se mer

Customer communications

Kunder hade positiva upplevelser med kontakt och beskriver ett vänligt bemötande vid kontakt samt snabb... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Till att börja med hade uppfödaren av valpen valt Agria vilket för min del alltid har lett till att jag fortsatt med det bolaget för mina hundar. Min uppfödare informerade att Agria skulle kontakta mi... Se mer

Kontaktpersonen är mycket trevlig och lätt att prata med. Agria generellt är väldigt hjälpsamma över lag vilket har varit tacksamt. Det jag tycker är lite tråkigt är att dom är egentligen rätt dy... Se mer

Bra fungerande djurförsäkring. Lite dyr men har mängdrabatt. O uppskattar service o kunnande, bra bemötande. Fungerar toppen så det är värt att ha,dom. // nöjd kund

För det första så svarar dom i telefon. Och är det lång väntetid så ringer dom upp som ett val. Kvinnan jag pratade med lyssnade på mig som kund och såg till mitt och hundens bästa.

1. Nr. 5 av de 7 bästa företagen i Husdjursförsäkring
  2. Nr. 7 av de 17 bästa företagen i Försäkringsbolag

Agria Djurförsäkring förser Sveriges djur, deras ägare och Sveriges växtodlare med flexibla försäkringslösningar. Agria är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar och är Länsförsäkringsgruppens specialistföretag för djur- och grödaförsäkring.

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

3 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(3 267)

435 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Ljög om att försäkringen gällde från dag 1

Försäkrade min katt hos dem. Stort misstag. Lurades över telefon. De påstod att olyckor skulle täckas redan samma dag. Senare samma gör min katt illa tassen efter att han tagit sig ut från ett fönster. Agria täckte ingenting trots att han hittades skadad 3 timmar efter att försäkringen tecknades. Dyrt blev det! Rekommenderar inte detta företag. Går ej att lita på.

28 juli 2026

Hej Jacqueline,
Tack för att du tar dig tid att lämna feedback. Vad tråkigt att du haft en negativ upplevelse. Jag vill förtydliga att en nytecknad försäkring gäller direkt för olycksfall; det finns alltså ingen karenstid för olyckor, och försäkringen gäller omedelbart för skador som orsakas av en plötslig och oförutsedd yttre händelse – även om olyckan inträffar bara några timmar efter att försäkringen tecknats.

Det är dock viktigt att komma ihåg att det är djurägarens ansvar att kunna styrka att olyckan verkligen inträffade efter försäkringens starttid, särskilt om skadan sker i direkt anslutning till när försäkringen trätt i kraft.

Vi är ledsna över om det har uppstått oklarheter eller missförstånd och vill gärna titta närmare på just ditt ärende. Tveka inte att kontakta oss, så går vi igenom det tillsammans och ser om vi kan hitta en lösning. Du når oss på 0775 - 88 88 88 och/eller via vårt kontaktformulär på vår hemsida Agria.se/kontaktaoss

Okej!

Helt Okej!!

11 augusti 2026

Hej Gogosh,

Tack så mycket för din feedback! Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Jättebra service och kunnig medarbetare

Jättebra service och kunnig medarbetare

8 augusti 2026

Hej Eva,
Tack för de vänliga orden! Vi är så glada att höra att du uppskattar vår service och att du upplevde vår medarbetare som kunnig. Det betyder mycket för oss att veta att våra kunder är nöjda!
Vänligen, Sofia

Snabb och tydlig information och även…

Snabb och tydlig information och även ersättning!

7 augusti 2026

Hej Christina,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både informationen och den hjälp du fått! Vänliga hälsningar, Josefin

Smidigt

Snabbt, smidigt och enkelt att ordna en försäkring direkt på nätet!

31 juli 2026

Hej Patrik,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad kul att du upplever att det är enkelt och smidigt att ordna försäkring på hemsidan. Det är precis så vi vill att det ska kännas!

Om du har några funderingar framåt så är du varmt välkommen att höra av dig.

Med vänliga hälsningar, Erica

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling

4 augusti 2026

Hej Eva,

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme och för den fina responsen. Vi är glada att du är nöjd med vår service.

Erica

Hej Margaret,

Tack för ditt omdöme. Det gläder oss att vi kunde hjälpa dig med ditt problem. Du är alltid välkommen att höra av dig igen om det skulle dyka upp något mer.

Erica

Snabb och trevlig service

Snabb och trevlig service, enkelt att lägga upp valpförsäkring. Smidigheten

3 augusti 2026

Hej Sanna,
Tack så mycket för ditt omdöme! Vi är glada att du upplevde vår service som snabb och trevlig och att det var enkelt att teckna försäkringen. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller behöver vår hjälp framöver.
Med vänliga hälsningar, Gabriella

Mycket bra service känsla och god…

Mycket bra service känsla och god mottagning !

27 juli 2026

Hej Jimmy,

Tack snälla för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du känner dig väl bemött och att vår service uppskattas. Det är viktigt för oss och vi ser fram emot att fortsätta göra vårt bästa för dig!
Önskar dig en fin sommar!
Vänligen, Sofia

Det får jag se om försäkringen kommer…

Det får jag se om försäkringen kommer till användning

4 augusti 2026

Hej Mikael,
Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme! Vi hoppas att du känner dig nöjd och trygg med din djurförsäkring. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller behöver vår hjälp.
Med vänliga hälsningar, Gabriella

Bra bemötande och hjälp med betalningen

Bra bemötande och hjälp med större delen av betalningen när katten blev sjuk.

1 juli 2026

Hej Marie,

Tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med det bemötande och den hjälp du fått när din katt blev sjuk. Vi finns alltid här för att stödja dig och din katt när ni behöver det.
Önskar både dig och missen en fortsatt fin sommar!

Har det bästa försäkringsombudet

Har det bästa försäkringsombudet. Svarar snabbt på mina frågor och är alltid tillgänglig.

Hej Madeleine,
Stort tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! Det är verkligen roligt att höra att du är nöjd och får bra hjälp av ditt ombud. Det är precis så vi vill att det ska vara och vi kommer självklart att föra din fina feedback vidare.

Trevliga och tillmötesgående

Trevliga och tillmötesgående. Lätt att prata med och ger bra svar på frågor.

Hej Maria,
Tack så mycket för ditt omdöme. Det gläder oss att du är nöjd med vårt bemötande. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga hjälp till våra kunder. Om du har fler frågor eller funderingar framöver är du varmt välkommen att kontakta oss.
Med vänliga hälsningar, Gabriella

Alltid lätt att ha att göra med

Alltid lätt att ha att göra med. Aldrig några problem med betalning både vid direktreglering eller inskickade kvitton

9 juni 2026

Hej Claus-Göran,
Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd och att kontakten med oss fungerar smidigt. Vi på Agria uppskattar verkligen din feedback och finns alltid här om du behöver oss.
Med vänliga hälsningar, Gabriella

Allt rakt utigenom hela processen

Allt rakt utigenom hela processen, men med undantag att det dröjde väl lång tid innan den svenska stamboken ankom.

Svar från Agria Djurförsäkring

Tack för ditt fina omdöme! Det är värdefullt för oss att ta del av din återkoppling. Om du har frågor eller funderingar är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss.

Tack vare mitt ombud Agnetha

Tack vare mitt ombud Agnetha ger jag detta omdöme!

Hej Ingela,
Tack för ditt fina omdöme! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med ditt ombud och uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse.
Med vänliga hälsningar, Gabriella

Fick bra svar på de frågor jag hade

Fick bra svar på de frågor jag hade. Trevlig att prata med.Blev säker på hur jag skulle fortsätta med min förfrågan

27 juli 2026

Hej Monica,
Tack så mycket för ditt omdöme! Det gläder oss att du fick bra svar på dina frågor och att du kände dig trygg i hur du skulle gå vidare. Tveka inte att höra av dig igen om du har frågor eller behöver vår hjälp framöver.