Aalborg Dyrehospital A/S Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har i dag haft vores kat til forundersøgelse ved Michael. Fra start til slut , blev vi mødt med meget høj faglighed, nærvær , vejledning og en dyrlæge der gjorde alt hvad der var muligt og mere til... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale Aalborg Dyrehospital 👌👌👌👌👌 Der bliver taget hånd om både dyr og ejer, når man kommer 🥰. Det er en dyreklinik hvor der er stor faglighed og viden, samt fantastisk empati... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har benyttet mig af dyrlægerne 2 gange. Første gang var for at få aflivet nogle killinger, årsagen dertil er ligegyldig. Jeg indhentede et tilbud fra dyrlægerne inde ved storcenteret og... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vi har følt os super velinformerede af Michael ved vores første møde. Masser af info omkring bakterieflora, behandlingstyper mv. og Seki var helt teyg ved at komme et nyt sted hen. Så da vi ko... Se mer

Företagsinformation

1. Veterinär

Informationen kommer från olika externa källor

Vi er et team af højtuddannet dyrlæger og veterinærsygeplejersker. Vi tilbyder omsorg og ekspertise til hund, kat, kanin, marsvin, ilder og andre smådyr.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

23 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super klinik med mega dygtig og venlig…

Super klinik med mega dygtig og venlig personale. Kan varm anbefales :) Vi ses snart igen

6 oktober 2021

Kære Marta.
Tak for din fine bedømmelse. Det varmer altid at få respons på det vi gør.
Med venlig hilsen Mette;-)

Farvel efter mange år

Tilliden til at Aalborg Dyrehospital sætter mine dyrs velfærd over deres egen indtjening er ikke længere, hvad den har været.

Både jeg selv og flere af mine venner, familie, bekendte og ansatte synes efterhånden stedet har fået karakter af pengemaskine med høje priser og noget der smager af konstant overbehandling.

Omvendt er det svært at gøre sig til dommer over, når al ekspertise ligger hos modparten, men efter nylig kontakt til flere andre dyrlæger og specialister blev forskellen trods alt for tydelig.

Så efter mange år går jeg nu også min vej. Det ærgrer mig, for jeg har også haft fine oplevelser og følt mig i trygge hænder. Men den gang tjente Aalborg Dyrehospital så heller ikke nær så mange penge, som de gør nu...

Men jeg er da glad for, at jeg for en gangs skyld lyttede til en anden besindig dyrlæge og løser problemet for min hund med billige kalium tabletter fra en helsekostforretning i stedet for at at følge Aalborg Dyrehospitals råd (salgstale?) om operation, kastration og livslang fodring med dyrt specialfoder.

Gennem årene har det været påfaldende, hvor uinteresserede Aalborg Dyrehospital har været i enkle og billige løsninger. Alt skal helst være avanceret og kostbart - og naturligvis leveret af Aalborg Dyrehospital.

Jeg har f.eks. haft flere snakke med Aalborg Dyrehospital omkring Barf-fodring, som de er overordentligt skeptiske overfor. De har langt mere tillid til avancerede, industrielle produkter med alenlange ingredienslister - som de tilfældigvis selv har på hylden.

Men jeg forstår problemet. Godt nok har Barf hjulpet gevaldigt på store allergiproblemer hos mine hunde (mange andre har lignende erfaringer), men det er selvsagt uinteressant, når det ikke skæpper i kassen hos Aalborg Dyrehospital.

Det er med meget blandede følelser jeg skriver denne anmeldelse, for Aalborg Dyrehospital har også nogle enestående søde medarbejdere, men nok er nok. Jeg vil anbefale man sammenligner med andre dyrlæger og ser lidt på forskellen i bedømmelserne på Trustpilot mv.

19 juli 2020

Kære Jens
Vi er rigtig kede af, at du ikke længere har tillid til os, vi har jo ellers haft et langt bekendtskab.
Vi ønsker det bedste for dig og dine dejlige hunde.
På trods af at vi ikke ser ens på alting, vil du altid være velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for vores hjælp.

Aalborg Dyrehospital

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Er kommet der gennem flere år

Er kommet der gennem flere år, pga. gode oplevelser med mine hunde, synes nu at, prisen for det årlige check med vaccination (incl. mod rotter), på 1.400,- er for høj.

20 februari 2020

Hej Steffen.
Jeg er glad for, at du gennem årene synes at det har været en god oplevelse at komme hos os.
Prisen for sundhedseftersyn og vaccination varierer alt efter hvor mange vacciner der gives, og om det er basisvacciner der gives over 2 gange med ca. 4 ugers mellemrum.
Jeg beklager, hvis du synes prisen er for høj.
Helene Jensen, Aalborg Dyrehospital.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har brugt Aalborg dyrehospital i…

Jeg har brugt Aalborg dyrehospital i alt den tid jeg kan huske. - og er igen i dag blevet mindet om, hvorfor jeg bruger dem :)
Min dejlige hund skulle have fjernet en godartet tumor, og lægen har været mega sød, god til at forklare ALT, og virkelig grundig i sin undersøgelse af min hund. Jeg blev ringet op, da operationen var overstået, og fik fortalt alt gik rigtig godt, og at min hund lå til opvågning. Et par timer senere, modtog jeg et billede, af Min hund, som viste en glad men lidt træt hund, der nu var oppe og gå :) det billede betød alverden, og nøj sikke tryg jeg blev! De bedste hænder til vores elskede dyr! Tak for jer - kun de BEDSTE anbefalinger herfra! Skønt at mærke i VIL dyrene :)

3 december 2019

Hej Henriette.
Mange tak for de pæne ord!
Helene Jensen, Aalborg Dyrehospital

HØJE PRISER. Find en anden dyrlæge

Fin oplevelse da jeg var på klinikken med min hund der havde sår på forpoterne. Vi havde været ved vores normale dyrlæge flere gange uden bedring . Fik så fortalt at Aalborg dyrehospital havde en ekspert i hudproblemer . Fik faktisk en god behandling , men behandlingen havde ingen effekt overhovedet. Prisen på 1087 kr for en hudkonsultation er i øvrigt da også en vanvittig pris . Men jeg smilede og betalte. Da jeg så ringer og beklager min/ hundens nød får jeg bare en rigtig snerpet person i røret , der bestemt ikke mener at “de” kunne gøre ved det. Undskyld jeg ringede i weekenden ( fredag 14.15)
Konklusion : ALT for dyrt
Ringe kundeservice
Sandsynligvis ikke bedre end andre dyrlæger.

11 oktober 2019

Hej Dennis.
Jeg er ked af at læse, at du har haft en træls oplevelse hos os.
Vil du ikke lige tage kontakt til mig på 98181911, eller elaine@aalborgdyrehospital.dk.
På forhånd tak.

Elaine Derry

Skønt sted

Skønt sted.
Virkeligt søde - meget kompetente og fagligt dygtige. Altid en venlig og behagelig stemning på klinikken. Kan varmt anbefales.

10 september 2019

Svar från Aalborg Dyrehospital A/S

Tusinde tak for den fine bedømmelse. Det er altid dejligt at få respons på det vi gør. ;-)

Vanvittige priser

Behandlingen i orden, men priserne er fuldstændig vanvittige. Røntgen og fødselshjælp, som bestod af at føle tæven indvendig og udvendig med efterfølgende ve stimulerende indsprøjtninger kostede 8600 kr onsdag aften omkring kl. 19.

16 augusti 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Der findes simpelthen ikke bedre

Der findes simpelthen ikke bedre, dygtigere eller mere kundeminded dyrlæger end Aalborg dyrehospital.
Jeg er 'vokset op' med Dyrehospitalet da min familie altid har brugt dem og altid været tilfreds.
Kunne jeg give 10 stjerner så fik de det.
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

5 november 2018

Super service v. furunkulose

2 ud af vores 3 mopser har fået konstateret furunkulose, som er betændte bylder mellem tæerne. Vores tidligere dyrlæge har tidligere proppet en del antibiotika i dem, men fandt aldrig problemet. Vi hørte herefter om Michael ved Aalborg dyrehospital. Han fortalte os hvad furunkulose var, hvorfor det ofte opstår, at det i mange tilfælde skyldes foderallergi, og at vi derfor burde skifte foder. Hundene har nu ikke haft bylder i 1,5 år i hvert fald. Super god service!! Man bliver taget alvorligt og får god forklaring/undervisning. Derudover bliver man altid mødt af smil og venlige mennesker :)

18 oktober 2018

Total usympatisk læge

Jeg har været i kontakt med en dyrelæge på Aalborg dyrelægehospital. Ang min hund som har været igennem et mave Tarm forløb men nu er der vent smerter tilbage. Min hund har de skrækkeligste smerter og er slet ikke ved sig selv. Derfor kontaktede vi jer. Da det var akut, og i en weekendt og i er de eneste dyrevagtlæger i nærheden.

Vi bliver mødt af en læge i telefonen som afviser os og siger at de vil ikke modtage os, fordi han var i behandling, og min hund skal bare gå og bevæge sig. selv om hunden ikke kan bevæge sig, ryster og savler.

Det er bare vildt dårligt service. !
Jeg ringer aldrig igen!

7 juli 2018

Hej Jeannette.
Jeg er rigtig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med dyrlægevagten.
Det er bestemt ikke sådan vi ønsker at behandle dem der kontakter os, hverken i dagtimerne eller i vagten. Derfor vil jeg også rigtig gerne tale med dig, da jeg gerne vil have lidt flere oplysninger omkring din oplevelse. Vi vil meget gerne undgå at lignende sker en anden gang.
Jeg håber du vil ringe til os på 98181911 eller skriv til mig på helene@aalborgdyrehospital.dk.
Helene Jensen

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har kun positive ting at sige om …

Har kun positive ting at sige om Aalborg Dyrehospital.
Er kommet på klinikken igennem mange år, og har kun opleve stor faglig ekspertise om stor imødekommenhed.
I en svær situation kan man mærke at personalet har hjertet på rette sted, og ikke bare er "penge maskiner"

Min største anbefaling herfra til Aalborgs Bedste Dyrehospital :0)

22 november 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Sagerne er efterhånden flere år gammel

Sagerne er efterhånden flere år gammel, men vil aldrig glemme de 2 dårlige oplevelser!

Første gang jeg brugte dyrehospitalet var da min ene kanin fik en kæmpe tandbyld pga. kindtænderne og for lange fortænder. Først ankommer kaninen og får med det samme klippet sine fortænder (Jeg er heldigvis blevet klogere og ved at man absolut ikke klipper tænderne!). De bliver klippet skæve og ikke lige lange, hvilket ender med at give det samme problem med tænderne (kanin ville ikke spise).
Senere skal kaninen have fjernet de lange kindtænder og bylden. I første omgang tror vi at nu er problemet løst, men da kaninen er vågnet ordentlig op efter nogle timer kigger vi den i munden og det flyder stadig ud med betændelse fra bylden! Vi ringer selvfølgelig med det samme og informere dyrlægen om det med det svar at det i hvert fald ikke er den samme byld og at der nu er kommet en ny (selvom vi tydeligt fortæller at det er samme byld!). Vi siger at det ikke er i orden og at vi gerne vil have at de ser på den og for det ordnet som det skulle have været for flere timer siden.. Her kommer svaret at så må vi betale for det endnu engang selvom vi samme dag havde betalt over 2000 for det! Kaninen har det tydeligvis skidt og da pengene ikke er der til at ligge over 2000 igen, beder vi pænt om at få den aflivet nu hvor arbejdet ikke var blevet gjort ordentlig. Dyrlægen nægter medmindre vi betaler 700-800 kr. Dette bliver vi selvfølgelig sure over og det ender med at vi må køre andet sted hen for at få den stakkels kanin aflivet.

Desværre skal det vise sig senere hen at min far glemmer at det var jer der stod for operationen af kaninen da han senere hen skal have opereret sin kat fordi den har knækket fortanden. Igen ender det i en dårlig oplevelse. For det første spørg min far pænt om de kan lave en aftale om at han aflevere katte når de ved de har tid til den da den er MEGET bange for fremmede. Dette er ikke en mulighed og min far må derfor afleverer den til aftalt tid. Hen over eftermiddag bliver der så ringet efter ham og han kommer og henter katten. Katten er knap nok vågen da han får den med hjem. Til hans store chok da han åbner transportkassen derhjemme er der blod i største delen af kassen fra at katten har prøvet desperat på at komme ud. Kløerne er derfor også slidt helt væk.. I løbet af nogle timer er katten stadig ikke vågnet ordentlig op, og den begynder at være helt slatten og trækker knap nok vejret. Vi får fat i en akut dyrlæge (ikke samme sted vi endte, men jeres akutnummer) og vi skynder os ind til dyrlægen. Dyrlægen for heldigvis hurtigt liv i katten da den bliver ekstrem skræmt over situationen.
Dyrlægen gav min far rabat da han godt kunne se at dette ikke var i orden!

Siden hen har vi ikke brugt jer og vi vil bestemt heller ikke gøre det igen. Aldrig har vi fået så dårlig behandling, og det var tydeligt at det handlede om penge og ikke dyret velfærd. Dette blev gjort klart og tydeligt i tilfældet med kaninen!

10 april 2017

Kære Simone.
Ud fra din beskrivelse, kan jeg godt forstå, at du ikke synes behandlingen af din kanin og af din fars kat har været tilfredsstillende. Og det er bestemt ikke sådan vi ønsker at behandle hverken kæledyr eller deres ejere.
Vi har ihærdigt prøvet at finde frem til din journal, dog uden held.
Dyrehospitalerne i Aalborg bliver ofte forvekslet med hinanden, så jeg vil lige være sikker på, at det godt nok er Aalborg Dyrehospital, Fredrikstadvej 10, 9200 Aalborg SV i har benyttet i ovenstående tilfælde?

Vi vil meget gerne i kontakt med dig, så vil du ikke enten ringe på 98181911 i vores åbningstid og tale med Berit eller jeg, eller skrive en mail til helene@aalborgdyrehospital.dk

På forhånd tak.
Helene Jensen, Veterinærsygeplejerske, Aalborg Dyrehospital

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rigtig søde og dygtige dyrelæger og sygeplejesker - og fantastisk god service!

Efter vores kat var blevet kastreret, havde fået en tandrensning og var blevet øremærket (til kun 1050,-), var der desværre komplikationer da vi kom hjem:-( Normalt syr man ikke efter en kastration, da såret faktisk heler selv, men vores lille kats sår lukkede desværre ikke:-( Den knude, som var blevet bundet efter testiklerne var blevet fjernet, faldt ud og holdt såret fra at kunne lukke. Jeg snakkede med Michael Butler (dyrlæge) i telefonen som med det samme sagde at vi bare skulle komme ud igen så han kunne se på det - gratis - efter lukketid.
Han og Berit Sørensen (også dyrlæge, som havde foretaget kastrationen), hjulpes ad med at lime såret sammen igen.
Desværre sprang det op igen da vi kom hjem. Vi måtte så tredje gang på dyrehospitalet, hvor vores kat så måtte i narkose endnu en gang for at få lagt sting.
Det var meget hårdt at skulle se på, men Michael Butler forsikrede mig om at det var det bedste, at katten var i gode hænder, og at han nok selv skulle blive der, mens katten vågnede op:-)
Allerede tre timer senere kunne vi hente en ret groggy kat, men en kat uden åbent sår:-)
Alt dette foretog han gratis, på trods af at det IKKE var hverken hans eller Berits skyld, det er bare desværre noget, der sker, men heldigvis er det meget sjældent.
Vi er så taknemmelige og kommer helt sikkert igen med alle vores dyr!
Alle på dyrehospitalet er super venlige og rigtig kompetente! De kan MEGET varmt anbefales:-)

25 september 2014
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk empatisk omsorgsfuld og professionelt personale

Jeg har aldrig i mit liv oplevet så meget omsorg og service som dette fantastiske personale i dette dyrehospitalet udviser! En helt speciel tak til mia huuse, som var den dyrlæge som hjalp mig og min hund. Vores hund endte desværre med at blive aflivet, men selvom det tragt ud over lukketid, havde mia alt den tid i verden som jeg havde brug for, både til at blive afklaret og til at forstå situationen. Den omsorg hun udviste både overfor mig men også overfor min hund, vi var ikke bare et nummer i køen efter en ekstra lang arbejdsdag, var helt igennem fantastisk! Jeg håber der er nogen som vil give hende et ekstra klap på skulderen, for hun er virkelig uundværlig for Aalborg dyrehospitalet ❤️

8 juli 2014

Fantastisk sted!

Rart og professionelt personale. God behandling af både dyr og ejer.
Min ene hund har bl.a. fået fantastisk diagnostisering og behandling af sin allergi, så den kan leve et anstændigt hundeliv.

31 mars 2014

En rigtig god oplevelse

Blev henvist til Berit Sørensen på Aalborg Dyrehospital med min hund.
Rigtig god oplevelse, selv om det desværre endte med at Basse skulle aflives.

Personalet tog sig virkelig god tid og gav fantastisk støtte i den svære situation - Tak for det.

Jens Jørgensen - Silkeborg

24 maj 2013
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Min hund elsker at være der :D

Aalborg Dyrehospital er virkelig et dejligt sted. Min hund elsker at være der og hvis vi går forbi på en gåtur så stopper han lige op og kan vist ikke altid forstå hvorfor vi ikke skal ind til de søde mennesker der har masser af hundekiks, hehe :D

De er rigtig søde og meget hjælpsomme alle sammen. Jeg følger også med på Facebook og der er tit dejlige billeder derinde fra - så man kan virkelig se hvilken omsorg de giver :)

15 mars 2012

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.