Adobe har bindningstid på ett år. Helt normalt kan tyckas då många företag har så. Det de inte nämner är att när det året är slut så blir det automatiskt ett nytt år med bindningstid. Det vill säga, d... Se mer

kan bara hålla med tidigare. de fortsätter att dra pengar varje månad, det går inte att säga upp deras abonnemang. har betalt ett år nu ytterliare, sedan jag var i kontakt med dem senast, noterade a... Se mer

Har använt adobe sen 2.0 och tidigare köpt hela suiten för att seda varit prenumerant då Adobe ändrat sin proukt till en prenumerationstjäns, men prisökningen har gjort att jag nu bytt till att bara h... Se mer

Fick 7 dagar gratis. Gratis dagar borde upphöra den 2:december, men redan 1:a december har Adobe dragit summan för hela månaden. Tidigare har de gjort något likadant. Fast då hade jag årlig abboneman... Se mer

1. Molntjänster

Adobe software and services revolutionize how the world engages with ideas and information anytime, anywhere, and through any medium. Learn more.

1,2

Mycket dålig

TrustScore 1 av 5

7 tn omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Fruktansvärt dyra

Fruktansvärt dyra. Om man vill säga upp abonnemanget så tvingas man betala en dyr straffavgift Detta borde inte vara lagligt.
Fy!

26 mars 2024

känns som en bluff scam.

Jag köpte adobe för 6-7 månader sedan för att för kunna öppna en ritningsfil och adobe var det största och seriösaste bolag jag kände till så min plan var att skaffa detta sedan säga upp... 7 månad senare ser jag att dom fortfarande drar pengar, nu har jag avslutat premenationen igen och raderat mitt konto + att jag skall tydligen betala ytterligare 360kr för att säga upp avtalet i förtid. Nu skall jag ha bättre koll och se om de fortsätter dra mina pengar. totalt är det ca: 3000kr de har dragit från mig ink den här avgiften. Jag avråder andra från att ens ha med dem att göra. Jag har anmält till konsumentverket för att upplysa andra. Fortfarande arg och besviken. se upp!

28 februari 2024

Använde Photoshop tre gånger

Använde Photoshop tre gånger. Min testversion fortsatte. Utan att veta om det så hade jag tydligen bundit upp mig för ett år och krävs nu på en uppsägningsavgift på 1400kr. Trodde inte ett så stort företag kunde vara ett så stort scam.

Här är ett knep för att komma runt bedragarna:

1. Ändra din befintliga plan till en ny.
2. Säg direkt upp den nya planen.
3. Slipp uppsägningsavgiften.

25 februari 2024

Instämmer med samtliga gällande Adobe

Instämmer med samtliga gällande Adobe: Samma visa här, tog en testversion av Adobe Acrobat Pro, för att kunna redigera ett par pdf:er, (fungerade extremt dåligt) vilken jag ville säga upp efter två veckor, vilket inte gick utan att jag tvangs betala en månadsavgift 220 kr, plus uppsägningsavgift på 1200 kr - om det nu stannar där? Stålsätter mig för ytterligare utgifter ("rån"). Så, undvik! Min recension blir således: Röven!
//Niklas

16 januari 2024

Jag håller med samtliga kritiken runt…

Jag håller med samtliga kritiken runt Adobes produkter. Adobe har totalt tappat det. Produkterna och licenshanteringen är helt omöjlig att hantera och då speciellt om man vill säga upp en licens. OCH det finns ingen vettig support att kontakta. Inte heller supporten för användandet av programmen är bra, jag har haft frågor gällande detaljhantering/editering/ritning i program och till slut efter mycket om och men hamnat i en heldpdesk utomlands, där de varken kan språket eller produkterna. Helt bedrövligt och synd då produkterna är relativt bra men det finns andra alternativ att använda. Jag säger upp samtliga konton hos Adobe nu, då får jag också en straffavgift för för tidig uppsägning av abonnemanget. Visst jag kan förstå om man tecknat en årsplan att man får betala mellanskillnaden, men varför får jag inte optionen att fortsätta abonnemanget tiden ut istället? Och att det sägs upp då?

16 januari 2024

Värsta kundservicen jag varit med om i…

Värsta kundservicen jag varit med om i mitt liv. Värsta pengalurandrejandet också. Köpte ett år med månadsbetalning, något jag inte önskar på min värsta fiende. Använde en gång och kom på att ja inte alls har nå nytta av deras tjänster så jag försökte säga upp mitt abbonemang, de erbjöd istället 3 gratis månader vilket var fine. MEN sen när ett år går av betalningar till de små råttorna så märker jag att de FÖRLÄNGT mitt abbonemang med ett år till utan att ge alternativ innan att välja bort det. ”Tydligen” måste man säga upp det exakt samma dagar som man skaffade. Då försöker jag såklart säga upp det igen när jag märker att de lyckats ta mig på en fuling, efter timmars letande efter kundservice kommer det fram en chat ruta precis innan jag valt att helt säga upp och betala den sjuka summan på 800kr för det. Kommer då i kontakt med en chatbot som gör allt i sin makt i att hålla kvar en i deras scam på ett år till trots att jag tydligt säger att jag inte fått någon information eller notis om att jag behöver själv säga upp det efter 1 år, när jag ska göra det osv. Tillslut tappar jag det och kallar de scam-bolag, hotar med dåliga recensioner, etc. Först då får jag avbryta utan extra avgift. TECKNA ALDRIG ABBONEMANG MED DE DE GÖR ALLT I LAGENS NAMN FÖR ATT KVÄVA UT SÅ MYCKET PENGAR SOM MÖJLIGT FRÅN DIG!!!

26 december 2023

Går inte att säga upp efter gratis testvecka.

Har beställt Adobe acrobat reader
för 700 kr/år och har varit så dum att jag lämnat ut kortnummer. Har rätt att ångra mig inom en vecka men lyckas inte göra det på Adobes sida trots timmar av försök. Akta er för Adobe!

3 december 2023

Dom är riktigt dåliga

Dom är riktigt dåliga! Min sambo provade på 1 månad gratis och sen sa upp det i tid. Hon har fått Mail bekräftelse att det var uppsagt den 23 februari. Dom drar fortfarande 700kr i månaden!

26 oktober 2023

Onödig tjänst

Ett perfekt företag när du bara vill ha en lista på olika hotel, men om något oväntat händer att du t.ex blir sjuk och behöver hjälp med avbokningar möts du av ett helt annat företag, lång handläggning, får inte tag i hotellen för avbokning, skickar samma frågeställningar flera gånger. ett företag som inte fyller någon funktion, man kan boka hotellen direkt och slipper Agodas misserabla service.

16 september 2023

Den känns man blir lurad medan man sover. Jag köpte årlig appar som är för 195 kr…

Jag köpte årlig appar som är för 195 kr imånaden. Sedan försökte jag uppsäga men ni tvingar mig att betala 2500kr. Och den skulle sluta efter 1 år men ni började igen att dra pengar . Jag tönkte att oj jag blev av Adobe men nej… ”Den slutar automatiskt om du inte säger något. ” stod fmitt förre försök. Varför drar ni pengar hela tiden utan att skicka påminnelse till mig. Jag skriver till kundtjänst de skickar länk till mig. Jag vill sluta och inte betala pengar som jag inte använder. Nu försöker jag avsluta promenationen och det stör att jag måste betala 687kr. OBS!! I natten skrev jag någon personal efter robot. Personen försökte förlänga prenumerationen utan betala 3 månader. Vi pratade mer än 1 timme om det. Sedan fick jag hjälp av dem.

21 september 2023

Riktigt fula

Riktigt fula! Tog prova på gratis för att fixa en pdf. Direkt efter sa jag upp prenumerationen. Nu har de börjat debitera fastän att jag sa upp! Finns inget vettigt jag kan kontakta för att säga upp annat än en virtuell assistent som det bara blir rungång med.
Ni är usla Adobe!

25 augusti 2023

M Shamant klarade det - till slut

Jag vill nämna namnet M Shamanth på "Customer Care". Han lyckades till slut förstå vad jag ville säga, att min idag 82 år gamla mor ville ge mig ETT års prenumeration på Adobe i present. ETT år! Det var 2018. Hon upptäckte att hon fortsatte att betala långt efter årets slut. Jag kontaktade min mor och Adobe som vägrade avsluta prenumerationen utan höga straffavgifter samt en massa manipulerande erbjudanden. Det är inte ens jag som betalar - och vi hade inga möjligheter att avsluta prenumerationen, inga länkar som fungerade, ingen kontakt med mer än en "agent" på en engelsktalande chat som vägrade hjälpa oss. Jag trodde i min enfald att prenumerationen var avslutad för länge sedan och har inte använt den Adobeprenumerationen sedan dess. Under tiden har min mor betalat cirka 30.000 kronor sammanlagt till ingen nytta. Adobe har fortsatt att dra pengar från min mors bankkort trots att det gått ut! Den 11 juli 2023 lyckades jag genom att ocensurerat visa min upprördhet få M Shamanth avsluta prenumerationen utan vidare straffavgifter. Dessutom fungerade inte fältet där du skriver i chatten. Jag fick skriva på ett worddokument och bifoga. Lusläs alla horribla prenumerationsvillkor hos Adobe innan du ger dig i kast med deras program i en bransch de fortfarande har världsmonopol på. De gör allt för att punga dig på pengar. Lagligt men oetiskt.

11 juli 2023

Undvik adobe

Går inte säga upp och står bindningstid trots att det inte stod något om någon bindningstid och att det bara skulle gå att säga upp! Nu vill de ha 1300 spänn för att jag säger upp de i förtid. Finns ingen support heller?

25 april 2023

INTE prisvärt

Tar alldeles för mycket betalt. Håller på att bli omsprungna av konkurrenter.
Sa upp mitt abonnemang i förtid, då tar de två månaders extraavgift, men det avslutas ändå nu? Undvik Adobes programvaror, man fastnar innanför deras murar av programvaror.

21 april 2023

VARNING! Ge aldrig dina kortuppgifter

Scam företag,
Sa upp en plan för ett år sedan men har fått betalat sedan dess, svår att få kontakt med - erbjuder en chat på engelska där "agenten" lämnar ifall man frågar för mycket. Gör dig själv en tjänst och ge aldrig ut dina kortuppgifter, dom kommer dra pengar oavsett.

20 april 2023